Tekopyhyys

Vyyhtiä

Tulin uskoon 2004 ja siitä alkoi minun perhe helvetti. Itselläni ei ole lapsia, mutta helvetti alkoi minun ja äitini välillä. Itse sain kokea uskoon tulon vapauttavana. Äitini ensimmäinen reaktio oli, että hän ei voinut mennä taivaaseen, kun minä olisinkin kuulunut helvettiin äitini mielestä. Rukoilin äitini puolesta ja hän sai tulla uskoon. Kuvittelin, että tilanne olisi rauhoittunut ja olisin saanut iloita yhteisestä uskosta, mutta toisin kävi. Kun äitini sai kokea uskon, hän oli täysin varma, että nyt ainakin minä menen helvettiin. Hän oli kironnut aina elämääni ja kun hän sai (paikan taivaassa) hän myös varmistui omasta mielestään, että minä kuulun helvettiin. Tilanne kärjistyi, kun hän painosti minua henkisesti 12 tuntia ja lopulta hermostuin, hän rauhoittui koska hän sanoi minulle, että nyt hän voi syyttää minun hermostumista ja niin hän sai osakseen haluamansa huomion ja minä sain 7 vuoden tappouhkauksia, kun minä olin huono ja paha tytär. Äitini sai todella haluamansa huomion ja hän sai myös varmuuden, että minä menen varmasti helvettiin, koska hän pääsi n. 5 vuotta syyttämään minua siitä, että en ollut uskossa, koska minua uhkailtiin ja kuinka hän ja vainoojat olivat pyhiä ja hyviä ihmisiä. Näin hänelle varmistui pääsy taivaaseen. Tosin en usko olevani menossa helvettiin. Kyllä aina on kahdessa syytä eikä vain yhdessä. Ei kaikki äidit ajattele lastaan, vaan ainoastaan omia etujaan. Mutta ainakin minun uhkailijat liittyivät tähän pyhien joukkoon äitini kanssa ja tekivät mahdolliseksi sen, että äitini uskoo minun olevan helvetin oma, koska äitini ei voi mennä taivaaseen, jos hänen vanhin tytär on siellä. Tässä yksi tarina miten, joku tai jotkut voi ajatella olevansa viattomia, pyhiä ja uskossa menossa taivaaseen. Tosin välit äitiini ovat lopullisesti poikki. Vainoojani ja uhkailijat yhdessä äitini kanssa saavat uskoa ihmisten pyhyyteen. Minä uskon vain Jumalan pyhyyteen. Jokainen tyylillään.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vyyhtiä

      Minua siunasi ja lohdutti aivan valtavasti Nicky Cruzin tarina, sillä hänen äitinsä vihasi ja kirosi häntä. Kuitenkin Nicky tiesi olevansa syntinen eikä vainonnut ihmisiä sentähden, että olisi kokenut olevansa itse jossain pyhien joukossa rankaisemassa pahoja ihmisiä vaan koki olevansa itse hyvin paha, väkivaltainen ja syntinen. En ole onneksi ainoa pahis joka täytyy ottaa hengiltä siksi, että toiset ovat niin hyviä ja pyhiä. Minäkin kelpaa Jumalan pyhyyden ja armon vuoksi.

    • isoisofaija

      Uskovaisena lienet lukenut Herramme Jeesuksen Kristuksen opetuksesta sen osuuden, jossa Hän kertoo seuraavasti: "Anoppi nousee miniäänsä vastaan jne.. Perheenjäsenenne tulee teidän vihollisiksi Minun tähteni. "
      Kaikesta olen nyt 69 vee onnellinen, etten antanut tämän maailman pelotella itseäni, vaan Jumalan armosta sain säilyttää uskoni tähän päivään asti.
      Vanhempani kuin myös appivanhempani ovat jo aikaa kuolleet, ja nyt pitkä odotukseni on kantanut hedelmää, ja saan iloita yhdessä puolisoni, lasteni ja lastenlasten kanssa Jumalan rakkaudesta perillisieni kohtaan. On niin ihmeen hyvä olla, kun kaikki taistelut on Herra Jeesus Kristus puolestani taistellut.
      Sula hyvyys ja rakkaus on ollut pienen perheeni kanssa, ja saan todeta sen totuuden, että nyt en elä minä, vaan Jumala elää minussa Pyhän Henkensä kautta. Amen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe