ELÄINTENPUOLUE

elämäEläimille

Missä viipyy puolue eläinten suojeluun. Eikö aika ole jo kypsä nyky-yhteiskunnassa sellaisen perustamiseen. Tiedämme yhä enemmän eläinten tuntemuksista.
Puolue, joka on pelkästään eläinten asialla, ja vaikkapa taivaan ja merensininen; EI nykyinen vihreä, joka keskittyy enimmäkseen vain hyvinvointihakuisten pakolaisten tänne asuttamiseen.

17

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nekaksitoista

      Miksi EVR ei tee mitään halal-teurastuksen kieltämiseksi? Eikö EVR ole Eläinten VapautusRintama??
      Vai onko se vain pelkkä kaksitoista apinaa, jotka eivät tee mitään järjellistä?

      • järjenääni

        Kommarit ja muut vasemmisto-anarkistit eivät tee mitään, jos on kyse muslimeilta pois ottamisesta. Varsin tekopyhä järjestö tuo EVR.


    • mucxu

      Sitä minäkin ihmettelen.
      Jonkun huuhaauskonnon varjolla täällä saa näämmä kaikkien mielestä halal-teurastaa eläimiä ihan tuosta vaan eikä siinä mitään.
      Taitaa olla sinisilmäisiä typeryksiä kaikki muka eläinsuojelijat. Rikkaitten perheitten muksuja joilla mitään hajua mistään oikeasta.

    • luonnonjaihmiste
    • järjenääni

      Ensiksi olin; vihdoinkin puolue ajamaan eläinten ja luonnon parempia oloja. Klikkasin fäbäsivun auki, luin ensimmäisen pitkähkön tekstin ja petyin.

      Jaa, että miksikö petyin? No, koska tämäkin puolue jatkaa samoilla linjoilla kuin vihreät. Eli keskittyy siihen saatanan pakolaisten hyysäämiseen. Miksi ei voi olla puoluetta, jonka arvoihin kuuluisivat isänmaallisuus ja luonnonsuojelu? Silmiä alkoi särkeä tuo valehtelu ja vasemmisto-propaganda joka tuosta tekstistä huokui. Sosiaaliturvan ja paremman elintason perässä tulevat hyväkuntoiset nuoret miehet, jotka jättävät vaimonsa ja lapsensa "vaaralliseen" kotimaahansa "sodan" ja "vainon" keskelle ansaitsevat rehellisen pakolais-statuksen? Voi jumalauta!

      Sitten siellä oli viittaus myös suomesta ruotsiin sodan aikana lähteneistä sotalapsista. Anteeksi nyt vain rakkaat kanssapallontallaajat, mutta milloin käsitys lapsesta on muuttunut? Milloin lapsella on kasvanut parta? Milloin lapset ovat alkaneet raiskata aikuisia naisia? Miksi lapset pakenevat kotimaastansa, jättäen vaimonsa ja omat lapsensa kurjuuden keskelle? Miksi minusta vaikuttaa siltä, että ehkä siellä kotimaassa ei sitten niin kovin kurjaa olekkaan. Vai oletteko kiinnittäneet koskaan huomiota, miksi nämä itämaan ihmeet niin innoissaan nousevat koneisiin ja suuntaavat lomailemaan kotimaihinsa? Sangen omituista, etten sanoisi.
      Takaisin sotalapsiin: On suoranainen loukkaus verrata muslimipakolaisia suomen sotalapsiin. Lue ylempää, jos unohdit jo.

      luonnonjaihmiste: en hauku sinua, mutta olisit voinut varoittaa propagandasta linkin takana, niin en olisi avannut sitä.

      Perustakaa jo helvetti se oikea puolue ajamaan eläinten oikeuksia ja luonnon monimuotoisuutta, mutta älkää oikeasti sekaantuko mihinkään kommarien touhuihin.
      Ei mulla muuta. Hyvää päivänjatkoa.

    • 242424

      Perustakaa puolue, joka kieltää eläinsuojeluaktivistit, JEEE.

    • Eläinten_Ystävä

      Olen tätä jo pitkään mielessäni suunnitellut, että Eläinten Puolue pitäisi perustaa. Sitä voisivat äänestää kaikki halukkaat omien eläintensä puolesta. Äänestäjillä tulisi siis olla rekisteröity lemmikki tai hyötyeläimiä. Tämän lisäksi he voisivat äänestää jotakin ihmisten puoluetta omien asioidensa ajamiseksi.

      Tiesittekö muuten, että Venäjällä kaksi epäihmiskuonaa on kiduttanut ja tappanut hylättyjä lemmikkieläimiä huvikseen ja postaillut kuvia SOMEen? Jos ette, niin tässä tekstiä. Laitan myös linkin, jossa voitte käydä allekirjoittamassaa vetoomuksen näitten sieluttomien saatanan sikiöitten rankaisemiseksi. Vetoomus on venäjäksi, mutta jos teillä on tili Change.orgissa, voitte sen allekirjoittaa.

      Artikkeli: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3859554/Young-woman-21-arrested-horrific-images-cats-dogs-killed-tortured-Russia-shared-social-media.html

      Vetoomus: https://www.change.org/p/насилие-над-животными

      • Eläinten_Ystävä

      • Eläinten_Puolue

        Ei toiminut yhäkään. Tässä linkki toiseen artikkeliin, jossa linkki vetoomukseen. Linkki löytyy vähän sen kohdan yläpuolelta, missä toinen epäihmisistä poseeraa tähti silmän päälle maalattuna. Linkin kohdalla lukee punaisella ja alleviivattuna "petition".

        http://scallywagandvagabond.com/2016/10/alina-orlov-russia-arrested-filming-killing-torturing-cats-dogs-online/

        Kannattaa allekirjoittaa, jos yhtään välitätte eläimistä. Venäjällä kuulemma eläimet ovat vielä omaisuuden asemassa, eikä eläinrääkkäyksestä yleensä rangaista. Suomessakin tulisi pyrkiä siihen, että tällaisista rikoksista langetetaan elinkautinen. Muualla, missä on yhä kuolemantuomio, on se oikea rangaistus.


      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        venäjä kosiskelee jo nyt suomen turkistarhaajia itärajan taa käsittääkseni vielä ihan hyvällä menestyksellä,siellä kun ei vihernarsistit hypi silmille.


      • Eläinten_Ystävä

        Narsismilla ei ole mitään tekemistä eläinten suojelun kanssa. Vaikka tietenkin harhainen, moraalisesti alikehittynyt ihmisyksilö näin asian näkeekin. Eihän voi olla mitenkään mahdollista, että joku pitää tärkeämpänä ELÄINrääkkäyksen, esim. turkistarhaamisen lopettamista, kuin IHMISEN yhden elinkeinon, eli turkistarhaamisen turvaamista. Jos näin on, eli ihminen pitää ensin mainittua tärkeämpänä kuin toiseksi mainittua, ei hän voi olla muuta kuin narsisti. Tämä on sitä ihmiselle tyypillistä, täysin omaan lajiin tuijottavaa yksisilmäistä puujalkalogiikkaa.


      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        vihernarsisti on aina vihernarsisti ja toteuttaa omaa ideologiaan muiden elämässä ei omassaan.


      • usdfusdf-aka-asdfasdf
        usdfusdf-aka-asdfasdf kirjoitti:

        venäjä kosiskelee jo nyt suomen turkistarhaajia itärajan taa käsittääkseni vielä ihan hyvällä menestyksellä,siellä kun ei vihernarsistit hypi silmille.

        No sinne ryssien ja kommareiden joukkoon ne tarhaajat kuuluvatkin..


      • usdfusdf-aka-asdfasdf
        usdfusdf-aka-asdfasdf kirjoitti:

        No sinne ryssien ja kommareiden joukkoon ne tarhaajat kuuluvatkin..

        tuntuupa nuo alan verorahat kelpaavan vihernarsisteille jopa paremmin mitä muille.


      • Eläinten_Ystävä
        usdfusdf-aka-asdfasdf kirjoitti:

        vihernarsisti on aina vihernarsisti ja toteuttaa omaa ideologiaan muiden elämässä ei omassaan.

        Tyypillisen idioottimainen (netti)väittelyn metodi: Toista se minkä sanoit jo, koska vasta-argumentit puuttuvat. :)

        Selvennys aiempaan kommenttiini, koska vähä-älyisillä meni luultavasti ohitse:

        "Jos näin on, eli ihminen pitää ensin mainittua tärkeämpänä kuin toiseksi mainittua, ei hän voi olla muuta kuin narsisti, SEN JOHDOSTA, että pitää tärkeämpänä omien periaatteittensa noudattamista kuin jonkun toisen ihmisen elinkeinon turvaamista. ELÄIMET siis sivuutetaan tässä yhtälössä täysin. Turkistarhaamisen vastustamista EI nähdä ELÄINTEN etujen puolustamisena, vaan IHMISEN omien perieaatteiden noudattamisena. Mikä on siis jälleen kerran valikoivaa sokeutta ihmislajin asettamiseksi etusijalle kaikessa, mikä taas puolestaan vaatii henkiseen kehitysvammaisuuteen vertautuvaa yksinkertaistettua näkökulmaa.

        En tiedä ymmärsikö tästä kukaan mitään, todennäköisesti ei.

        HUOMIO KUITENKIN!!!!!!!!!!!! Tuon vetoomuksen VOI käydä allekirjoittamassa, vaikka tiliä ei olisikaan. Sinne vain nimi ja muut tiedot. Ne voi myös piilottaa jos ei halua työkavereitten näkevän. Kannattaa kirjoittaa, niin voitte paremmin katsoa koiraanne/kissaanne silmiin jatkossakin. ;)


    • johanoneduskunnassa

      Eikö jo riitä kun joka puolueesta on pässejä eduskunnassa, eli eläinten puolueet toimii jo!

      • Yrjö9

        Taitaa olla aasejakin?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe