Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mallun talli

Heppailijaaa

Moi haluisin kysellä mielipiteitä hyvinkään mallun tallista. Nimenomaan HYVINKÄÄN jos niitä sattuu olemaan kaksi. Mutta siis olen ajatellut vaihtaa sinne tallille. Ja juu tiedän että mallullahan ei kai ole ratsastusopettajan koulustusta, mutta haluaisin kehittyä esteratsastuksessa. Joten siis onko siihen hyvä paikka? Ja hevosista vielä että onko ne kivoja, ne jotkut on aika vanhoja et voiks niil hypätä viel kunnol? Erityisesti mua kiinnostaa hepoista Listra, Wanesa ja Limoza et jos joku on menny niillä niin millasia ne oli. Ja jos kerrot mielipiteesi tallist ni kerrothan et ootko käyny siellä silleen kaks vuotta sitte vai ihan "äskettäin". :)

2

683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mallulainenn

      Oon käynyt kolme vuotta ja sitä ennen kävin eräällä srl:n hyväksymällä "laatutallilla", mallulla kuitenkin käytännössä oppinut kaiken mitä osaan, mielestäni erittäin hyvä ja monipuolinen opetus. Ei valiteta vaan virheistä vaan kerrotaan miten korjataan. Ilmapiiri on loistava, ei ole sellaista "hoitajat on ylempiarvoisia" tunnelmaa kuten muualla. Hevostelumahdollisuudet on myöskin laajat. Esteillä kehittyminen on hyvin mahdollista ja kisaaminenkin, plussaa vuokrailumahdollisuudesta yms. Hevosiahan löytyy moneen lähtöön että on nuorempiakin ja esimerkiksi Listra on vielä tosi hyvässä kunnossa, ei senkään esteura ole vielä takana. Wanesa on monitoimiponi, mielestäni reipas ja herkkä jos osaa niin vaatia. Listra myös herkkä ja reipas. Limozakin on herkkä mutta jos ei herkistä alusta asti niin voi olla tahmea. Kaikki kolme aivan valloittavia persoonia. Ja muutenkin tallilta löytyy paljon erilaisia hevosia, itsellä ei ole jäänyt kenestäkään niistä mitään huonoa päällimmäisenä mieleen. Ja voithan aina esimerkiksi soittaa mallulle ja sopia että tulisit tutustumaan jos haluat tietää vaikka jotain ja ainahan voit tulla muuten vaan katselemaan jos haluat. Toivottavasti tämä olisi sinulle mieleinen talli koska tämä on kuin toinen koti minulle ja monelle muullekin. Tervetuloa vaan, toivottavasti löydät itsellesi kivan tallin jos et sitten täältä niin jostain muualta! :)

    • mattihagman

      Jääkiekko legenda Matti Hagman kuoli ja täällä jaksetaan jauhaa jostain hevostallin turhakkeesta. Pientä rajaa röyhkeydelläkin pitää olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe