Miten IPUlit toimivat vatimustensa esikuvina?

tutkija.ternqwist

IPU kritisoi EU ta ja länsimaita yleensä, myös markkinatalous ja yksityistäminen ovat usein IPU:n hampaissa. IPU korostaa myös puolueettomuuden merkitystä.
Ipu painottaa tasa-arvoa ja kieltää rasismin. Kerskakulutus ja maapallon kuormittaminen yli vuosikasvunsa on myös yksi josta IPU kovin sanoin varoittelee.

Nyt kysyn, missä nuo näkyvät?

Miten IPU on omilla toimillaan ja valinnoillaan tukenut kirjattuja ihanteitaan?

Miten IPU:n keulahahmot PJ:t /sihteerit ovat omilla elämäntavoillaan, elämänvalinnoillaan ja tekemisillään olleet myötävaikuttamassa ja toteuttamassa näitä tavoitteita ja toimineet niiden toteuttamisen esimerkkeinä?

18

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • k.ana.muna

      Ilmeisesti ei niin mitenkään, vastaushalukkuus on ollut taattua IPU tasoa kuten aina. IPU ratsastaa pelkällä nimellään osoittamatta minkäänlaista halua tai pyrkimystä mihinkään konkreettiseen tai toteuttaakseen itsekään ideologiaansa.

      Rahankäyttö IPUssa kiinnostaisi myös kovasti, ohjataanko varat ja hankinnat puolueessa kotimaisilta tahoilta ja tukemaan suomalaista työtä ja minkälaista talousajattelua hankinnat ja palvelujen ostot kuvastavat?

      Tämä kiinnostaisi varmasti monia IPUsta kiinnostuneita ja sitä äänestämään harkitsevia. Itselläni on tästä asiasta aika valitettava käsitys, mutta toivoisin näkeväni täällä poliittiseksi vaikuttajaksi pyrkivän yhdistyksen omaa analyysiä ja kenties perusteluja asioille jotka ainakin minun silmissäni ovat sangen kyseenalaisia.

      • IPU_la_lainen

        Vaatimustemme peilikuvina meillä on ollut tapana toimia, pitäähän näyttää malliesimerkkiä siitä, mitä pitää välttää.


    • ipu.pellet

      Katsokaapa blogeilta ja muualta, käyttävätkö IPU:n jeesustelevat keulahahmot mieluummin yksityistä, vai kunnallisia terveyspalveluja. Rahvasta ja pa-työläisiä eli äänestäjiään kosiakseen pidetään yllä pikkuista jaarittelua kunnallisten terveyskeskusten säilyttämisestä, mutta itse ollaan liian pitsisukkia noihin arvauskeskuksiin ja rotankoloihin menemästä.

      Näinkin saadaan suomalaista valuuttaa siirrettyä ulkomaalaisomisteisten osakeyhtiö yritysmuotoisten laitosten kautta Bermudalle ja muihin veroparatiiseihin ja yksityisten keinottelupankkiirien ahnaisiin taskuihin.

      • soteyksityisiin

        "SOTE-vuoto raivostutti BIG PHARMA:n öykkärit

        Lopulta kun tämä SOTE-vuoto kantautui näille BIG PHARMA:n öykkäreille, jotka aikovat tällä SOTE-kusetuksella suorittaa useiden miljardien tulonsiirrot yksityisille terveysalan toimijoille. Niin nämä öykkärit raivostuivat tästä vuodosta niin paljon, että nyt eduskunnan kaikki ovet on määrätty lukkoon. Seuraavaksi kaikki tiedot kulkee vain paperilla.

        SOTE-uudistuksen salatut taustat

        Ehkä kuitenkin tämä salatuin asia, joka liittyy tähän kohistuun SOTE-uudistukseen on se, että tämän koko Suomen sisäisen sosiaali ja terveysuudistuksen takana on monikansallisten lääkeyhtiöiden lobbarit, joiden toimeksiannosta eräs amerikkalainen konsulttifirma ajoi sen nyt lopulta eduskuntaan asti.

        Nämä jenkkikonsulttiyhtiöt, jotka myös ovat viime vuosina laatineet Suomen valtion budjetin, toimivat lahjomalla ja lobbaamalla kansanedustajia sekä ministereitä.

        Tämä SOTE-uudistus on lopulta pelkkä monikansallisten terveysalan yhtiöiden suorittama miljardien eurojen ryöstö suomalaisten veronmaksajien taskusta tulonsiirtona näille Amerikan BIG PHARMA-rikollisten taskuun.

        Tämän uudistuksen jälkeen Suomen entiset terveyspalvelut murskataan tällä SOTE-uudistuksen yksityistämisellä ja ei sen jälkeen enää köyhillä eläkeläisillä riitä varat edes terveyskeskuskäynteihin, koska mm. yksityinen veroparatiiseja hyväksikäyttävä Mehiläinen valtaa myös kuntien entiset terveyspalvelut.



        Miksi Suomi on päästetty tähän pisteeseen, että monikansalliset lääkeyhtiöt pääsevät tuhoamaan Suomen terveyspalvelut ?

        Se on suora merkki siitä, miten CIA:lla on jo Suomen valtion sisällä lähes rajaton valta ja CIA:n lahjomat poliitikot sekä ministerit eivät uskalla tehdä tälle mitään.

        Varsinkin nämä rikollisen rahaeliitin puolelle siirtyneet poliitikot sekä ministerit on jo ajat sitten ostettu suurilla miljoonalahjuksilla tuolle toiselle puolelle ja nämä poliitikot eivät voi sietää sitä, jos näitä rikollisen valtaeliitin Suomen valtionryöstöhankkeiden salaisia papereita vuotaa julkisuuteen.

        Timo Soinille kun on jo pedattu valmiiksi palkkiovirka Englantilaisesta sijoituspankista, jonka hän aikoo ilmoittaa kesäkuussa tulevassa puoluekokouksessa.

        Se on CIA:n palkinto Soinille siitä, kun hän onnistui toimimaan Perussuomalaisten valeoppositiojohtajana kusettaen äänestäjille joka vuosi uudelleen ja uudelleen.


        Lähde:
        https://yle.fi/uutiset/3-10224112
        https://yle.fi/uutiset/3-10223300
        https://www.talouselama.fi/uutiset/ovet-lukkoon-kaikki-vain-paperilla-valiokunnan-sote-vuoto-raivostutti-eduskunnan/8166335f-bb24-3af9-aa9a-71ccb9fe862a
        https://yle.fi/uutiset/3-10036340
        https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005301985.html"

        Tikkakoski, Soini ja Niinistöt haluavat kaikki suomalaiset yksityiseen terveydenhoitoon.


    • nivus.haude

      "”Paranee ajan ja levon kanssa”, sanoi lääkäri. Aikaa ei kuitenkaan osannut tarkemmin määritellä. Tähän on tyytyminen. Olen käyttänyt kyseisen *yksityisen lääkärin* palveluja vuosikaudet ja ainakin tähän asti hän on ollut oikeassa. Kaikista lääkäreistä ei ole yhtä hyvät kokemukset ja siksi olen toistaiseksi lopettanut kunnallisessa terveyskeskuksessa käynnit kokonaan."

      Lyhyellä yhteenlaskulla kyseistä kertomusta edelleen lukiessa vuonna 2015 terveyskeskus boikotti oli kestänyt jo kuusi vuotta täydellisenä, eli nyt kaiken järjen mukaan 7,5 vuotta.

      Näin siis IPU avainasemassa oleva tukee kunnallista terveydenhuoltoa haukkumalla sen ja hoidattamalla omat vaivansa yksityispuolella ja KÄTTEISELLÄ. Näinhän se raha menee osakeyhtiön ulkomaalaisomistuksen ja veroparatiisien taskuihin ihan mukavasti ja IPU:n kaksinaismoralistista linjaa noudattaen..

      Tuo ei loppujen lopuksi niin suuri ihme ole, kun hoksaa, että tämä IPUtar pitää itseään IPU:n tyttelien eillismuodin mukaisesti selvänänäkijänä, sehän on heillä ihan yhteinen nimimerkkikin:

      "Ystävättäreni sairastui rajuun flunssaan runsas kuukausi sitten. Puhuimme puhelimessa ehkä viikon verran sairastumisen jälkeen ja panin merkille, ettei hänellä ole keuhkoissa kaikki kunnossa. Uskokaa pois, olen tämän aiheen asiantuntija"

      Koko hurjan tarinan kunnalisen puolen hoitajien ja lääkärien alennustilasta ja mädännäisyydestä ja persearskoisa voit lukea tuolta:

      http://lenawiksten.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192409-perse-arska

      • karot.fry.pirak

        Kun katselen teitä rahvaita rååtsikeelisen kesäkuntani huvilan terässiltä saa se ilon väreen poskiiini och jag skratar mycket.. Dy hundsrymppa jävla finskidiot kan göra kortjobba men jag sova ny. Du har inga pengar men jag har mycket det är ret det!


    • silaria.pirakkaan

      Eikö vain olekin uskomatonta kaksinaamaisuutta, omat rahat menee yksityispuolelle ja puolueen rahat verkkosivupalvelua myöten huonolle venäläiskätyrien palvelimelle. Sitten paatostetaan jostain itsenäisyydestä ja ollaan muka huolissaan kunnallisten palvelujen saattavuudesta..

      Vanha viisaus siitä, ettei kannata antaa pashalle pikkusormea, on enemmän kun hyvä vertaus tilanteeseen jossa ollaan vailla vain nimeä. Siinä menee maine ja lompakko samalla.

      • terve-sn

        Olisit ääliö edes hiljaa kun jotkut hoitavat sairautensa oikeissa paikoissa ja lisäksi maksavat veroina kuntien sairaanhoitohenkilökunnan palkat.IPU ei päätä siitä missä me hoidamme sairautemme. Sen hoitaa nyt Keskusta,Kokoomus ja PS. Hauku niitä jos jotain ymmärrät tästä typeryydestä.Vai yritätkö tappaa hoitamattomuudella kaikki ipulaiset. Valtapuolueet ei hoitoa näet meille järjestä edes yksityisellä puolella. Itse sen maksamme . Se on sitä oikeaa markkinataloutta jota jotkut kommarit vastustavat henkensä uhalla.


      • heikkoasoiselle.räksylle
        terve-sn kirjoitti:

        Olisit ääliö edes hiljaa kun jotkut hoitavat sairautensa oikeissa paikoissa ja lisäksi maksavat veroina kuntien sairaanhoitohenkilökunnan palkat.IPU ei päätä siitä missä me hoidamme sairautemme. Sen hoitaa nyt Keskusta,Kokoomus ja PS. Hauku niitä jos jotain ymmärrät tästä typeryydestä.Vai yritätkö tappaa hoitamattomuudella kaikki ipulaiset. Valtapuolueet ei hoitoa näet meille järjestä edes yksityisellä puolella. Itse sen maksamme . Se on sitä oikeaa markkinataloutta jota jotkut kommarit vastustavat henkensä uhalla.

        Jos omaa rahaa viedään, (arvon nimittelijä ja ja solvaaja) yksityiseen ulkomaalaisomisteiseen lääkäripalveluun, se on kotimaisesta kierrosta pois. Se on juuri sen järjestelmän taloudellista ja henkilökohtaista tukemista, josta Ipu varoittaa ja EU suomen järjestelmissä kritisoi. Miksi siis viedä vero-osuuden lisäksi sitä valuuttaa tuon toiminnan tukemiseen ja pönkittämiseen?

        Samat lääkärit ne toimivat siellä kunnallisella puolella, harvempi työskentelee pelkästään yksityisellä puolella, joten tämä terveyskeskuspuolen osaamattomuuden mustamaalaaminen on pelkästään keksittyä mainosta yksityispuolelle ja IPU:johtajattaren tapauksessa homma haisee pelkästään sille mitä se onkin.

        Wikstenin ainoa syy viihtymiseen IPU:ssa on sen suoma asema titteleineen, sen suurempia itsenäisyysarvoja tuohon asiaan ei mahdu, pelkkä visio ja harhakuvitelma omasta erinomaisuudesta ylitse muiden mutta täysin perusteetta ja ilman että siinä olisi sitä oikeaa poliittista syytä kansan tai maan parhaaksi siitä ei löydy.

        Valitettavasti sama narsismi ja täysi häikäilemättömyys ja toisten ipulaisten esineellisitämismentaliteetti koko johtoryhmässä ilman aitoa aatteen paloa ja omaan käyttäytymiseen menevää poliittista ihannetta ei johtajien toimista löydy.

        Vaaitu, punnittu ja aina vain yhtä köykäistä ja lapakkaa, nyt se turha vaa-alla pomppuilu saa riittää. Kerhosta ei tule puoluetta eikä se koskaan tule saamaan edustajaa muualle kuin viihde saralle. Ipu on menneen talven lumia ja sillä siisti!

        Kritiikkiä ja syystä tulee jatkossa kahta enemmän, sehän lienee tämän solvaamalla puolueen kannatusta kasvattavan ja jällen yövalvomisen suistuneen Liisanpolon tarkoituskin.


      • ipu.pois
        heikkoasoiselle.räksylle kirjoitti:

        Jos omaa rahaa viedään, (arvon nimittelijä ja ja solvaaja) yksityiseen ulkomaalaisomisteiseen lääkäripalveluun, se on kotimaisesta kierrosta pois. Se on juuri sen järjestelmän taloudellista ja henkilökohtaista tukemista, josta Ipu varoittaa ja EU suomen järjestelmissä kritisoi. Miksi siis viedä vero-osuuden lisäksi sitä valuuttaa tuon toiminnan tukemiseen ja pönkittämiseen?

        Samat lääkärit ne toimivat siellä kunnallisella puolella, harvempi työskentelee pelkästään yksityisellä puolella, joten tämä terveyskeskuspuolen osaamattomuuden mustamaalaaminen on pelkästään keksittyä mainosta yksityispuolelle ja IPU:johtajattaren tapauksessa homma haisee pelkästään sille mitä se onkin.

        Wikstenin ainoa syy viihtymiseen IPU:ssa on sen suoma asema titteleineen, sen suurempia itsenäisyysarvoja tuohon asiaan ei mahdu, pelkkä visio ja harhakuvitelma omasta erinomaisuudesta ylitse muiden mutta täysin perusteetta ja ilman että siinä olisi sitä oikeaa poliittista syytä kansan tai maan parhaaksi siitä ei löydy.

        Valitettavasti sama narsismi ja täysi häikäilemättömyys ja toisten ipulaisten esineellisitämismentaliteetti koko johtoryhmässä ilman aitoa aatteen paloa ja omaan käyttäytymiseen menevää poliittista ihannetta ei johtajien toimista löydy.

        Vaaitu, punnittu ja aina vain yhtä köykäistä ja lapakkaa, nyt se turha vaa-alla pomppuilu saa riittää. Kerhosta ei tule puoluetta eikä se koskaan tule saamaan edustajaa muualle kuin viihde saralle. Ipu on menneen talven lumia ja sillä siisti!

        Kritiikkiä ja syystä tulee jatkossa kahta enemmän, sehän lienee tämän solvaamalla puolueen kannatusta kasvattavan ja jällen yövalvomisen suistuneen Liisanpolon tarkoituskin.

        Korostaisin vielä:
        " Eikö vain olekin uskomatonta kaksinaamaisuutta, omat rahat menee yksityispuolelle ja puolueen rahat verkkosivupalvelua myöten huonolle venäläiskätyrien palvelimelle. Sitten paatostetaan jostain itsenäisyydestä ja ollaan muka huolissaan kunnallisten palvelujen saattavuudesta.. "

        Mätä IPU ei tuoreeksi muutu.. Ei jatkoon


      • eikö-edes-hävetä
        ipu.pois kirjoitti:

        Korostaisin vielä:
        " Eikö vain olekin uskomatonta kaksinaamaisuutta, omat rahat menee yksityispuolelle ja puolueen rahat verkkosivupalvelua myöten huonolle venäläiskätyrien palvelimelle. Sitten paatostetaan jostain itsenäisyydestä ja ollaan muka huolissaan kunnallisten palvelujen saattavuudesta.. "

        Mätä IPU ei tuoreeksi muutu.. Ei jatkoon

        Teikäläiset ostavat kaiken tavaran ulkomailta. Ette näköjään maksa niitäkään laskuja itse kuten me suomalaiset sairaat. Tässähän se totuus onkin. Pelataan alusta loppuun muiden rahoilla ja vielä pistetään valtava biljoonan velka suomalaisten käteen. Ja vielä haukutaan täällä suu ammollaan.


      • IPU_sulkuun
        eikö-edes-hävetä kirjoitti:

        Teikäläiset ostavat kaiken tavaran ulkomailta. Ette näköjään maksa niitäkään laskuja itse kuten me suomalaiset sairaat. Tässähän se totuus onkin. Pelataan alusta loppuun muiden rahoilla ja vielä pistetään valtava biljoonan velka suomalaisten käteen. Ja vielä haukutaan täällä suu ammollaan.

        Pari seikkaa joihin kiinnittäisin huomiota.

        A)
        Tilastollisesti suomalaiset eivät ole sairasta kansaa. IPU:laiset saattavat ollakin, ..öö melko varmasti.. vaikuttaisi.. jokin kertymä..hmmm

        B)
        Kuka suomalainen tai yleensä ihminen haukkuu eikä puhu? Tosin IPU:laisilla on aikamoinen taipumus asiattomiin solvauksiin.

        Pyytäisinkin ettet sekoittaisi suomen maata ja kansaa pienen häirikköryhmän edustajana epätarkasti ja sangen leimaavasti kirjoittaessasi kiitos.

        Kaikista järkevintä olisi ottaa asioista selvää ja kuunnella ihmisiä kaduilla ja toreilla,. Nähdä kuinka tyytyväisiä he ovat ja kuinka posket punottavat ja vatsat ovat täynnä ruokaa. Sen jälkeen jättää IPUilut omaan arvoonsa ja unohtaa koko sairas kausi elämässä ja alkaa nauttia loppuelämästään täysin siemauksin ja kiitollisena.


    • odnald.durump

      " vuonna 2015 terveyskeskus boikotti oli kestänyt jo kuusi vuotta täydellisenä, eli nyt kaiken järjen mukaan 7,5 vuotta. "

      Kirjoittaa IPU:n tiedotusvastaava ja kerhon varapuheenjohtaja, samalla kun ilman mitään virallista asemaa tai statusta jolla edes voisi luvata ehdokkuus mahdollisuutta kerhon nimissä yhtään mihinkään. Kerho kuitenkin kalastelee jo kuntavaaleihin ehdokkaaksi väkeä, ja taas ilman kriteereitä onko kyseessä natsi, mummonpotkija vai kaikkea rakasteleva hamppuaasi..

      Palataan tuohon lopuksi, mutta alustavat teemat löytyvät tuosta:
      " IPU:n kuntavaalien 2017 teemoja ovat:

      -Oikeudenmukaisuuden ja inhimillisyyden korostaminen päätöksenteossa

      -Maksuttomien peruspalvelujen turvaaminen

      -Keskittämisen sijaan vallan ja pääomien hajauttamista

      -Kuntaliitoksia vain osallisten kuntien kansanäänestysten hyväksyminä

      -Kuntajohtajien valinta kunnallisten kansanäänestysten perusteella "

      Aloittaan järjestyksessä..

      Ensimmäinen:
      Oikeudenmukaisuuden ja inhimillisyyden korostaminen päätöksenteossa.

      Varmasti 99,9 prosenttia ehdokkaista puolueeseensa ja todellisiin vaikuttimiensa vastaisestikin väittää noin, IPU:n kohdalla tuo on toteutunut siten, että IPu miltei pelasti Alajärven köyhät nälkäkuolemalta maanjäristyksen seurauksena IPU:n valtuutetun ansiokkaan ja profeetallisen puheenvuoron ansiosta. Tämän jälkeen ei sitten muuta mainittavaa olekaan, saati valtuustoissa IPUlaisia edustajia.

      toinen teema:
      Maksuttomien peruspalvelujen turvaaminen

      IPU eliitti turvaa näitä, kun hakeutuu yksityisvastanotolle ja henkilökohtainen eliittivakuutus maksaa yhdessä sairausvakuutusosan kanssa kustannukset ulkomaille. Näin puoskarijonossa paikka vapautuu köyhälle rahvaalle ja IPU on näin turvannut peruspalvelun saannin. Tähän kohtaan tulisi myös se kaiken yli kävelevä mikrokerhojen yhteiskuoron eu jäsenmaksu ja eu irtautuminen turvaajana jne, kunnassa kun ei valitettavasti tuohon asiaan voi vaikuttaa yhtään mitenkään ja tuo IPU:saa tiedetään. Uppoudutaan tuohonkin problematiikkaan lopussa tarkemmin.

      kolmas teema:
      Keskittämisen sijaan vallan ja pääomien hajauttamista

      Ilmeisesti kerho yrittää tässä piilotellusti viitata kuntien ja palveluiden yhdistämisiin. Kerhosta ei kuitenkaan ole asian tarkempaan ruodintaan viisasta lähteä ja syystä. Pääoman hajauttamista olisi maksaa huippupalkkaa kolmesta kuuteen kunnanjohtajalle eikä vai yhdelle joka voisi samaisen koko alueen viran hoitaa yksin. Helsingin kaupunginjohtaja johtaa aluetta jolla on 600 000 asukasta, samalla pitäisi väen väkisin säilyttää omat johtajansa Lappajärvellä ja Alajärvellä?

      Kuntaliitoslait ja niiden hyväksyminen ja muut vastaavat lait sekä kuntien määrän ja palvelukapasiteettivaatimukset säätää eduskunta ja hallitus ei kuntapäättäjä. Jos joku IPU:n ehdokkaana kuntavaaleihin tuon lauseen houkuttelemana lähtee, se kertookin kaiken. Tosin nytkin se kertoo sen, millaisia henkilöitä IPU laskee saavansa mukaansa houkuteltua.

      Neljäs:
      Kuntaliitoksia vain osallisten kuntien kansanäänestysten hyväksyminä

      Kenellä tahansa kuntalaisella on täsmälleen samanlaiset mahdollisuudet vaikuttaa eduskuntaan ja suomen hallitukseen tuon asian käsittelyssä ja sitä koskevassa lainsäädännössä, että voitaisiinko kuntaliitos asiaa hyväksyttää tai hylätä alueen asukkaisen kansanäänestyksillä.

      Viides:
      Kuntajohtajien valinta kunnallisten kansanäänestysten perusteella
      Jälleen lainsäädännöllinen asia jota ei valtuustoissa voida ratkaista eikä juurikaan vaikuttaa sen kummemmin kun tavallinen kuntalainen yksin suoraan kansanedustajiin yhteyttä ottamalla tai tekemällä kansalaisaloitteita suoraan maan hallitukselle ja eduskunnalle.

      Vaikka yksi kappale tekstin alussa kirjoittaa kauniisti ylimmästä kunnallisesta päätäntävallasta, sosiaaliturvasta ja muista vastaavista. IPUli kerho tekee jo hankelistallaan selväksi sen, ettei sillä ole kunnallispolitiikasta tai sen hoidosta mitään käsitystä tai todellisia ja toteuttamiskelpoisia järkeviä tavoitteita.

      IPU:n tavoite koko hankkeessa onkin kirittää joitain pööppänöitä ehdokkuus ajatuksen innoittamia ilmaiseen kortinkeruuseen ja vaalijulisteiden levittujiksi tulevissa suuremmissa vaaleissa ja pitäähän se sitten jäsenmaksukin maksaa.
      Todellinen syy on pyrkimys kerhon saaminen puoluerekisteriin, jolloin komuana pääsisi taas neljäksi vuodeksi isottelemaan.

      Samaan tavoitteeseen kuka tahansa jo olemassa olevia puolueita karsastava pääsee keräämällä kunnan väkiluvusta riippuen kolmen, viiden tai kymmenen äänioikeutetun kuntalaisen valitsijayhdistyksen turvin ja säilyttäen oman itsenäisyytensä.

      Ehdokaslistat on jätettävä kuntien keskusvaalilautakunnille 28.2.2017. "
      Sitä ennen siis virallisesti 27.2 kerhon pitäisi siis olla hyväksytysti puoluerekisterissä. IPU:n korttiepäselvyyksillä taidetaan sen veran epäröidä, että tämäkin kuntavaalitiedote pidetään vielä osin piilotettuna bulkkisivustolla kohteessa jonka osoite viittaa kauas historiaan.

      • ihmisvihaa

        Joo. Ipulaisten pitää tyytyä kuolemaan. Onhan tuo nähty ja koettu jo 20 vuotta. Itse tää sn hoidattaa kuppansa etelän auringossa suomalaisten työläisten rahoilla. Onhan hän kansan edustaja.


      • syy_ja_vastuu_toisilla
        ihmisvihaa kirjoitti:

        Joo. Ipulaisten pitää tyytyä kuolemaan. Onhan tuo nähty ja koettu jo 20 vuotta. Itse tää sn hoidattaa kuppansa etelän auringossa suomalaisten työläisten rahoilla. Onhan hän kansan edustaja.

        Savolaisen puhuessa vastuu siirtyi kuuntelijalle, IPU:ssa myös kaiken syy siirretään sille jonka pitäisi kortit täyttää ja rahoittaa kompurointi. Sitten loataan maineta huorittelulla ja sukupuolitauti jutuilla.

        Essim tämä:

        " Itse tää sn hoidattaa kuppansa etelän auringossa suomalaisten työläisten rahoilla "

        TÄH MITÄ HÄH, KUKA on sn? Ketä tarkoitat? Mitä vihjaat? Kakaise ulos, keneltä väität saaneesi kupan, tai kenelle sn:lle olet sen tartuttanut? Etkä ilmeisesti hoidata sitä? Täh Mitä? HÄH? Levität sitä edelleen? Niinkö? HÄÄÄÄäähHH!?!?!?

        Kamala kamala sairas ihminen..


      • joulu.markkinat
        syy_ja_vastuu_toisilla kirjoitti:

        Savolaisen puhuessa vastuu siirtyi kuuntelijalle, IPU:ssa myös kaiken syy siirretään sille jonka pitäisi kortit täyttää ja rahoittaa kompurointi. Sitten loataan maineta huorittelulla ja sukupuolitauti jutuilla.

        Essim tämä:

        " Itse tää sn hoidattaa kuppansa etelän auringossa suomalaisten työläisten rahoilla "

        TÄH MITÄ HÄH, KUKA on sn? Ketä tarkoitat? Mitä vihjaat? Kakaise ulos, keneltä väität saaneesi kupan, tai kenelle sn:lle olet sen tartuttanut? Etkä ilmeisesti hoidata sitä? Täh Mitä? HÄH? Levität sitä edelleen? Niinkö? HÄÄÄÄäähHH!?!?!?

        Kamala kamala sairas ihminen..

        Olisi syytä saada viipymättä vastaus. Kenellä on KUPPA?
        Onko moisen väitteen heitely ipu:laisten käsitys politiikan teosta?
        Noilla meriteillä puoluerekisteriin ja ehdokasasetteluun.

        IPU ei vastaa, IPU:n johdolla on kirjakiireitä..


    • suku-puutos

      Kuppa antaa kyllä hyvän selityksen IPU:laisuudelle. Tosin taudin leviäminen edelleen on jo tässä vaiheessa estynyt ihan luonnollisista syistä.

    • mystinen_kustantamo

      IPU ei vastaa, IPU:n johdolla on kirjakiireitä.. Ja velkaa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe