Transdev Oy

Kuinka siellä nykyään menee, kun ei ole mitään kommentoitu, sekoittaako länsimetro kuvioita?
Ilmoita

Hiljaiseksi vetää...
2 VASTAUSTA:
Onko se linnunkuvatus saatu sieltä jo hätisteltyä, vai vieläkö raakkuu siellä se kiipijä ?
Sille käy samalla tavalla kun mulle kävi vajaa 10 v sitten kun en tullut muka toimeen miehistön kanssa.
Jouduin ottamaan lusikan kauniiseen käteen ja jatkaman tavallisena kuljettajana.
Minäkin kaveerasin päällikön kanssa ja huono lopputulos. Veikkaampa että nykässyt on lintu.
+Lisää kommentti
eipä ole lintunen on ja pysyy ja turvautuu taistelukoiraan yö vuorossa ,mutta osa on tekopyhiä uskon veljiä ,
ainoastaan PARAS liikenne järjestelijä joutui siirtolistalle ,mies jolla oli ja on kuljettajien luottamus...
Ilmoita
No oliskohan nyt niin että ammattitaito on se mikä sanelee enemmän kuin muu. Se että ei muka tule toimeen kuljettajien kanssa on vain teidän mielipide asiasta. tattiksella ja koskelassa on kaivattu todella paljon takaisin. Pitää sen minkä lupaa. Ja mitä teidän "taistelukoiraan" tulee ei turvaudu siihen vaan on pitkien öiden kaveri, ja kyseessä on pentukoira.Tällä tavalla saatte pelkää pahaa ilmapiiriä aikaiseksi kun puhutte ja jauhatte paskaa. Teistäkö pitäisi puhua aikuiset ihmiset.......!Tai sitten olette VAAN niin katellisia inisiöitä että ette keksi mitän muuta. Ei hänkää jauha paskaa teistä vaikka olisi varmasti monen monta kertaa aihetta siihen.
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Sekös se N.A. Akka siellä mäyräbaarissa oli se poskeenottaja sillä koirannaamakäkkyrällä mukana, kun odoteltiin kaljalle Helmigrilliin ?
+Lisää kommentti
:))))))))))
Ilmoita
Uutet vaaleanpunaiset solomiot on javettu
Ilmoita
Alkuperäiseen kysymykseen vastaus hyvin menee. Paskasakki lentää pihalle jokakieroksella.
9 VASTAUSTA:
Taitaapi siellä se pihasmies pikkaraisesta pomojenreisiä pitkin kiivennyt siivekäs taas päästetty kirjoittamaan. Miten määritellään paskasakki ? Silläkö että se on paskasakkia jotka ei linnun lailla työnnä nokkaansa pomojen peppureikiin ? Niinkö ?
Se pomojen lemmikkilintu ammutaan alas siankusella kunhan aika on kypsä.
Ei millään pahalla, mutta kommenttisi muistuttaa ihan pikkupoikien hiekkalaatikkojutuilta. Siis tunnen melkein myötähäpeää puolestasi. Sinunkin kannattaisi miettiä millaisen kuvan annat koko kuljettajakunnasta.
kuskina kirjoitti:
Ei millään pahalla, mutta kommenttisi muistuttaa ihan pikkupoikien hiekkalaatikkojutuilta. Siis tunnen melkein myötähäpeää puolestasi. Sinunkin kannattaisi miettiä millaisen kuvan annat koko kuljettajakunnasta.
No minkälaisen kuvan annat itse kuljettajakunnasta ? Jos vois tässä vuosikymmenten kokemuksella ja nyt jo onnellisesti hyvissäajoin eläkkeellepäässeenä todeta että kyllä sillä Taavetin ruutalla olis paljon töitä.
Ennen ei olis hyväksytty moisia pellejä jotka kiipiämällä pyrkii ylöspäin.
Kyllä niitä välillä istahdettiinkin ja useimmiten pelkkä uhka riitti ja teki kilttejä poikia.
Niin eikä silloin fillaroinut yksikään, paitsi Antinajoissa keväisin.
Kuulostaa pahasti siltä ettet ole saanut kertaakaan tunnustusta hyvin tehdystä työstä ja purat täällä palstalla katkeruuttasi niitä kohtaan jotka ovat siinä onnistuneet. Tuollaisella asenteella se on kyllä ymmärrettävää ettei ole onnistunut työssään. Hae apua jostain koska tuollainen katkeruus saastuttaa myös kaikki lähimmäisesi. Se on kuin henkinen rutto. Tuolla asenteella tulet olemaan vanhainkodissa aina viimeinen jolle vaihdetaan vaipat.
Mutta silti ja kaikesta huolimatta, minkälaisen kuvan annat itse kuljettajakunnasta ?
Äläkä vaan kehu fillarointimannekiiniurallasi.
Nyt kaljat 4.11 klo 18 perjantaina Helmessä Kontulassa. Sovinto Koirakäkkyrän kanssa ja se poskeen ottaja N.A.Akkakin mukaan vaan kun ja jos koirakin tulee.Teille yhteinen saattomatka suotakoon ja loppuilta.
Hankkisit apua Partabugi.
Mikä toi partajugi on ja missä, häh?
+Lisää kommentti
Jugi on äijä, neidit sitten asia erikseen.
10 VASTAUSTA:
Äijäthän ne vonkaa toisia miehiä Helmi-baariin joka perjantain. Että semmonen Äijä!
Eikös se ole äijäporukassa tapana kaljalla sillointällöin käydä duunikavereiden kanssa ? Ainakin mun mies käy ja tulee tarmokkaana kotiin.
Taitaa kuskina nim. olla niitä prideneitejä ???
Eihän tämä Jugi (Busasusan) ole pyytänyt oluelle kavereitaan.
Joskus käyty siiderillä tyttöjen kanssa. Voi olla että tullaan tyttöporukalla piipahtamaan Helmeenkin ensi perjantaina kun sinne kovasti niin pyydetään.
Ei Suski ihan väärässä olekaan. Kuskina kirjoittaja ON ilmiselvästi prideneitejä.
Mitä olen muuta yrittänytkään kuin sovinnon merkeissä kaljalle pyytää vanhaa kiistakumppaniani. Kuka väittää etten ole, ei ole näitä palstoja lukenutkaan tarkkaan.
Katsotaan nyt onko Käggärässä ja tipulissa hitustakaan mieshormoonia kaljalle pistäytymään Perjantaina Helmeen klo 18 ja face to face keskustelemaan ja kättä päälle. ( Tassua ja siipeä )
Kutsu on voimassa ja pöytävaraus Jugin nimellä.
No eipä varmaan ollut ruuhkaa siinä pöydässä tänäänkään.
Saivat Jugi ja hänen poikakaverinsa olla taas ihan kahdestaan.
Kyllä siellä ihan sopivasti oli, mutta eipä ollut siitä luuserista taaskaan tulemaan face to face sopimaan.

Tykkää ilmeisesti että sitä mollataan täällä edelleenkin kun on ollut pullankantajana Hanurilan pompoille
Sen se osaa.
Nii face to face ei onnistu nykyään, eikä aikaisemminkaan. Siellä se piilotteli Hanurilan käytävillä kun yritti tavata ja sovitella sielläkin sen vielä ollessa.
+Lisää kommentti
mikä mahtaa olla transsun kohtalo ,no kahden viikon päästä sen näkee kun hsl julkaisee kilpailutuksen tulokset,
katselin tuossa taukotilassa olevaa henkilökunta lehteä ,oli tosi apaattinen kooste lähes kuin historiikki menneestä ,ei sanaakaan kuljettajista tai tulevaisuudesta ,jopa naapuri talon liikennepomo oli kuvattu ,mutta oman yhtiön varsinainen henkilökunta oli unohdettu ,
johtokaaviossa samainen täystuholinja jatkuu ,mutta uusin nimityksin.
onkohan tuo joku enne kun kilpailevan firman autot jo tutustuvat transsun linjoihin...
5 VASTAUSTA:
Taitaa olla nii et kun ei kukaan ostanu niin ajetaan alas. Hakunilasta lähtö oli huono juttu kilpailun näkökulmasta. Jos tappio tulee ni taitaa Tuupakassaki valot sammua ens syksynä. Loput yritetään lahjoittaa pois tappioiden vähentämiseks.
Nobina ja PL jatkavat voittolinjalla, uskoisin.
Eli kaiketi TDF on tosiaan jäämässä historiaan täällä Suomessa.
Ellei sitten esim. Keolis tai Arriva innostu ostamaan, epäilen kyllä vähän sitäkin, koska ostettavaa ei oikeastaan ole. Kilpailut voi voittaa itsekin, varikkotilat tarjoaa kaupungit ja kuljettajat tulevat Lonkalla työhönsä.
taitaa olla nyt lorun loppu lähellä yhtiö kiittää ja ilmoittaa alkavista yt neuvotteluista näin hyvän joulun toivotuksin 120 järjestellään lopputiliä koskien kuljettajia ja korjaamolta muutama .
no eihän nämä neuvottelut kuulemma koske työn johtoa joka toimii parhaan osaamisen ja taidon mukaan ,ja tästä onkin näyttöä useilta kilpailukierroksilta ...
Eikös se ollu vuos sitte nii et ekaks oli kuljettajien yt ja sit alko vast toimihenkilö yt. Ei taida tuommonen automäärä elättää isoa toimistoa. Saas nähdä lähteekö toimitusjohtaja taas kiertoon tappion jälkeen. Just rakennettu organisaatio laitellaan taas uuteen järjestykseen.
Lähteeköhän se teidän sielläoleva pahanilmanlintunne Naakka jo viimein lentoon ?
Helmigrillissä sellaista povattiin kovasti.
+Lisää kommentti
kuka ihimeen naakka=?
Ilmoita
huomenna jos herra suo ,ja suohan se ,että n,80 henkeä saa kirjeen jossa kerrotaan lopputilistä ja lonkasopimuksesta ,että tervemenoa vaan ,
taitaa sillä herra töötillä olla kyseen alainen kunnia on kait jo kolmas firma minkä on johdatellut laulukuoroon mutta hän ja hänen valittu joukko jatkaa...
3 VASTAUSTA:
Poistuuko yhtään toimihenkilöitä?
miksi poistuisi /lähtisi tarvitseehan saattohoito "osaavia käsiä"
Peter45 kirjoitti:
Poistuuko yhtään toimihenkilöitä?
Jotain outoa tossa firmassa kyllä on. Toimitusjohtajat vaihtuu ja nykyinenkin on vain tilapäinen. Samaan aikaan firma sen kun sukeltaa. Selkeästi firma halutaan ajaa alas. Kyllä niiden on varmaan pakko vähentää toimihenkilöitäkin. Lähiviikkoina selviää kuinka monella vähenee.
+Lisää kommentti
En usko että toimihenkilöitä lähtee koska suurin osa työnjohdosta on kuljettajia ja vaan muutama on virallisesti työnjohtoa.
Ilmoita
Niin sukeltaa kun muut yhtiöt ajaa tappiolla.
Ilmoita
Transevedillekin kyselivät minua, joku linnunniminen yritti värvätä, kävin puheilla mutta totesin että olen vielä 100% hetero jos mieli muuttuu niin lupasin palata asiaan sen verran siitä sirkuksesta.
1 VASTAUS:
Petegrönä tismalleen oikeassa. Se on täyshinttapuli se linnunkuvatus joka pomoa leikki. Houkutteli minuakin ,mutta ilmoitin että niin kauan kun nuo naismaiset joulumuorinvatteet, niin ei käy. Heillä varmaan vaatteet toimittaa Funky Lady ja Ladys Laces.
+Lisää kommentti
Onkohan tuolla huollot lopetettu, kun jää useita vuoroja ajamatta näin pikkupakkasella. Harmittaa palella ja odotella.
2 VASTAUSTA:
Eihän vaan nimesi ole sattumoisin Sirpa ?
Jos Sirpa kylmissään...
No niin ja mikä tämänhetkinen tilanne ?
+Lisää kommentti
31.12.2019 kun Helsingin alueen sopparit loppuu, niin taitaa loppua myös Transdev Suomesta. Muutama tekee alkuvuoden 2020 ajan loppusiivousta ja viimeinen lähtijä ennen pääsiäistä sammuttaa valot ja laittaa oven lukkoon.
1 VASTAUS:
Saas nähdä pystyykö hoitamaan liikennettä niin pitkään kun henkilökuntaa lähtee ovista ja ikkunoista. Toimitusjohtajakin on tuurari.
+Lisää kommentti
Onko naaka pam vielä simputamas?
1 VASTAUS:
Ei oo simputamas ja voit hakee töihin jos oot saanu ajokorttis takas ja yrität mennä selvin päin.
+Lisää kommentti
Transdev - asiakkaan kauhu, boikotoi siis sitä.
1 VASTAUS:
Se on ollut duunarillekin epämiellyttävä mesta. Ei mikään lintukoto todellakaan, vaikka Naakka yritti siellä pesiä, mutta joku Käki ilmeisesti hääti sen huit helvettiin.
Nyttemmin siellä saattaisi viihtyäkin, kun ei se korkokengissä kulkeva tipuli siellä leiki pintamiestä enää eikä milloinkaan.
Miten voi joku niin alas vajota.
+Lisää kommentti
Se Naakkatipuli sipsuttelee nykyään Lehmäntien pomojen polvien väliin aina kun vaan ajojärjestelijän työt antaa myöten.
Alas on vajonnut eikä ylös pääse.
Ilmoita
Onk kellää tiatoo ranvetin tilanteesta. Sielä kait on kuljetajista tehtyjä uussia pomoja laitetu varikoile valvomaan vai mitä ne sielä tekee?
Outo on meiningi siälä, liekö kesämihelle vilä olis homia?
Ilmoita
Kuka transudevillä päättää asioista?
Ilmoita
Asiat on jo päätetty
Ilmoita
Nyt jos koskaan haluaisin olla trantevin iso johtaja. Olisi mukavaa antaa KENKÄÄ KAIKILLE ja katsella kulmahuoneen ikkunasta kun onnettomat laahustavat lapun saatuaan portista mäelle. Siitäs saitte!
Ilmoita
Muista johtaja, tai oikeastaan tässävaiheessa vain johtajaksi haluava, et välttämättä koskaan pääsevä, että ei ole tarvetta silloin myöskään johtajalle, jos ei ole alaisiakaan kun kenkää kaikille annettu.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Transdev Oy

Kuinka siellä nykyään menee, kun ei ole mitään kommentoitu, sekoittaako länsimetro kuvioita?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta