Mielipide-ohjelma

parannuksenhenki

Satuin katsomaan kyseistä ohjelmaa,jossa oikaistaan Mauno Mattilan sanomaa;mieleen tuli David joka matkalla kohtasi kiviä heittelevän kerjäläisen.Sotilas sanoi Daavidille iskevänsä miekalla kerjäläistä.David vastasi:älä tee sitä sillä Jumala on sallinut sen minulle,kirota ja heitellä kiviä.
Kaikki tulee Herralta,ei saatanalla ole vaaltaa Tv7 eikä myöskään sitä vastaan hyökätä jollei Jumala sitä salli.Kaikki on tutkittava miksi niin tapahtuu.Miksi Mauno Mattila avaa miksi Tv7 puolustelee? Kaikki on tutkittava sanalla,hengellä ja tulella.On tervettä arvostella ja nyt on monet tuulet ja myskyt olisiko kuitenkin Tv7 joissakin asiassa tehtävä parannusta?
Jos minua kohtaan iskisi pilkka tai syytös,minä menisin rukoukseen ja kysyisin Herralta miksi sallit,enkä heti vetoisi saatanaan..

37

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juupassaapas

      No eivätpä nämä kaksi Ojaresta ja yksi Pehkonen kyllä vakuuta :) Mauno Mattila johtaa 100-0 :)

    • Pöyristynyt

      Jotenkin, mielipide ohjelma ei vielä oikein vakuuttanut minuakaan. En tiedä...mitä pitäisi ajatella.

    • PalvelkaaHerraa

      Et siis malttanut katsoa ohjelmaa loppuun asti , siis klo 21:45 saakka, vaan aloit jo puolessa välissä kirjoittamaan omaa asiatonta kommenttiasi tänne.
      Ohjelma oli hyvä, kyllä TV7 lla on myös oikeus puolustautua aiheettomia hyökkäyksiä vastaan. Kaikki tuli perusteltua Raamatun Sanalla.
      Koko ohjelman voi katsoa TV7 ohjelma-arkistosta jo vaikka tänä iltana.

      • MarttiSananÄäreenNYT

        Hyvin on Ojares oppinut "ameriikan tele-evankelistoilta" miten vaiennetaan arvostelua varoittelemalla anteeksiantamattoon syntiin syyllistymisestä.

        Muistutukseksi tähän liittyen, kyseessä ei ole TV7:n tai muunkaan julistuksen arvioiminen Raamatun sanalla vaan ihan jotain muuta:

        Kirje Hebrealaisille 6:4 Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet
        6:5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia,
        6:6 ja sitten ovat luopuneet - taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät.


      • parannuksenhenki

        Katsoin ohjelmaa ja jo Hengessä koin nuo sanat;Jos Jumala on sallinut Mannisen "heitellä sanan tikarilla" miksi siis puolustaa,ottaa ne sanan tilarit vastaan ja tutkia ne Rukouksessa onko jotakin josta Herra haluaa puhdistaa? Onko jotain joka ei ole Jumalan mielenmukaista? Nöyrä Jumalan palvelija tutkii kaikki eikä ala hutkimaan saatanalla.Tutkikaa sanaa,-mitä Jumala on tehnyt koetellakseen ihmistä jos huomaa että ollaan menossa väärään suuntaan,jopa Bilemin pysähtyi vasta kun aasi puhui,jonka jälkeen enkelin miekka olisi satuttanut.Nykyajan uskossa ollaan niin minä,minä keskeisiä että ollaan unohdettu vakava,-Jumala joka myös rankaisee lastaan,siksi ettei hän eksyisi polultaan.Ja kuka muu ojentaa kuin toinen uskova.
        Herätkää itse ja nöyrtykää Jumalan käden.


      • JuurikinNäin

        Se on näin ja Aamen.


      • seta.neuvoo.taas

        Katsoessani ohjelmaa tuli mieleeni

        A) Kantelu julkisen sanan neuvostolle (http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/jsnlta-langettava-paatos-radio-deille-pirkko-jalovaara-selvitteli-lahetyksessa-henkilokohtaista-riitaa/)



        B) Tekijänoikeuslaki (käyttivät Mauno Mattilan itse kuvaamaa videota ohjelmassa, jossa pyydettiin myös varoja ohjelman tukemiseen, jolloin siitä tulee TV7 kanavalle myös taloudellista hyötyä. Oliko tähän Mauno Mattilan lupa?)



        C) Rikoslaki (kunnianloukkaus kohti Mauno Mattilaa)

        879/2013


        Joka oikeudettomasti
        1) joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai
        2) muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville

        esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon.


        Joka
        1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
        2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
        on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon.



        D) Jos te kaikki rukoilisitte ja lukisitte Raamattua ja auttaisitte vaikka naapurin mummoa kauppaostoksilla ja kerran kuussa pyytäisitte naapurin yksinäisen isännän kahville sen sijaan että höyryätte täällä niin avot...


    • PointtiHukassako

      Mattilan keskeinen pointti taisi olla että hänen mielestään TV7 levittää laajamittaisesti torontolaisuutta, menestysteologiaa ja uusapostolisuutta, joita Mattila pitää haitallisina ja harhaoppeina. Siihen ei saatu TV7:lta vastausta.

      • VoihanSeiska

        Ei niin saatu. Olisin halunnut heidän ottavan kantaa Herzogin, Bakerin ja RHB:n julkistamiin oppeihin. Petyin. Koko ohjelmasta jäi paha maku ja mieli.
        Eivät ainakaan ainakaan minun mielestäni esiintyneet vakuuttavasti ja vastauksia antaen.


      • PoisHenkivallatHus

        Sussa puhuu Pahuuden Henkivallat!


    • ilmeet.eleet

      Minä kiinnitin huomiota Ojaresten elekieleen, ilmeisiin. Voi ei !
      Mukana oli jotain ylimääräistä...
      Kun taas Mauno Mattilan ilmeet ja eleet yhdenmukaisia puhutun kanssa.

    • arviointia

      Emme saaneet vastausta Ojarekselta ja Pehkoselta mikä on heidän kantansa näihin kiisteltyihin Herzog, Nouse Suomi ja Suomi Tulessa tapahtumissa kuultuihin opetuksiin ja nähtyihin manifestaatioihin. Ovatko olleet raitista vai epäraitista. Minun mielestäni niissä on ollut paljonkin epäraitista, hyvin surullista menoa.

      • pysytäänasiassa

        Mielipide-ohjeman tarkoitus oli keskittyä M Mattilan tekemään videoon,
        eikä Hezogin,Bakerin tai jonkun muun julistukseen. Pysykä nyt asiassa!


      • havainnoitsevainen
        pysytäänasiassa kirjoitti:

        Mielipide-ohjeman tarkoitus oli keskittyä M Mattilan tekemään videoon,
        eikä Hezogin,Bakerin tai jonkun muun julistukseen. Pysykä nyt asiassa!

        liittyy kiinteästi Mattilan sanomisiin. Jos paikalla olisi ollut puolueeton, asiansa osaava haastattelija, hän olisi kysynyt Martin ja Sepon kantaa Herzogiin, rodney-Howard Browneen, Bakeriin jne. Mutta ei, onhan Rami Martin poika......


      • PysyAsiassa

        Puhutaan nyt vaan tästä Mattilasta. Turpa kiinni!


      • käviköpahastikin

        Noh? Sattuiko nilkkaan? Haluaisitko puhuttavan Mattilan persoonasta eikä hänen esiintuomistaan asioista?


    • Lukekaapa
    • seontäytetty

      Lukekaa Ceta Lehtniemen kirjoitus sovituksen syrjäytymisestä sivuraiteelle(netistä löytyy) Siinä pureudutaan harhaoppeihin,esim torontolaisuuteen ym. Sieltä löytyy Herzog ja kumppanit. .

    • Kysyvä

      Kysymyksiä Ojarekselle ja Pehkoselle:

      - Onko menestysteologiaa (sanan vakavammassa muodossa kuin Pehkonen esitti) olemassa?
      - Onko torontolaisuutta olemassa?
      - Onko uusapostolisuutta (NAR-liike) olemassa?

      - Jos on, onko TV7 opettanut ohjelmissaan em. oppeja:
      1. ei koskaan,
      2. satunnaisesti,
      3. jatkuvasti,
      4. tietoisesti,
      5. tiedostamattaan

      - Onko nämä opit Ojareksen ja Pehkosen mielestä:
      1. haitallisia
      2. vaarallisia
      3. neutraaleja / ei vaikutuksellisia
      4. suotavia
      5. hyödyllisiä ja kannatettavia
      6. suorastaan pakollisia
      7. herätyksen edellytyksenä
      8. kanavan olemassaololle välttämättömiä

    • BHF

      Tulee surullinen mieli, koska menestysteologia valtaa sieluja:( Voi, kuinka monet Raamatun ihmiset ovat olleet kärsimyksissä. Eli vastustan menestysteologiaa. Kun katson Tv 7, katson kriittisesti ja monet amerikkalaiset ja suomalaisetkin ohjelmat jätän katsomatta, jotka opettavat virheellisesti Raamattua. Rukoilen, että Jeesus pitäisi minut terveessä opissa. Ja samaa toivoisin kaikille kristityille. Jos sydämestään nöyrtyy ja pyytää tervettä Raamatun opetusta, Pyhä Henki varoittaa. Minua on varoitettu näistä amerikkalaisista ja suomalaisista menestysteologia- oppien ohjelmista. Jotain outoa kirkastumisesta Pyhän Hengen kasteen jälkeen!!! Apostolien tekojen 4. luku. Täysin väärää opetusta! Kristityn täytyy olla kriittinen nykyisin. Kuuntelin Pasi Turusen selitykset netistä. Kannattaa kuunnella. Onkohan Tv 7 vähitellen ajautunut menestysteologiaan vai onko alusta asti ollut tietoista toimintaa? Rukoillaan, että Isä, Poika ja Pyhä Henki puhdistaa maailman seurakunnat ja kirkot vääristä opetuksista ja opettajista. Menestysteologia on nykyihmiselle niin mieleistä kuultavaa, ellei halua olla Totuudessa ja VALVOA. Itse ymmärsin ensimmäistä kertaa, että on mahdollista opettajan opettaa Jeesuksen nimeen ja ns. tehdä ihmeitä ja silti ei pelastua. Jos Isä, Poika ja Pyhä Henki opit eivät ole Raamatun mukaisia. Kuulijat voivat parantua ja tulla silti uskoon. Paavali kehotti, etteivät useat alkaisi opettajiksi, koska heillä on suurempi tuomio/vastuu.

      • BHF

        Tarkennan vielä, että varmasti kristillinen tv- kanava on tosi hyvä juttu ja ihmisiä tulee uskoon koko ajan. Tuleehan kanavalta paljon oikeaa oppiakin! Vastuu kuitenkin on Tv7:lla siitä, että opettaa tervettä oppia Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä. Surullista, jos ihminen tulee uskoon ja kuulee vain menestysteologiaa. Siis olen surullinen asiasta. Rakastan sekä Mattilaa, että Tv7 henkilökuntaa. Tutkitaan itseämme Isän, Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Ja rakastetaan Kolmiyhteistä Jumalaa ja toisiamme koko sydämestämme.


      • PiskaKatolisileMunkeile
        BHF kirjoitti:

        Tarkennan vielä, että varmasti kristillinen tv- kanava on tosi hyvä juttu ja ihmisiä tulee uskoon koko ajan. Tuleehan kanavalta paljon oikeaa oppiakin! Vastuu kuitenkin on Tv7:lla siitä, että opettaa tervettä oppia Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä. Surullista, jos ihminen tulee uskoon ja kuulee vain menestysteologiaa. Siis olen surullinen asiasta. Rakastan sekä Mattilaa, että Tv7 henkilökuntaa. Tutkitaan itseämme Isän, Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Ja rakastetaan Kolmiyhteistä Jumalaa ja toisiamme koko sydämestämme.

        Olin heikossa uskossa, mutta halusin oppia lisää. Ajattelin, että julkisesti saatavilla oleva TV7 olisi oiva keino kuulla lisää sanaa. Kanava vieraannutti minut uskosta.

        En tiedä mistään teologioista tai muista ismeistä sen enempää, mutta hullua juttua! Yksi jenkkisaarnaaja huutaa kuinka 9/10 Jeesuksen opetuksesta käsittelee taloutta ja vaurastumista. Huhhuh...

        Piiskaa katolisille munkeille?


    • Blueberi

      Kyllähän Pehkonen toi esiin että manifestaatiot ovat ihan ok. Menestysteologia kuten hän sitä selvitti on ihan ok.

      • VoihanSeiska

        Mutta kun ne manifestaatiot eivät ole ensinkään OK!!!


    • Ristiinaulittu

      Oli hyvä tämä,valheet paljastui! Surullista miten Mauno Mattila on ottanut tuomarin osan ja luulee olevansa uskonpuhdista,siinä hänen eksymyksensä onkin,hän on tullut sokeaksi ja itse lukeutuu tuohon fariseusten joukkoon,joten rukoillaan että hän vapautuu ja Jumala armahtaa hänet.
      On ihmisiä jotka ovat alkaneet luulemaan itseään Eliaaksi tai vastaavaksi kun ovat nousseet Jumalan voideltuja vastaan ja se on ollut Jumalan tuomio heille ja he vaan jatkavat ja loppua ei näy...
      http://www.tv7plus.fi/vod/player/?program=55075

      • KuollutUskonnollisuus

        EROTKAA KIRKOISTA! HÄN EDISTÄÄ KUOLLUTTA USKONNOLLISUUTTA!


      • TV7KATSOJA

        Katsokaa yllä olevasta linkistä Mielipide-ohjelma. Saatte kokonaiskuvan asiasta.


    • Kissa.pöydälle
      • tietotuusvalkeus

      • EiPyhänHengenPilkalle

        Ja säkö tässä heität ensimmäisen kiven? Olen huolissani, ettet vain pilkkaisi pyhää henkeä...


      • VapausValita
        EiPyhänHengenPilkalle kirjoitti:

        Ja säkö tässä heität ensimmäisen kiven? Olen huolissani, ettet vain pilkkaisi pyhää henkeä...

        Apt.17:11
        Nämä olivat jalompia kuin Tessalonikan juutalaiset; he ottivat sanan vastaan hyvin halukkaasti ja tutkivat joka päivä kirjoituksia, oliko asia niin.

        Hebr.10:26-29
        Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä, vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat. Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!


    • miikat12

      Tulipa Raamatun kohta mieleeni: 2. aikakirja luku 18 jakeet 5-34.

      Tuossa voisi miettiä missä ne nykyajan Miikat on ja miksi heitä ei kuunnella?


      5. Niin Israelin kuningas kokosi profeetat, neljäsataa miestä, ja sanoi heille: "Onko meidän lähdettävä sotaan Gileadin Raamotia vastaan, vai onko minun oltava lähtemättä?" He vastasivat: "Lähde; Jumala antaa sen kuninkaan käsiin".
      6. Mutta Joosafat sanoi: "Eikö täällä ole enää ketään muuta Herran profeettaa, jolta voisimme kysyä?"

      7. Israelin kuningas vastasi Joosafatille: "On vielä mies, jolta voisimme kysyä Herran mieltä, mutta minä vihaan häntä, sillä hän ei koskaan ennusta minulle hyvää, vaan aina pahaa; se on Miika, Jimlan poika". Joosafat sanoi: "Älköön kuningas niin puhuko".

      8. Niin Israelin kuningas kutsui erään hoviherran ja sanoi: "Nouda kiiruusti Miika, Jimlan poika".
      9. Mutta Israelin kuningas ja Joosafat, Juudan kuningas, istuivat kumpikin valtaistuimellansa puettuina kuninkaallisiin pukuihinsa; he istuivat puimatantereella Samarian portin ovella, ja kaikki profeetat olivat hurmoksissa heidän edessänsä.
      10. Ja Sidkia, Kenaanan poika, teki itsellensä rautasarvet ja sanoi: "Näin sanoo Herra: Näillä sinä pusket aramilaisia, kunnes teet heistä lopun".

      11. Ja kaikki profeetat ennustivat samalla tavalla, sanoen: "Mene Gileadin Raamotiin, niin sinä saat voiton; Herra antaa sen kuninkaan käsiin".

      12. Ja sanansaattaja, joka oli mennyt kutsumaan Miikaa, puhui hänelle sanoen: "Katso, kaikki profeetat ovat yhdestä suusta luvanneet kuninkaalle hyvää. Olkoon sinun sanasi heidän sanansa kaltainen, ja lupaa sinäkin hyvää."


      13. Mutta Miika vastasi: "Niin totta kuin Herra elää, sen minä puhun, minkä minun Jumalani sanoo".

      14. Kun hän tuli kuninkaan eteen, sanoi kuningas hänelle: "Miika, onko meidän lähdettävä sotaan Gileadin Raamotiin, vai onko minun oltava lähtemättä?" Hän vastasi hänelle: "Menkää, niin te saatte voiton; heidät annetaan teidän käsiinne".
      15. Mutta kuningas sanoi hänelle: "Kuinka monta kertaa minun on vannotettava sinua, ettet puhu minulle muuta kuin totuutta Herran nimessä?"
      16. Silloin hän sanoi: "Minä näin koko Israelin hajallaan vuorilla, niinkuin lampaat, joilla ei ole paimenta. Ja Herra sanoi: 'Näillä ei ole isäntää; palatkoot he kukin rauhassa kotiinsa'."
      17. Niin Israelin kuningas sanoi Joosafatille: "Enkö minä sanonut sinulle, ettei tämä koskaan ennusta minulle hyvää, vaan aina pahaa?"
      18. Mutta hän sanoi: "Kuulkaa siis Herran sana: Minä näin Herran istuvan istuimellansa ja kaiken taivaan joukon seisovan hänen edessään, hänen oikealla ja vasemmalla puolellansa.
      19. Ja Herra sanoi: 'Kuka viekoittelisi Ahabin, Israelin kuninkaan, lähtemään sotaan, että hän kaatuisi Gileadin Raamotissa?' Mikä vastasi niin, mikä näin.
      20. Silloin tuli henki ja asettui Herran eteen ja sanoi: 'Minä viekoittelen hänet'. Herra kysyi häneltä: 'Miten?'
      21. Hän vastasi: 'Minä menen valheen hengeksi kaikkien hänen profeettainsa suuhun'. Silloin Herra sanoi: 'Saat viekoitella, siihen sinä pystyt; mene ja tee niin'.
      22. Katso, nyt Herra on pannut valheen hengen näiden sinun profeettaisi suuhun, sillä Herra on päättänyt sinun osaksesi onnettomuuden."
      23. Silloin astui esille Sidkia, Kenaanan poika, löi Miikaa poskelle ja sanoi: "Mitä tietä Herran Henki on poistunut minusta puhuakseen sinun kanssasi?"
      24. Miika vastasi: "Sen saat nähdä sinä päivänä, jona kuljet huoneesta huoneeseen piiloutuaksesi".
      25. Mutta Israelin kuningas sanoi: "Ottakaa Miika ja viekää hänet takaisin Aamonin, kaupungin päällikön, ja Jooaan, kuninkaan pojan, luo.
      26. Ja sanokaa: 'Näin sanoo kuningas: Pankaa tämä vankilaan ja elättäkää häntä vaivaisella vedellä ja leivällä, kunnes minä palaan voittajana takaisin'."
      27. Miika vastasi: "Jos sinä palaat voittajana takaisin, niin ei Herra ole puhunut minun kauttani". Ja hän sanoi vielä: "Kuulkaa tämä, kaikki kansat".
      28. Niin Israelin kuningas ja Joosafat, Juudan kuningas, menivät Gileadin Raamotiin.
      29. Ja Israelin kuningas sanoi Joosafatille: "Täytyypä pukeutua tuntemattomaksi, kun käy taisteluun; mutta ole sinä omissa vaatteissasi". Ja Israelin kuningas pukeutui tuntemattomaksi ja kävi taisteluun.
      30. Mutta Aramin kuningas oli käskenyt sotavaunujensa päälliköitä sanoen: "Älkää ryhtykö taisteluun kenenkään muun kanssa, olkoon alempi tai ylempi, kuin ainoastaan Israelin kuninkaan kanssa".
      31. Kun sotavaunujen päälliköt näkivät Joosafatin, ajattelivat he: "Tuo on Israelin kuningas", ja ympäröivät hänet hyökätäkseen hänen kimppuunsa. Silloin Joosafat huusi, ja Herra auttoi häntä, ja Jumala houkutteli heidät pois hänestä.
      32. Kun sotavaunujen päälliköt näkivät, ettei se ollutkaan Israelin kuningas, vetäytyivät he hänestä pois.
      33. Mutta eräs mies, joka oli jännittänyt jousensa ja ampui umpimähkään, satutti Israelin kuningasta vyöpanssarin ja rintahaarniskan väliin. Niin tämä sanoi vaunujensa ohjaajalle: "Käännä vaunut ja vie minut pois sotarinnasta, sillä minä olen haavoittunut".

    • kf-kuolemankenttä

      Punakmer
      25.7.2016 18:21
      Kristityn foorumi on kuoleman kenttä jossa uskonnolliset ryömivät mudassa ja mädässä haisevien ruumiiden, törröttävien sääriluiden sekä tyhjin silmäkuopin tuijottavien pääkallojen keskellä.

      • PyhäYksinkertaisuus

        Ikävää, mikäli joku näin asian näkee. Kristityn foorumi perustaa näkemyksensä Herran Jeesuksen Kristuksen sanoihin ja nämä sanat ovat "henki ja ovat elämä" (Joh.6:63). Ja miten me otamme nämä sanat vastaan myös määrittävät pitkälti suhteemme Herraan Jeesukseen Kristukseen, Jumalan Poikaan ja Elävään Jumalaan; " Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan. Joka ei minua rakasta, se ei pidä minun sanojani; ja se sana, jonka te kuulette, ei ole minun, vaan Isän, joka on minut lähettänyt. "". Jokaisen meidän, jotka sanomme rakastavamme Jeesusta, tulisi suhtautua näihin sanoihin vakavalla mielellä ja tutkiskella itseämme.


      • eijatkoon

        hyvin kiteytetty, kf on perkeleen ohjaama oikeiden kristittyjen parjaussivusto joka tappaa lukijansa hengellisyyden ja johtaa katkeraan vihaan kaikkea Jumalan työtä kohtaan


    • falskforum

      Miksi Raamattua ei löydy Kristityn foorumin kirjaluettelosta?
      Eikä muitakaan kristillisyyden perusteoksia?

    • Tuhtia.tavaraa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe