Rupusakki sai kenkää!

VähänköNaurattaa

Hahhaaaa, pahimmat lusmut, lintsarit, mielenterveysongelmaiset ja juopot saivat kenkää. Tästä on hyvä lähteä kehittämään tehtaasta Suomen parasta!

Heippa roskasakki,kukaan ei teitä kaipaa!

18

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työntekijä

      Ei pidä paikkaansa,katso vähän mitä päästelet suustasi,vajakki.

      • Outoa123

        ai saisiko ne jäädä?


      • Työngekijä
        Outoa123 kirjoitti:

        ai saisiko ne jäädä?

        Ei saanut jäädä. RupuLaiskaSakki sai lähetä kotisoffalle paineleen kaukosäätimen nappia.


      • kunontyömies
        Työngekijä kirjoitti:

        Ei saanut jäädä. RupuLaiskaSakki sai lähetä kotisoffalle paineleen kaukosäätimen nappia.

        Imeä kiviäs,iso määrä laiskoja nuoleskelijoita sai jäädä ja hyviä työntekijöitä pistettiin pihalle.


      • Työntegijä
        kunontyömies kirjoitti:

        Imeä kiviäs,iso määrä laiskoja nuoleskelijoita sai jäädä ja hyviä työntekijöitä pistettiin pihalle.

        Olet vain kateellinen, koska ahkerammat tekijät/osaajat jäi paineleen nappeja.


      • exreelman

        Kyllä se nyt vain vaan valitettavasti näin on, ens viikolla julkaisen perseennuolijoiden nimet jotka saivat jäädä tällä palstalla.


    • jotain.sentään.tiedän

      Tosiasiassa aloittaja pyrki Kyrolle kesätöihin, ja henkilöstöpäällikkö lupasi soittaa myöhemmin. Sitä soittoa ei ole vieläkään kuulunut, eikä kuulu. Aloittajan konttori on Valtakadun uudessa kepuräkälässä ja parhaat ystävätkin ovat samaa laatua.

      Kaikki aloittajan mainitsemat ryhmät ovat juuri hänen omiin ominaisuuksinsa sopivia.

      Kyro on Suomen huonoin kartonkitehdas, kun katsotaan kokonaisuutta. Siitä tekee Suomen parhaan vain ihme, sellaista ei ole näköpiirissä, eikä tule. PK3stakin yritettiin kehittää kaksikymmentä vuotta, mutta mitään ei löytynyt. Tuotekehittely on Kyrolla aina ollut tumpeloitten käsissä.

      Jos olisin alle nelikymppinen henkilö, niin katselisin kiireesti jotain muuta hommaa kuin paikallista paperihenkilön toistaiseksi voimassaolevaa työsuhdetta. Uusi lopputilikierros voi tulle nopeamminkin kuin ymmärretäänkään. Ja tuleekin!

    • Isomestari

      Nyt on paha saanut palkkansa ja lusmu paskat ylipalkatut vatuloija juopot potkittu pihalle.
      Tästä hyvä jatkaa eteenpäin.

    • SAiranen

      Sairasta ilakoida tällaisilla asioilla. Ei kenenkään epäonni sinulle onnea tuo.

    • paperimies4ever

      hienoa. Olen samaa mieltä että kohta loppuu kortongin tekeminen kyröskoskella. Husum, Kotka Mills, Boardit omat muut tehtaat suomessa sekä SE:n panostus kortongin valmistukseen aiheuttaa sen että kylällä on kohta mukavan hiljaista. Kolmonen tuhottiin väärällä tuotekehityksellä kun osaamista ei ollut vaikka kysymys ei ollut avaruusteknologiasta.

      • kortsuton

        jos sai ukkelien nimet jotka sai kenkää niin tehtäis uus kokoon pano ja tehtäis ohutkartonkii pk3,llä,,,,,,,,,,ei kortistoon,,,


    • pörssikurssi

      Joutuiko luottamusmiehet pihalle? Toivottavasti,koska 4vrk lakko heidän junailemansa.valtavat tappiot työnantajalle rahallisesti ja imagollisesti.Miksi yleinsäkkin kaikkein änkyrimmät valitaan luottamusmiehiksi?

      • raimotheman

        Hei nimim. pörssikurssi. Metsä Board b osakkeet olis pitäny myydä kun kurssi oli 7 eurossa. Tästä eteenpäin ei ole kuin laskua tiedossa. Kilpailijoita tulossa paljon kartonki/sellupuolelle=tietää ylitarjontaa. Tuotteiden myynti vähenee, hinnat putoaa ja tulos kutistuu. Jos uudet projektit kangertelee,niin ensi vuonna osakkeen kurssi voi olla todella matalalla ja osinko on surkea, korkeintaan muutamia senttejä per osake.


    • luottamusmieli

      Pörssikurssi on kesken tai huono kun on jäänyt kuin ahtisaarelle, paha mieli.

    • maskinskötare

      Dream on..että paperimiehet tekemään jotain ohutkartonkia, oikeinko tosi ohutta vai hieman paksumpaa, muhkumpaa kartonkia. Milläs massilla, millä osaamisella, millä massalla, millä lämmöllä, millä porukalla? ei niin millään. Nyt on niin että markkinat on tukossa ja myyntitykkejä ei ole tainnut tuotta kioskissa olla sitten kyrön aikojen ja osaaminen taisi kadota joskus 10 vuotta sitten. Toivoisin että jokainen irtisanottu laittaisi elämänsä kuntoon, vähentäisi ryyppäämistä, aloittelisi liikuntaa ja loput etsisi muumit laaksosta niin alkaisi ajatus taas toimia. Kolmonen on historiaa, nelonen on kohta ruokakaupoissa jos Sipilä ei vatuloi. Kyröskoskelle kannattaa muuten rakentaa menetettyjen mahdollisuuksien museo. niin ja terveiset täältä ruottista jossa kortonkikoneen laakerit on jo niin kuumia että kuumottaa, viimeinen katko on tullut koneenhoitajalle.

    • kaikennäköistä66

      Voi käydä huonosti ulospotkituille. Etenkin jos on edelleen yhtä alistettua ja päähänpotkittua kansanosaa, mitä näin aikanaan Kyröskosken työvoimatoimiston järjestämällä aktivointikurssilla Hämeenkyrön puolella. Piirsivät koko luokka kiltisti sen omakuvansa sikapossuna (Spring Housen järjestämä kurssi).

      Tarkistakaa jokainen ulospotkittava nyt heti tietonne TE-järjestelmästä (TE-palvelut ja sieltä Oma-Asiointi). Itselläni paljastui että Kyröskosken silloinen työvoimatoimisto oli pitänyt tietoni vääränä. Ja sellaisena ne olivat edelleen seuraavalla vuosikymmenellä kun tuli ajankohtaiseksi tarkistaa tiedot.

      Mutta mitä muuta voi odottaa työkkäriltä jossa oli asiakkaiden tuoleista jalat vedetty rälläkällä nysäksi niin, että istuttiin silmät palvelutiskin tasalla ja virkailija kailotti avoimien ovien päivänä yleisöä hauskuttaakseen että:
      "Josko se työnhaku sinua edes kiinnostaa!"

      Ennenkuin kohta entiset paperimiehet kävelette Tokmannin naruvalikoimia katselemaan niin suosittelen ensin vaikkapa yrittäjäkoulutusta. Nyt ei tarvitse edes pelätä sitä paikallisen (jo suljetun) työvoimatoimiston pomoa sielä toisessa kerroksessa. Kun sanoin yrittäjäkouluttajan haastattelussa että toimin vuoden kuluttua yrittäjänä, niin tämä paukkasi väliin:

      "Ethän sinä voi kun sinä olet työtön!!" ...oli kait paikalliset palkattomat pakkotyöbisnekset vaarassa innokkaan yrittäjänalun paetessa kortistosta?

    • Sköskinmatare

      Maskinskötare, toivottavasti sinussa on ollut kyllin Miestä sanoa nuo asiat myös kasvotusten. Ihmettelen, miten pari tuntemaani ihmistä ei asetu ollenkaan sellaiseen kuvaan, jossa pitäisi lisätä liikuntaa, vähentää ryyppäämistä tai aidata muumeja. Josko sitten lopuillakaan tällaista tarvetta? Enemmän pistää ihmetyttämään mikä saa ihmisen heittämään tällaista lokaa jo maahan poljettujen päälle - minkälainen olet itse miehiäsi? Toivoisin, että katsot peilikuvaasi kriittisin silmin. Vaikutat hyvin pahansuovalta ihmiseltä ja sellainen ei kaunista ketään.

      Tsemppiä kaikille irtisanotuille! Näyttäkää näille ilakoitsijoille, että elämä kantaa ja uusia ovia aukenee! Rohkeutta ja luottamusta matkaan!

    • maskinskötare

      vuodet ruotsissa ovat jättäneet jälkensä. Asiat on vain niin hyvin. Pahoittelen jos aiheutin mielipahaa sinne kotisuomeen, asioita kotimaassa ei ole osattu hoitaa hyvin. Luin täältä kommentin jossa puhuttiin hyvin ja suoraan niistä ongelmista joita suomalainen yhteiskunta kärsii ja yritysten huonosta johtamisesta. päämäärät on hukassa. Meillä henkilöstö ottaa osaa voimakkaasti yrityksen päätöksentekoon josta johtuen varmaan menee niin hyvin. No valuutta ei ole euro.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      67
      2914
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      412
      2812
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      87
      2014
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1834
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1830
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1785
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1602
    Aihe