Unelmatehas uusi Sorvipalvelu

taastätä

Unelmatehas on taas käymässä kuntalaisten kukkarolla.Sinne pitäisi syytää nyt liki miljoona euroa kaupungin kassasta.Purkukunnossa olevaa Rimminkankaan kolmosrakennusta pitäisi nyt rempata 750000 eurolla.Eikö tuoreessa muistissa ole surkuhupaisa Sorvipalvelu oy ja miten siellä poltettiin yhteisiä varoja isoja summia.Onko unelmatehtaasta tulossa uusi sorvipalvelu?

9

391

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tähämitä

   Mikä se on semmonen Unelmatehas? Mitä se tarkoittaa?

  • Öööötuota

   Pudasjärvellä unelmoidaan ja panikoidaan (työttömyyden kanssa) ja sitten ratkaisuna on kehittämistoimessa löydetty unelmahöttötehdas johon veronmaksajien rahoilla saadaan haudattua muutama työtön. Visiot hipovat taivaita ja unelmia piisaa. Kehittämisjohtaja antaa varmaan mielellään lisätietoja.

   http://www.oulunkaari.org/pudasjarvi/kokous/20161756-7.HTM

   • Äly hoi!

    Jos "niitä muutamaa työtöntä" ei saada työhön vaikkapa vain veronmaksajien rahoilla, niin niistä tulee veronmaksajien rahoilla maksettaviksi paljon isompi sakkomaksu valtiolle.

    On siis hyvinkin järkevää sijoittaa muutama tonni muutaman pitkäaikaistyöttömän työllistämiseen suhteellisen lyhyeksi ajaksi, kuin haasḱata useita kymmeniä,,,jopa satoja,,,tuhansia valtiolle pitkäaikaistyöttömien kuntaosuuksina sakkomaksuna.


   • Rojektia_ja_unelmia

    Pudasjärven kuntaosuusmaksut työttömistä noin 250 000 euroa vuodessa. Homekouluun ollaan investoimassa tempputyöllistämistä varten paljon suurempia rahoja. Pysyviä työpaikkoja ei tule yhtään, muutama "koordinaattori" nostaa isoa palkkaa pari vuotta ja sitten ruvetaankin selvittämään veronmaksajille kalliiksi käyneitä unelmahöttöjä savuavan unelmatehtaan raunioilta.


   • taastätä

    Sitä minäkin pelkään.Niitä savuavia raunioita.Aivan niinkuin kävi Novamodulinkin kanssa muutama vuosi sitte.


  • Unelmatehtassa ei ole tarkoituksenakaan tuottaa pysyviä työpaikkoja pitkäaikaistyöttömille. Ainoastaan katkaista työttömyyden kierre ja tarjota tilaisuus sijoittua työmarkkinoille, joko toisen palveluksessa tai itsesä yrittäjänä työllistäen.

   • Paskaatuulettimeen

    Ylevä ajatus sinulla, mutta eihän se toimi. Se on helppoa höynäyttää työttömiä yrittäjiksi. Unohtuu vaan se tosiasia, että se työtön joutuu vaan syvemmälle suohon. Miten luulet että se yrittäminen onnistuu ihmiseltä, joka ei kykene hankkimaan itselleen edes työpaikkaa. Tällä systeemillä on tarkoitus vaan saada työtön pois tukijärjestelmän piiristä. Kyseessä on oikeastaan ihmisen heitteille jättö.

    Työttömyyttä on muuallakin, kuin Pudasjärvellä. Sitä ei poisteta tällaisilla kepulikonsteilla. Pitäis miettiä, että miten niitä työpaikkoja luodaan, kun niitä ei nykyään vaan kaikille ole. Kaikki kynnelle kykenevät ovat jo muuttaneet pois. Paikkoihin jossa sitä työtä on. Moni tulis varmaan takaisin, jos olis elämisen mahdollisuuksia. Nyt tilanne on Pudasjärvellä se, että kehityksessä mennään taaksepäin ja muutto tappio tulee vain kiihtymään. Suurin osa nuorista muuttaa jatkossakin pois.


  • nuha-nenä

   taas tämmöstä unelmointia ei kannata EI!! kuka ensinnäkin haluaa haalia itsensä rimmin tiloihin josta on lähdetty sisä-ilmaongelmien takia pakoon , taas viisaat päät kaupungin talolla lyöty yhteen voi..voi. älkää hyvät kaupunkilaiset ruvetko itseänne sairastuttamaan kun entiset laitettiin rimmiltä siksi pois ja siksi sinunkin on hyvä kieltäytyä. en astu varpaalla periaatteesta sinne!

   • Vänönen

    Onko tosiaan nuo pudasjärveläiset päättäjät noin sinisilmäisiä, että päättävät antaa rahaa vielä tuonne Rimmille, josta on lähdetty evakkoon. Voi hyvä isä nähköön......taitaa olla tällä uudella elinkeinojohtajalla hyvät puheenlahjat......


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1671
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   938
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   830
  4. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   817
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   780
  6. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   752
  7. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   751
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   708
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   664
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   653
  Aihe