Martti Lunden Syyte vammantuottamuksesta tuli

Kaupunginjohtaja

Osa 2. Käräjäoikeuden tuomio.

51

783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pojatonpoikianii
    • MäkistäHepittää

      Jos Martti saa sakon niin selviänkö minä sakolla jos kävisin työntämässä sen keppihevosen Martin kouluttaman "neidin" perseeseen. Taidan jättää väliin sillä "neiti" voi vaatia kepin sijasta heppiä.

    • Ex-ahtaaja

      Tässä toteutui vanha totuus että ensin uhotaan rinta rottingilla ja sitten ruikutetaan häntä koipien välissä. Tämä neiti olisi heti voinut sopia jutun Martin kanssa lyömällä kättä päälle eikä alkaa ruikuttamaan surkeuttaan. Satamassa tehtiin aikanaan myös piloja mutta tapana oli että mies vastasi huutoonsa, ja jos sai pilastaan muikkarin niin se kärsittiin ilman rutinoita.

    • Täälläpohjantähdenalla

      No te nyt vasta sankar poikiloi ootte, käymällä eläkeikään päässeen kimppuun. Työnjotajan puolesta.

      • Täälläpohjantähdenalla

        Ja mut juu. Se onkin ex työnjohtaja. Syytä olisi kuitenkaan edes harkita kostoretkellä vanhaa duunari miestä kurittamaan, Martin oman virheen takia.


      • nvh

        He ovat todella rohkeita sankarpoikia, kun uskaltavat uhota käyvänsä 65-vuotiaan kimppuun.


    • JHL-Opisto

      Helvetin hyvin kouluttavat luottamusmiehensä. Marttikin kerkesi olemaan monet vuodet jhl 027 luottamusmiehenä. On vieläkin siellä hallituksessa. Voi voi, mihin menet työväenaate. Sen näytää nyt käräjäoikeuden lisäksi, Porin demarien työväenyhdistys.

      • Kokojunkelinjenki

        Menes nyt "oloneuvos" takasin sinne kiven alle kompostiin. Olit sentään surkein työtoveri/kaveri jota maa päällään kantaa.


      • Buahahahaaa

        Oloneuvos sentään voitti oikeudessa Porin kaupungin. Älä siis arvostele parempiasi. No kuitenkin, nyt on kyse Martti Lundenista ja sen edesottamuksista. Oloneuvosta varten voit avata oman palstan.


    • Taparikollinen

      Oikeus ratkaisee Lundénin käsikähmän luonteen: Vauhdikas retuutus vai rauhallinen talutus?

      Mikä oikeuttaa julkisella työpaikalla tekemään kumpaakaan, vieläpä päivien harkinnan jälkeen.

    • Nokumääolikippee

      Täällä nyt kirjottelee jotku kommarinbakteerit ja oloneuvos. Onneksi Masa ei alennu lukemaan tätä paskaa.

    • Miksi.turha.avaus

      Ei tämä sitten millään mahtunut jo aiemmin avaamaasi keskusteluun samasta asiastasi, ajattelit oikein hehkutella, olisi toki helpompi seurata yhtä ja samaa asiaa käsittelevää keskustelua yhdestä ja samasta avauksesta, mutta tämähän ei mahtunut sinun ymmärrykseesi.

      • Kaupunginjohtaja

        Osa 2. Käräjäoikeuden tuomio. Jos ymmärrät. Uusi asia uudet kirjoitukset. Jos jotain vanhasta palstasta haluat tämän asian yhteyteen, niin ole vain hyvä ja kirjoita. Varaudu nyt kuitenkin henkisesti, myös osa 3:een, hovioikeuden päätökseen. Tosin siihen menee vuoden päivät. Se sitten taas tietää....... jaa enpäs kerrokkaan vielä.


      • Miksi.turha.avaus
        Kaupunginjohtaja kirjoitti:

        Osa 2. Käräjäoikeuden tuomio. Jos ymmärrät. Uusi asia uudet kirjoitukset. Jos jotain vanhasta palstasta haluat tämän asian yhteyteen, niin ole vain hyvä ja kirjoita. Varaudu nyt kuitenkin henkisesti, myös osa 3:een, hovioikeuden päätökseen. Tosin siihen menee vuoden päivät. Se sitten taas tietää....... jaa enpäs kerrokkaan vielä.

        Kysyin miksi turha avaus jo olemassa olevasta keskusteluaiheesta palstalta, oliko kysymys liian vaikea ymmärrettäväksesi sinun ymmärrystasollasi!


    • puolustaja2

      Kuka haluaa kelata kymmeniä-satoja viestejä. Uusi on hyvä!

      • Vanhassa.vara.parempi

        "Kuka haluaa kelata kymmeniä-satoja viestejä"
        Sellainen joka haluaa surata alusta alkaen mistä keskustelussa on oikein kyse, missä keskustelussa mennään, on siis helpompaa seurata keskustelun kulkua yhdestä ja samasta avauksesta (tämä systeemi toimii jos ei ole peukalo keskellä kämmentä)


    • Helvetin

      noloa. Työnjohtaja Martti Lundenilta. Vieläpä kaupunginhallituksessa, päättämässä porilaisten veronmaksajien ja kaupungin työntekijöiden asioista. Jätkä ei osaa edes käyttäytyä työmaala oikein. Onnea vaan demareille, tulevissa kuntavaaleissa=

      "Nopeasti selvisi, kuka työkavereista oli tuonut keppihevosen. Lundén käski viedä hevosen pois, mutta näin ei toimittu. Parin päivän päästä hevosen yhä ollessa työpaikalla lahjansaaja hermostui.


      Käteen kipua aiheuttava vamma

      Syyttäjän mukaan Martti Lundén tarttui työkaveriaan rinnuksista, nosti hänet sohvalta ja vei hänet sen jälkeen vauhdilla pois kahvihuoneesta. Tämän myös syytetty myöntää."

    • Jotain-hämärää

      jutussa on. Sanokaa mun sanoneen. Kansalainen olisi saanut heti syytettäessä sakkojen lisäksi ehdonalaista harkitusta pahoinpitelystä julkisessa työpaikassa rikoksen tehneenä. Jotain hämärää, jotain hämärää tässä täytyy nyt olla.

    • Hätähousullemme

      Tuomiosta ilmoitetaan viikon kuluttua, jos selainen tarpeelliseksi katsotaan, saattaapi olla hätähousu hyvä ettei asiassa ole edes oikeuden mukaan tapahtunut rikosta, joten ei silloin tule edes käräjäoikeuden tuomiotakaan

    • ijuuzeee

      Tämän retuuttamisen mallin voisi koululautakunan kautta Martti viedä kouluihin yleisiin ohjesääntöihin käytettäväksi opettajille. Saisi äidin pikku räkänokka lapset kylmää kyytiä oppiakseen jotain.

    • Varatuomari1965

      Ei voi tulla tuomiota koska vastapuoli on asiasta tehnyt tapaturmailmoituksen ja saanut siitä korvaukset. Lääkärilausunnot 2kpl myös tukevat teoriaa , puhumattakaan alkuperäisen sakinhivutuksen hetkestä jossa oli 4 silminnäkijää. Kaikki olivat oikeudessa yksimielisiä että vastapuolen sormi ei saanut tuossa pikku kähinässä mitään kontaktia. Käräjäoikeus ei voi muuta kuin jättää syyttämättä jättämispätöksen, työpaikalla tapahtuneen asian johdosta kurinpito on toteutettu Lundenin osalta , mutta työnantaja on suorittanut tämän kurinpidon ilman , että asiaa olisi tutkittu tai alioikeudessa puitu, näin ollen työnantaja joutuu työsopimuslain mukaisiin korvauksiin siirtäessään toisiin tehtäviin ja alentaessaan palkkaa.

    • Mitäsiitäkin

      tulisi, jos poliisi saisi jokaisesta asiakkaan retuuttamisesta sakot.

    • JaakkimaLaviasta

      "Joka keppihevoseen tarttuu niin hän siihen myös hukkuu" sanoo vanha Tyvääläinen sananlasku. Neiti Mäkinen tarttui keppihevoseen ja sai pataansa eli sananlasku toteutui.

      • Selväpyysano

        Mäkinen. Voidaan todeta tuttiritarin olevan kova virkamies jätkä kurittaesa eläkeläisiä. Ei taida enää tulla ääniä höynäytyiltä.


    • Kerran-duunari

      Aina Duunari. Martti Lunden teki sen kahteen kertaan samalla työnantajalla. Onneksi olkoon tunarille.

      • Höhöhöhöö

        Martti on virkamies ja ritari mitallilla vielä palkittu. Menkää köyhät tyhmät kyykkyyn.


    • MäkisenNeitiHäpeä

      Jumalauta, jos tämä neiti Mäkinen hauskuuttaa porukkaa tekemällä pilan Lundenille eikä kantti riitäkkään vastaamaan huutoonsa niin pelkkä mitätön paskahousu se neiti on, hame päälle tuollaiselle pellelle.

    • Kuntavaalit

      PerusSuomalaisena, olen Mäkisen puolella. Demarivaikuttaja Martille vaan Isot sakot. Nyt lähtee demari linnakeen muurit kaatumaan lopullisesti.

      • Jännääon

        Lähteekö virkamis Lundenilta, pallitalta sakkojen myötä.


      • Tuskinpa

        vaan. Rouva ex ajojärjestelijälle laitetaan tiehöylään uudet mahaterät. Homma jatkuu entisellään, eli työnantaja tpk maksaa palkan politiikanteosta.


    • Biilikuski

      Lundenin Martin kaltaisilla sitkeillä ja periksiantamattomilla tosimiehillä tämä maa on rakennettu sekä pistetty kukoistamaan, ei millään suutaan soittavilla ja keppihevosia nykertelevillä "neideillä".

      • Mene_Hoitoon_Vajakki

        Tämä sama sekopäinen lundeeskan ämmäkaveri on täällä jo useampaan otteeseen inissiyt noita samoja lapsellisia lässytyksiään. Tässä muutamia nimimerkkejä joita tämä "neitsyli" käyttää.

        PenaPorista
        LatePorista
        Kuukkari-Kalle
        PaarnoorinEmppu
        Wanaharattorikuski
        MäkistäHepittää
        Ex-ahtaaja
        JaakkimaLaviasta
        MäkisenNeitiHäpeä
        ÄääniViikkarista
        SepeAhlaisista
        VilhoLuusoorista
        TultaMunille
        ViikkarinUkko
        Tullipuominkatu5
        ViikarinHermanni
        LuusoorinArska
        TontoKäppärästä
        TiinaToejoelta
        SimoKoivulasta
        AskoAhtaaja
        ArskaViikkarista
        KakkuPille
        ToejoenIso-Arvid
        Vaseliini-Veikka
        ArskaViikistä
        ArviKyrpiäinen
        RaunoPaarnoorista
        ElluTelluMallu
        Marttitar
        Valtuutettu
        HanskiLuodosta


    • Mitähittoaonko

      parturi vaimo ja heidän lapsena............

    • Neitsyli

      Nimim, Mene_Hoitoon_Vajakki, minä lupaan heti mennä hoitoon kihdistäni jos sinä lupaat vuorostasi ettet käy enää koskaan ABC:n sekä Cittarien paskahuuseissa kyttäämässä kusevia ja piereviä pikkupoikia.

      • Järkevä

        tapa hakeutua hoitoon kihdistä. No jo huomenna selviää Porin demaripolitiikan johtama laatu kaupungin työmailla. Veikkaan JHL pääluottamusmiehen Tommi Raunelan yhdessä Antero Kivelän työsuojelun kanssa vievän tämänkin asian kunniallisesti maaliin. Lundenin työnjohtajan paikka on palautettava ja myös näin tehtynä, ABC kahviossa pysyy 50 senttiä kahvikuppi alennetuna tiehöylänkuljettajille mm.


    • KanttiPetti

      Eikö Mäkinen itse provosoinut tapahtuman alkuun saattamalla Lundenin naurunalaiseksi työporukan edessä. Lundenhan oli pyytänyt Mäkistä viemään keppihevosen muualle mutta Mäkinen ei kuunnellut kun hänestä oli niin kivaa nöyryyttää Lundenia. Mäkisellä oli hillitömän hauskaa siihen asti kun Lunden vähän puristi ja Mäkiseltä tuli märkä paska housuun, sitten alkoi parku ja itku. Jos ja kun miehellä on kanttia rakennella keppihevosia työkavereille niin luulisi olevan myös kanttia kestää tekojensa seuraukset. Mäkinen, toivon että luet tämän ja mietit että puetko enää koskaan housuja jalkaasi vai kuljetko kesät talvet mekko päälläsi.

    • sääoot

      KanttiPetti, niin ihana homo. Kiitos kun nouset meidän puolesta tapit pystyssä Marttiin, ei ku taistoon.

    • Salaisexsi

      laitettu työn järjestelijän palkka, on huomenna laskettavissa sakkojen määrästä. Jos nyt mustilta aukoiltaan on muistanut oikein ilmoittaa palkkansa. Noloa olisi sitä sitten hovioikeudessa enää oikaista.

    • TPKtehtailee
    • Psykologi_

      On tuo lundeenin puolestaoksentaja sekaisin päästä, aivan käsittämättömiä juttuja.

    • Ei.Tuomioita

      Ei rikosta, ei tuomiota käräjäoikeudelta

      hätähousulle, nuolaisit ennen kuin tipahti

    • Paskanpuhujatvaietkoot

      Oikeus on puhunut. Ja todennut loukkaantumishöpinät jälkeenpäin keksityiksi. Joten nyt turpia suppuun.

    • PenaPorista

      VITUTTAAKO ÄIDIN PIKKU ÄPÄRÄT! Täällä Martti Lundenia haukkuneet ja mollanneet pellet koittavat selvitä huomiseen karmeasta vituksestaan, huomenissa he kokoontuvat joukolla ABC:lle pitämään toisiaan käsistä kiinni ja poraamaan toisilleen pettyneitä tuntojaan. Jo tänään eräs Mäkisen "kaartin" mies kertoi että kokoukseen on mentävä ja ottaa varmasti vuosia ennenkuin hän toipuu siitä ettei Lundenia tuomittu. Maha on kuralla ja ei ole pystynyt tänään syömään muutakuin talkkunaa, niin ottaa koville. Nimimerkki Mene-Hoitoon-Vajakki, huomenna pääset kaltaistesi himorunkkarien seuraan ruikuttamaan ja phtimaan että miksi Martti Lunden voitti oikeudessa.

    • Jaajaa-

      Hovissa voi muuttua, jos sinne asia viedään. Tosiasia on Lundenin käyneen käsiksi ja sitä tosiasiaa ei muuta mikään.

      • jutke

        Mutta on myöskin ISO tosiasia että vammat on keksitty jälkeenpäin ja Lunden todettiin syyttömäksi vammojen tuottamiseen. Eipäs nyt irrotella asioita oikeista asioista.


      • luki_häiriö

        Lunden kävi käsiksi,tuli vammoja tai ei.Nykyään pelkkä sanallinenkin
        mollaaminen on rikos.


      • Ahaaaaaaa

        Syyttäjä syytti väärin perustein. No voihan pahus, otetaas uusiks jookosti. Toinen asia asiana on. Pitääkö nyt Martille palauttaa työnjohtajan pesti takaisin.


      • Gjkgfd

        Mitallin suosittelija suorastaan vaatii sitä. Oliko se nyt joku demari vale opettaja Krista Kiuru kuuleman mukaan joka mitallin Martille hommas. Kansanedustaja ainesta molemmat Krista ja Martti kuitenkin ovat totta kai.


    • Pelottavaa

      Varteenotettava epäilys jäi

      Oikeuden mukaan jäi varteenotettava epäily Lundénin syyllisyydestä ja siitä, että tämän teko olisi aiheuttanut uhrille vamman.

      Käräjäoikeuden mukaan uhri ei ollut tuonut esille mahdollista vammautumistaan heti tapahtuman jälkeen pidetyssä työmaakokouksessa. Oikeuden mukaan olisi ollut luontevaa, että tämä olisi heti tapahtuman jälkeen kertonut loukanneensa kätensä.

    • Meneekö
    • yyyyyyyyyyyli

      Millai voi uhrin juristi tyrii noin ett kraissuihin kii käymisestä toinen saa vapauttavan päätöksen?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      263
      2501
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      91
      1997
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1596
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1417
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1258
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1185
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe