5%:n apteekkarivähennys 2017 alusta

KiKykärsijät

Apteekkarivähennys eli 5%:n yrittäjävähennys tuo ensi vuoden 2017 alussa Apteekkareille, lakimiehille, lääkäreille ja metsänomistajille keskimäärin 10 000 euroa vuodessa lisää nettotuloja. Kyllä tätä varten työläisiltä, työttömiltä, köyhiltä ja huono-osaisilta pitikin leikata ja lisätä kuluja mm. suurin jopa 30%:n palvelumaksu-ja omavastuukorotuksin. On kyllä hieno mies tuo Juha Sipilä, ja PersKeKo-porvarihallitus.

-

Gustafsson: Tosiasiat osoittavat, että hallituksen härski veropolitiikka suosii hyväosaisia
https://sdp.fi/fi/blog/gustafsson-tosiasiat-osoittavat-etta-hallituksen-harski-veropolitiikka-suosii-hyvaosaisia/
"− Pääministeri Sipilän hallituksen verolinja suosii hyväosaisia. Metsälahjavero ja miljoonaperintöjen verohuojennukset ovat vain esimerkkejä kevennyksistä, jotka rahoitetaan leikkaamalla työttömiltä ja muilta heikoimmassa asemassa olevilta suomalaisilta. Hallitus ei vaivaudu edes perustelemaan näiden toimien väitettyä oikeudenmukaisuutta tai talouspoliittisia perusteita, Gustafsson jatkaa.

Gustafssonin mukaan hallitus pyrkii luomaan mielikuvia piilotellakseen hallituksen veropolitiikan todellisia vaikutuksia. Hän nostaa esimerkiksi hallituksen kaavaileman yrittäjävähennyksen, josta pääsevät hyötymään kaikkein varakkaimmat henkilöyritykset. Hallitus on mainostanut yrittäjävähennystä pienyrittäjiä tukevaksi.

Hallituksen yrittäjävähennys on apteekkarivähennys

− Hallituksen yrittäjävähennys on apteekkarivähennys. Siitä hyötyvät ensisijaisesti apteekit ja asianajajatoimistot. Jokaista apteekkaria hallitus auttaa vähennyksellään keskimäärin 10 000 euroa. Ja tämänkin huojennuksen laskun maksavat tavalliset suomalaiset. Kauppojen myyjille ei jää muruakaan hallituksen verolinjan kauhoessa euroja jo entisestään varakkaiden johtajien taskuihin.

− Sipilä ei voi paeta palkansaajajohtajien taakse värjöttelemään verolinjansa kestämättömyyttä. Olisi vähintäänkin kohtuullista, että pääministeri perustelisi kansalaisille mitä järkeä on hyväosaisten verohuojennuksissa, joilla ei ole vähäisintäkään tekemistä kasvun ja työllisyyden tukemisen kanssa, Gustafsson päättää".

42

559

  Vastaukset

  • Lääkehuolto tulisi toteuttaa sairaaloihin suoraan tehtävänä jakseluna; potilaalle resepti käteen ja samalta käytävältä lääkkeet mukaan. Uusinta helppoa sähköisesti nykyään.

   • Näinhän jenkeissä homma toimii, lääkkeet saa sairaalan omasta apteekista.


   • Rejuvenate kirjoitti:

    Näinhän jenkeissä homma toimii, lääkkeet saa sairaalan omasta apteekista.

    Siellä ei ole käytännössä mitään valvontaa, samalla reseptillä hakevat lääkkeitä monesta apteekista ja yksityiset lääkärit kirjoittelee mitä tahansa reseptejä. Reseptejä annetaan väärillä nimillä, toiset hakee toisille jne. Lääkkeiden yliannostuksiin kuoleilla julkkiksillakin ollut järjetön määrä laittomia lääkkeitä, kotiäidit popsii pillereitä kuin karkkeja...


   • "5%:n apteekkarivähennys 2017 alusta

    Apteekkarivähennys eli 5%:n yrittäjävähennys tuo ensi vuoden 2017 alussa Apteekkareille, lakimiehille, lääkäreille ja metsänomistajille keskimäärin 10 000 euroa vuodessa lisää nettotuloja. Kyllä tätä varten työläisiltä, työttömiltä, köyhiltä ja huono-osaisilta pitikin leikata ja lisätä kuluja mm. suurin jopa 30%:n palvelumaksu-ja omavastuukorotuksin. On kyllä hieno mies tuo Juha Sipilä, ja PersKeKo-porvarihallitus."

    Tämäkin velkarahalla, kiitos Orpo ja Sipilä!


  • tai tilata lääkkeet netistä desetpiä vastaan. silmälasien hinnakin laski kun ne voi ostaa mistä vain.

  • Nyt kohkataan natseista, saadaan päät käännettyä pois Arkadianmäen politikoinnista. Media toimii ansiokkaasti tässä touhussa: riekkuu rasismista, pitäisi saada arabimuslimeja rajojen yli määrättömästi. Hallitus vie köyhiltä, sairailta, vanhuksilta lopunkin elämisarvon leikkauksillaan.
   Köyhien suomalaisten on kohta haettava turvapaikkoja vuokranmaksukyvyttöminä, rahattomina, työttöminä. SPR perustakoon vuodepaikkoja kantasuomalaisille köyhille, kantakoon päivittäin 5 ateriaa, välipalaa eteen, järjästäköön psykologien ja yksityislääkärien, hammaslääkäreiden palvelut, samanlaista palvelua kuin luvattomasti tänne KELA:n 'työllistämiksi' tulleille.

   • Eiköhän koko mamumassainvaasio ollut rahaeliitin keino kääntää huomio pois maailman suurimmasta pyramidihuijauksesta EU:ssa toteutetusta eurokriisin hoidosta. Vai onko joku kuullut ihmeemmin Kreikkamiljardeista enää? Samoin Suomen oma rahaeliitti käyttää invaasiota ja sen aiheuttamaa liikehdintää keinona jakaa ja hajottaa kansaa. Sekä ohjata sen huomiota hajoita ja hallitse -strategian mukaisesti, saadakseen ajamansa poliittiset muutoksensa voimaan, kuten myös varallisuuden sekä tulojen uusjaon, sen tämä Apteekkarivähennyskin kertoo.
    Kun "suvakit" ja "rasistit" saadaan toistensa kimppuun, pieni rahaeliitti saa rauhassa häärätä hämäriä hommiaan, jolla Suomen hyvinvointioikeusvaltiota, demokratiaa sekä sopimusyhteiskuntaa ajetaan alas ja muutetaan vanhan isäntävallan mallin mukaiseksi huutolais- ja käskytysyhteiskunnaksi.
    Tähän mennessä agendan toteutus on toiminut hyvin rahaeliitin hyväksi.


   • Lehdistö lietsoo tätä kehitystä hyvin ja se menee kansaan kuin häkä!


  • No nyt varmaan valtio säästää lääkekorvauksissa kun apteekkarit voi laskea 5% lääkkeiden hinnoista. Samoin asianajajat varmaan laskee nyt taksojaan ja matujen oikeus kulut vähenee. Nerokasta.

   • Väitätkö tosiaan, että apteekit päättää lääkkeiden hinnoista? Käypäs vähän tavaamassa lääkelakia, senkin pölvästi!


   • Keijo1965 kirjoitti:

    Väitätkö tosiaan, että apteekit päättää lääkkeiden hinnoista? Käypäs vähän tavaamassa lääkelakia, senkin pölvästi!

    Vain reseptilääkkeille määrätty ylimmät hinnat ja eihän ne tietenkään halvemmalla myy, kaikki ei edes rinnakkaislääkkeitä.


  • Ottakaapa selvää ensi vuoden budjetista, niin huomaatte, että hallitus leikkaa lääkekorvauksista 132 miljoonaa, joka on suoraan pois apteekkien liikevaihdosta. Tästä johtuen apteekkien tulos laskee
   keskimäärin 27000 euroa. Vaikka yrittäjävähennys parantaisi apteekkien
   tulosta keskimäärin 10000, niin miinusta tulee keskimäärin 18% per
   apteekki. Mututuntuma kirjoittelijat pitäkääpä illuusionne omasta tietopohjastanne omana tietonanne, niin ette munaa itseänne populistisella paskan jauhamisella.

   • Hallitus leikkaa lääkekorvauksia vakuutetuilta eikä apteekeilta eli sairaat maksavat entistä enenmmän lääkkeistään.


   • Pää kiinni kokoomuslainen!


  • nosto

  • Sipilän hallitus on PERKELEESTÄ!!!!!!

   • Sipilä muka uskovainen HAH.


  • Mihin ne avustuksia vielä tarvitsevat? Eikö riitä monopoli/kartelli riitä? Jollei tuota bisnestä pystytä hoitaa on syytä vaihtaa amattia ja ryhtyä siivoojaksi.

  • Mitä vittua? 5%:n Apteekkarivähennys tuo keskiverto apteekkarille, juristille, lääkärille, metsänomistajalle ym. pienyrittäjälle yli 10 000 euroa riihikuivaa vuodessa lisää ensi vuoden alusta niiden 200 000 - 300 000 tuhannen euron nettotulojen päälle, jotka hän tienaa muutenkin. Tämän takia PersKeKo-porvarihallitus ottaa taas 6 miljardia euroa lisää valtionvelkaa Orpon johdolla, ja ensi vuoden 2017 lopussa porvarit ovat kasvattaneet valtionvelan jo 111 miljardiin euroon! Ei ole totta.

   • Kepu pettää AINA.


   • Eipä ole ainakaan lääkärin palkoissa näkynyt moisia korotuksia. Verotus vaan kiristyy kun on niin sanottu solidaarisuusvero. Vtuttaa saatanasti kun puolet palkasta menee veroihin ja maksuihin kun osalla elätettään tukipummeja.


  • Sippe rahanahne tekouskovainen, on se kummaa tuo perimä?? Sairas nautinto uskonveljellä, tulee mielpuolinen olo kun saa lestadiuksen oppien mukaan kiusata kansaa???Usko tai älä sippe että etsikkoaikasi on ohi, karma tulee olemaan kakaroillasi??

  • Sanoisin tuohon että wessapaeri keskustelu kehiin, vain sitä kieltä osaa apteekkari. Apteekkarien wc paperikieli on purevaa ja se menee perille, koska he itse tv lähetyksessä suomiareenassa sitä puhuivat.
   Wc paperi keskustelijat esiin!

  • Apteekkarien, juristien, lääkäreiden uudet Teslat taas vaihdettu Orpon Apteekkarivähennyksellä. 5% lisänettotuloa eli 10.000 euroa tuli taas lisää ylimääräistä veronpalautuksina 2017 ja sama taas tänä vuonna ja jatkossa. Orpon negatiivinen kiky kermisluokalle. Pitäähän sen jonkun maksaa leikkauksilla, siis työläisten, työttömien, pientituloisten ja lapsiperheiden. Kiitos Petteri Orpo ja kiitos Juha Sipilä!

   • Sama Teslaväki tienaa jo porvarihallituksen Suomeen masinoimalla pakolaisbisneksellä joka pyörii veronmaksajien rahoilla juristien, edunvalvojien, lääkäreiden, tulkkifirmojen, kielikouluttajien, vokkiomistajien ym. taskuihin.


  • Ilmaiseen toisen asteen koulutukseen ei vain ole varaa muka kokoomuksesta, vaikka Suomen koulumenestestys on laskenut koko ajan.

  • Antti Rinne lupasi 100 euroa kuukaudessa nettona ”pienillä eläkkeillä kituuttaville” - Sipilältä täystyrmäys: ”Tämä on populismia”
   Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) kuittasi Rinteen lupauksen vaalipuheena.
   Keskiviikko 2.5.2018
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15272767/sdp-osti-vaalivoiton-100-eurolla--sipilasta-konna-

   Rahaa riitti isotuloisten yrittäjien paapomiseen velkarahalla 5%:n Apteekkarivähennyksellä, jota Teslaväki saa keskimäärin yli 10.000 euroa vuodessa lisänettotulona, mutta ei riitä porvarien mielestä 100 euroa kuussa alle 1.400e/kk tienaaville eläkkeensaajille. Sipilä ja Orpo, hävetkää!

   • Eläkeläisten korotuksen kustannus olisi 100 e/kk x 12 kk x 750 000 = 900 miljoonaa euroa vuodessa. Se tarkoittaisi työtä tekevien eläkemaksun nostamista kun sillä tavalla ne rahat kerätään.

    Maksimieläkkeen leikkaus ei tulisi kyseeseen koska eläkemaksu on verrannollinen eläkkeen suuruuteen. Jos näin tehtäisiin niin monen suurituloisen eläkemaksu tippuisi murto-osaan ja vastaavasti pienituloisten eläkemaksua pitäisi nostaa.


   • KallistaOn kirjoitti:

    Eläkeläisten korotuksen kustannus olisi 100 e/kk x 12 kk x 750 000 = 900 miljoonaa euroa vuodessa. Se tarkoittaisi työtä tekevien eläkemaksun nostamista kun sillä tavalla ne rahat kerätään.

    Maksimieläkkeen leikkaus ei tulisi kyseeseen koska eläkemaksu on verrannollinen eläkkeen suuruuteen. Jos näin tehtäisiin niin monen suurituloisen eläkemaksu tippuisi murto-osaan ja vastaavasti pienituloisten eläkemaksua pitäisi nostaa.

    Rinne kylläkin kertoi että tuo n.miljardi voidaan saada suurituloisten voitoista ja rahoista joita viedään voittoina ulkomaille eivätkä siten enää auta Suomen taloutta minkään vertaa.
    Tämä on oikea suunta kansantaloutta ajatellen,rikkaat ajattelee aina vaan omaa etuaan,eivät kansantalouden. Köyhät kuuluu siihen niin kuin rikkaatkin,jos köyhillä on edes jotain toimeentuloa niin on myös rikkaillakin enemmän,muuten kaikki ajautuu kurjistumiskierteeseen ,mikä on jo Suomessa käynnissä kovaa vauhtia,köyhillä ei ole varaa ostaa mitään,rikkaiden on pakko lopettaa kaikki sijoitustoiminta kun eivät saa mistään voittoa vaan köyhtyvät itsekin koko ajan lisää,eli kaikki toiminta pitää lopettaa ennen pitkää.ä ja kojo kansantalous romahtaa.


  • Hyvää aloitusta jakoon.

  • Tämän natsihallituksen sairaat päätökset ovat olleet järkyttäviä!! On vain poliittinen Valintakysymys!! Miten ja mihin rahaa käytetään!!

   • Tottakai se on poliittinen valintakysymys ja Sipilän porvarihallitus on valinnut hyökkäämisen köyhien,sairaiden ja pienituloisten kimppuun säästöillä ja leikkauksilla kerta toisensa jälkeen ja lisäämään maanomistajien, yritysten ja osakkeenomistajien tukia ja verohelpotuksia.


  • Sika sipilä rankaisee heikkoja, jotka eivät pysty puolistautumaan ja nuolee varakkaita.

  • On kokkelien veronmaksajien rahoilla pyöritettävän pakolaisbisneksen Mogadishu-Teslat lisääntyneet huimasti liikenteessä, mutta niin on myös 5% Apteekkarivähennys-Teslatkin.
   Lahjat kokoomuksen äänestäjille.

  • Tietääkö joku, mikä tämä 5%:n apteekkarivähennys lääkäreille on?

  • Vielä lisäys.
   Lupaahan Antti Rinne ainakin lääkäreiltä poistaa tämän apteekkarivähennyksen, jos pääsee pääministeriksi?

  • onks tietoo?

  • Ykkösaamu paljasti Orpon kaksinaismoralismin

   Orpon esiintyminen Ylen Ykkösaamussa tänään oli karua kuultavaa. Rinteen vappusatanen on kutistunut ehkä kolmeenkymppiin, mutta Orpon mukaan edes mitään sellaistakaan korotusta eläkkeisiin ei ole mahdollista tehdä. Kuten ei ole mahdollista tehdä muutakaan ylimääräistä jakopolitiikkaa (taviksille). Tämä siitä yksinkertaisesta syystä, että kulman takana väijyy jo uusi talouden laskukausi, eikä sellaisen edellä luonnollisestikaan voida lähteä lisäämään jaettavaa rahaa. Päinvastoin; mikäli Orpo pääsee hallitukseen, on hallituksen pakko muutenkin lisätä leikkauksia (taviksilta).
   Melkoista jeesustelua Orpolta, joka jakaa ökyille keskimäärin 10 000 euroa lisänettotuloja vuosittain 2017 vuoden alusta tuodulla 5%:n Apteekkarivähennyksellä.

   Olisi toisaalta ihan hyvä jos Orpo tulisi pääministeri, niin tyhmimmätkin ymmärtäisivät, että millaisesta valehtelevasta ketkusta on kyse, kun kaikki lupaukset jätetään lunastamatta ja vain elinkeinoelämän, pääomapiirien ja kermisluokan etujuhlat jatkuvat.

   Kuitenkin useampia satasia riittää Kelalta kaikille maahantulijoille, oman väestön eläkeläiset Orpo haluaa haudata:

   Porvarihallitus: Sossuturva maahantulijoille heti!
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15381993/porvarihallitus-sossuturva-maahantulijoille-heti!
   "Perussuomalaiset vastustavat hallituksen suunnitelmia poistaa Suomeen tulevilta ulkomaalaisilta neljän kuukauden työskentelyvaatimus sosiaaliturvan edellytyksenä. Hallituksen aikeista uutisoi tänään Helsingin Uutiset."
   https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-rahtaa-maahan-ulkomaista-halpatyovoimaa-leena-meri-tama-tietaa-suomalaisille-duunareille-kylmaa-kyytia/

   Suomesta tulossa Sipilän, Orpon ja Terhon porarihallituksen avulla koko maailman sosiaalitoimisto:

   "Hallitus esitteli eduskunnalle lakiesityksen, joka poistaisi ulkomaalaisilta työntekijöiltä sosiaalitukien saamiselle tähän asti edellytyksenä olleen 4 kuukauden työskentelyvaatimuksen. Perussuomalaisten kansanedustajien mukaan esitys toteutuessaan johtaisi siihen, että veronmaksajat maksaisivat välillisesti sosiaalitukien muodossa osan maahan tulevan halpatyövoiman palkoista.

   Hallitus pyrkii poistamaan ulkomaalaisilta työntekijöiltä sosiaalitukien saamisen edellytyksenä olleen 4 kuukauden työskentelyvaatimuksen. Esityksen toteutuessa vähintään peruspäivärahan verran ansaitseva ulkomaalainen työntekijä saisi myös lyhytaikaisen työskentelyn ajalta oikeuden asumisperusteisiin etuuksiin, kuten lapsilisään ja sairausvakuutukseen."
   https://www.kansalainen.fi/ps-kansanedustajat-tyoperainen-maahanmuutto-ei-voi-perustua-sosiaalietuuksiin/

   Keinolla millä hyvänsä Suomeen ulkomaista halpatyövoimaa, jonka palkanmaksu ulkoistetaan eli sosialisoidaan yhteiskunnalle, kansalle ja veronmaksajille.

   Haluaako joku oikeasti tätä lisää?

   • EK-Kokoomus ehdotuksellaan Jyri Häkämiehen suulla haluaa sosialisoida maahanmuuttajaosaajien palkanmaksusta 70 % yrittäjiltä veronmaksajille, ja Kai Mykkänen kannatti myös tätä ajatusta. Petteri Orpo eduskuntavaaleja ajatellen ei uskaltanut ottaa tietenkään asiaan kantaa. Miksi ulkomailta tulleet osaajat tarvitsevat 70 %:n palkkatukea yhteiskunnalta, sitä ei EK-Kokoomus kerro? Jo aiemmin Jussi Halla-aho on nimittäin sanonut että ETA:n tai EU:n ulkopuolelta ammattilaiset ja asiantuntijat pääsevät jo nyt Suomeen töihin ilman EK-Kokoomuksen ajamaa tarveharkinnan poistoakin. EK-Kokoomuksen "osaajat" ovat ehkä keskimäärin 10 €/tunnissa tienaavia siivoojia ym. joiden palkasta EK-Kokoomuksen ehdotuksesta yritykset maksaisivat 3,33 €/tunti ja ulkoistettuna 70%:n palkkatukena veronmaksajat 6,66 €/tunti. Saadaanhan tietenkin näinkin kapitaalikommunismilla yritysten ulkomainen halpatyövoima maahan veronmaksajien sponssatessa eli sosiaalitukiessa yritysten palkkakuluja 2/3. Mutta tätähän te viime vaaleissa tilasitte ja päätelleen EK-Kokoomuksen yli 19%:n nousevasta gallupkannatuksesta tilaatte jatkossakin.

    Sosialismi tulee nyt EK:sta: Suomalainen työntekijä maksamaan veroistaan 70% ulkomaalaisen palkasta
    http://www.extrauutiset.com/?p=4477


  • Sosialismi tulee nyt EK:sta: Suomalainen työntekijä maksamaan veroistaan 70% ulkomaalaisen palkasta .....

   ..... Ja lisäksi valtio ( eli VERONMAKSAJAT ) pakotetaan maksamaan näiden vuokrat, sähköt, huonekalut, tv:t, puhelimet + puh.laskut ja kodinkoneet ..... kaikki, aivan kaikki mitä nämä vain kehtaavat vaatia. Ja pssskat ne mitään töitäkään tekevät, näin niitä matuja vain maanpetturisekopäät houkuttelee Suomeen.
   Uskomatonta tyhmyyttä ja sairautta ja mustaa nuoles ja kelua ja hyysäystä.
   Hyy säys on sairautta.

   • Tätähän te tilasitte ja Kokoomuksen +19%:n gallupkannatuksesta päätellen tilaatte vielä lisää.


  • Ahneille lisää kaikin keinoin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   Kotimaiset julkkisjuorut
   269
   13058
  2. Sofian työt selitettynä

   Täällä on niin paljon näitä ”Sofia ei käy töissä” aloituksia niin selvennettäköön nyt mitä ne Sofian työt on. Sofia tekee ns. vaikuttajamarkkinointi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   8035
  3. Vuosittainen ajoneuvovero kolminkertaistumassa

   Tulisi keskimäärin 500 euroa lisää veroa auton vuosittaiseen käyttömaksuun. https://www.is.fi/autot/art-2000006674458.html
   Maailman menoa
   381
   7276
  4. Tapailu masentuneen kanssa

   Onko kellään kokemusta seurustelusta tai tapailusta masentuneen kanssa? Onko edes järkevää aloittaa suhdetta tämmöisistä lähtökohdista? Aluksi oli tod
   Parisuhde
   27
   1339