Transdev Oy

Kuinka siellä nykyään menee, kun ei ole mitään kommentoitu, sekoittaako länsimetro kuvioita?
Ilmoita


130 Vastausta

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.


Hiljaiseksi vetää...
2 VASTAUSTA:
Onko se linnunkuvatus saatu sieltä jo hätisteltyä, vai vieläkö raakkuu siellä se kiipijä ?
Sille käy samalla tavalla kun mulle kävi vajaa 10 v sitten kun en tullut muka toimeen miehistön kanssa.
Jouduin ottamaan lusikan kauniiseen käteen ja jatkaman tavallisena kuljettajana.
Minäkin kaveerasin päällikön kanssa ja huono lopputulos. Veikkaampa että nykässyt on lintu.
+Lisää kommentti
eipä ole lintunen on ja pysyy ja turvautuu taistelukoiraan yö vuorossa ,mutta osa on tekopyhiä uskon veljiä ,
ainoastaan PARAS liikenne järjestelijä joutui siirtolistalle ,mies jolla oli ja on kuljettajien luottamus...
Ilmoita
No oliskohan nyt niin että ammattitaito on se mikä sanelee enemmän kuin muu. Se että ei muka tule toimeen kuljettajien kanssa on vain teidän mielipide asiasta. tattiksella ja koskelassa on kaivattu todella paljon takaisin. Pitää sen minkä lupaa. Ja mitä teidän "taistelukoiraan" tulee ei turvaudu siihen vaan on pitkien öiden kaveri, ja kyseessä on pentukoira.Tällä tavalla saatte pelkää pahaa ilmapiiriä aikaiseksi kun puhutte ja jauhatte paskaa. Teistäkö pitäisi puhua aikuiset ihmiset.......!Tai sitten olette VAAN niin katellisia inisiöitä että ette keksi mitän muuta. Ei hänkää jauha paskaa teistä vaikka olisi varmasti monen monta kertaa aihetta siihen.
1 VASTAUS:
Sekös se N.A. Akka siellä mäyräbaarissa oli se poskeenottaja sillä koirannaamakäkkyrällä mukana, kun odoteltiin kaljalle Helmigrilliin ?
+Lisää kommentti
:))))))))))
Ilmoita
Uutet vaaleanpunaiset solomiot on javettu
Ilmoita
Alkuperäiseen kysymykseen vastaus hyvin menee. Paskasakki lentää pihalle jokakieroksella.
9 VASTAUSTA:
Taitaapi siellä se pihasmies pikkaraisesta pomojenreisiä pitkin kiivennyt siivekäs taas päästetty kirjoittamaan. Miten määritellään paskasakki ? Silläkö että se on paskasakkia jotka ei linnun lailla työnnä nokkaansa pomojen peppureikiin ? Niinkö ?
Se pomojen lemmikkilintu ammutaan alas siankusella kunhan aika on kypsä.
Ei millään pahalla, mutta kommenttisi muistuttaa ihan pikkupoikien hiekkalaatikkojutuilta. Siis tunnen melkein myötähäpeää puolestasi. Sinunkin kannattaisi miettiä millaisen kuvan annat koko kuljettajakunnasta.
kuskina kirjoitti:
Ei millään pahalla, mutta kommenttisi muistuttaa ihan pikkupoikien hiekkalaatikkojutuilta. Siis tunnen melkein myötähäpeää puolestasi. Sinunkin kannattaisi miettiä millaisen kuvan annat koko kuljettajakunnasta.
No minkälaisen kuvan annat itse kuljettajakunnasta ? Jos vois tässä vuosikymmenten kokemuksella ja nyt jo onnellisesti hyvissäajoin eläkkeellepäässeenä todeta että kyllä sillä Taavetin ruutalla olis paljon töitä.
Ennen ei olis hyväksytty moisia pellejä jotka kiipiämällä pyrkii ylöspäin.
Kyllä niitä välillä istahdettiinkin ja useimmiten pelkkä uhka riitti ja teki kilttejä poikia.
Niin eikä silloin fillaroinut yksikään, paitsi Antinajoissa keväisin.
Kuulostaa pahasti siltä ettet ole saanut kertaakaan tunnustusta hyvin tehdystä työstä ja purat täällä palstalla katkeruuttasi niitä kohtaan jotka ovat siinä onnistuneet. Tuollaisella asenteella se on kyllä ymmärrettävää ettei ole onnistunut työssään. Hae apua jostain koska tuollainen katkeruus saastuttaa myös kaikki lähimmäisesi. Se on kuin henkinen rutto. Tuolla asenteella tulet olemaan vanhainkodissa aina viimeinen jolle vaihdetaan vaipat.
Mutta silti ja kaikesta huolimatta, minkälaisen kuvan annat itse kuljettajakunnasta ?
Äläkä vaan kehu fillarointimannekiiniurallasi.
Nyt kaljat 4.11 klo 18 perjantaina Helmessä Kontulassa. Sovinto Koirakäkkyrän kanssa ja se poskeen ottaja N.A.Akkakin mukaan vaan kun ja jos koirakin tulee.Teille yhteinen saattomatka suotakoon ja loppuilta.
Hankkisit apua Partabugi.
Mikä toi partajugi on ja missä, häh?
+Lisää kommentti
Jugi on äijä, neidit sitten asia erikseen.
10 VASTAUSTA:
Äijäthän ne vonkaa toisia miehiä Helmi-baariin joka perjantain. Että semmonen Äijä!
Eikös se ole äijäporukassa tapana kaljalla sillointällöin käydä duunikavereiden kanssa ? Ainakin mun mies käy ja tulee tarmokkaana kotiin.
Taitaa kuskina nim. olla niitä prideneitejä ???
Eihän tämä Jugi (Busasusan) ole pyytänyt oluelle kavereitaan.
Joskus käyty siiderillä tyttöjen kanssa. Voi olla että tullaan tyttöporukalla piipahtamaan Helmeenkin ensi perjantaina kun sinne kovasti niin pyydetään.
Ei Suski ihan väärässä olekaan. Kuskina kirjoittaja ON ilmiselvästi prideneitejä.
Mitä olen muuta yrittänytkään kuin sovinnon merkeissä kaljalle pyytää vanhaa kiistakumppaniani. Kuka väittää etten ole, ei ole näitä palstoja lukenutkaan tarkkaan.
Katsotaan nyt onko Käggärässä ja tipulissa hitustakaan mieshormoonia kaljalle pistäytymään Perjantaina Helmeen klo 18 ja face to face keskustelemaan ja kättä päälle. ( Tassua ja siipeä )
Kutsu on voimassa ja pöytävaraus Jugin nimellä.
No eipä varmaan ollut ruuhkaa siinä pöydässä tänäänkään.
Saivat Jugi ja hänen poikakaverinsa olla taas ihan kahdestaan.
Kyllä siellä ihan sopivasti oli, mutta eipä ollut siitä luuserista taaskaan tulemaan face to face sopimaan.

Tykkää ilmeisesti että sitä mollataan täällä edelleenkin kun on ollut pullankantajana Hanurilan pompoille
Sen se osaa.
Nii face to face ei onnistu nykyään, eikä aikaisemminkaan. Siellä se piilotteli Hanurilan käytävillä kun yritti tavata ja sovitella sielläkin sen vielä ollessa.
+Lisää kommentti
mikä mahtaa olla transsun kohtalo ,no kahden viikon päästä sen näkee kun hsl julkaisee kilpailutuksen tulokset,
katselin tuossa taukotilassa olevaa henkilökunta lehteä ,oli tosi apaattinen kooste lähes kuin historiikki menneestä ,ei sanaakaan kuljettajista tai tulevaisuudesta ,jopa naapuri talon liikennepomo oli kuvattu ,mutta oman yhtiön varsinainen henkilökunta oli unohdettu ,
johtokaaviossa samainen täystuholinja jatkuu ,mutta uusin nimityksin.
onkohan tuo joku enne kun kilpailevan firman autot jo tutustuvat transsun linjoihin...
5 VASTAUSTA:
Taitaa olla nii et kun ei kukaan ostanu niin ajetaan alas. Hakunilasta lähtö oli huono juttu kilpailun näkökulmasta. Jos tappio tulee ni taitaa Tuupakassaki valot sammua ens syksynä. Loput yritetään lahjoittaa pois tappioiden vähentämiseks.
Nobina ja PL jatkavat voittolinjalla, uskoisin.
Eli kaiketi TDF on tosiaan jäämässä historiaan täällä Suomessa.
Ellei sitten esim. Keolis tai Arriva innostu ostamaan, epäilen kyllä vähän sitäkin, koska ostettavaa ei oikeastaan ole. Kilpailut voi voittaa itsekin, varikkotilat tarjoaa kaupungit ja kuljettajat tulevat Lonkalla työhönsä.
taitaa olla nyt lorun loppu lähellä yhtiö kiittää ja ilmoittaa alkavista yt neuvotteluista näin hyvän joulun toivotuksin 120 järjestellään lopputiliä koskien kuljettajia ja korjaamolta muutama .
no eihän nämä neuvottelut kuulemma koske työn johtoa joka toimii parhaan osaamisen ja taidon mukaan ,ja tästä onkin näyttöä useilta kilpailukierroksilta ...
Eikös se ollu vuos sitte nii et ekaks oli kuljettajien yt ja sit alko vast toimihenkilö yt. Ei taida tuommonen automäärä elättää isoa toimistoa. Saas nähdä lähteekö toimitusjohtaja taas kiertoon tappion jälkeen. Just rakennettu organisaatio laitellaan taas uuteen järjestykseen.
Lähteeköhän se teidän sielläoleva pahanilmanlintunne Naakka jo viimein lentoon ?
Helmigrillissä sellaista povattiin kovasti.
+Lisää kommentti
kuka ihimeen naakka=?
Ilmoita
huomenna jos herra suo ,ja suohan se ,että n,80 henkeä saa kirjeen jossa kerrotaan lopputilistä ja lonkasopimuksesta ,että tervemenoa vaan ,
taitaa sillä herra töötillä olla kyseen alainen kunnia on kait jo kolmas firma minkä on johdatellut laulukuoroon mutta hän ja hänen valittu joukko jatkaa...
3 VASTAUSTA:
Poistuuko yhtään toimihenkilöitä?
miksi poistuisi /lähtisi tarvitseehan saattohoito "osaavia käsiä"
Peter45 kirjoitti:
Poistuuko yhtään toimihenkilöitä?
Jotain outoa tossa firmassa kyllä on. Toimitusjohtajat vaihtuu ja nykyinenkin on vain tilapäinen. Samaan aikaan firma sen kun sukeltaa. Selkeästi firma halutaan ajaa alas. Kyllä niiden on varmaan pakko vähentää toimihenkilöitäkin. Lähiviikkoina selviää kuinka monella vähenee.
+Lisää kommentti
En usko että toimihenkilöitä lähtee koska suurin osa työnjohdosta on kuljettajia ja vaan muutama on virallisesti työnjohtoa.
Ilmoita
Niin sukeltaa kun muut yhtiöt ajaa tappiolla.
Ilmoita
Transevedillekin kyselivät minua, joku linnunniminen yritti värvätä, kävin puheilla mutta totesin että olen vielä 100% hetero jos mieli muuttuu niin lupasin palata asiaan sen verran siitä sirkuksesta.
1 VASTAUS:
Petegrönä tismalleen oikeassa. Se on täyshinttapuli se linnunkuvatus joka pomoa leikki. Houkutteli minuakin ,mutta ilmoitin että niin kauan kun nuo naismaiset joulumuorinvatteet, niin ei käy. Heillä varmaan vaatteet toimittaa Funky Lady ja Ladys Laces.
+Lisää kommentti
Onkohan tuolla huollot lopetettu, kun jää useita vuoroja ajamatta näin pikkupakkasella. Harmittaa palella ja odotella.
2 VASTAUSTA:
Eihän vaan nimesi ole sattumoisin Sirpa ?
Jos Sirpa kylmissään...
No niin ja mikä tämänhetkinen tilanne ?
+Lisää kommentti
31.12.2019 kun Helsingin alueen sopparit loppuu, niin taitaa loppua myös Transdev Suomesta. Muutama tekee alkuvuoden 2020 ajan loppusiivousta ja viimeinen lähtijä ennen pääsiäistä sammuttaa valot ja laittaa oven lukkoon.
1 VASTAUS:
Saas nähdä pystyykö hoitamaan liikennettä niin pitkään kun henkilökuntaa lähtee ovista ja ikkunoista. Toimitusjohtajakin on tuurari.
+Lisää kommentti
Onko naaka pam vielä simputamas?
1 VASTAUS:
Ei oo simputamas ja voit hakee töihin jos oot saanu ajokorttis takas ja yrität mennä selvin päin.
+Lisää kommentti
Transdev - asiakkaan kauhu, boikotoi siis sitä.
1 VASTAUS:
Se on ollut duunarillekin epämiellyttävä mesta. Ei mikään lintukoto todellakaan, vaikka Naakka yritti siellä pesiä, mutta joku Käki ilmeisesti hääti sen huit helvettiin.
Nyttemmin siellä saattaisi viihtyäkin, kun ei se korkokengissä kulkeva tipuli siellä leiki pintamiestä enää eikä milloinkaan.
Miten voi joku niin alas vajota.
+Lisää kommentti
Se Naakkatipuli sipsuttelee nykyään Lehmäntien pomojen polvien väliin aina kun vaan ajojärjestelijän työt antaa myöten.
Alas on vajonnut eikä ylös pääse.
Ilmoita
Onk kellää tiatoo ranvetin tilanteesta. Sielä kait on kuljetajista tehtyjä uussia pomoja laitetu varikoile valvomaan vai mitä ne sielä tekee?
Outo on meiningi siälä, liekö kesämihelle vilä olis homia?
Ilmoita
Kuka transudevillä päättää asioista?
Ilmoita
Asiat on jo päätetty
Ilmoita
Nyt jos koskaan haluaisin olla trantevin iso johtaja. Olisi mukavaa antaa KENKÄÄ KAIKILLE ja katsella kulmahuoneen ikkunasta kun onnettomat laahustavat lapun saatuaan portista mäelle. Siitäs saitte!
Ilmoita
Muista johtaja, tai oikeastaan tässävaiheessa vain johtajaksi haluava, et välttämättä koskaan pääsevä, että ei ole tarvetta silloin myöskään johtajalle, jos ei ole alaisiakaan kun kenkää kaikille annettu.
Ilmoita
Isopomo saa vetää tassuunsa ! Mulle turha soitella ja houkutella tekemään keikkatyötä ja muutakaan.
Eläkkeelläolo tarkoittaa sitä että silloin ollaan myöskin eläkkeellä eikä paineta duunia, koska eihän se työssäoloaikanakaan erityisemmin maittanut, saati sitten nyt eläkkeellä ollessa.
Isoapomoa vaan vituttaa kun ei se pysty antamaan kenellekään kenkää, vaan päivastoin palkkaamaan lisää, jos onnistuu palkkaamaan.
1 VASTAUS:
Ole huoletta isopomo ei sulle soittele. Vaikka, toisaalta olisi kyllä mukavaa päästä nöyryyttämään kaltaistasi paskamahaa oikein KUNNOLLA!
+Lisää kommentti
Ranvetti lakaa olemasta kohta.
Ilmoita
Et kyllä Isopomo uskaltaisi eläkeläistä höykytellä jos onnistuisitkin jonkun edes saamaan sinne Kustaankartanon rekrypisteestänne.
Eläkeläistä kun uhkailisit lopputilillä ja se vastaisi että So What ? Niin mitenkäs sitten suu pannaan ?
1 VASTAUS:
Kyllä muuten uskaltaa. On parempi savustaa vanhat ammattisaikuttajat ulos ja, ottaa tilalle kurssilta suoraan tulevia halpoja miehiä. Ne tekevät keskimäärin 2 vuotta töitä samalla hinnalla kun paskamahainen ammattisaikuttaja täysilla ikälisillä tekisi vuoden.
+Lisää kommentti
Ranstevi ei ole lopetamassa! Tänää tarjosivat Jouluatriaa kuljetajile ja myös Joululahjoja on javettu joka varikola
Ilmoita
Kerroppa miten savustaisit vanhemmat konkarit ulos, niin minä voin kertoa muutamia lievempiä keinoja millä laitetaan pikkunilkit ja pomoiksi itseään luulevat syömään omaa ja vähän toistenkin paskaa.
3 VASTAUSTA:
Helppoa. Ihan laillisesti vaikkapa työvuorosuunnittelulla. Laitetaan vaikka 6kk:n suunnittelujaksi minimi vapailla ja maksimi tunneilla. 1 viikonloppu/kk vapaata aivan tes:n mukaan 3vklp töitä tosin vain la tai su mieluummin la koska on halvemmat tunnit. Sitten laitetaan sekavuorot aloitetaan aamuvuorolla alku vaikkapa 0400 ja maksimi työajalla ja maksimi sidonnaisuudella saadaan päivä päättymään vaikkapa n klo 1600. Seuraava aamu alkamaan vaikkapa 0300 jne jne aina minimi 9h lepoa ja päivät max tunneilla ja sidonnaisuudella. Väliin tietysti joku 5h pätkä että saadaan tasattua. Tämä pätkähän tietysti laitetaan jakson keskelle ettei tule lepoa liiaksi. Samaten vapaapäivä alkamaan iltavuorosta vaikkapa näin. Iltavuoro päättyy klo 2355 ja 1vapaapäivä ja seuraava vuoro onkin sitten taas aikainen aamu alkaen vaikka 0300.
Kaikki tämä menee täysin tes: n mukaan.
Sitten kytätään saikkuja, ajotapaa, palautteita, ym, ym. Jatkuva kyttäys, valvonta vittumaiset vuorot ym. Kaikki menee täysin lain ja sopimusten mukaan. Jugi ei voi mitään muuta kun kiroilla ja ajaa. Tätä voidaan jatkaa työnantajapuolelta loputtomiin.
Edelliselle kirjoittajalle vielä vinkkinä että. Laitetaan vielä auton ja linjanvaihtoja vaikka joka kierrokselle ja tiukoilla ajoituksilla niin että taukokin jää aina 5minuuttia lyhyeksi.
Aika sissi on jugikin jos tuota jaksaa vaikkapa vuoden.
Tessinmukaanulos kirjoitti:
Helppoa. Ihan laillisesti vaikkapa työvuorosuunnittelulla. Laitetaan vaikka 6kk:n suunnittelujaksi minimi vapailla ja maksimi tunneilla. 1 viikonloppu/kk vapaata aivan tes:n mukaan 3vklp töitä tosin vain la tai su mieluummin la koska on halvemmat tunnit. Sitten laitetaan sekavuorot aloitetaan aamuvuorolla alku vaikkapa 0400 ja maksimi työajalla ja maksimi sidonnaisuudella saadaan päivä päättymään vaikkapa n klo 1600. Seuraava aamu alkamaan vaikkapa 0300 jne jne aina minimi 9h lepoa ja päivät max tunneilla ja sidonnaisuudella. Väliin tietysti joku 5h pätkä että saadaan tasattua. Tämä pätkähän tietysti laitetaan jakson keskelle ettei tule lepoa liiaksi. Samaten vapaapäivä alkamaan iltavuorosta vaikkapa näin. Iltavuoro päättyy klo 2355 ja 1vapaapäivä ja seuraava vuoro onkin sitten taas aikainen aamu alkaen vaikka 0300.
Kaikki tämä menee täysin tes: n mukaan.
Sitten kytätään saikkuja, ajotapaa, palautteita, ym, ym. Jatkuva kyttäys, valvonta vittumaiset vuorot ym. Kaikki menee täysin lain ja sopimusten mukaan. Jugi ei voi mitään muuta kun kiroilla ja ajaa. Tätä voidaan jatkaa työnantajapuolelta loputtomiin.
Siinä vaan se että sit on hyvä olla saikulla joka viikko että jaksaa😄
Ajotapakin kaasu pohjassa ni kerkee
+Lisää kommentti
Vieläkö ranvetila on ajua ensivuodeksi vai joko se nyt loppuu?
Ilmoita
Kovin on hiljaista kun ei syväkurkkutransut vingu täällä mitään
Ilmoita
vingut on vingutu, venäjän ja vironkieleset persnuolijät ovat ihmesää
S.perse on kuivana ja kutita
Ilmoita
hevosmiesten tietotoimistossa kiertää huhu keravan linjojen siirtymisestä etuajassa voittaneelle yhtiölle lähipäivinä?
onkohan huhulla perusteita,
Ilmoita
Laput jaetaan kuskeille
Ilmoita
Saako nyt kaiki sit kengää ranvetilta?
Ilmoita
Kalastelevat eläkeläisiä töihin aina vaan.
Ilmoita
Kylä näytää nyt huonolta rantevilla. Kaiki menevät pohjolale varman jo enen syksyä töihi. Varman saa tehtä ylitöitä paljon kesälä. Uuvet pomot pitävä kylä kovaa kuria sielä.
Ilmoita
Rantevilla käy kato ei nää kesää enään tuo virma!
Ilmoita
nyt ne nauti pohjolan kivoista vaateista
Ilmoita
Transdevillä menee nyt paremmin kuin koskaan. Uutta nousua tehdään pääkaupunkiseudulla kovaa vauhtia. Nyt saadaan siivottua kaikki änkyrät ja muu sakki pois ja aloitetaan uudella tuoreella porukalla seuraavaan kilpailukierrokseen.
1 VASTAUS:
Totta puhut! Seuraavalla kilpailukierroksella nähdään kuka voittaa ja mitä. Transdev panostaa paljon seuraaviin kilpailukierroksiin.
+Lisää kommentti
Sielä on pako alakanu. Lähtee jo porukkaa poies koskelasta ja tatarisultakin ei syksyä nää rantevi suomesa. Olisi luulu että tatarisuon ja koskelan varkot olisivat pitäny porukan muta ovi käypi ulospän.
Ilmoita
Mutta tuemme taistelujanne, olitte sitten missä talossa ja minkävärisissä kuteissa hyvänsä.
Ilmoita
Me tulemme Nobinalta ainakin myös mukaan tarvittaessa.
Ei ole Käde enää täällä itkemässä ja rikkuroimassa.
1 VASTAUS:
Älä puhu paskaa. Nykyajan pussikuskit on täysin munatonta porukkaa. Teitä ei saa portille kun korkeintaan 0.1% porukasta jos tarve tulee. Siellä on abdullah, ibrahim, jussuf, mohammud,mohammed, tommo, taivo, raivo, kalju ja, muut jotka ajavat riemumielin kun tyhmät suomalaiset paistavat maggaraa portilla. Suomipoika jää palkatta ja ulkomaalaisvahvistukset vetää ylkkynä idioottisuomalaistenkin tunnit.
+Lisää kommentti
Trandevillä on kaikki hyvin. Alkaa olemaan varikoilla vanha malli käytössä. Kuri kovenee päivä päivältä.
On mukava työskennellä kun alkaa olemaan järjestystä talossa. Lennonjohto pitää huolen että lusmuilu loppuu.
Ilmoita
Kuullut että trasdevillä alkaa olemaan armeijamainen kuri ja varikoilla kytätään jatkuvasti kuljettajien tekemisiä. Ilmeisesti loppuakohden tiukentavat otetta?
Ilmoita
Kuri taikka ei, niin väite siitä että bussikuskit ja muutenkin AKT jäsenet munatonta porukkaa, on täyttä siankusta ja lietettä !
Ei tule portista ulos Tammo eikä Toivo, Eikä Raivo eikä kukaam muukaan ilman että saa maistaa lakkoasettamme kusiruuttaa.
Ei aja ulkomaalaisvahvistukset yhtään metriä eikä kotimaisetkaan perseenimijät kun lakko on.
On nähty että portilla tarpeeksi lakkovahtiporukkaakin tarpeen tullen ollut.
Tämä tiedoksi Ammattimeesille.
1 VASTAUS:
Kyllä ne ajaa. Älä huolehdi.
+Lisää kommentti
Ja siitähän juurikin huoli pidetäänkin että ei aja yksikään.
Kas kun ruuttamme soi ja tärpättisuti viuhuu.
1 VASTAUS:
Eipä ole sua ja sun pelleporukkaa näkynny missään porteilla. Ei näkyny td:lläkään kun aikanaan istuttiin erästä pomoa pihalle. Sillonkin uhosit täällä mutta eipä sua runkkaria näkyny. Voisit painua vittuun haaveinesi apina.
+Lisää kommentti
Transdev Espoo Facebook sivulla hienoja valokuvia, aika paljon on puliukonnäköisiä
Ilmoita
On niitä riekkunut Helbinkin portilla ja Nobinan portilla sekä nykyään Taksikuljetuksen portilla koirannäköistäkin neitiä.
Valokuvia löytyy Kokoomuksen sivuilta, myöskin hakusanalla Mies paritteli sian kanssa.
Ilmoita
Siellä kirjoittanut Säälittäväapina, ilmeisesti katkeroitunut omaa tyhmyyttään joku Transun tonttuasuinen apina moittii meitä ettei muka portilla näkynyt kun hinttapulipomoa pihalle istuivat .
-Tulemme pyynnöstä kyllä ruuttaryhmän kanssa aina mielellämme paikalle, mutta ilman pyyntöä emme tiedä tulla, sillä emmehän tiedä koko työnseisauksesta, ellei se tieto meitä jollaintapaa saavuta.
Ottaisi mokoma tonttuapina oppia vaikkapa ahtaajista. Heillä niin organisoitu lakkotoiminta että pyyntö tuli meille hyvissä ajoin ja meillä oli kaikki säiliöautot valjastettu porteille eri satamiin.
Meriittinä myös sekin että takavuosina henk.koht. ruiskutin itsensä naamamanrepijän, kokoomuslaisen rikkurin, Ari Kähäränkin.
Ei muistele vieläkään hyvällä sitä. Ihmeen pitkävihainen tyyppi.
Ilmoita
Transdevillä menee näköjään hyvin. Ensimmäinen uusi volvo bongattu liikenteessä., lisää kuulemma tulossa. Nyt taitaa nousu alkaa!
1 VASTAUS:
Ei voi mennä hyvin, koska muuan Ankka ajoi huollot ja korjaamotoiminnan alas.
Aikaisemmin oli määräaikaishuolto tärkeää toimintaa.
Nykykalustokaan ei toimi, jos öljynvaihtoväli on yli 140 000km, ja suositus on 30 000km.
+Lisää kommentti
Nousulle tulee äkkistoppi jos vaan pidätte isännänmiehet kurissa ettekä anna sen nousta liikaa nuppiin että nyt nousu tulee.
Ei tule, vaan laskee kuin polkupyöräilyä liikaa harrastavan kyrpä.
Mikäli päästätte nyt tilanteen käsistänne, niin sittenpä vasta teidän tonttuasuisten selkänahoista se nousu revitään.
Muistakaa tämä ja pitäkää Taavetin ryhmä mielessä ja fillarit kellarissa.
Ilmoita
Mitä ihmettä ransdevillä tapahtuu? Kaveri on siellä töissä ja sano et siellä ei kuulemma enään anneta lomiakaan kuskeille. Oli pyytäny lomaa ja oli sanottu että ei mitään lomia kenellekkään ennen joulua. Sanoin että porukalla portille perkele! Kyllä työläisellä on sentään jotain sanaa saatana tässäkin. Nyt olis ruuttaryhmälle töitä saatana.
Ilmoita
kohta itket lomien perässä pohjolan liik. tai helbille
pomot tiedä parempi milloin sinä tarvitset loma tai pekkasia

terve menoa sinne
Ilmoita
Ja vitut. Kyllä jokainen itse tietää lomansa ja loman tarpeensa. Lain mukaan ne on annettava lomat ja pekkasetkin. Täälläkin Syvämulkku koitti pantata niitä, mutta lopulta itki ja antoi pekkasia ja lomatkin heti kuntoon, kun pikkasen AKT.llä kovisteltiin. Ei uskalla enää simputtaa vanhempia kuljettajia.
Lomien perässä ei tarvitse itkeä. Kyllä ne saa kun haluaa. Joka talossa ne on annettava, tai Taavetti tulee portille ja pikkasen suitsuttaa...
Ilmoita
ranteville tulee loppu saatana lopuu se kuskien kyykytys
Ilmoita
Miksi kuskit antavat kyykyttää itseään ?
Onhan AKT ja Talkoo-Taavetti kun tarvitaan.
On vain itsestänne kiinni. Ennen ei moinen kyykyttäminen olisi tullut kuuloonkaan. Ei koko sanaa, kyykytys, tunnettu.
1 VASTAUS:
Tässä taas nähdään taitaa Talkoo-Taavetti vain vedellä Partajugia perseeseen kovia ollaan uhoamaan täällä menisivät nyt auttamaan tovereita sinne portille niin kyykytys loppuisi, Ai niin eihän niistä ole edes siihen
+Lisää kommentti
Akt täysin munaton liitto nykyään.
Ihan turha maksaa jäsenmaksuja niille
2 VASTAUSTA:
Siksi kuulunkin loimaan liittoon. Helppo hakea uutta duunia kun ei ole työnantajallakaan pelkoa että palkkaisi ay änkyrän. Samat kassaedut saa ytk:sta kun akt:sta mutta ilman änkyrämainetta
Maksaako rastevi liittoon kuulumattomille paremmin? Jos maksaa niin mahtaisko löytyä töitä? Kaikissataloissa kun on ollu vähän pakko liittyä liittoon ja se ei ole oikein.
+Lisää kommentti
Ei puolusta luotsikka loimaalaista kun tulee riitaa pomon kanssa.
Teet omalla ajalla ja ilmatteeksi jos pomo käskee.
Jos saat huonoa kohtelua muutenkin pomojen taholta, et saa tukea keneltäkään vaan itse saat niellä kaikki mitä eteen kannetaan.
Siis suoraan sanottuna menet vaikka perse edellä puuhun jos pikkupomokin käskee,
1 VASTAUS:
Ei ole luottarilla paljoa puolustamista kun selvissäkään tapauksissa ei liitto tue häviön pelossa jos joudutaan käräjille.
+Lisää kommentti
Liito on pahaksi näetehän miten nyt rantevile käy kun luatamusmies liiton kansa hääränyt dielä.
Ilmoita
Kertokaapa sitten miten olisi asiat jos ei olisi häärännyt ?
Voisiko olla että firma hyvin , mutta teillä siellä hyvin huonot oltavat ?
Ilmoita
Hän tykkää että virolaiset ja venäläiset pesnuolijat pyöri joka puolella
Ilmoita
Ivan ja Taivo on kunnon kuskeja. Eivät kitise jokaisesta pikkujutusta vaan ajavat kaiken mitä niille antaa toisin kuin Suomalaiset kuskit.
Ilmoita
Rantevi hakee kuskeja kuulemma
Ilmoita
Mikä firma tämä transdev oikein on kun siitä on kovat keskustelut täällä?
Onko joku seksuaalisesti poikkeavien suojatyöpaikka?
Ilmoita
Kohta se loppuu ja hyvä niin.
Ilmoita
Transtevin tuomiopäivä lähenee!
Ilmoita
On se seksuaalisesti poikkeavien työpaikka. Johan nimikin viittaa siihen, Trans...
Sitten on Sika- ja hevosharrastajat oma lukunsa myöskin siellä.
Ei se mihinkään lopu, eikä totuus muutu vaikka viestejä poistettaisiin tunnin välein ja kyyti veisi Neuvostoliittoon !!!
Ilmoita
16.4.19 moni tulee yllättymään...
Ilmoita
Huomenna 16.04.2019 se tapahtuu. Silloin on transdevin voittamien linjojen julkistamispäivä!
Ilmoita
Noh...Mitenkäs se julkistamispäivä sujuilee ?
Kunhan ei eläkeukkoja piinattaisi turhilla työkutsuilla.
Palkatkaa nuorempaa väkeä ja välttäkää fillaristihomojen palkkaamista.
Taas ovat katukuvaa rumentamaan ilmestyneet perseitään keikutellen.
Ilmoita
kenen persetta virolaiset nuolle nyt?
Ilmoita
Nopina ja helpi voiti rantevin loput linjat nyt lopu rantevin tarina.
Ilmoita
Tässä kilpailussa ainoa voittaja oli Transdev joka ei suostunut alentamaan tarjoushintoja. Nyt sitten poistuu ainoa yhtiö mikä noudatti sopimuksia edes jotenkin.
Ilmoita
Toisessa ketjussa oli tietoa että luottamushenkilöt olisivat transdevin lopun takana, mahtaako pitää paikkaansa?
Ilmoita
Miten luottamushenkilöt voi olla lopun takana? En ymmärrä.
Ilmoita
Akt taas käskeny poistaan viestejä
Ilmoita
Ainahan sitä syytä sysätään luottamusmiesten kontolle, niinkuin he olisivat firman myyntitykkejä.
Kyllä se alennusmyyntilähtee sieltä johtajiston puolelta. Niin se on täälläkin Ruhassa.
Sananlaskukin on että kala mätänee päästä.

Helbheikki
1 VASTAUS:
Aina on luotamusmiähen vika. Ne kaiki komunisteja ne pitäisi laita takasi ihannevaltakunta neuvostoliitoon
+Lisää kommentti
Uusi
Nyt nousussa sosialismi Suomessa . Uudet muutosten tuulet jo haisteltavissa.
Enää ei luottamusmiehille vittuilla eikä duunareille muutenkaan !
Jutellaan lisää Helmessä perjantaina klo 18 alkaen !!!

Partajugi
1 VASTAUS:
Uusi
Ei näkyny karvajucia tultiin käymään et oltais vähä muokattu jucin partanaamaa uuteen uskoon.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Transdev Oy

Kuinka siellä nykyään menee, kun ei ole mitään kommentoitu, sekoittaako länsimetro kuvioita?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta