Perhanan Emma Barton

En ole väkivaltainen, mutta yksi emmerdalen roolihenkilö meinaa tehdä minusta sellaisen.Kun Emma Barton ilmestyy ruutuun. Alan toivoa, että saisin antaa oikein kunnon luunapin tuollaiselle ihmiselle.Nainen on niin ärsyttävän pirullinen ja ilkeän näköinenkin.Lapsellisen mustasukkainen ja mielenvikaisen oloinen.
Tulee ihan inhonpuistatus aina kun hän on jotenkin esillä.Miten joku voikin olla tuollainen?Miten hän osaa tuosta vaan murtautua pubiinkin tekemään pahojaan?Odotan innolla, koska Emma jää kiinni pahantekoistaan ja saa niistä jonkinlaisen rangaistuksen.Edellinen yhtä paha inhokkini oli Kelly, onneksi häntä ei ole enää näkynyt.

18

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirjoitakenttään

      Onko Emma ilkivallan takana??? Ja jaan käsityksesi, hän on melkein alusta asti ollut minustakin todella todella vastenmielinen hahmo.

      • Emmaonhyvähahmo

        Kovin pikaisia johtopäätöksiä Emmasta. Emma särkee pulloja yms yhden kerran Williksessa mutta muu tuleva on Chasin omia harhoja,tekoja ja käytöstä. Näkeehän sen Chasista ettei ole kunnossa. Cameron,Carl ja nyt Robertin ampuminen vaikuttaneet Chasiin niin että näyttää ja käyttäytyy oudosti. Emma ei ole minun Inhokki listan kärjessä.


      • bushi

        Emma on minun suosikki, miellyttävä.


    • Kakkosmies

      Jaan käsityksenne arvon herrat tai rouvat. Emma Barton on hyvin vastenmielinen nainen. Jokin hänen olemuksessaan ja varsinkin kasvoissaan antaa erittäin luotaantyöntävän kuvan. Kelly oli miellyttävä hahmo Emmaan verrattuna. Ja Emman mainostettu nuorekkuus kaatuu juuri hänen kasvoihinsa. Huuleton hymy, syvillä kuopissaan olevat silmät ja kelmeänkalpea iho saavat hänet näyttämään vainajalta, joka on herännyt henkiin säikyttelemään kunnon ihmisiä. Jos häneen saisi jonkinlaista persoonallista särmää ja hitusen hyväntahtoisuutta ja väriä, hän olisi hieman siedettävämpi. Mutta tuollaisenaan ääääääääääh, häivy pois Emma ja pysy siellä minne menet.

    • Osuvasti "kakkosmiehen"kuvaama, inha Emman motiivi kiusata Chasia, on ainoastaan mustasukkaisuus.Mutta, kuten joku on huomannutkin.Myös Chas on menossa sekaisin.Lamppu kerrallaan valot sammuu hänen päästään.Vaikka häntä vahvana, armejankin käyneenä naisena on pidetty.Nyt sitten nähdään, miten vahva hän todellisuudessa on.Tulevia sen enempää paljastamatta, nyt on Chasin vuoro seota.Dinglethän on erittäin alttiita sairastumaan henkisesti.Miksi Chas olisi poikkeus?Jos hänet on totuttu näkemään ennen, muita tukevana, rempseänä ja nauraa räkättävänä huolettomana hahmona.Nyt pitää tottua, täysin erilaiseen, arvaamattomaan ja synkkään, sekopäiseen Chastityyn.Sääli ettei hän ole saanut pidettyä yhtäkään parisuhdettaan kasassa.Sillä sellaisen Chastity selvästi tarvitsisi.

    • Pitipä käydä katsomassa youTubista kauanko Emma ketkuilee, siinämäärin hänen rooli ketuttaa .Kai nyt jossain vaiheessa paha saa palkkansa.
      Emma tuntuu aika karseelta hahmolta.

      • Debbieonsitruuna

        Kyllä Emma voittaa Charityn ja Debbien 6-0. Debbie jäi äitiyslomalle vuoden lopussa ja ei ole vielä tietoa palaako vuoden jölkeen. En kaipaa,on niin nähty jo miesseikkailut.


      • EmmaZas

        Mielestäni Emma on vastenmielinen, Chas ei (ainakaan kovin paljon). Molemmat ovat sarjassa vielä pitkään


      • Glub

        Vastaus on: Kauan. :D


      • dinglet_joka_paikassa
        Debbieonsitruuna kirjoitti:

        Kyllä Emma voittaa Charityn ja Debbien 6-0. Debbie jäi äitiyslomalle vuoden lopussa ja ei ole vielä tietoa palaako vuoden jölkeen. En kaipaa,on niin nähty jo miesseikkailut.

        Debbie saattaa pysyä poissa ja Charity lähteä uudestaan. Niin reilusti on näyttelijä lihonut että huhuja liikkuu onko taas raskaana.


    • Glub

      Tavallaan ymmärrän epätykkäämistä Emmaa kohtaan, minusta hahmo on jotenkin hauska ja viihdyttävä. :D Siis todellisessa elämässänhänkin tuollainen ihminen herättäisi lähinnä sääliä ja huvittavuutta siitä, kuinka itse sotkee kaikki asiansa ja sitten ihmettelee aina että "kuinka tässä nyt näin kävikään". Vähänhän hänellä toki viiraakin mutta jotenkin en osaa häiriintyä asiasta, tässä sarjassahan sellainen on tavallaan aika viihdyttävääkin, ainakin hän keksii tapahtumia. Paljon enemmän minua ei kiinnosta tämän lapset.

    • Glub

      Ja minusta on hyvä, että Chasilla on nyt tarinaa paljon, pidän hänestä, hän on pitkään ollut yksi lempihahmoistani, ja on keskeinen Emmerdalen henkilö.

    • Merkkihlö

      Bingo!
      Emma Barton on ilkeyden perikuva. Hahmo oli hetken pois, niin enpä edes kertaakaan ajatellut. Kun tulivat lomalta takaisin, niin ainiin joo tuokin on tässä sarjassa vielä..

      Kelly oli myös inhokkini. Kellään ei ole niin kettumaista ivahymyä kuin Adele Silvalla. Tosin lämpenin Kelly hahmolle, kun Jimmyn kanssa heilasti. Vaikka lapsen erottaminen isästään on anteeksiantamatonta.

      • muttaamutta

        Jimmy ei ole lapsen isä


      • kxft
        muttaamutta kirjoitti:

        Jimmy ei ole lapsen isä

        On :)


    • Perhanan Emma Barton<<< Tämä otsikko ja aloitus, ei ole todellakaan minun kirjoittama.
      Ehkä jonkun mielestä tuollainen on kauhean hauskaa ja jotenkin muka humorististakin.
      Kopioida täältä jonkun muun rekisteröimä nimimerkki, samanlaisine profiilikuvineen.
      Sitten kommentoida sarjaa näin, toisen nimissä. Tuollainen on ilmeisesti minulle tarkoitettua, nälvintää ja asiatonta ilkeilyä. Minun mielestäni tuollainen on ainoastaan, lapsellista, jopa sairasta ja kornia.

      Kirjoitustyylini ei ole edes tuollainen, joten kopiointikin on mennyt pieleen.
      Aika erikoista, ettei jonkun mielikuvitus riitä keksimään omaa nimimerkkiä.
      Vaan se pitää napata joltain toiselta.
      Ylläpito voisi hyvin poistaa tuon epäaidon aloituksen.

      • Tämän ketjun ensimmäinen juttu, tämä -Perhanan Emma Barton.
        Miten on mahdollista, että joku on päässyt muutelemaan kirjoittamiani kommentteja siten, että pisteiden jälkeen laittamani välilyönnit on poistettu? Joku on siis selvästi päässyt kirjautumaan minun nimimerkilläni, vaikka kenenkään ei pitäisi tietää salasanaani.
        Huomasin vasta äsken, että tuo ei ollutkaan vain kopiointi, vaan siinä on käytetty minun omaa nimimerkkiäni. Mutta minä en sitä ole kirjoittanut, eikä kirjoitustyyli ole muutenkaan minun.


      • Voihanolla
        Huomioita_sohvalta kirjoitti:

        Tämän ketjun ensimmäinen juttu, tämä -Perhanan Emma Barton.
        Miten on mahdollista, että joku on päässyt muutelemaan kirjoittamiani kommentteja siten, että pisteiden jälkeen laittamani välilyönnit on poistettu? Joku on siis selvästi päässyt kirjautumaan minun nimimerkilläni, vaikka kenenkään ei pitäisi tietää salasanaani.
        Huomasin vasta äsken, että tuo ei ollutkaan vain kopiointi, vaan siinä on käytetty minun omaa nimimerkkiäni. Mutta minä en sitä ole kirjoittanut, eikä kirjoitustyyli ole muutenkaan minun.

        Ehkä on käynyt niin, että tämä väärä "Huomiota_sohvalta" on muka unohtanut salasanan ja pyytänyt vaihtamaan uuteen? En sitten ymmärrä mitä hän hyötyy tästä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe