vanhemmilla loisiva AS-miesvauva käy hermoille

autismi324

eli siis joudun kuuntelemaan tuttuni valittamista kun sen kohta 23v asperger lapsi ei suostu tekemään mitään, muuttamaan pois kotoa tai menemään kouluun. istuu vaan kaiket päivät pelaamassa videopelejä ja hokee "mureke omena tahna" ym outoa autismihuuruissaan ja täysin omissa maailmoissaan.

8

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kylonihankauheeta

      Hirvittävä kohtalo sulla. Että oikein kuuntelemaan joudut. Kyllä on varmaan raskasta...sulla.

    • säälikäy
      • voipiollakin

        Uskon tähän.
        Itselläni on Aspergeria, alunperin äitini havaitsemana.
        Nyt minä olen havainnut hänellä psykopaatin piirteitä.
        Aspergerpiirteet tulee minulle toisen vanhemman puolelta,
        mutta mielestäni psykopaattivanhempani on lietsonut aspergeriani
        aspergeroitumaan sillä että hän on psykopaattisesti kiusannut minua psykopaattisilla peleillään koko ikäni. Minkä hän on myöntänytkin. Eli olen samaan aikaan narsismin uhri.
        On tuntunut siltä, että ihmisten on vaikea uskoa, että kaikki toisistaan täysin erilaiset outoudet kasautuisivat samaan perheeseen, mutta tuo tutkimus nyt vähän viittaa siihen suuntaan mihin johtopäätökseen olen itsekin tullut.
        Tosin nämä asperger ja psykopatia eivät ole ihan suoranaisesti psykiatrisia häiriöitä. Minulla äly pelaa ja vanhempani on hyvin toimintakykyinen.


      • Kukapuuttuu

        Itse olen huomannut erityislapsien kohdalla, että heilllä on myös aina erityisvanhemmat. Terveillä vanhemmilla on terveet lapsoset ja sairailla sairaat.

        Vaikea sanoa kumpi oli ensin psyykkinen häiriö ( esim. äidillä lievänä masennus tai vaikeampana kummallakin vanhemmalla asperger, kaksisuuntainen mielialahäiriö), josta seurauksena neurologisesti sairastunut lapsi (lievänä asperger, vaikeampana autismi).

        Sairastuneen lapsen kohdalla tilanne on siksi huono, että kuntoutumismahdollisuuksia hänellä ei ole sairaiden vanhempiensa hoivissa. Vanhemmat ehkä omasta mielestään ovat tehneet kaikkensa marttyyriyteen asti, mutta kaikesta näkee, että asiat ovat niin pahasti pielessä tämän lapsen kohdalla kuin vain olla voi. Silti yleisesti uskotaan, että omat vanhemmat ovat aina sairaalle lapselle parhaat mahdolliset. Kenen etu tämä on?

        Aspergervanhempi voi toistaa rituaalinomaisesti täysin vääriä ruokailutottumuksia. Autistiselle lapselle syötetään pitkälle prosessoitua ruokaa, sokeria, lisäaineita yms. ruokaa, jolle tämä on "allerginen", mutta johon tuntee outoa himoa. Terveellistä ruokaa ei tällaisten vanhempien hoivissa voi oppia syömään ja tästäkin tulee itseään ruokkiva malli. Syöt lisäainesontaa ja sokeria -> autistinen käytös pahenee ja syöt lisää ruokaa, johon ei pitäisi koskea kepilläkään.

        Entä kun lapsi tulee ikään, jolloin itsenäistyminen olisi lapsen edun mukaista? Aspergervanhempi pitää kiinni rutiineistaan, eikä päästä lasta kotoa tuettuun asumismuotoon. Siihen hänellä on mahdollisuus vasta liian myöhään. Tiedätte kyllä milloin.


    • Laitokskohtelu
    • arvailuja

      Miksei suostu muuttamaan tai menemään kouluun? Onko hänen koulutuksensakin pelkkä peruskoulu? Jospa hänet on todettu työkyvyttömäksi?

    • votelo

      Käske sen kaverisi antamaan lapselle häätö, silleen se AS-lapsi saa kämpän nopeesti kunnalta.

    • pokke

      Enpä viitsisi tuommoista katsella... Taitaa feikata, ettei tarvitse tehdä mitään järkevää.. Kuitenkin videopelien pelaaminen onnistuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3397
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1341
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      67
      1156
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1094
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      999
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      47
      877
    Aihe