Tosi kova panomies

Kulttuuriantropologi

Hei tytöt sanoi sokea kun käveli sillitynnyrin ohitse.

Joten on ihmeellistä että naiset kuvittelee että heistä tulisi miehiä kun alkavat pitämään housuja ja pojat taas kuvittelee olevansa miehiä kun tulee kullin ympärille karvoja ja seisaalta osaa kusta . Ei pojasta tule miestä ennenkuin napanuoran on poikkaisut, ja sitähän monet äidit ei halua, vaan turvakseen yritävät ainakin jonkin lapsistaan kouluttaa..
Mutta mikä se mies sitten onkaan ? Sodan jälkeiset traumaattiset sukupolvet peloissaan lähtivät sellaiseen syöksyyn "parempaa" tulevaisuutta ja tasa-arvoa kohti, että on päässyt unohtumaan se, että mies ja nainen on erilaisia. Ikävää tässä on se , että kun naisista voi tulla miehiä miehistä on tullut joka naismaisia tai lapsellisia. Tässä muutama esimerkki.
Naiset ovat kautta ihmiskunnan historian viihtyneet paremmin sisätiloissa ja kotona, miehet taas ulkona, mutta nykyään miehetkin viettävät kaiken aikansa sisätiloissa, siis huoneissa, kopeissa tai ohjaamoissa.
Naiset fyysisesti heikompina eivät ole voineet vain ottaa tahtomaansa, siksi heidän on lasten tavoin juoiniteltava ja laskelmoitava saadaksen haluamansa, nykyään miehetkin kieroilevat, juonivat ja laskelmoivat, vaikka voimallakin haluamansa saisivat.
Samasta syystä naiset ovat aina meikanneet ja muunnelleet totuutta, siis valehdelleet. Mies taas on tunnettu rehellisyydestä ja suoraan puhumisesta. Nykyään miehet valehtee tai puhuu puolitotuuksia naisten tavoin.
Naiset ovat myös aina olleet kovempia keräilyjöitä ja marjanpoimijoita, mies taas on luottanut itseensä ja kykyihinsä senverran, ettei pahaa päivää ole jatkuvasti pelännyt ja sen varalle kerännyt. Nykyään miehetkin kuluttavat suurimman osan ajastaan keräten rahaa tai omaisuutta, itsekkäästi joko itselleen tai omille geeneilleen.
Nuo edellämainit seikat ovat aiheuttaneet sellaisen hauskan yksityiskohdan, että miehet ovat alkaneen haluman myös näyttää naisilta, parrat ajellaan omasta tahdosta pois vaikka häpeän merkki on parrattomuus ja naisilta ja lapsilta näyttäminen on miehille kautta historian ollut. Aikuiset miehet halutaa näyttää naisilta ja unelmoidaan mahdottomasta, ikuisesta nuoruudesta ja lapsellisuudesta.
Ja jos jokua asia häiritsee ei sitä oteta vakavasti vaan nauramalla ja leikkimällä se yritetään sivuuttaa.

Miksi näin sitten on, muuta ei voi syyttää kuin historiaa. Kyllä Charles Darwin ja virallinen evoluutioteoriaa voidaan osoittaa osasyyksi. Teoria että vahvin ja viisain voittaa, selviytyy ja pääsee vielä panee ajattelu on kierouttanut ihmisten arvomaailman. Sillä naiset haluavat kilpailuttaa palvelijansa, miehet siksi pyrkyröivät ja kuitenkin se naisen valitsema kovin pyrkyri ei ole muuta saavuttanut kuin päässyt naisten ja lasten palvelijaksi ja siksi joutuukin yksin naisen seurassa suurimman osan ajastaan viettämään. Surullista moinen toiminta on, ja suossa ovat suomen onnetomat "miehet" siksi lapsellisesti yrittävätkin muita alistaa, polkea ja halveksia, että hetken olisi edes vahingoniloa, ja jaksaa taas akkojen persettä nuolla. Vaikka hävetä pitäisi.

5

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukkuuu-

      Naiset on kuule kovia jätkiä, haisevat vahalle hielle räkivätkin kuin klopinkoltiaiset.

    • tiktakonhyväpändi

      Sellainen pikkuinen yksityiskohta näille iloisuuden, nuoruuden ja lapsellisuuden perässä juoksijoille, että valitettavasti aika on aina miesten puolella.

    • Munakana

      syntymistä on kiistaa, että kumpi oli ensin. Haiseeko se sillille tai silli sille on kans yks epäselvä asia.

    • äläpoikaesitä

      Börjeg vittu soita

    • sivustaseyraaja

      Se onko valta naislla vai miehillä on helppo huomata. Kumpia on enemmän esillä ja näkyvis ? Meeppä Aleppoon ja laske monta miestä on katukuvas, tai sitte kurikkaan. 1 5.. ei siinä mitää heleppo tajuta kellä valta on. Mutta se että vastuu on niillä kellä valta, kestää hetken aikaa tajuta, siinä sytkää kattelles.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2011
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1922
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1505
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe