Onko kihniöllä maahanmuuttokriittisiä?

Nytonaika

Olisiko nyt aika yhdistyä vastustamaan nykymenoa? Ei mitään väkivaltaa vaan keskustelua nykytilanteesta jossakin sopivassa paikassa?

61

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiinnostaakovasti

      Kyllä on!

    • kiikeri

      Sinä vatipää nyt olet kaikkea vastaan mikä on muunlaista kun sinun aatusmaailmaasi ei sovi kuin sinä ja sinun sukulaisesi pitkin kihniöö.

    • Sotaveteraaninpoika

      Kuinka päättäjämme voivat nukkua silmäystäkään, kun joka puolella euroopassa virtaa alkuperäisväestön veri ja ruumita tulee jatkuvasti lisää.Ensin tuli pienempiä ongelmia mitä pienempi muslimi populaatio maassamme oli,mutta kun se kasvaa ja kasvaa jatkuvasti tulee suurempia ongelmia kuolemaa,raiskauksia,pahoinpitelyjä,taloudellisia ongelmia,sananvapauden yms rajoittamista ja kokoajan kantaväestön ja muiden kunnollisten maahanmuuttaneiden elintilan kaventumista.Milloin tulee loppu tälle kaikelle hulluudelle,ennenkuin asiat ovat niin pahasti,että olemme vähemmistö omassa kotimaassamme ja paluuta ei ole enää ikipäivänä?

      Olemme velkaa edellisille sukupolville sen hyvän,jonka me olemme saaneet perinnöksi heiltä,jossa nyt vielä elämme ja jossa olemme aikamme eläneet.Me kantasuomalaiset olemme velkaa sen hyvän myös omille kantasuomalaisille tuleville sukupolville,jota emme saa hävittää liberaalin ja kaiken muun idootti lakien takia ja hullujen päättäjien,jotka suomalaiset ovat tyhmyydessään äänestäneet valtaan ja jossa heidän neuvonantajansa ja muut virkamiehet tekevät karmeata jälkeä suomalaisille ja kotimaallemme suomelle.

      Käyttäkää vähintään
      ääntänne ja ottakaa yhteyttä s-postitse,kirjeitse,puhelimitse millä tahansa tavoin jokaiseen päättäjään,joka ajaa maatamme täydellistä tuhoa kohti.Tee kaikkesi suomen,itsesi ja läheistesi puolesta,jotta meidän ja tulevien sukupolvien ei tarvitsisi nähdä meidän ja maamme täystuhoutumista.

      Kiitos

    • pipoo

      Sinä se vaan kirjoittelet palstametrejä ja yllytät ihmisiä tekeen työt sinun puolesta että saat sitten olla taas toista mieltä. yhtä vittumaista porukkaa on nämä suomalaiset pipopäät

    • Mittatäynnä

      Nyt on ryhdyttävä yhteisrintamaan et saadaan mamuhotelli loppumaan Kihniöltä.
      Vituttaa kattella noita lorvioita kaikenpäivää tallustamas kylällä.Mamujen passaajat saavat lähtee niitten mukana jos niin tärkeitä ovat heille.

      • On käsittämätöntä että meidät kihniöläiset asetetaan todella suureen vaaraan tänne sijoitetun pakolaiskeskuksen takia! Tänne siirretään muista pakolaiskeskuksista väkeä samaan tyyliin kuin Kajaaniinkin siirrettiin! Nytkin kylällä näkyy uusia naamoja joiden motiiveista ei voi olla kenelläkään täällä mitään tietoa! On vain ajan kysymys koska täällä tapahtuu jotakin todella pahaa pakolaisten toimesta jos tämä touhu jatkuu täällä! Vokki on välittömästi lopetettava! Tarvitaanko täälläkin ruumiita ennenkuin suvakit ja pihlajalinna/spr ymmärtää!!!


      • Hölmöt
        Kihniöläinen kirjoitti:

        On käsittämätöntä että meidät kihniöläiset asetetaan todella suureen vaaraan tänne sijoitetun pakolaiskeskuksen takia! Tänne siirretään muista pakolaiskeskuksista väkeä samaan tyyliin kuin Kajaaniinkin siirrettiin! Nytkin kylällä näkyy uusia naamoja joiden motiiveista ei voi olla kenelläkään täällä mitään tietoa! On vain ajan kysymys koska täällä tapahtuu jotakin todella pahaa pakolaisten toimesta jos tämä touhu jatkuu täällä! Vokki on välittömästi lopetettava! Tarvitaanko täälläkin ruumiita ennenkuin suvakit ja pihlajalinna/spr ymmärtää!!!

        Ne on nämä paikalliset suvakit hyväuskosta sakkia, luulevat etteivät tule tappelemaan täällä keskenään, vaikka lähtömaissansakin ovat toisiaan yhtä mittaa tappamassa.


    • vällärit

      Kuule sinua saa vituttaa vaikka kuinka paljon kun sinunlaisia ei nyt kuunnella. Kyllä pitää olla kummallinen elämän katsomus jos pitäis olla samaa sukua jotka sais kihniöllä olla. On ihanaa kun tuli tännekin vaihto ehto paikallisille vällypojille.

      • Sinä et ymmärrä asioista yhtään mitään. Nolaat itsesi tyhmillä jutuillasi. Sukulaiset, sukulaiset, eikö muuta sanottavaa oo älykääpiö!


    • Mittatäynnä

      Kummallinen auttamishalu suvakeilla mamuja kohtaan,oman kylän vanhuksista ja työttömien perheistä viis veisataan.Ei oo paljon uskonveljet heitä kuljetellu linja-autolla saati käyny tyynyä pöyhimäs ja tekemäs petejä.

      • Juuri niin! Voisiko joku pakolaishoivaaja selittää miksi näitä ylimielisiä äijiä hoivataan vaikka kunnassa olisi paljon todellisia avun tarvitsijoitakin. Ja jotka avun myös ansaitsisivat!


      • sdfghsdghd

        No menkää tekemään jotain vanhusten ja työttömien perheiden avuksi. Mikä estää?


      • Kyllä on annettu apua vanhuksille ja myös työttömälle. Ainoat syytkö hoivata pakolaismiehiä on se että saa hyvää palautetta ja ovat jännittäviä. Muita syitä ei palstalla ole tullut esille. Todella vahvoja perusteita😂


      • Turhaanurinaa

        Käsittääkseni Kihniöllä kyllä autetaan kaikkia oli sitte työtön, lapsi tai vanhus.


    • rupea

      Oliskos nyt niin että ne vittumaiset ja leuhkat tarvis auttajaa ja niitten jälkeläiset teettäs hommat toisilla. Kyllä tyynyjä käänteleen voi mennä niin sanottu kihniöläinen työ kavereidensa kanssa ei ne kuulu maahanmuuttajille

    • Entinenkihnu

      Kyllä mamut joutaa ihan ite tyynynsä pöyhiin ja petinsä petaan. Ja pöyhimistä kyllä riittää, ku kaikki aika kuluu joko maates tai pelatessa.

    • haluuta

      entiselle kihnulle taitaa soitella sukulaiset ja pitää ajantasalla. Kyllä asia on niin että ei maahanmuuttajille kuulu tippaakaan paikallisten sukulaiset. Paikallisten jotka haluu seurustella heidän kanssaan on suuri
      rikkaus tuntea heidät.

    • ämärääky

      Otappa nyt se ämmäs kyyttiin ja lähäre kiertään kihniötä ja kyttää sen kanssa joka nurkka että saat puheenaihetta ämmäs kanssa.

    • Hei! Minulle voi lähettää yksityispostia osoitteeseen [email protected]
      Sovittais tapaamisesta yms. Suvakit älkää vaivautuko!

      • Kiitos runsaasta postista. Lisää kaivataan. Josko vaikka tähdättäis kunnallisvaaleihinkin pitämään puolemme päätöksenteossa.


      • TWT
        Kihniöläinen kirjoitti:

        Kiitos runsaasta postista. Lisää kaivataan. Josko vaikka tähdättäis kunnallisvaaleihinkin pitämään puolemme päätöksenteossa.

        Hyvää vaalikampanjaa teille! Pitäkää silmänne ja korvanne auki, muistakaa rehellisyys ja yhteisestä edusta kiinni pitäminen päätöstenteossa, unohtaen omat henkilökohtaiset kytkökset ja joka suuntaan kumartamisen. Kun jollekin kumartaa, jollekin samalla pyllistää. Jos päätösten hyvyys/oikeellisuus tai metsään menokin paljastuu vasta aikojen päästä, mutta silloinkin tulee olla tekojensa takana, eikä vedota nykyisin vallalla olevaan tapaan; en ole koskaan kuullutkaan, tuli ihan puskan takaa jne. Hyvää syksyä.


    • kuulio

      Onko nämä jotka täällä kirjoittelee että maahanmuuttajat ovat häiriöksi
      ovatko he työttömiä eläkeläisiä vai mitä porukkaa he ovat.
      Ovatko he katkeria omaa elämäänsä kohtaan ja ei soisi toiselle mitään hyvää. Voi olla että jotkut tuntee itsensä niin yleväksi että ei ole tilaa muille.

      • javar.favakehin.google

        ONKO RAMIN AZIMILLE TILAA SINUN ASUNNOSSA ??


    • Työnorja

      Kihniöläiselle tiedoksi, SPR:llä ei mitään tekemistä ja valtaa Kihniön Vastaanottokeskuksessa. Pihlajalinnan toimintaa, työntekijät siellä Pihlajalinnan palkkalistalla, muuten kai olisivatkin niitä työttömiä, joiden tyynyt olisivat ilman tätä työtä pöyhintää vailla. Seurakuntien toimintaan voi ihan jokainen kanta Suomalainenkin osallistua, kyytiä saa tilaisuuksiin kun vain ilmaisee tahtonsa osallistua, puhun kokemuksesta.
      Aikooko Kihniöläinen ottaa oikeuden omiin käsiinsä?

    • asdfgsdfgsdfg

      Eiköhän sieltäkin löydy jokin keskikaljabaari, jossa hätnäppää koulusta selvinneet keskikaljanatsit majailevat.

    • TWT

      Raiskaaja on raiskaaja ja murhaaja murhaaja. Suomalaiset miehet ei murhaa, ei raiskaa? Ennen viime syksyä ei tehty suomessa väkivaltarikoksia, eikä varsinkaan Suomipoiken toimesta?
      Minä ainakin nuorempana pelkäsin naapurin ahdistelevaa, kännäävää aikamiespoikaa (ja ihan syystä) ja nyt pelkään "Kihniöläistä". Koska tulee illanhämyssä vastaan pesä-
      pallomailan kanssa?

    • Ei todellakaan ole tarkoitus ottaa oikeutta omiin käsiin. Vastustan väkivaltaa kaikissa muodoissa. Lähinnä halu jutella pakolaistilanteesta muiden siihen kriittisesti suhtautuvien kanssa. Vai onko sekin nykyään kiellettyä? Kihniöllä olisi syytä tuoda julki myös valtaväestön ääni joista suurin osa ei ole tyytyväinen nykytilanteeseen. Onko teillä missään vaiheessa tullut mieleen että suomi on menossa aika huonoon suuntaan. Tämänkö suomen takia on taisteltu kuolemaan saakka?

      • dfgasgasdfg

        Aikanaan niissä taisteluissa natsit ajettiin maasta ulos.


      • Niin, tuleeko mieleen ketä nyt pitäisi ajaa täältä pois?


    • Työnorja

      Jo edesmenneen sotaveteraanin lapsena, sodassa traumatisoituneen isän kärsimyksiä lapsuudessa seuranneena ja niistä myös henkisesti kärsineenä vastustan myös kaikenlaista väkivaltaa. Suomi menee huonoon suuntaan ihan näiden omien kanta Suomalaisten muodostaman hallituksen toimien seurauksena, köyhiä, sairaita, vammaisia, vanhuksia ja muita huono-osaisia laitetaan kyykkyyn ja kunnolla. Koulutuksesta ja lapsista säästetään lyhytnäköisesti, vain tämän hetkiseen omaan hyvään tilanteeseen keskittyen.

      • Samaa mieltä hallituksesta. Vääristä asioista säästetään ja mistään väärinkäytöksistä ei joudu päättäjät vastuuseen.


    • TWT

      Väkivaltaa vastustetaan ja koko ajan kirjoitetaan kuitenkin taisteluista ja pois ajamisista. Suomen kansa käytti valtaansa ja valitsi meille sellaisen eduskunnan ja se puolestaan muodosti hallituksen, joka ei nyt kuitenkaan pysty ratkaisemaan suuria kysymyksiä, mm. tätä pakolaisasiaa. Keskittyy lillukanvarsiin, työajanpidennyksiin aloilla joilla muutenkin lomautuksia ja työttömyyttä, mitä se auttaa pidentää työaikaa jos ei nykyisellä työajallakaan ei ole kaikille työkykyisille ja työhalukkaille töitä? Sotua on väännetty ja sekoitettu entistä enemmän, eikä loppua näy vaikka kuinka se hallitusohjelmassa luvattiin heti kohta kuntoon laittaa.
      Soinikin vain vääntää vitsin joka lausunnon loppuun ja hurmoshenkinen kannattajajoukkonsa ylistää ja kiittää, vaikkakin harvalukuisempana. Mutta ans kattoo, seuraavissa kuntavaaleissa Kihniössä äänestetään taas perussuomalaisia yhtenä rintamana, oli ehdokkaina sitten eläkeläisiä tai ihan ketä vaan. Se on tuo populismin ja sosiaalipornon voima niin uskomaton. Kukaan ei muista ketkä niitä maahanmuuttajia ihan pyytämällä tänne pyysivät, kompastuivat vain omaan nokkeluuteensa ja sitten pörssiyhtiön pätevämmät osasivat konstit paremmin ja vetivätkin voitot kotiin.

    • Exmuslimi
    • siitävaan

      Kihniöläiset vastustaa kun toiset on laittanut heidän siansa myttyyn.
      Kihiöläisten puolesta ovat päättäneet toiset tahot vaikka he ovat olleet mukana kokouksissa. Kesälomia on joillain vuosia käyttämättä ei kaikilla tietenkään takavuosien sairasauto jupakka oli samaa maata.
      Ei kaikille silloinkaan. Jeesus tuloo kädet ristiin silmät kiinni. No jotain hyvääkin. Maahanmuuttajat ovat meille tervetulleita. Ihanaa.

      • Ylihilseen

        Voisiko joku suomentaa tämän?


    • perperpersiaan

      Kyllä suomennos apua löytyy: Persianlahden tulkkipalvelu kääntää.

    • TWT

      Suomennos: Kaikki päättäjät eivät muista kuulleensa asioista, vaikka ovat kokouksissa ja palavereissa istuneet ja infoa saaneet. Liekö sitten nukkuneet silmät auki.

    • jully

      Menkää nyt kihniöläiset onkiin kaloja sieltä paskalammesta. Niitten kalojen syönti lisää hulluutta.

      • deek.isse.hassan

        Tekikö se Ramin Azimista neron ??


    • musukkaa

      Mitenkä kihniöläisen kirjoittelijan viikonloppu on sujunut? Onko tullut asiallisia vastauksia ja jopa tapaamisia vai onko jäänyt vain tyäkaverien
      mussuttamiseksi.

      • Mittatäynnä

        VHDOINKIN SE PÄIVÄ TULEE 4.4.2017 MENNESSÄ LOPPUU MAMUHOTELLI KIHNIÖS.
        Kaipa Suvakitkin lähtee mamujen mukaan!


      • Exmuukalainen

        Nyt kun vastaanottokeskus Kihniöstä on päätetty lakkauttaa voidaankin käynnistää keskustelen mitä todellista haittaa turvapaikanhakijoista on Kihniön kunnan väestölle ollut? Muuta kuin että kävivät ikävästi silmään erilaisen ulkonäön ja kulttuuriperimän vuoksi.


      • Olimeilläsevokki

        Samaa mietin ja sitä miten kunta olisi voinut olla aktiivisempi, kääntänyt tappion voitoksi!


    • Eimuhamad

      Ei uskovaisten rukouksiin on vastattu,ei näköjään tartte kontata missään ja silti toiveet toteutuu.Kaikki hyvä loppuu aikanaan vai mitä "auttajat" :)

    • jönnöttää

      Pojat hurmaa vielä monta tyttöä ja vanhempaa muijaa siihen mennessä ja kihniöläiset vatipäät ei voi mitään jännää tulee oleen siihen asti.

    • Haistapillu

      On kummaa kun alkaa tuleen harmaata ohimiolle. Niin viimeisillä voimilla pitää kusta silmään heikompaa vaikka heikompi on hoitanut tämän harmaapään sukulaista. Kun harmaapää on tienannut eläkettä itselleen. Harmaapää kulkee kylillä kuin jokin saatanan jumala. Haista vittu harmaapää imemunaa heikomman kusettaja.

    • Kyytiätaas

      Jaa tää jolla on valkoinen pää??? Juu kuule se justiin. Kyll pitää olla kusta päässä jos luulee että hän muka työllistää Niin miten??? No sillai ku heittää ja luulee että on suomen johtava työnantaja???

    • Pihkakyynel

      Jyväskylässä ovat vuosia yrittäneet vastustaa kihniöläispakolaisten virtaa. Elintason perässä sinne niitä rynninyt pari-kolmekymmentä vuotta eikä niitä tahdo kestä perkelekkään, sen verran barbaarimaiset tavat ja äärifundamentalistinen kiihko jyllää näiden tunkeutujien keskuudessa. Menkää takaisin Kihniölle, kaikki! Phui!!!

    • ikolpoi

      Niin, nämä pakolaiset ei ole tulleet tänne jäädäkseen. Pakolaisuus on väliaikainen
      status ja he palaavat kotimaahansa kun paon aihettanut asia poistuu,
      tämä kannattaisi suvakkien ja monikulttuurisuudesta haaveilevien painaa mieleensä.

    • Agit.vastustaja

      Kihniössä ei ole maahaanmuuttokriittisiä kuin tämän ketjun verran ja niitä äänestämättömiä. Montako on agitaattorilla laskuissa?

    • lait

      Keskustella mistä? Lainsäädännöstä ja kansainvälisistä sopimuksista?

    • Hyvätilanne

      Tilanne on hyvä kun vokki loppuu huhtikuussa👍 Voidaan keskittyä kihniön pelastamiseen ahdingosta, eikä maailman pelastamiseen. Muutama pakolainen tänne todennäköisesti tulee jäämään? He toivottavasti kotoutuvat tänne hyvin. Kaikki ne jotka eivät ole oleskelulupaa saaneet saavat täältä lähteä ja heidän piilottelijansa on saatava edesvastuuseen. Näitä taitaa muutamassa paikassa täällä kihniöllä olla? Onko kenelläkään tarkempaa tietoa?

    • ryppyri

      Juu kuule sinun sukulaisesi piilottelee varmaan. Sinä täällä olet äänessä tiedät kyllä asiat mutta pitää olla niin kaksinaamainen kihniön pelastaja hah hah haaa

      • Otalääkkeet

        Ryppyri on sairas!


    • ryyspyy

      Lääkkeiden jakaja saa ottaa ihan itse mömmöä turpaan. Pitää nyt toisia niin tyhmänä. Kait me nyt tiedetään kuinka kaksinaamainen olet.
      Toisia ei saisi olla kun sinä veisaat sukulaisiesi kanssa. Menisit töihin saatana.

    • puurua

      Hei kertokaa nyt. Keitä nämä juopot ja muut vätykset ovat?? Kyllä meidänkin pitäis tietää teidän asioista. Olittehan tekin uteliaita ja pahansuopaisia silloin kun olitte voimissanne. Nyt ei sitten saisi maahanmuuttajat olla täällä kun tarvis katsella näitä paikallisia uteliaita
      ja kateita.

    • leakomäkirov

      Kyllä tällaisille löytyy kuntavaaleissa valituille poliitikoille aikaa, mutta jos oma kansa on kurjuudessa, niin kintaalla viitataan

    • ihmtys

      Sairaita ihmisiä siellä Kihniössä. Tällaiseen lopputulokseen tulee, kun lukee tämänkin otsikon alla olevaa tekstiä

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe