Kommunistiset tunnukset kiellettävä!

KarlMarx

Myös kommunistiset puolueet ja järjestöt.
Onhan ideologian nimissä tehty enemmän murhia kuin kansallissosialismin.

Tämä siis samalla logiikalla kuin natsijärjestöjen lakkauttaminen ja tunnuksien käyttäminen.

Fair play?

38

113

  Vastaukset

  • Natsismi ja kommunismi todettava rikoksiksi ihmiskuntaa vastaan ja kiellettävä.

   • Kapitalismi todettava siirtomaasotineen yms rikokseksi ihmiskuntaa vastaan.


  • Niissähän suoraan kehotetaan tappamaan porvareita. Natsienkin touhu kalpenee tämän vihapuheen rinnalla.

   • Pitää julkisesti tuomita kaikenlainen kuhertelu niin natsimurhaajien kuin kommarimurhaajien kanssa.


   • Omaisuus jakoon se riittää


  • KOmmarit tosiaan ovat aina ensimmäisenä lahtaamassa muita. Mutta sen lisäksi "hyvä ja rauhallinenkin" kommunismi on sitä, että laiskat haluavat ottaa väkisin kaiken pois ahkerilta ja fiksuilta ja jaella itselleen ja kavereilleen. Rosvoja ja tappajia kaikki tyynni.

   Mutta niin kauan, kun media on kommarivallassa, asioista ei keskustella niiden oikeilla nimillä.

   • Vain sen verran että saadaan kodittomille kodit , vanhuksille mukava vanhuus ja lapsille lapsuus.
    Mutta senhän haluat evätä ihailemalla itseäsi peilistä.


   • Mutta nyt on kyse massamurhaavien kommunistien tunnuksista.


   • Kultaseni, vasemmistoliitto ei ole edes haaleanpunainen kommunisteihin verrattuna. Kommunistit pitävät vasemmistoliittoa ja demareita työvaen pettureina.


  • Natsit tappaneet muutaman hassun miljoonan aikoja sitten,kommunismi saastan murha luku pyörii 150 miljoonan kieppeillä ja liisii kaiken aikaan maailman kom/vas hallintojen ja kom/vas sissi/terroristi järjestöjen toimesta ! tämä saasta on saatava loppumaan !

   • Mielikuvituksellasi ei ole rajoja.


  • Ihminen on tappanut enemmän lajitovereitaan kun mikään muu nisäkäslaji, kielletään ihmiset.
   Jos natsit nyt vaan menis nukkumaan.

   • Huom: pyyntö ei siis koske komukoita. Ja Pietarin trollitehtaassahan on ympärivuorokautinen päivystys. Ei nuku koskaan.


  • Kukaan ei ole kiistänyt kommunismin yritelmien tuhoja ja murhia. Asiaan voi perehtyä mm. kirjassa " Kommunismin musta kirja". Ranskalaisen tutkijaryhmän teos. Kirjoittajina mm. Stephanie Courtois, Nicolas Werth, Jean-Louis Panne ym.
   Vasemmistolaisuus on kuitenkin eri asia kuin menneiden vuosikymmenien kommunismi. Kommunismia ei sitä paitsi edes yritetty toteuttaa oikein sitä julistaneissa maissa, sillä mahdotontahan tuo olisikin. Utopia ei koskaan vastaa kansan tahtoa,; siitä osoituksena Natsi-Saksa, Neuvostoliitto, Pohjois-Korea tai Kambodzha. KOmmunismi aatteena on hieno ja oikeudenmukainen, mutta kukapa moista pystyy toteuttamaan. Ihminen on ihminen.
   Jos natsiliikkeet kielletään, pitää myös vallankumoukseen pyrkivät kommunistit kieltää - se olisi johdonmukaista, kyllä. Taitaa vaan olla aika vähissä aktiiviset väkivaltaiset kommunistit, jotrka vainoaisivat ihmisiä kaduilla. Sen sijaan kaikenmaailman pilottitakkihörhöjä, SOO:ta ja SVL:ää riittää, kun "isänmaalliset" kansanosat ovat ruvenneet hillumaan.
   Kaipa meistä kaikki haluavat vain rauhanomaisen, demokraattisen yhteiskunnan, jossa kaikki saavat elää rauhassa ja tehdä töitä. Natsit tai yltiökommarit eivät halua sitä - he haluavat vain oman mielensä mukaisen pakkoyhteiskunnan, jossa eliitti elää herroiksi ja muut pelkäävät henkensä puolesta; tuttua maailman diktatuureista.

   • Kommunismia ei ole koetettu vain yhdessä paikassa. Vaan monessa paikassa. Ja joka paikassa on tulleet samat kurat housuihin. Ja jos olisikin kysymys vain jostain yleisestä mälsyydestä siinä systeemissä, mutta kun kysymys on säännönmukaisesti vankeudesta ja tappamisesta.

    Pska systeemi.


   • nytseonsanottu kirjoitti:

    Kommunismia ei ole koetettu vain yhdessä paikassa. Vaan monessa paikassa. Ja joka paikassa on tulleet samat kurat housuihin. Ja jos olisikin kysymys vain jostain yleisestä mälsyydestä siinä systeemissä, mutta kun kysymys on säännönmukaisesti vankeudesta ja tappamisesta.

    Pska systeemi.

    Kummallista. Kyllä se intiaanien keskuudessa toimi.


   • mikäonetteiosata kirjoitti:

    Kummallista. Kyllä se intiaanien keskuudessa toimi.

    Kommarilla menee yleensäkin asiat sekaisin. Ja jos ei muuten mene, kommari sekottaa itse, tahallaan.

    Nyt on kommarilla sekaisin punanahat ja punikit.


   • sulkaPseeseen kirjoitti:

    Kommarilla menee yleensäkin asiat sekaisin. Ja jos ei muuten mene, kommari sekottaa itse, tahallaan.

    Nyt on kommarilla sekaisin punanahat ja punikit.

    Miten kommariksi sitten synnytään, jos tulos voi olla tuollainen? Koska jokainen ihminen on ajatteleva. mikäonetteiosata oli oikeassa. Inkkarien elämäntyyliä tuntemattomalla ja punaista väriä kammoksuvalla on varaa louskuttaa.

    Luokoon aloittaja oman valtionsa missä kommunismi on kiellettyä. Ei tarvi ketään tappaa poliittisen suuntautumisensa takia. Hulluhan sellaista tekee. Kaunis nainen tulee eteen, kysyt häneltä onko hän kommunisti, jos vastaa myöntävästi ni ammut?! Tai ei. Toki ensin raiskaat ja sitten vasta ammut? Kun tulee vajakki, joka on demokraatti, ni jätät eloon, ja annat sen synnytellä lisää vajakkeja?


   • nytseonsanottu kirjoitti:

    Kommunismia ei ole koetettu vain yhdessä paikassa. Vaan monessa paikassa. Ja joka paikassa on tulleet samat kurat housuihin. Ja jos olisikin kysymys vain jostain yleisestä mälsyydestä siinä systeemissä, mutta kun kysymys on säännönmukaisesti vankeudesta ja tappamisesta.

    Pska systeemi.

    mao zedong huomioiden kommunismin uhrit ovat montakymmentä miljoonaa jo pelkästään yhden kommunistin ansiosta.


  • Kommunismi on tarkoitettu hyvään, natsismi pahaan. siinä se ero.

   Ja natsismi (kansallissosialismi) on tappanut enemmän ihmisiä kuin kommunismi, emmeköhän me kaikki tämän tiedä. Jotkut vaan eivät halua uskoa sitä todeksi.
   Tulevaisuudessa tulemme näkemään kansallissosialismin vallan, kun se joka maassa alkaa nostaa tai on jo nostanut päätään. 3. maailmansota...

   • SonOfMarx sanoo että, "kommunismi on tarkoitettu hyvään, natsismi pahaan, siinä ero".

    Kyllä aidon puhdasoppisen natsin mielestä natsismi on tarkoitettu absoluuttiseen hyvään.
    On vain tapettava pois ne vääränväriset, väärää uskontoa edustavat, vammaiset ja ne jotka eivät ole näistä asioista yhtä mieltä natsien kanssa. Kun tämä on saatu toteutettua niin maailmasta on tullut silloin paratiisi, ihanteellinen paikka elää.

    Aidon puhdasoppisen kommunistin mielestä vaarallisimmat ihmiset ovat ne jotka ajattelevat omilla aivoillaan, luovat jatkuvan uhkan kommunistien yksinvallalle ajattelullaan. Pakkohan heidät on tappaa. Kommunistisen paratiisin ylläpitäminen ei voi olla muuten mahdollista, kuin että etukäteen aiheuttaa sellaista pelkoa että halu itsenäiseen ajatteluun ihmisestä katoaa täydellisesti.
    Kommunisti elää jatkuvassa pelossa siksi kun hän tietää että ihmistä ei voi kuitenkaan raaimmillakaan keinoilla estää ajattelemasta. Näkemästä sitä totuutta, että kommunistieliitti elää aina paremmin kuin tavallinen työtätekevä kansa.

    Tällainen on sen loputon tappamisen ketju, johon natsismi ja kommunismi ovat ajautuneet. Onko sillä sitten väliä minkä ismin nimissä sitä syyttömien ihmisten tappamista harjoitetaan.
    Kommunismissa on vain päästy suurempiin murhalukuihin, kuin natsismissa, siksi kun on onnistuttu saamaan ihmiset uskomaan paremmin tavoitteen hyvyyteen.
    Natsit eivät onnistuneet omasta paratiisin pyrkimyksistään saamaan ihmisiä yhtä vakuuttuneeksi kuin kommunistit omastaan.


   • Mihin matematiikkaan tuo perustuu ??


   • Kyllä kommunismi on tappanut eniten, Kyllähän kansallisosialismi on lähellä samaa, Natsi vielä lähempänä  • Yhdyn avauksen kirjoittajaan.

  • Maailmassa kuuluu olla vastakohtia. Se on luonnonlaki. Siksi kommunisminkin oli mahdollista nousta. Kaikessa kaksi polariteettia: yin ja yang pyrkivät hallitsemaan. Ne pyrkiytyvät automaattisesti tasapainoon. Sodan jälkeen tulee rauha, kohta taas sota. On lehtipuita ja havupuita. On tuli ja vesi, tyhjä ja täysi, demokratia ja kommunismi...

   • ja nythän on kommunismin aika,sen näkee kyllä kun jo julkisuuden henkilöt ovat huolissaan sananvapauden puolesta.


  • Natsismi on sosialismia ja kuuluu keskelle vasemmistoa. Miten natsi symbolit kielletään mutta ei muita vasemmiston symboleita en ymmärrä.

   On myöskin täysin väärin kutsua natsia oikeistolaiseksi koska sillä ei ole mitään sen kanssa tekemistä.

   • Tälläistä typeryyttä en ole koskaan ennen nähnyt toisen suomalaisen sanovan. Ainoastaan amerikkalaisten. Onnittelut Dumbass Of The Year palkinnostasi. Odotin parempaa suomalaiselta.


   • hitlerhän oli enemmän vihervasemmistolainen eläinsuojelja vegaani joka porukoi myös erään uskontokunnan kanssa


  • eläinaktivistijärjestöt voi kieltää samoin perustein,tehneet suomessa eniten mainituista pahojaan ilman mitään vastuunottamista.

  • Ainoa ideologia jota Suomessa saa vapaasti harjoittaa kommunismin lisäksi on sairas ahdasmielinen naisia sortava keskiaikaa elävä poliittinen Islam ja siihen liittyvät yhtä sairaat ja ahdasmieliset kulttuurit.... Koska Allahilla on suuri..... Islamin nimissä tapetaan eniten maailmassa tällä hetkellä ja silti nämä Islamilla aivopestyt viherkommunistit, demarit ja muut suvakit edistävät sen lisääntymistä Suomessa, kaikin mahdollisin laillisen ja laittomin keinoin.....

  • Kieltäkää vaan sirppi ja vasara. Leninin aikana käytettiin lähinnä punatähteä. Hammer and sickle tuli Stalinin hirmuvallan aikana. Kieltäkää myös $ pahan kapitaali-imperialismin $ symbolit.

  • Yksikään oikeasti humaani ihminen ei kannata kumpaakaan, kommunismia eikä natsimia.

   • Eikä humaani kannata myöskään erästä uskontoa joka leviää länsimaihin. Se uhreja lasketaan olevan enemmän kuin kommunismin sekä natsismin yhteensä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikä humaani kannata myöskään erästä uskontoa joka leviää länsimaihin. Se uhreja lasketaan olevan enemmän kuin kommunismin sekä natsismin yhteensä.

    Oikea humaani pysyy näistä kaikesta kolmesta erossa.


  • Kommunistit saattavat käyttää hyväkseen coronan kriisiä.

  • Kommunistit saattavat käyttää hyväkseen coronan kriisiä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   131
   7413
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   218
   6042
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   236
   1691
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   103
   1435