Ota rahat ja juokse

huh..huh

Aluksi oli jännittävää katsottavaa.Etenkin se jakso, kun salkku oli piilotettu puun oksalle.
Viime perjantaina taisivat löytää salkun,mutta koska aikaa oli vielä jäljellä,lähtivät etsijät haahuilemaan vielä toisaalle.Kunnes palasivat hakemaan salkun.
Ei varmaan kovin usein anneta voittaa rahoja.Löytyyhän se salkku sillä paljastimella,vai mikä härveli se on.

48

6142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5463

      Ihmettelen tätä sarjaa, se on tehty, ei näillä kilpaijoilla oikeasti ole mahdollisuutta piilottaa sitä, sarja on etukäteen käsikirjoitettu.
      Jos oikeasti saisi piilottaa tuon salkun, ei kellään olisi mitään mahdollisuutta löytää sitä.
      Esim , etsivät seuraavat paikkoja joissa on käyty. Kätevintä olisi tiputtaa toinen kavereista suoralla tieosuudella kyydistä salkun kanssa ja kaveri menisi piilottamaan salkun vallan muualle kuin reitin varteen ja ottaa kaveri sitten 20 min päästä kyytiin.
      Eivät etsivät sitä tiedä missä kohtaa auto pysähtyy esim liikennevaloissa ja onko autossa molemmat kaverit.
      Ja sen jälkeen käy 4 kohteessa, paikassa tekemässä hämypysähdyksen mihin salkun voisi kätkeä.

      Tai toinen konsti soittaa ulkopuoliselle kaverille ja antaa salkku hänelle ja käskeä hänen piilottaa salkku itse ajaen tunnin tekemässä hämäysreittejä.

      Tämä sarja on täysin fuulaa ja ennalta käsikirjoitettu, huijausta. Ei pätkääkään totuutta.

      Odatan oikeasti koska siinä löytyy kilpailijat jotka pistää etsivät täysin pihalle.

      • eipäonnistu

        "Tai toinen konsti soittaa ulkopuoliselle kaverille ja antaa salkku hänelle ja käskeä hänen piilottaa salkku itse ajaen tunnin tekemässä hämäysreittejä."

        Niin, no sääntöjen yksi pykälä kuuluu, että "Parin on piilotettava salkku itse, eikä sitä saa antaa kenenkään toisen henkilön piilotettavaksi."

        "Tämä sarja on täysin fuulaa ja ennalta käsikirjoitettu, huijausta. Ei pätkääkään totuutta."

        Tuliko sinulle yllätyksenä, että tv-sarjat ovat käsikirjoitettuja? Aina sama marina. Tottakai jokainen tv-ohjelma on käsikirjoitettu. Ei kukaan jaksasi katsoa mitään käsivarakameralla kuvattua paskaa vailla minkäänlaista käsikirjoitusta. Youtubesta voi katsella kaiken maailman kotivideoita, jos käsikirjoittamaton paska kiinnostaa enemmän.


      • Anonyymi

        Anteeks mitä ? Suomessa syntyneet veronmaksajat eivät käy sinun skaalaasi, koska ihon väri on eri kuin perus tanjalla tai sepolla ?! Mitä vittua rehellisesti, kyllä rasismiin tai tollaseen vitun ämpäripäisyyteen nyt ennen ainakin jonkun paskan perusteen on tarvinnut, nyt puuttui sekin….


    • SiinähänEtsivät

      Vittu laittaisvat salkun kaverin autoon ja kaveri lähtis ajelee kohti Karigasniemeä, niin siinä olis etsivillä töitä löytää salkku.

      • tyhmä-olet

        Niin, siis edelleen säännöt sanovat, että "Parin on piilotettava salkku itse, eikä sitä saa antaa kenenkään toisen henkilön piilotettavaksi."


      • ÄläNillitä
        tyhmä-olet kirjoitti:

        Niin, siis edelleen säännöt sanovat, että "Parin on piilotettava salkku itse, eikä sitä saa antaa kenenkään toisen henkilön piilotettavaksi."

        Saahan ne säännöt sanoa vaikka mitä. Mutta pääasia, että sinä pääsit taas nillittämään. Sitä paitsi, niin olisihan se itse piilotettu, jos sen itse työntäisi auton takakonttiin.


      • Ymmm
        tyhmä-olet kirjoitti:

        Niin, siis edelleen säännöt sanovat, että "Parin on piilotettava salkku itse, eikä sitä saa antaa kenenkään toisen henkilön piilotettavaksi."

        Eikös kilpailijoiden tehtävä ole vedättää etsiviä 6-0? Rahat voittaa kun salkku pysyy jemmassa 48 tuntia.


    • 5464

      Kieltääkö säännöt toisen kaverin poistumista autosta. Eli tiputtaa kaverin autosta ja noutaa 1/2h päästä kaveri käy piilottamassa salkun joka ei ole lähelläkään reittiä. Ei löydy.

      • ei-onnistu

        Ei kiellä mutta PARIN on piilotettava salkku, eli molempien pitää osallistua piilotukseen.

        Suurimmat virheethän tuossa mitä nuo tekevät, ovat, että eivät jaksa juurikaan liikkua ilman autoa, ja salkku on aina piilossa hyvinkin lähellä auton GPS:n reittiä, jonka tutkijat näkevät. Myös se, että soitellaan ja tapaillaan kaikenmaailman ihmisiä ainoastaan auttaa tutkijoita, koska nuo tavatut henkilöt eivät koskaan osaa valehdella etteivät ole nähneet paria. Eivätkä kilpailijatkaan osaa valehdella kenelle on soitettu ja ketä on tavattu ja miksi. Joten jokainen soitettu puhelu ja tavattu henkilö on tutkijoille aina yksi johtolanka enemmän, joten kannattaisi jättää puhelut soittamatta ja ihmiset tapaamatta.

        Eli auto parkkin saman tien, sitten juoksemaan niin pitkälle kuin jaksaa ja ehtii, ja salkku piiloon random paikkaan. Ei yhtään puhelua eikä viestiä kenellekään, joista kuulustelijat voisivat hiillostaa ja saada vihjeitä.


    • 5646

      Tuo on hyvä vaihtoehto, auto parkkiin kadun varteen, 1/2 h ehtii käppäillä aika pitkälle ainakin 1/2 kilometriä, salkku piiloon ja sen jälkeen autolla tekemään 3-4 hämyreittiä/pysähdystä niin ei voi olla mitään hajuakaan missä salkku on.
      Sen takia otin tämän puheenaiheeksi kun on niin tökerön selvästi ennalta käsikirjoitettu juttu. Antaisi kilpailijoille vapaat kädet niin olisi jotain järkeä.
      Tämä saa kilpailijat näyttämään täysin tolloilta.

      • Masapavaa

        Puolessa tunnissa ehtii 5 km jo surkealla 2000 m/12min Cooper testi tasolla. Onko sulla 200 m/12 min, mikä vastaa vesijuoksuvauhtia. Suurin osa aikuisista jaksaa juosta vain alle 100 metriä, mutta kävellenkin pääsee 2 km päähän edestakaisin. A=pii*r^2, noin 1200 hehtaaria. Helsingin keskuspuistossa on satoja hehtaareja metsää mihin ehtii hölkäten, parkkeeraa sinne missä ne hevostytöt kävi Ruskeasuon keskustalleilla.
        Säännöissä täytyy olla joku rajoitus. Onko sitä autoa pakko käyttää ja täytyykö kiinnioton tapahtua autosta. Ei heti löytynyt tuoreempia kuin vuoden 2011 englanninkielisiä sääntöjä, löytäiskö joku ja laittais linkin.
        Jotain vanhoja:
        Contestants must stay together while hiding the briefcase
        Contestants must use the vehicle. They can park it and walk somewhere.
        They can use pay phones.
        Detectives get GPS information tracking the vehicle, cell phone records.


      • Anonyymi

        k
        oo


    • Levitt

      Löytyisipä kilpailijat jotka pistää jepet ihan Kuutamolla, ei olisi hajuakaan missä salkku olisi.

    • hslh

      Entäpä jos olisi ammatiltaan porrassiivooja ja lisäksi siivoaisi muutaman kodin siinä ohella.Avaimia olisi kuin joulupukilla.Etsijät tutkimaan jokaisen kämpän,siinäpä se aika vierähtäisi.

      • tyhmä-idea

        Trollihan tuo oli mutta kommentoidaan kuitenkin.
        -Porrassiivooja siivoaa rappukäytäviä, ei ihmisten koteja.
        -Ohjelman kuvauksen aikana henkilö tuskin olisi työajallaan tekemässä töitään
        -Salkku pitää piilottaa tilaan johon tutkijoilla on vapaa pääsy
        -Etsivät eivät ole poliiseja, eikä heillä ole mitään oikeutta mennä kenenkään koteja tutkimaan.

        Joten harvinasen tyhmä ideasi.


    • 3453

      Käy tekemässä pysähdykset Talin, Vallilan, Pakilan ja muutaman muun siirtolapuutarhan portilla ja tekemässä 10 minuutin kävelyreissun alueilla ja piilottaa johonkin mökin alle.
      On siinä etsivillä ainakin työtä kun tutkii jokamökin ja vielä kun jollain tutulla mökki, niin mökkiin ja ovet lukkoon.

    • ss2yy

      Voi juma kun on tyhmä ohjelma. Miksei Kilpailijat pysähdy ajoreitin aikana tien varteen ja 50m pöpelikköön ja salkku sinne ja sitten 3-4 hämäys parkkia mahdolliselle kätköpaikalle. Ei ne jepet tiedä ajoreitistä minne on pysähdytty, liikennevalojen, liikenteen takia. Ne tutkii vain mahdolliset parkkeeraus paikat. Olisi aika helppo piilottaa salkku ajoreitin varrelle ja etsivät eivät kävisi lähelläkään salkkua.

      • tyhmä-olet

        Siis nehän kuulustelevat kilpailijoita. Kyllä kartasta näkee missä kohtaa on pysähdytty liikennevalojen takia. Sitä paitsi liikennevalojen ja liikenteen takia pysähdykset ovat niin lyhyitä, ettei niitä voi tyhmäkään luulla "salkunpiilotuspysähdyksiksi". Eikä paikassa jossa on umpipöpelikköä, ole liikennevaloja. Kartasta katsotaan mikä kohta on kyseessä, kuinka pitkäksi aikaa on pysähdytty ja tentataan pysähdyksen syy. Ne ovat kokeneita tutkijoita ja tuntevat kaupungin läpikotaisin. Ne tenttaavat kilpailijoita jokaisen pysähdyksen syyn, ja harva kilpailija on varsinkaan tuollaisessa tilanteessa niin taitava osatakseen valehdella siten, ettei kokenut tutkija sitä huomaa. Niin se salkun piilotuspaikka lähes aina selviää. Lisäksi käyttävät metallinpaljastinta.

        Hyvä sitä on nettipalstoilla jälkiviisastella kuinka taitavasti itse olisi salkun piilottanut. Kyllä tuollaisessa kuulustelutilanteessa olisit sinäkin paskat housussa, ynisisit vain totuuden kun sinulta sitä tentataan.


    • Totuus__

      Käsikirjoitettua skeidaa. Paljonko painaisi sellainen kivi, jonka alle tuo salkku mahtuisi? Ei ihan noin vain siirrettäisi. Entä onko kivien alla salkun mentävä tyhjä kolo?Vielä niin, että kivi asettuu takaisin paikoilleen, eikä muka mitään huomaa.

      • totta.tuokin

        Kyllä, olet aivan oikeassa, että käsikirjoitettua on. Ei Suomen tv:stä tule yhtäkään ohjelmaa jota ei olisi käsikirjoitettu, kulkee se sitten dokumentin, tosi-tv:n tai ihan minkä tahansa genren alla. Jokainen ohjelma, joka tv:seen asti päätyy, on aivan varmasti käsikirjoitettu. Youtubesta voi katsella käsikirjoittamattomia ihmisten omatekoisia kotivideoita vailla käsikirjoitusta.


    • Yygrri

      Niin kyllä se on paras keino mahdollisimman kauas autosta. Etsivät näkee missä auto liikkuu, mutta 10 min ehti kirmata km eli salkku mahdollisimman kauas autosta ja sitten tekee vielä pari samankaltaista hämäys pysäköintiä. Täysin mahdotonta löytää salkku
      Kaikista tyhmin asia ohjelmassa on etteivät kilpailijat ennakkoon suunnittele asioita ja reittejä, Kai he tietävät mihin ohjelmaan he ovat tulossa. Tuosta näkee selvästi miten ennakkoon suunniteltu ja käsikirjoitettu ohjelma on.

    • lllllllll

      Nyt se tuli selväksi, etsivät eivät tiedä gps kuinka kauan pysähdys on kestänyt. Esim. jos pysähdyt bussipysäkille niin he eivät tiedä kuinka kauan olet ollut siinä parkissa.
      Kannattaa tehdä 5-6 hämy pysähdystä ja piilottaa salkku vallan muualle.
      Esim rauhallisemmalla tiealueella, mm teollisuusalueella pysähtyä keskelle tietä, sitä gps ei näytä ja viskata salkku tien varteen pusikkoon.
      Sitä pysähdystä ei näe kartalta ja etsivien aivan mahdoton koko reitin varrelta tietää että olet pysähtynyt.

    • josmetsäänhaluatmennä

      Ota rahat ja aja.

    • 4564

      No nyt oli hieman järkeäkin mukana vaikka kohellusta olikin.
      Aja mahdollisimman isolle ja laajalle metsäalueelle niin on etsivillä aika suuri työ edessään ja kun teet sen vielä 3-4 krt. on etsivät hukassa.
      Ja tärkein, mahdollisimman kauas autosta, ainakin 500m niin etsivillä mahdoton työ löytää sitä.

    • ihmeellistä

      Miten voi olla mahdollista,että joskus aiemmin oli salkku piilotettu kiven alle ja se löydettiin...Nyt sanottiin,että etsivät käveli salkun päältä ja sitä ei löydetty???Salkun päälllä oli hieman multaa.Yleensä etsivät tökkivät maastoa kepillä ja kyllähän se olisi keppiin osunut.Ja missä nyt oli metallinpaljastin?

      Jotenkin vaan on niin,että silloin tällöin annetaan salkun jäädä metsään ja silloin tällöin se löydetään.Mitenkähän se valitaan,joiden annetaan voittaa.Arvallako vai, että mihin kohtaan osuu lähetettäviä jaksoja.
      Ja onko sekin totta,että kilpailijat saavat rahat vai jonkun pienen hyvityksen osallistumalla ja näyttelemällä valmiiksi käsikirjoitetun
      jutun.

    • 3452

      Kyllä tuntuu että koko ohjelma on leikkiä. Jos tosiaan olisi 10 000€ kyse olisi meininki vähän erilainen. Kyllä se salkun silloin piilottaisi vaikka hevon persereikään.

      • viisastella-voi

        Niin kyllä siinä ihan oikeasti on palkintona se 10000€. Ei se raha toki siellä salkussa ole. Ei sellaista riskiä otettaisi. Eikä sitä käteisenä makseta. Ihan tilille se tulee ja verot menee siitä ihan normaalisti oman veroprosentin mukaan.

        Uskokaa nyt, ei se ole helppo homma yhden tunnin aikana ilman mitään valmiiksi tehtyä suunnitelmaa piilottaa salkkua ammattietsiviltä, jotka näkevät GPS-reitin ja ovat kokeneita kuulustelijoita, joille valehtelemista ei moni osaa.

        Jälkiviisastelu kotisohvalla ja netissä on aina helppoa, mutta jos itse olisi tuossa tilanteessa, niin et suoriutuisi yhtään sen paremmin.


    • 5463

      Kyllä se olisi hyvin helppo, mutta sitä kukaan ei ole tehnyt eli mahdollisimman kauas autosta.
      Etsivät tutkivat aina pysähdyspaikan läheisyyden mutta ei pidemmältä, ei ole mitään mahdollisuutta.
      Vajaan km: n ehtii 10 minuutissa hyvinkin kirmata ja sitten tekee vielä 2 muuta pysähdystä erittäin hankalassa paikassa siis missä on paljon maastoa ja metsää.
      Ei etsivillä ole mitään mahdollisuutta salkun löytöön

      • ettikaastn

        100 metriä autosta on raja. Etsittävä pinta-ala kasvaa etäisyyden neliössä ja kilsa tarkoittaisi satakertaista aluetta. Miksi säännöt pidetään katsojilta salassa.


    • öjokgd

      Jos on oikein hyvät pikajuoksijat ja lähtevät kirmaamaan kovin kauas,pysyykö kameramiehet perässä ;)

    • 5436

      Vituttaa kun tuo ohjelma on käsikirjoitettu täysin etsivien piikkiin, pöyristyttävää.
      Ikinä ennen ei ole tutkittu lähtöpaikka kuin nyt, kas kummaa. Olisivat juosseet sen rakennuksen taakse mistä aloittivat kilpailun, ei ne etsivät sinne olisi menneet. Tai toinen paikka olisi lopussa, 10 min ennen kun aika päättyy, ajaisivat parkkiin tien varteen ja salkkua piilottamaan ja sitten istuisivat autossa kaikessa rauhassa etsiviä odottamaan. Eivät ne etsivät ikinä ole kiinniottoa paikkaa tutkineet. Kas kummaa kun joku tekisi niin, tietysti silloin etsivät tukisivat myös ne tienoot.
      Kyllä jos tosissaan olisi 10000€ kyse, niin ne rahat kätkisi vaikka minne.

    • 6547

      Kylläpä taas oli jakso, etä oikein vit..... täysin käsikirjoitettu.
      Ehdottomasti paras kätkemispaikka oli lopussa Talissa. Eivät etsivät mistään tienneet koska pariskunta oli tullut Taliin. He olisivat voineet tulla 10 min aiemmin, piilottaa salkun ja istua rauhassa autossa odottamassa.
      Mutta tätä mahdollisuutta ei edes tutkittu, kaiken oleellisin kätköpaikka, pöyristyttävää. He olisivat voineet viskata salkun lähimpään pusikkoon pysähdyksen jälkeen ja aikaa ei olisi mennyt kuin minuutti ja etsivät eivät mitenkään noteeranneet pysähdys paikkaa. Pöyristyttävää.
      Kumma kun edellisjaksossa tutkivat lähtöpaikan. Nyt eivät lähtö ja loppupaikkaa. Mitä skeidaa.

      • 6548fiyrjkj

        Tuollai voi luulla kun ei ymmärrä ohjelmaa ja siinä olevia kuulusteluja. Olemattoman salkun kuvaus epäonnistui jo Yrjönkadulla. Katso uusinta jos noin vit..

        10 jaksossa 4 paria sai pitää rahat, 6 kertaa naisetsivä löysi salkun ajoissa. Miesetsivä nolla.


    • kgot

      Käsikirjoitettuhan tää oli alusta loppuun. Muutama kerta oli,jolloin rahaa annettiin kilpailijoille.Ei kait sitä joka jakso voitu jakaa.
      Loppuun pieni "sokeri pohjalle" juttu: "Aika loppui kesken"
      Ihan hyvä kokonaisuuden kannalta,että viimeisessä jaksossa kilpailijat voitti.

      En nyt tiedä, oliko kokonaisuudessaan huippu hyvää viihdettä,mutta joka jakso tuli katsottua.Saatanpa katsoa,jos tulee uusia jaksoja joskus.

    • sitäsamaaSuomipskaa

      Itse katsoin vain ekan jakson kokonaan. Lopuista katsoin, että mihin piilottivat ja löytyikö vai ei. Eipä kiinnostanut sen enempää...

      Mutta miten on mahdollista, että ohjelmassa ajellaan normaaliliikenteessä kilvettömällä autolla?

    • 6547

      Tuollai voi luulla kun ei ymmärrä ohjelmaa ja siinä olevia kuulusteluja. Olemattoman salkun kuvaus epäonnistui jo Yrjönkadulla se. Katso uusinta jos noin vitt...
      Aina paremmalla syyllä, jos heillä olisi ollut salkku ranteessa, niin olisi kannattanut kaverille sanoa, että kerro etsiville että olisi ollut musta salku.
      Siitä etsivät olisivat olleet lopullisesti pihalla. Ihme kun tuota valehtelu keinoa ei ole yksikään pari käyttänyt.

    • KeinanenKalu

      Valehtelutaidoista on kyse tai yleensä sen puutteesta. Lassi Katajar. sanoi että salkku on pieni ja hermostuneella käytöksellään paljasti että valehteli. Liian rehellinen kaveri tuo matkatoimiston päällikkö, vaikka yleensä ne valehtelee hotellien laadusta ihan sujuvasti. Joo, pariskunnan olis kannattanut kätkeä Taliin ja laittaa Lassi valehtelemaan musta salkku, mutta kantti ei kellään riittänyt pitää salkkua niin loppuminuuteille.

      Ihmettelen ettei GPS lokitietoihin sisälly aikaleimat, tekisi kait etsivien työn liian helpoksi.
      Jenkeissä palkintona $50.000 ja kaupungit ihan erilaisia, ei ole viheralueita samassa määrin. Taisi olla pettymys tuotannolle Suomessa jos tosiaan 4 voitti. Käsikirjoitetulle ohjelmalle 3 olisi riittänyt yleisön mielenkiinnon säilyttämiseen.

    • 6547

      Se tuossa ohjelmassa, kun kerroin että vit... Koko ohjelma käsikirjoitettu etsivien piikkiin. 2 perusasiat, joita ei yhdessäkään jaksossa toteutunut.
      - Kukaan kilpailijoista ei puhunut etsiviä täysin ulapalle, jos hiukan käyttänyt järkeään kuinka helppoa se olisi ollut.
      - Gps näytti reitin ja pysähdyspaikan joilta olivat reitiltä poikenneet.
      Kukaan ei osannut huijata, hyödyntää Gpssää. Eli pysähtynyt rauhallisella puistotiellä tai teollisuusalueella keskelle tietä ja siitä piilottamaan salkun, ei siitä jää gps merkkiä jos ajoreitille pysähtyy, esim liikennevaloissa tai risteyksessä pysähtymisessä ei jäänyt gps mitään merkkiä niin ei se olisi myöskään näkynyt jos ajoreitille pysähtynyt.

      Vielä eriasia, että mahdollisimman kauas autosta. Oliko sellaista sääntöä, ettei 100 m pidemmälle saanut autosta mennä. Kyllä olivat pidemmälläkin monessa jaksossa.

    • matonnuolija

      Ohjelman säännöt on piilotettu helsingissä erään ratapihan läheiseen pusikkoon. Tai Kelan pääkonttorin kukkapenkkiin. Tai jonnekkin aivan muualle. Kuka löytää?

    • Idioottivarmataisittenei

      Ohjelma loppui, mutta mitäs jos sen salkun olisi piilottanut auton pohjaan, niin olisiko etsivät älynneet sieltä etsiä?

    • Anonyymi

      Siis alkaako ohjelma uudestaan.Mun mielestä hyvä ohjelma.

      • Anonyymi

        Oli, mutta nyt on nämä mukana nämä samat tyrkyt, jotka on aina esille työntymässä, mm.Shirly ja Elina & Ansku, ei niitten takia viitsi katsoa.


    • Anonyymi

      Tähänkin piti nyt puskea ne samat saatanan "julkkiset" pyörimään. Mikä vika oli ihan tavallisissa kisailijoissa?

      • Anonyymi

        Ja varmaan isommat summat, onko koskan kerrottu paljonko salkussa on?


      • Anonyymi

        Julkimot pyörittää saman firman naamoja eri ohjelmissa siten että vaihtuvat osallistujan ja juontajan rooleissa.


    • Anonyymi

      Luulis et jos alkupaikasta etsivät niin ekana ois vilkaissut talon alle? Ehkä halus antaa kavereille rahat.

    • Anonyymi

      Mennään metsään piilottamaan ja kuvaajat pyörivät ympärillä kuvaten edestä ja takaa. Kyllähän siitä jälkiä jää ja paljon. Salkku löydetään viime hetkellä.

      • Anonyymi

        tottakai se menee noin säälittävää etsivien kohdalle oikeesti eivät löytäisi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe