Emmerdalen tuottaja

Siinä_hän_on

10

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EDsaanutPalkintoja

      Kritisoitu myös että joidenkin tapahtumien jälkihoito on laiminlyöty. Paljon käänteitä ja liikaa tapahtunut mutta jotenkin jäänyt kesken,loppu vajaaksi. On myös sanottu että Oates toi liikaa ongelmallisia lapsia,teinejä sarjaan. Olen seurannut engl kielistä keskustelua asioista. Parasta mitä Oates sai aikaan on Aaronin paluu ja Robert hahmon tulo sarjaan syksyllä 2014.
      Nykyinen tuottaja I.McLeod sanoi tultuaan että vähentää väkivaltaa ja haluaa enemmän onnellisuutta,ihmiset ovat ystävällisempiä toisilleen. Nyt odotellaan mitä tapahtumia ja muutoksia hahmoissa tämä 2016 loppusyksy tuo tullessaan.

      • jyseleekyselele

        Kuulostaa hyvältä ja toivotaan parasta. Itsehän päätin eilen, että laitan Emmen vähäksi aikaa telakalle, kun se on mennyt niin huonoksi. Mutta milloin tuottajan vaihto näkyy Suomessa nähtävissä jaksoissa? Mihin asti suurinpiirtein katsellaan Oatesin tuottamia jaksoja? Tai milloin Suomen jaksoissa uusi tuottaja on saanut homman hanskaansa?


    • En ole varmasti ainoa, joka miettii.Miten ihmeessä tuon kylän ihmisistä
      tehdään säyseämpiä ja kiltimpiä toisilleen. Voiko tämä sarja todellakin muuttua sellaiseksi, joissa juhlat onnistuvat, eikä häissäkään aina kaikki mene pieleen, niissä on ainoastaan hassuja kommelluksia? Ei ole varmaan helppoa sovittaa tosi pahaksi päässeisiin tyyppeihin hyviä ominaisuuksia. Mielenkiinnolla odotan kyllä tätä lupailtua susista lampaiksi muutosta. Sellaisen myötä sarjaan tarvittaisiin lisää koomisia hahmoja, koska Val ja Shadrach on poissa. Marlon ei yksin riitä vetämään pellenroolia.

      • jfgiugkilhl

        Vielä vuosituhannen vaihteessa Emmerdalessa oli aika paljonkin huumoria. Ja muutenkin leppoisampaa menoa, vaikka joskus oli jotain jännääkin.

        Nyt on vähän ruvennut kyllästyttämään, kun jännittävyydeksi ei tunnu uudet käsikirjoittajat keksivän mitään muuta kuin psykopaattien touhuja, tai jotain mielenterveysongelmia..


    • Glub

      Kate Oates on joistakin kritiikkiaiheista huolimatta paras Emmerdale-tuottaja, jonka muistan. Hän kuitenkin päivän päätteeksi käänsi Emmerdalen synkästä ja väljähtäneestä sarjasta tapahtumarikkaaksi, juonikuvioita sisältäväksi, useita ensimmäistä kertaa palkintoja voittavaksi sarjaksi, joka sai aikaan erittäin hienoja, muistettavia juonikuvioita, ja jonka ansiosta Emmerdale on tänä vuonna voittanut peräti viisi eri "Paras Saippua" -palkintoa, nämä palkinnot ovat kaikki perustuneet Oatesin valta-, kultakauteen.

      Oikeastaan suurin ja mahdollisesti ainoa asia, josta olin eri mieltä Oatesin kanssa, oli se, että "Spencerin perhe olisi tullut tiensä päähän". No, eihän mikään itsestään "tule tiensä päähän", joko henkilöhahmoille kirjoitetaan juonikuvioita, tai sitten ei. Minusta oli hiukan outoa sanoa niin, hän olisikin voinut sanoa suoraan, että ei vain halunnut kirjoittaa lesboparille. Pidin aina Rubysta ja Alista, Rubysta erityisesti. Hän olisi voinut hyvin olla suuremmassakin roolissa sarjassa. P/D/R ei ole merkityksellistä.

      Komedia ja "hyvin onnistuneet tapahtumat" voivat olla sinänsä ihan mukavia ja miellyttäviä, minua ne eivät tapahtumarikkaaksi tarkoitetussa draamasarjassa kiinnosta. Koomikko on kuitenkin aina todellisessakin elämässä koomikko. Katson sarjaa jatkuvan juonen, juonikäänteiden ja mielenkiintoisten tapahtumien takia.

      • Pitkäprosessisarjassa

        Joidenkin näyttelijöiden kyvyt ei vain riitä pitkiin ja vakaviin tarinoihin. Osa on aina sivuosassa tai sitten koomisia hahmoja joista ei ole vaativampaan tarinaan. Sarjan parhaat dramaattiset näyttelijät ovat Hawley ja Miller ja Asley,Laurel näyttelijät.
        Sarjan päälinjat päätetään ja käsikirjoittaminen tapahtuu kuukausia ennen kuvauksia. Oates teki päätökset ainakin toukokuulle.


    • Ikäkolkytkuus

      Oatesin kuva on ollut täällä ennenkin esillä, mutta ei haittaa, jos tuon näköistä naista näyttää useamminkin

    • Kohtalokas_tyyli

      Taitaa olla aika kiihkeänsorttinen ihminen. Verkkosukat, punaisiksi värjätyt hiukset ja avokaulainen musta puku.

    • zvzcvzcvzxv

      Minun mielestäni Emmerdalen alamäki alkoi, kun silloinen tuottaja Gavin Blyth kuoli syöpään 2010 (Suomen jaksoissa 2013).

      • Wåkeghhi

        Emmerdale on nyt mäen huipulla, ei alamäessä. Sarjassa on muutama erittäin hyvä näyttelijä. Tuottajan pitää myös kuunnella ylempien tahojen määräyksiä. Sarja kaipaa eräiden näyttelijöiden poistoa Dinglejä,Bartoneita liikaa. Aaron ja Chas ok nykyisellään muut evvk ärsyttäviä. Parrin sopimus Rossina katkolla nyt syksyllä ja toivon että ei jatkoon enää. Debbie saisi pysyä poissa. Kuten useat jo tietää ääliö Andy viimein lähti sarjasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      439
      9708
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      258
      6795
    3. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      14
      2751
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      335
      2353
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1727
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1643
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      190
      1342
    8. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      188
      1283
    9. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      999
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      48
      974
    Aihe