Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä on elämäsi tarkoitus?

Eimeen

Jumalan sanan mukaan: ”Näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia” (2 Kor.4:18). Ajallisten arvojen romahtaessa, sairauden, työttömyyden, taloudellisten tai muiden vaikeuksien kohdatessa, ihmisiä seuraa usein masennus ja epätoivo. Jos elämän perusta on laskettu väärin ja elämä rakennettu vain ajallisten katoavien arvojen varaan, silloin kaikki on tehty vain tätä aikaa varten. Kun tavoitteet ovat olleet vain tätä aikaa varten, ovat monet ihmiset masentuneet. Kun ovat tajunneet sen, että kaikki se mitä on tavoiteltu ja saatu aikaan, täytyy jättää tänne. Asioiden tärkeysjärjestys on väärä, jos asiat joiden vaikutus rajoittuu vain tähän aikaan, on asetettu elämässä etusijalle.

Masennus ja ahdistuneisuus ovat yleistä tänä aikana. Monet ihmiset kokevat elämänsä olevan vailla tarkoitusta ja päämäärää eivätkä tiedä mitä varten he ovat täällä olemassa. Elämän päätepisteenä heillä on usein vain kylmä, pimeä musta hauta. Ihmisen elämää varten on olemassa tarkoitus. Meidän ei tarvitse elää vain tätä aikaa varten. ”Maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti” (1 Joh.2:17).

Usko Jumalaan antaa todellisen sisällön ja tarkoituksen elämälle sekä auttaa silloin, kun tulee vaikeuksia elämässä. Jeesus kehotti etsimään ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan ja lupasi antaa kaikkea muutakin sen ohessa. (Matt. 6:3) Jos meillä on yhteys Jumalaan, meillä on kaikki. Sillä ”uskosta on hyötyä kaikkeen, sillä siihen liittyy lupaus sekä nykyisestä että tulevasta elämästä” (1 Tim.4:8).

Jumalan sana Raamattu, antaa luotettavan selityksen moniin kysymyksiin ja ihmiselämän ongelmiin, mm. siihen mistä kaikki on saanut alkunsa. Ihmiset ovat yrittäneet ratkaista tätä ongelmaa. Ihmisjärki ei voi ratkaista koskaan maailmankaikkeuden syntyä. Ihmisen ikä ei riittäisi esim. avaruuden tutkimiseen, vaikka liitäisimme valon nopeudella emme ehtisi kovinkaan kauaksi tältä planeetalta.

Raamatun luomiskertomuksessa 1.Moos.1:1 sanotaan: ”Alussa Jumala loi taivaan ja maan”. Tämä on joidenkin mielestä liian yksinkertainen selitys maailmankaikkeuden synnystä. Ihmiset ovat mieltyneet vaikeisiin ja monimutkaisiin selityksiin ja teorioihin. Sama on tilanne, kun on kysymys ihmisen pelastuksesta. Ihmiset eivät halua ottaa vastaan yksinkertaista evankeliumia. Tästäkin asiasta on tehty vaikea teologinen oppi, jonka perusteella on usein vaikea löytää tietä Jumalan luokse.

Ihminen voi tulla uskoon ja pelastua iankaikkisesta tuomiosta yksinkertaisesti vain uskomalla Jeesukseen. ”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän” (Joh.3:16). ”Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi” (Apt.16:31). Jeesus Kristus on kuollut puolestasi, jotta sinulla olisi mahdollisuus saada syntisi anteeksi. ”Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä” (1.Joh.1:9).
Kun toimit näin ja päätät ottaa Jeesuksen vastaan, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tunnustaa Hänet omaksi Herraksesi ihmisten edessä. ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan” (Room. 10:10). Jeesus sanoi: ”Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani tässä avionrikkojassa ja syntisessä sukupolvessa, sitä myös Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa” (Mark. 8:38).
https://leokoukku.wordpress.com/mika-on-elamasi-tarkoitus/

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        93
        2464
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2163
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        82
        1818
      4. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        44
        1611
      5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1576
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        11
        1545
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        33
        1498
      8. 54
        1360
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        89
        1309
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        41
        1244
      Aihe