Riittää jo

Psalmi5015

Uskovien tulisi keskittyä palvelemaan Jumalaa, eikä kinastelemaan ja riitelemään. Palstan kirjoitukset ovat suurelta osin vain panettelua, joka puetaan milloin mihinkin asuun. Täytyy varoittaa, tulee arvostella ja tutkia jne. Jotkut esiintyvät jopa profeettojen kaltaisina marttyyreinä, joille on turha puhua yhtään mitään, koska he ovat joka tapauksessa aina oikeassa ja Jumala on heille ilmoittanut kaiken.

Tällaisiin hedelmättömiin keskusteluihin ei kannata ottaa osaa lainkaan. Keskitytään vain kokoamaan yhdessä Kristuksen kanssa, ei hajottamaan. Ei etsitä perkeleitä ja vääriä henkiä, ei kiinnitetä katsetta epäkohtiin vaan Kristukseen. Sana kehottaa meitä olemaan aina iloisia, kiittämään joka tilassa ja jotenkin kuvittelen, että tällainen asenne ja tapa elää, voisi näkyä myös siinä, mitä kirjoitamme, tai puhumme.

En anna pienintäkään arvoa tämän palstan arvotelijoille. Kirjoitusten takana toimivat useimmiten seurakunnattomat harhailijat, tai muuten epäraittiit kapinalliset, joiden tehtävänä on aiheuttaa hämmennystä. Kirjoitusten sisältö on pelkästään epäraamatullista, hedelmätöntä sekoilua ja siksi kehotankin, että tällaisiin keskusteluihin ei kannata osallistua lainkaan. Jätetään hajottajat omaan arvoon.


Ystävällisesti

Psalmi50.15 (ei kirj.)

42

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitentulkitaan

      Keskitytäänkö silloin mielestäsi Kristukseen jos varoitetaan vääristä harhaopissa olevista kristuksista vai onko mielestäsi kysymyksessä riitely?

    • sisinmaja

      Sanan mukaan ne, jotka eivät kokoa ja rakenna, hajottavat. Kyllä jokainen Sanan mukaan elävä pystyy elämään hajottamatta toisia kristittyjä. Eikö sellainen ole itsekin eksyksissä, jonka ainoa kristillinen tavoite on etsiä eksytyksiä ja eksyttäjiä.
      Jos Sana on saanut sijan sydämessä ja Rakkaus Jumalaa, itseä ja lähimmäistä kohtaan, niin silloinhan Rakkaus antaa tilan toisille kasvaa Kristukseen.
      Raamattu kehoittaa ottamaan sen mikä hyvää on ja ohittamaan sen, mikä ei ole.

    • siisnäin

      Jossain tulisi keskittyä arvioimaan Jumalapalveluksen aitoa totuus ja tämä palsta on erinomainen siihen vaikka totuus ei mielyttäisi kaikkia !

      • Pikkuravisteluavasta

        Todellakin, jossain ( siis missä?) tulisi keskittyä arvioimaan jumalanpalveluksen oikea totuus. Onko siihen vain jotkut ihmiset arvollisia tai jotkut ihmiset arvollisia tekemään valinnan, ketkä saavat arvioida ja arvostella, muut pysykööt hiljaa. Jos näin on, se on kaukana demokratiasta, jossa kaikkien äänet saisivat kuulua, vain ihmisten ylhäältä päin johdettua toimintaa. Tällä palstallakin, niinkuin seurakunnissa on tosi paljon ihmisiä, jotka arvottavat itsensä tosi korkealle, eivät kestä kritiikkiä, eivät pysty edes argumentoimaan vaikeista asioista, koska siinähän voisi joutua jopa myöntämään, että on jossakin väärässä. Tällaiset mielensäpahoittajat eriäviä mielipiteitä kohdatessaan lähtevät karkuun, yrittävät savustaa pihalle, aloittavat mykkäkoulun ja kehottavat muitakin siihen tai sitten suoraan alkavat haukkumaan ohittaen asiayhteyden kokonaan. Turha kuvitellakaan, että koskaan syntyisi hymistelystä, olemme kaikki niin autuaasti samaa mieltä asenteesta mitään uusia oivalluksia, uutta luovaa.
        Profeetta muuten olivat ja vielä tänäkin päivänä ovat juuri niitä, jotka eivät todellakaan saa aikaan mitään hymistelyä, vaan siinä ravistellaan käsityksiä rajusti. Pelkurit kulkevat laumoissa ja tarvitsevat aina jonkun tukemaan, koska eivät muuten pärjää elämässä. Hengellisessä mielessä rohkeammin tarvitsee tukijan, mutta tukijana olkoon Jumala.


      • siisnäin

        Tarkoitin tämä palsta, kun kysyit missä me arvioidaan ja keskityttämään katsomaan mitä kestää Raamatun Pyhä Valossa..


    • Nämä oikeassa olevat harhaoppiset hajottajat paljastuvat yleensä ennemin tai myöhemmin henkilöiksi jotka eivät usko Jumalan Sanaa vaikka he sitä ahkerasti kopsaavat ja siihen viittaavat. Tämä on erikoista ja täysin käsittämätöntä kun tällaista näkee. Ja näillä palstoilla niitä on runsaasti.

      Olen samaa mieltä ettei kannata osallistua näiden vänkääjien viesteihin. He eivät ole keskustelemassa vaan tuomassa ainoaa oikeaa oppia koska Jumala on sen heille, ja vain heille, paljastanut. Muut uskovat ovat väärässä. Yleensä Jumala on paljastanut tällaiselle henkilölle että hän on niitä harvoja koko kristikunnassa joka on ymmärtänyt oikein. Tämä käy ilmi kun heidän kanssaan on vähän aikaa keskustellut.

      Minä yleensä vältän ryhtymästä keskusteluun tällaisten henkilöiden kanssa. Joskus kuitenkin minäkin haksahdan ja jään ikään kuin kiinni. Kun ryhtyy vastaamaan, sitä täytyy taas vastata uuteen kommenttiin. Ja niin ollaan taas väittelemässä. Mutta vältetään näitä tällaisia väittelyitä.

      • ensin.itseään

        Niin - luetaan vaan Sanaa - ja vältetään turhaa kinastelua, niin kuin Sana neuvoo. :-d


    • Argumentoidaan

      Oletko koskaan miettinyt, miksi Jeesus asettautui usein väittelemään kirjanoppineiden kanssa, noiden kanssa, joiden käsityksiä Hän halusi ravistella?
      Kyllähän Jumalan tuli tietää, että se suurimmaksi osaksi oli aivan turhaa kiistelyä, mutta keskustelua käytiin ja väliin tiukoin sanakääntein. Jumala pystyi siihen, tuskin Hän poistui noista "istunnoista" vihoissaan, polttaen sillat takanaan, Hänellä oli aikaa ja pitkämielisyyttä keskustella?

      Jos asenne on se, että minulla nyt on turvallista olla näissä omissa käsityksissäni samanmielisten kanssa, niin on kyllä turha myöskään yrittää evankelioida vai miten suhtaudut sitten vaikka keskusteluun uskosta osattoman kanssa, jolla on täysin erilaiset, tiukat näkemykset. Varmaankin "en keskustele kanssasi, minkä minä sanon on totuus, jää siihen itseksesi vaan miettimään, helvettiin joudut kuitenkin".
      Tosi hedelmällistä ; )

      • Uskosta osattoman kanssa keskustelu on aivan eri asia kuin keskustella jonku harhaoppisen kanssa joka väittää uskovansa Jeesukseen mutta ei kuitenkaan usko Herraan Jeesukseen Kristukseen vaan tuo esille toista Jeesusta.


      • >>>Varmaankin "en keskustele kanssasi, minkä minä sanon on totuus, jää siihen itseksesi vaan miettimään, helvettiin joudut kuitenkin".<<<

        Uskova tahtoo että kaikki ihmiset pelastuisivat. Hän ei ajattele eikä sano tuollaista uskosta osattomalle.


      • siisnäin

        Näin on !


    • AAAAAAAMMMMMMEEEEEEENNNNNNNN!

    • huolihukkuvista1

      tuota noin.... harhaopin metsästäjillä joskus kyllä ampuu yli, mutta mutta, kyllä totuus ja vain ja ainoastaan Jumalan sanalla perusteltu totuus on hyvä tuoda julki ja ilmi. Eräästä hengellisestä tilaisuudesta lähdin hyvin hämmentyneenä ja ehkä vähän pelokkaanakin, kun julistus oli jotain erikoislaatuista???

      No onneksi on suomi24 ja Pyhä Raamattu, josta olen löytänyt vastauksia kysymyksiini.... Kyllä totuus on että meidän tulee varoittaa ja ohjata Jumalan Sanan mukaan oikealle tielle eksyneet ja myös vaarassa olevat.

      Kaikenlaiset villitsevät henkivallat ovat nyt liikkeellä.... katsokaa tätä yhteiskuntaa! Jumalan seula seuloo lopunaikoina, väkevästi ja rajusti.

      Emme voi ummistaa silmiämme ja sanoa että valatakunnassa kaikki hyvin... ei mitään hätää!

    • siisnäin

      Hmm ? Uusi armolahja??? harhaopin metsästäjä ???? Siis kun harhaopit on valtanut suomi niin tarvitaan tuollaisia kun jaikal ja muut !

      • hutejatulee

        Jaikal on armoitettu harhaopinmetsästäjä siis, no ilmankos ampuu niin harhaan.


      • mummikainuusta

        "Harhoppien metsästäjiä" pelkäävät harhaoppeja kannattavat. Harhaoppeja ei tarvitse metsästää, koska niitä pomppii koko ajan esille, jos Rakastat Totuutta eli Jumalan Sanaa.

        On totta, että kun eksytyksiä tuodaan julki, tulee myös ylilyöntejä. Voidaan mennä toiseen ääripäähän ja nähdä kaikkialla eksytystä. Vaikka sitä on todella paljon, ei vain ääri-ilmiöissä, vaan myös meidän tavisuskovien keskuudessa, meillä on myös raitista Raamatunopetusta. Sitä myös kaivataan srk:ssa.

        Sitten on vielä ne "arvioijat", jotka arvioivat ennemminkin puhujan ulkonäköä ja muuta hapitusta. Se ei ole arviointia Raamatun Sanalla.

        Kun paljastetaan väärä opetus, tulee myös kertoa oikea Raamatun mukainen opetus. Meidän tulisi rohkeammin kertoa eksyneille, että Jeesus ei pelasta ihmistä siksi, että ihmisen omat maallisen elämän ongelmat korjaantuisi tai että ihminen saisi jotain yliluonnollisia voimia käyttöönsä voidakseen käyttää niitä oman tahtonsa mukaan. (en tarkoita tässä armolahjoja, joita ihminen saa Pyhän Hengen tahdon mukaan, ei siis ihmisen tahdon mukaan.) Meidän tulee kertoa, että ihminen tarvitsee Jeesuksen ristinevankeliumia, koska ihminen on syntinen! Syntien tähden Jeesus kuoli ristillä. Synti on ihmisen ongelma.

        Kun arvioimme erilaisia julistuksia, me arvioimme ne Raamatun Sanalla, emme omien mieltymystemme mukaan. Tämä vaatii uskovilta Raamatun tuntemusta. Arviointi kuuluu jokaiselle uskovalle Raamatun mukaan. Jokaisen uskovan tulisi siis erottaa väärä opetus oikeasta. Väärästä harhaopista tulee pysyä erillään, koska se tulee auttamattomasti viemään pois Jeesuksesta.

        Kukaan ei opeta täysin oikein, mutta opettaja, jolla on erilainen käsitys muista asioista kuin kristinuskon keskeisistä esioista, voimme kuunnella ja "ruotia" sieltä pois ne eriävät asiat. Jokainen meistä on kasvussaan erivaiheessa. Raamattu kertookin "heikoista ja vahvoista" uskovista. Kuitenkin heitä yhdistää Raamatun Totuus.


    • saviseutulainen

      Síis ei tulisi ollenkaan arvioida, varoittaa - t.s. kantaa huolta Herran Jeesuksen omista eikä niistä, jotka vielä eivät ole Häntä vastaan ottaneet, näinä lopunajan väkevän eksytyksen päivinä. Päivinä jolloin tämä kaikki tapahtuu silmiemme edessä. Antaa vain nuorten lähteä Tukholmaan Heidi Bakerin käsien alle ja sitten kun suuri RHB taas Marti Ojareksen ja kumppaneiden toimesta saapuu Suomeen, ei muuta kuin mukaan vain. Kunhan pidetään se mikä hyvää on ja hylätään se mikä hyvää ei ole. Ja onhan se nyt selvä asia, ettei TV- seiskan toiminnassa voi olla mitään nokan koputtamista. Onhan koko kanavan alku ja synty RHB:n profetiasta lähtöisin. Ja sen jälkeen M. Ojares on saanut varmemmaksi vakuudeksi ja vahvistukseksi lisävoitelua ollessaan useamman kerrankin vaipumassa pumpuliin profeettansa käsien alla!

      • mummikainuusta

        Juuri näin!
        Kuitenkin meidän ehkä kannattaisi miettiä (myös niiden, jotka eivät hyväksy Raamatun Sanalla arviointia), Että mitäs sitten vastaamme Jeesukselle, kun hän tuo meille eteen ne eksyneet ihmiset, joita emme varoittaneet? Olimme vain hiljaa ja kaikessa rakkaudessamme annoimme heidän eksyä, koska emme halunneet aiheuttaa riitaa. Ja ovathan he uskossa jeesukseen....ei Jeesukseen!

        Kuitenkin on hyvä muistaa, että jokainen on vastuussa omasta uskonelämästään.


    • JokaisestaSanastaVastuu

      Täällä on jokunen helmi seassa kun otsikoita vilkaisee.. itse teen niin, että luen vain asiallisia aloituksia, ja jos on sellainen minkä huomaan rakentavaksi ja rohkaisevaksi, niin kommentoin sitä, jotta saan sen jälleen ketjun alkupäähän nostettua.

      Kun emme kommentoi asiattomia, niin nehän vaipuu kokoajan alaspäin eikä niitä sieltä kauempaa enää niin lueta. Ei meidän tarvii kaikkea roskaa lukea eikä kommentoida!

      Tämä on hyvä ja tärkeä aloitus! Kiitos siitä!

    • raamattu.ei.tiedä

      Koittakaa miettiä mitä jumalanne ajattee teistä, sitä ei tiedä kukaan.

      • vanha.vitsi

        Suomalainen, saksalainen ja britti kohtasivat safarilla norsun. "Kuinka upea eläin" huudahti britti. "Mitä hyötyä tuosta voisi saada" sanoi saksalainen. "Mitähän tuokin minusta ajattelee" mietti suomalainen.


    • lukekaatämäjuttu

      nokialaiselta mielenkiintoinen julkaisu lukekaa!

      http://nokialainen.blogspot.fi/2015/09/amerikka-pisteessa-josta-ei-ole-paluuta.html

      lauantai 26. syyskuuta 2015

      Amerikka pisteessä josta ei ole paluuta – kansakunnan luopumuksen ennusti pastori David Wilkerson 40 vuotta sitten

      Tässä Dr. David Reagan'ilta kirjoitus Lamplighter -lehden syys-lokakuun 2015 numerossa, jossa käydään tiivistäen läpi Amerikan moraalisen luopumuksen vaiheet varsinkin 1960-luvulta lähtien, mutta jo sitä ennen oli profeettoja, jotka näkivät Amerikan menevän väärään suuntaan – kohti maallistumista, pakanallista yhteiskuntaa. Kuitenkin vasta nyt kansakunta on lähes avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan, jonka seurauksena tulee tuomio kansallisen tuhon muodossa, kuten tapahtui muinaiselle Israelille kun se vaihtoi Jahven seuraamisen Baalin ym. epäjumalien palvontaan.

      Tässä Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa kerrotaan, miten David Wilkersonin, Amerikan tuhon profeetan, Näky-ennustukset ovat toteutuneet tähän mennessä erikoisen hyvin siitä saakka kun Näky-kirja julkaistiin v. 1974.

    • Psalmi5o.15

      On se merkillistä, kun "uskovaiset" näkevät saatanan kaikkialla. Henkivaltoja vilisee ennen kaikkea siellä, missä julistetaan evankeliumia, missä uskovat kokoontuvat ja missä rukoillaan, opetetaan sanaa jne. Siellä jos jossain on aina perkele ja vain perkele. Ihmiset jotka erehtyvät menemään tällaisiin hengellisiin tilaisuuksiin, tulevat ulos saastuneina ja täynnä vääriä henkiä. Jokainen julistaja on itse antikristus ja susi lammasten vaatteissa. On teillä väkevä vihollinen, voi kuinka te katsotte häntä ja näette vastustajanne suurena, pelottavana, sellaisena joka on kaikkialla ja kaikessa. Saatana on ajanut teidät ulos seurakunnasta ja nyt hänen juoksupoikanaan hääritte, ahkerana ja kuuliaisena, että saisitte, jos mahdollista eksytettyä edes joitain samoille harhapoluille.


      Minun viholliseni on vähäinen sen rinnalla, mitä Jeesus on ja mitä Jumala Henkensä kautta tekee, saa aikaan ja vaikuttaa seurakunnissa. Seurakunta on Jumalan tykkipatteri, joka tuhoaa vihollisen työtä, joka saa aikaan hyvää, ei pahaa. Sinne on aina hyvä mennä ja siellä Jumalan Henki tekee työtään ihmisissä, muokkaa sydänten maaperää, virvoittaa, hoitaa ja rohkaisee monella tavalla. Kuitenkin nämä seurakunnattomat harhailijat, itse oppineet opettajat ja henkilöt, jotka korottavat itse itsensä profeetoiksi, Jumalan välikappaleiksi, kansakuntien vartijoiksi ja ties miksi, varoittavat ja pelottelevat seurakunnalla. Heidän missionsa on tuhota valheella, ei rakentaa.


      Tuhlaatte aikaanne, kun kuvittelette, että voitte hajottaa Jumalan seurakuntaa. Taistelette seurakuntaa vastaan, taistelette Jumalaa vastaan. Miten tyhjänpäiväistä ja arvotonta elämää. Arvostan ihmistä, joka elää synnissä ja pilkkaa Jumalaa, enemmän, kun näitä raukkoja, jotka täällä työkseen, aamusta iltaan, yötä päivää, käyttävät aikansa siihen, että voisivat sotkea oman pesänsä. Kaikki mitä he tuovat esiin, on pahaa, ei hyvää. Ei mitään kiitettävää, ei mitään hyvää, vain arvotonta ja pahaa. Vedettömiä lähteitä, joita tuuli ajaa.

      • mummikainuusta

        Rakastatko uskon sana-liikkeen oppia, jossa kerrotaan jeesuksen kuolleen helvetissä ja jossa soukataan haudoilla ja ostetaan siunauksia rahalla? Sitäkö sinä haluat? Minä en halua!

        Emme taistele uskovia vastaan, vaan Jumalan Sanan puolesta vääriä oppeja vastaan, kuten jokaisen uskovan tulisi tehdä Ristin evankeliumin puolesta, kuten Paavali taisteli tai Juudas tai Pietari....

        Ef. 4:14. Silloin emme enää ole alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja ovat kaikkien opintuulten heiteltävinä ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa,
        15. vaan noudatamme totuutta rakkaudessa ja kaikin tavoin kasvamme häneen, joka on pää, Kristus.

        Olen reilun kahden vuoden ajan joutunut itselleni avaamaan Raamatunkohtia uudelleen, koska aikoinani olen saanut niin paljon väärää opetusta. Ja näitä samoja vääriä opetuksia kuulee yhä uudelleen ja uudelleen. Ei vain suurten julistajien opettamana, vaan myös ihan riviuskovien suusta. Ne ovat uppoutuneet ajatusmaailmaan niin syvälle, että he eivät halua edes kuunnella kuinka ne Raamatun asiayhteydessä oikeastaan menevät. Näistä opeista seuraa hyvin kummallia asioita. Näiden opetusten mukaan hyväksytään kaikki mahdolliset kokemukset ja opetukset Jumalalta saatuina. Viittasin jo haudoilla soukkaamiseen, mutta voin kertoa, ettei Joosuoiden siunaaminen valloittamaan kaupunkeja ole Raamatun mukaista toimintaa.

        Haloo! Herätkää hyvät ihmiset!


      • saviseutulainen

        Psalmi5o.15,

        sinä siis - jos sinulla lapsia on - laskisit heidät tilaisuuteen, jossa Heidi Baker on mukana. Etkö olisi ollenkaan huolissasi rakkaasta nuorestasi, jos hän vaikka menee luottavaisena Bakerin käsien alle "siunattavaksi"!?
        Oletko ollenkaan nähnyt H. Bakerin esiintymistä väkevässä humalatilassa, humalatilassa ilman alkoholia lavalla?
        Etkä ole ihmetellyt miksi hän hoippuu ja kaatuilee, makaa ja voivottelee, hihittelee, itkaiseekin välillä - sitten taas vain makaa kasvoillaan yleisönsä edessä. Eikä ole päästä pystyyn.
        Etkö ole kuullut miten hän sihisee- sihisee kuin käärme?
        Etkö ole pannut merkille outoa ilmettä hänen silmissään?
        Täyshumalaisen kiilto ja samanaikainen sameus.
        Etkö ole edes kuullut, jos et ole nähnyt, miten tämä "profetissa" saa aikaan kauhistuttavia ilmiöitä viattomissa, hyväuskoisissa nuorissa - jopa lapsissa, joita hänen eteensä, käsiensä alle tuodaan!?

        Nimimerkki Psalmi5o.15,
        oletko sitä mieltä, että tämä nainen toimii Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksessa?

        Eikö sinun mielestäsi tulisi ollenkaan kantaa huolta, tuntea surua, siitä että Herran Jeesuksen ilmoittama, Jumalan sallima ja lähettämä, kauhistava ja väkevä lopunajan eksytys jyllää jo nyt täydellä voimalla seurakuntaa seulomassa.
        Sinä pidät niitä, jotka yrittävät varoittaa seurakuntaa näistä hirvittävistä harhoista, seurakunnan hajoittajina, hengen sammuttajina - vihollisen välikappaleina ja kätyreinä.

        "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä"!
        ( Herra Jeesus )


      • kerronomasta

        "Etkö olisi ollenkaan huolissasi rakkaasta nuorestasi, jos hän vaikka menee luottavaisena Bakerin käsien alle "siunattavaksi"!?"

        ----------

        elämästä yhen jutun silloin kun uudistuin uskosta niin vaikka tiesin että toisesssa on väärä henki ja kaataja henkin nii tykkäsin tutkia "hengen ilmiöitä ja vaikutuksia" muihin ja itseeni ja hain itelle "samalla voitelua" eli menin aina sinne kuka oli kaikkein hurjimmin eksyksissä ja jossa oli kaikken hurjin kaataja henki ja menin käsien alle siunattavaksi ja parannettavaksi... ;)

        ------------

        luuletteko että kukaan välittää siitä mitä te täällä netissä huutelette menisitte ihan kasvotusten seurakuntaa huutelee ja puhumaan ihmisille ei se mitään auta täällä netissä huudella teille vaan nauretaan täällä!!!

        ettekä te kenenkään vapaaseen tahtoon pysty vaikuttaa jokainen ihminen uskovakin tekee mitä lystää eikä teillä ole siihen mitään nokan koputtamista!!!


      • Psalmi5o.15

        Kyllä tässä on paljolti kyse siitä, että näillä varoituskamppanjoilla saadaan aikaan vain pahaa, ei mitään hyvää. Tämä toiminta leimaa käytännössä kaikki seurakunnat ja pastorit. Mitään ei rakenneta, vaan kaikki puretaan ja mitään hyvää ei löydetä eikä tuoda esiin, vain negatiivista ja pahaa. Nimellä mainiten suorastaan kirotaan Jumalan palvelijoita, vastuunkantajia ja seurakuntia, joiden alla / alaisuudessa on tuhansia uskovaisia. Hyvin kuvaa teidän kaikkien harhailijoiden kirjoituksia tämän erään kirjoittajan allekirjoitus omalle höpinälleen... "Herra Jeesus"


      • HuomHuom

        Huom! Eksyttäjät eivät ole Jumalan palvelijoita!


      • saviseutulainen
        Psalmi5o.15 kirjoitti:

        Kyllä tässä on paljolti kyse siitä, että näillä varoituskamppanjoilla saadaan aikaan vain pahaa, ei mitään hyvää. Tämä toiminta leimaa käytännössä kaikki seurakunnat ja pastorit. Mitään ei rakenneta, vaan kaikki puretaan ja mitään hyvää ei löydetä eikä tuoda esiin, vain negatiivista ja pahaa. Nimellä mainiten suorastaan kirotaan Jumalan palvelijoita, vastuunkantajia ja seurakuntia, joiden alla / alaisuudessa on tuhansia uskovaisia. Hyvin kuvaa teidän kaikkien harhailijoiden kirjoituksia tämän erään kirjoittajan allekirjoitus omalle höpinälleen... "Herra Jeesus"

        Jos tarkoitit tuolla "Hyvin kuvaa teidän kaikkien harhailijoiden kirjoituksia tämän erään kirjoittajan allekirjoitus omalle höpinälleen... "Herra Jeesus" , niin ymmärrät varmaan, ettei saviseutulainen alias allekirjoittanut suinkaan tarkoita sitä, että Herra Jeesus olisi "höpinäni" allekirjoittaja.
        Herran nimi sulkeissa tarkoitti tietysti sitä, kun Hän sanoo:
        ( Matt.24: 4-5 ) "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee
        minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta."

        ( Matt.24: 11-13 ) "Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu."

        ( Matt.24: 14 ) " Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu."


      • ahistaako

      • kerronjotain

        elämäs jotain eli tänää olen menossa tarot kursille ja ostin juuri korttipakankin... ;)

        eikä teillä tähänkään ole mitään nokan koputtamista kenelläkään tai sanomista... joo kyllä tiedän että tämäon väärin mutta mitä sitten???!!!

        täällä te harhailette yksin "susina" jolla ei ole ketään!!!

        olette tällä jo 10 vuotta huudelleet mutta missä teidän tulos näkyy???

        kun tulette sieltä tynnyristä ja pumpuli maailmasta ja netti maailmastanne ulos ja katsotte ympärillenne niin näkyykö mitään muutosta ja tulosta???

        kyllä ollaan vaan menty huonompaan suuntaan ja ette te ole sitä huuteluillanne pystyneet estämään!!!

        ------------

        ottakaa vähän rennommin ja ostakaa vaikka porno lehti tai kattokaa pornoo ja harrastakaa omaa kivaa niin löystyy se teidän vanne pään ympäriltä ettkä olisi niin kireitä nauttikaa elämästänne tai käykää vaikka baarista etsimässä seuraa ittellenne!!! ;)

        räsäsen sanoja lainaten!!!

        ---------------

        Päivi Räsänen: masturboinnille tulisi asettaa 18 vuoden ikäraja

        marraskuu 5, 2015 Raoul Thompson

        http://tietoinfo.net/2015/11/05/paivi-rasanen-masturboinnille-tulisi-asettaa-18-vuoden-ikaraja/

        Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen kertoi paikallisradion haastattelussa ajavansa masturboinnille 18 vuoden ikärajaa.

        – Itsetyydytys on vahingollista kasvavan lapsen kehitykselle, Räsänen kertoo.

        Kansanedustaja tunnustaa aloittaneensa masturboinnin vasta 24-vuotiaana. Räsänen on aiemmin kertonut, että seksiä ei tulisi harrastaa ennen avioliittoa.

        – Raamattu kertoo, että ihmisen tulisi säästää itseään avioliittoa varten, Räsänen korostaa.

        Vaikka raamatun mukaan seksi on tarkoitettu vain avioliitossa olevan miehen ja naisen väliseksi, on anaaliseksi yleistynyt naimattomien kristittyjen keskuudessa (engl. saddlebacking).

        – Anaaliseksiä ei lasketa, sillä neitsyyden menetys tapahtuu vasta perinteisessä sukupuoliyhdynnässä, Räsänen selventää.

        -----------

        tässä viesti henkioppaalta teille spiritismi istunnosta! ;)

        ------------------

        tapaat ihmisiä jotka sinua tielläsi auttavat, opasteet ja merkit elämässäsi tunnet sisälläsi.
        kuuntele sisintäsi ja luota tunteisiisi jotka sydämestäsi kimpuaa.

        olet täällä oppimassa ja opettelemassa erillaisia asioita, joiden kautta opit ja oivallat. saat uusia ajatuksia joiden kautta etenet polullasi.

        muista rakkaus sydämessäsi.

        iloitse ja nauti elämästäsi.

        toteuta unelmiasi ja näe elämäsi kauniina. kaikessa mukana on rakkaus, joka sinua johdattaa tielläsi avaten uusia ovia, joiden kautta elämääsi avautuu uusia tilaisuuksia ja asioita.

        ystäväni ole rauhallisin mielin. katso elämääsi luottavaisesti.

        ilo ja valo kanssasi olkoon. valoa ja rakkautta sinulle!


    • ylilyöntiä

      Uskon-sana liikkeen perustaja suomessa ei opeta Jeesuksen helvetissä kuolemista vaan opettaa että lunastus kuolema tapahtui ristillä.Ei myöskään opeta soukkaamista haudoilla.
      Koitatko kainuun mummo kertoa että kaikki se harha mitä jossain muualla uskotaan uskottaisiin myös täällä uskon.s.liikkeessä. Ja että sitä myös opetetaan.

      • mummikainuusta

        Jokainen joka sanoo olevansa uskon sana-liikkeen kannattaja joutuu myöntämään jossain vaiheessa nämä tosiasioina. Johan hän yritti tehdä Jeesuksesta vain ihmisen, mutta joutui sittemmin perumaan osittain puheitaan. Ja ne "uskovat" joiden kanssa hän on tiiviissä yhteistyössä jo hyväksyvät JDS-opin. Ja jos et ole huomannut, hänen kirjahyllystään löytyy omien sanojensa mukaan kaikki Haginin kirjat. On vain ajankysymys.....mitkä ovat seuraavat opit joita hän yrittää tuoda esille. "Pyhän Hengen humalassa" hän esiintyy jo kiitettävästi....

        Ef. 5:16. Käyttäkää aikanne oikein, sillä nämä päivät ovat pahoja.
        17. Sen tähden älkää olko järjettömiä, vaan ymmärtäkää, mikä on Herran tahto.
        18. Älkää juopuko viinistä, sillä siitä tulee irstas meno, vaan täyttykää Hengellä,
        19. puhuen toisillenne psalmein, kiitosvirsin ja hengellisin lauluin. Laulakaa ja soittakaa sydämestänne Herralle


    • HenkiJaElämä

      Jochanan on pehmentänyt lihallista kieltään mutta vanha viini haisee tänne saakka.

      Olkaamme tarkkoja ettemme palvele väärää Kristusta ja Hengestä juopumista!

      Room. 8:1-14

      1. Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat.
      2. Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.
      3. Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden ja tuomitsemalla synnin lihassa,
      4. että lain vanhurskaus täytettäisiin meissä, jotka emme vaella lihan mukaan, vaan Hengen.
      5. Sillä niillä, jotka elävät lihan mukaan, on lihan mieli, mutta niillä, jotka elävät Hengen mukaan, on Hengen mieli.
      6. Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha;
      7. sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan.
      8. Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset.
      9. Mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa.
      10. Mutta jos Kristus on teissä, niin ruumis tosin on kuollut synnin tähden, mutta henki on elämä vanhurskauden tähden.
      11. Jos nyt hänen Henkensä, hänen, joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu.
      12. Niin me siis, veljet, olemme velassa, mutta emme lihalle, lihan mukaan elääksemme.
      13. Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää.
      14. Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia.

      • SolaGratia

    • Tsiig

      Olettekohan seonneet pahanpäiväisesti, suurin osa pelkkää tyhjänpäiväistä sanahelinää, josta ei ole mitään hyötyä kenellekään.

    • mikä.vikana

      Mikä vikana täällä, kun tuo loppuosa linkistä ei tule sinisellä ???

      Tietääkö joku ?

      • Koettua

        Jaa - linkissä ei saa olla välilyöntiä. Täällä ei "kone" hyväksy myöskään pilkkua eikä huutomerkkiä.

        Ja ä:t ja ö:t å:t ovat tietysti "out". Nämä "kone" muuttaa aikaa myöten kelpaamattomiksi, vaikka ne kirjoittaisikin "koodattuina".

        Ei kestä kiittää. :-(


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      494
      3581
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      463
      3422
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      141
      3000
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2302
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2170
    6. 210
      1579
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1397
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1280
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1274
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1090
    Aihe