Kretardeille tehtävä

DRHouse

Palstamme vähämielisin kretardi jyri esitti perusteenaan että samoin kuin vasaralla on valmista ja se voidaan päätellä lopputuotteesta, voidaan päätellä että universumilla on älykäs valmista siitä että universumi on olemassa. Jyri unohti tästä varsin heikosta logiikastaan vain yhden ihan pienen yksityiskohdan:

Voimme itse vierailla vasaratehtaalla todentamassa vasaroiden valmistuksen ja niiden suunnittelun.

Me siis tiedämme että vasarat suunnitellaan ja tehdään tehtaassa ja voimme sen todistaa. Luonnossa näkyvä "suunnittelu" onkin sitten toinen asia. Tämä väite on puhtaan subjektiivinen ja johtuu kyvystämme tunnistaa kuvioita joka hämää meitä näkemään suunnittelua sielläkin missä sitä ei ole. Siis väite "suunnittelusta" on täysin subjektiivinen. Se joka tämän väitteen esittää todistaa vain omasta heikosta mielikuvituksestaan.

Esimerkiksi veden hioma kivi NÄYTTÄÄ suunnitellulta, muttei sitä selvästikään ole (tämän lauseen saa toki kieltää, mutta silloin tekee itsestään idiootin ja kieltää todellisuuden). Kuten jokainen tietää asiat eivät olekaan aina sitä miltä näyttävät. Jos näkee suunnittelua kaikkilaa se johtuu siitä että niin HALUAA nähdä.

Vasaran (ja muiden esineiden) tapauksessa voimme perustellusti sanoa niiden olevan suunniteltuja, koska meillä on havainto suunnittelijasta. Kreationistinen väite suunnittelijasta ei pidä sisällään tätä mahdollisuutta.

Tästä pääsemmekin haasteeseen:

1) Kreationistien tulee todistaa että suunnittelija löytyy ja hänet voi tavata halutessaan. Eli kreationistien tulee esitellä meidät jumalalle.

2) Jumalan jonka kreationistit esittelevät on oltava todellinen henkilö jonka tapaaminen onnistuu arkielämässä kuten kenen tahansa muunkin henkilön. Metaforisia esittelyitä ei lasketa.

3) Kreationistien tulee todistaa että tämä jumala loi universumin siten että tämä kreationistien meille esittelemä jumala luo universumin tyhjästä.

4) Kreationistien tulee kokeellisesti todistaa että kaikki muut mahdollisuudet, joita sitten löytyy aika paljon, ovat mahdottomia.

Siitä vaan suorittamaan.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jyrihyväähuomenta

      Vitsin pelle väittää että tuote ei kerro tekijästään jos se on mekaniikaltaan ja tominnaltaan paljon nerokkaampi kuin mitä ihmisaivot ja ihmisen rakentamiskyky ikinä voisi saada aikaan, hehe.

      Siis nyt heppu päästi päivän aivopierun.

      Ihminen pystyy tietenkin näkemään ihmisen kädenjäljen kaikessa siinä mitä ihminen kykenee tekemään ja hän voi nähdä omin silmin ihmistuotteen valmistajankin, mutta miten hän kuvittelee näkevänsä sellaisen olennon jolla on kyky tuottaa energiasta ainetta ja jolla on kyky muovata siitä haluamallaan tavalla äärettömän laajan kosmoksen sekä vaikkapa bakteeri flagellamoottorin tai vaikkapa norsun ja silmän DrHouselle jotta hän voi vain suu auki hölmönä toljottaa kaikkea elollista joka on joka atomiltaan nerokkaammin rakennettuna hänen ympärillään kuin mitä hän ikinä voi ymmärtää, hehe?

      Mutta niinhän se on aina ollut ja tulee olemaan että se mitä evokki ei luonnossa ymmärrä ja mitä hän ei käsitä onkin hänen mielestään paras luokitella sokean sattuman ja suuntaa ja tarkoitusta vailla olevaksi evoluution tuomaksi.
      Mutta mutta, joskus näistä peepuheista voipi jäädä kiini kuten DrHouselle kävi kun hän väitti sitkeästi 15 v. että nykyisin toimivaksi säätely-dna:ksi tunnustettu geeniaines oli muka toimimatonta evoluutiojäämää, hejeheeee.

      Mistä evokki keksi sen että tuo aiemmin tuntematon geeniaines olisi muka ollut evoluutiojäämää?
      No ihan omasta typerästä päästään kun mielikuvitus laukkasi kuin se vain voi ufouskovaosella homofanittajalla laukata.

      Ja varmemmaksi vakuudeksi DrHousen ääliötyperyyden todentamiseksi kysynkin häneltä nyt ihan suoraan että vieläkö hän pitää kaikkien tietokirjojen vastaisesti anusta sukupuolielimenä? Heheh.
      No, hän ei tietenkään vastaa tähän, hehe, miksiköhän ei, hehe?

      • DRHouse

        "Vitsin pelle väittää että tuote ei kerro tekijästään jos se on mekaniikaltaan ja tominnaltaan paljon nerokkaampi kuin mitä ihmisaivot ja ihmisen rakentamiskyky ikinä voisi saada aikaan, hehe."'

        Ei kerro ei. Varsinkin kun vaihtoehtoinen selitys löytyy.


        I"hminen pystyy tietenkin näkemään ihmisen kädenjäljen kaikessa siinä mitä ihminen kykenee tekemään ja hän voi nähdä omin silmin ihmistuotteen valmistajankin, mutta miten hän kuvittelee näkevänsä sellaisen olennon jolla on kyky tuottaa energiasta ainetta ja jolla on kyky muovata siitä haluamallaan tavalla äärettömän laajan kosmoksen sekä vaikkapa bakteeri flagellamoottorin tai vaikkapa norsun ja silmän DrHouselle jotta hän voi vain suu auki hölmönä toljottaa kaikkea elollista joka on joka atomiltaan nerokkaammin rakennettuna hänen ympärillään kuin mitä hän ikinä voi ymmärtää, hehe?"

        Toisin kuin sinulla, minun ymmärrykseni ei ole rajoittunut anukseen. Ymmärrän siis sen miten energia on vapaasti vaihdettavissa ajaksi ja materiaksi ja miten silmä on kehittynyt. Siihen ei taikatemppuja tekevää jumalaa tarvita.

        "Mutta niinhän se on aina ollut ja tulee olemaan että se mitä evokki ei luonnossa ymmärrä ja mitä hän ei käsitä onkin hänen mielestään paras luokitella sokean sattuman ja suuntaa ja tarkoitusta vailla olevaksi evoluution tuomaksi."

        Se mitä kretardi ei ymmärrä, on pitkä lista, jonka hän lukee taikatemppuilevan jumalan luomaksi josta ei näy ensimmäistäkään todistetta.

        "Mutta mutta, joskus näistä peepuheista voipi jäädä kiini kuten DrHouselle kävi kun hän väitti sitkeästi 15 v. että nykyisin toimivaksi säätely-dna:ksi tunnustettu geeniaines oli muka toimimatonta evoluutiojäämää, hejeheeee."

        No, eipä sille ole vieläkään tarkoitusta löytynyt, vaikka mitä valehtelet.

        "Mistä evokki keksi sen että tuo aiemmin tuntematon geeniaines olisi muka ollut evoluutiojäämää?"

        Miksipäs ei?

        "No ihan omasta typerästä päästään kun mielikuvitus laukkasi kuin se vain voi ufouskovaosella homofanittajalla laukata."

        Taas sinulla on homot mielessä.

        "Ja varmemmaksi vakuudeksi DrHousen ääliötyperyyden todentamiseksi kysynkin häneltä nyt ihan suoraan että vieläkö hän pitää kaikkien tietokirjojen vastaisesti anusta sukupuolielimenä? Heheh.
        No, hän ei tietenkään vastaa tähän, hehe, miksiköhän ei, hehe?"

        Taas sinulla on vaan peräsuoli mielessä.


        Tulipa taas todettua ettei palstan lapsiinsekaantuja ja kaappihomo jyri osaa vastata kysymykseen vaan horisee älyttömyyksiä minkä ehtii, taaskin aiheena peräaukko. Hulluhan se on, kuten muutkin pederastilahkossaan.


      • Vitsimikäpellehehe

        Jahah, Dr osaa kertoa että miten se silmä rakentui mutta ei osaa sitä kertoa että miten se bakteerin flagellamoottori vähitellen ilmaantui? Hehe.

        Edes sitä ei tämä neropatti osaa kertoa että miten se ensimmäinen elämän pilkahdus elottomasta aineesta ilmaantui, mutta nyt tuo jo tietää sen että miten siitä muotoutui silmä, hejeheee..!
        Tosin ei hän sitä tietenkään tiedä, vaan hän on vain kuullut sen niiltä samoilta jotka tiedekirjojen vastaisesti opettivat hänelle sen että anus on sukupuolielin, hehheh.


      • DRHouse
        Vitsimikäpellehehe kirjoitti:

        Jahah, Dr osaa kertoa että miten se silmä rakentui mutta ei osaa sitä kertoa että miten se bakteerin flagellamoottori vähitellen ilmaantui? Hehe.

        Edes sitä ei tämä neropatti osaa kertoa että miten se ensimmäinen elämän pilkahdus elottomasta aineesta ilmaantui, mutta nyt tuo jo tietää sen että miten siitä muotoutui silmä, hejeheee..!
        Tosin ei hän sitä tietenkään tiedä, vaan hän on vain kuullut sen niiltä samoilta jotka tiedekirjojen vastaisesti opettivat hänelle sen että anus on sukupuolielin, hehheh.

        "Jahah, Dr osaa kertoa että miten se silmä rakentui mutta ei osaa sitä kertoa että miten se bakteerin flagellamoottori vähitellen ilmaantui? Hehe."

        Osaan. Muttet sinä siitä mitään ymmärtäisi...

        "Edes sitä ei tämä neropatti osaa kertoa että miten se ensimmäinen elämän pilkahdus elottomasta aineesta ilmaantui, mutta nyt tuo jo tietää sen että miten siitä muotoutui silmä, hejeheee..!"

        Silmän evoluutio on varsin kauan ollut selvä asia.

        "Tosin ei hän sitä tietenkään tiedä, vaan hän on vain kuullut sen niiltä samoilta jotka tiedekirjojen vastaisesti opettivat hänelle sen että anus on sukupuolielin, hehheh. "

        Taas sinä jauhat siitä anuksesta.


    • Kysynvaantyhmä

      Kumpikohan on vähämielisempi, sekö joka pitää tietokirjojen vastaisesti anusta sukupuolielimenä ja on ilmeiden pedofiili kun ei juuri muusta osaa puhua, vaiko hän joka luottaa tietokirjojen kertomaan aiheesta?

      • DRHouse

        "Kumpikohan on vähämielisempi, sekö joka pitää tietokirjojen vastaisesti anusta sukupuolielimenä ja on ilmeiden pedofiili kun ei juuri muusta osaa puhua, vaiko hän joka luottaa tietokirjojen kertomaan aiheesta? "

        Sinähän olet selvästi meistä se pedofiili, se ei ole kenellekään epäselvää. Ja tavaa sieltä tietokirjastasi mitä se kertoo evoluutiosta.


      • DRHouse

        Niin. Olet myös vähämielinen ja selvästi insestin tulos, kuten muutkin kretardit.


      • Hgtyhjuhehe
        DRHouse kirjoitti:

        "Kumpikohan on vähämielisempi, sekö joka pitää tietokirjojen vastaisesti anusta sukupuolielimenä ja on ilmeiden pedofiili kun ei juuri muusta osaa puhua, vaiko hän joka luottaa tietokirjojen kertomaan aiheesta? "

        Sinähän olet selvästi meistä se pedofiili, se ei ole kenellekään epäselvää. Ja tavaa sieltä tietokirjastasi mitä se kertoo evoluutiosta.

        Mistä tietokirjasta? Siitäkö josta opit että anus on sukupuolielin? Hehe


      • noinlkoalahalla
        DRHouse kirjoitti:

        "Kumpikohan on vähämielisempi, sekö joka pitää tietokirjojen vastaisesti anusta sukupuolielimenä ja on ilmeiden pedofiili kun ei juuri muusta osaa puhua, vaiko hän joka luottaa tietokirjojen kertomaan aiheesta? "

        Sinähän olet selvästi meistä se pedofiili, se ei ole kenellekään epäselvää. Ja tavaa sieltä tietokirjastasi mitä se kertoo evoluutiosta.

        Vitsi mikä pelle oot.


      • DRHouse
        Hgtyhjuhehe kirjoitti:

        Mistä tietokirjasta? Siitäkö josta opit että anus on sukupuolielin? Hehe

        Jos sinulla on sellainen tietokirja...


      • DRHouse
        noinlkoalahalla kirjoitti:

        Vitsi mikä pelle oot.

        En sentään kaltaisesi murhaaja-raiskaaja...


    • vitsi

      jopa on todella tasokasta keskustelua ja syvällistä mielipiteenvaihtoa muutaman Toopen välillä. Ettekö todella parempaan kykene??

      • IlkimyksenEsi-isänTäti

        Olen samaa mieltä ja vaikka DRHousea kohtalaisesti arvostankin, soisin hänen keskittyvän johonkin muuhun kuin Jyrin yllyttämiseen.


      • IlkimyksenEsi-isänTäti kirjoitti:

        Olen samaa mieltä ja vaikka DRHousea kohtalaisesti arvostankin, soisin hänen keskittyvän johonkin muuhun kuin Jyrin yllyttämiseen.

        Sama täällä.


      • DRHouse
        IlkimyksenEsi-isänTäti kirjoitti:

        Olen samaa mieltä ja vaikka DRHousea kohtalaisesti arvostankin, soisin hänen keskittyvän johonkin muuhun kuin Jyrin yllyttämiseen.

        Minähän vain pyydän kreationisteja osoittamaan todeksi premissinsä siitä että maailma on suunniteltu ja sillä suunnittelija. En muuta. Jos he eivät siihen kykene, eipä ole minun vikani...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      149
      2150
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      118
      1643
    3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      94
      1460
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      96
      1431
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1312
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      208
      1175
    7. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      214
      1157
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      49
      1141
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      99
      1081
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      249
      942
    Aihe