Ilkeät Jumalat, Taivaan KauhuKakarat

IlkeätAhneetJumalat

Kaikki Jumalamme, PääJumalia myöten, Jahvet, Jehovat, Sebaotit, Abbat (Heitä on monia per nimiryhmä, ikävä kyllä) ovat aloittaneet Rikos-Historiansa jo ennen vuotta nolla. silloin joku silloinen PääJumala teki jotain niin pahaa Syntiä, murhautti mm. alle 2-vuotiaita poikalapsia Jeesuksen alkuvuosina. Niistä Ajoista asti Herrat ovat kehittäneet Kristinuskon, jota EIVÄT kuitenkaan noudattaneet, toteuttaneet Oikein.

Raamattua alettiin vääntää, Uutta-Testamenttia, ja 400-luvulla jKr. se alkoi olla Ilmestyskirjaa myöten valmis. Niillä Ilmestyskirjan (=psykopaatin päiväkirja) alettiin pelotella Kirkon avulla ihmisiä ja tavallaan "Lopun Ajat" alkoivat jo niihin aikoihin. V. 476 jKr. alkoi Varhais-Keski-Aika, sitten Keski-Aika, joka kesti useita satoja vuosia. Ihmisiä murhattiin ja aika lailla teurastettiin niihin aikoihin, kun muita menetelmiä ei ollut. Ristiretket alkoivat n. 1000-luvulla jKr., JOPA 9 kpl n. 300 vuoden aikana, ja suuri osa niistä oli pappien ja Paavin alkuun laittamia. Silloinkin ihmisiä teurastettiin. Ristiretkillä yrittivät Herrat, papit ja Paavit "puhdistaa" Uskon asioita, surkein tuloksin. Heti Ristiretkien jälkeen alkoivat Noita-Vainot n. 1300-luvulla jKr., jotka kestivät Euroopan alueella kaiken kaikkiaan 1700-luvulle asti.

Analyyttisesti, loogisesti ajateltuna on ymmärrettävää, että Ristiretket, joita papit ja Paavit suuntasivat surmaamis-tavalla normaali-kansalaisiin, he saivat kaikki ihmiset pelkäämään, että Oikein Herrojen Jumalien avulla tullaan väkivalloin avuttomia kansalaisia surmaamaan. Seurauksena oli, että ns. "noidat" alkoivat käydä taistoon pappien harjoittamaa murhaamista vastaan selvitäkseen elämässä. Ja noi "noidat" olivat VAAN normaali-ihmisiä, joilla nyt vaan sattui olemaan ns. yliluonnolliset aistit, he varmasti näkivät kaiken, myös sen Mitä Henkimaailmasta Herrat kansoille määräsivät, säätivät. Nuo "noidat" sitten joutuivat ajojahdatuiksi ja rovioille, kidutus-piinapenkkeihin, ihan vaan sen takia, että halusivat pelastaa, säästää oman syyttömän henkensä.

Jos räjähteet olisi keksitty Euroopassa ja länsimaissa jo noihin Pahoihin Aikoihin, niin Maailmanloppu olisi silloin jo tullut. Kas kummaa, kun räjähteet keksittiin sitten Euroopassakin n. 1700-1800-luvulla jKr., niin siihen Loppui Herrojen Jumalien Ristiretket ja Noita-vainot, Kauhu-Ajat. 1700-luvun aikana alkoi paremmat, turvalliset, Rauhan Ajat. Mutta nyt ovat Herrat alkaneet uudestaan v. 2006 Apocalyptiset "Lopun Ajat". Herrat käyttivät hyväkseen tohon kaikkeen Inka-kalenterin päättymis-ajankohtaa, vuotta 2012, myös planeettojen lineaarista suhdetta Aurinkoon nähden (silläkin peloteltiin). mitkään Lopun Ajat EIVÄT olisi koittaneet vielä Aikoihin, JOS eivät Herrat Valtiaat ITSE olisi tulleet niitä ennenaikaisesti käynnistämään.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FaktatEsiin

      Lisää fakta-perusteita tukemaan aloituksen teesejä. Monet, useat profetiat vuosisatojen saatossa ovat ennustaneet samanlaisia profetioita mitä tulee tapahtumaan Maailmassa tulevina Aikoina. Mm. Islamin Uskon profetia, satoja vuosia vanha, on ennustanut, että Mustaa lippua kantava Lähi-Idän joukko tulee tekemään onnistuneen jihadismi-valloituksen moneen Valtioon, mm. Euroopassa, Lähi-Idässä ja Intiassa. No se Mustaa lippua kantava joukko on ISIS. Islamin profetia on myös ennustanut, että toisen kerran, kun Jeesus tulee Maan päälle elämään, Hän tulee murskaamaan Ristin ja rukoilemaan Imam Mahdin (Islamin Uskon, muslimien Messias Näinä Aikoina, Islamin profetian mukaan) selän takana, heidän hyväksi, ja että Jeesus porukoineen alkaa kääntämään Maailmaa Islamin Uskoon. No sekään Jeesus ei ole se sama, joka Ristillä roikkui, VAAN Vale- ja Väärä-Jeesus, joka ei tule noudattamaan eikä pelastamaan ketään Kristinuskolla.

      Myös Toisen Maailmansodan Aikoihin, joku eurooppalainen mies sai profetian, jossa hän ennusti, että Eurooppaan tulee satamaan taivaalta keltaista jauhetta ja että tankit, panssarivaunut vyöryvät Venäjältä, pelastukseksi tosin. Tämä kaikki tulisi tapahtumaan Kolmannen Maailmasodan Aikaan, näillä hetkillä. Myös bulgarialainen vanha mummo sai profetian vuonna 1996, jossa hän ennusti ihan samanlaisia ennustuksia kuin noi aikaisemmat. Mm. että Eurooppa tulee häviämään v. 2016 muslimisodassa. Ja kaikki hänen aikaisemmatkin ennustuksensa ovat pitäneet paikkansa n. 88%:sesti juuri silloin, kun hän on sanonut niiden olevan, tapahtuvan.

      No onneksemme ei vielä tänä vuonna, 2016, tullut muslimisotaa. Mutta kiitos siitä kuuluukin kaikille kansalaisille Euroopassa, jotka valppaina ilmoittivat ja varottivat poliiseja, viranomaisia todennäköisistä ISISläisistä, jotka vyöryivät pakolaisvirran mukana, "pakolaisiksi" soluttautuneina joka puolelle Eurooppaa. Tällä tavoin olemme saaneet suurimman osan "pakolaisista" käännytettyä takaisin, mutta ikävä kyllä ei varmasti tutkintavankeuteen Lähi-Itään. Siellä he kaikki ovat edelleenkin ja etsivät uusia reittejä, joiden kautta tulla soluttautumaan Euroopan yhteiskuntiin. Se, että muslimisotaa ei vielä käyty Euroopassa sen enempää, ei tarkoita sitä, etteikö se jokin päivä, ihan lähi-tulevaisuudessa olisi mahdollista. On ennustettu muissakin profetioissa, että seuraavien vuosikymmenien aikana Eurooppakin tulee olemaan muslimivoittoinen, että islamin Usko saa liikaa, enemmistö-vallan.

    • KaikkiSuunniteltua

      Myös mitä tulee Näihin Apocalyoptisiin "Lopun aikoihin", joita elämme paráikaa, on Suomenkin kohdalle ennustettu sellaisia profetioita, n. 100 vuotta sitten (lappilais-naiselle), että alkuun Jumala pitää suojelevaa Kättänsä pohjoismaiden yllä, mutta kun Ajat etenevät, kansalaisista tulee viisaita, sivistyneitä, tietäviä, ja kansa alkaa hylätä Jumaluuden. Sitten koittaa muka synnin aika, jolloin Jumala ottaa suojelevan Kätensä pois, ja antaa Suomeakin kurittaa, KOSTAA seitsenkertaisesti. No, tama kulunut yli vuosikymmen EI tullut vain seitsenkertaisesti, VAAN 77 x 7 x7-kertaisesti.

      Kaikki nämä vuodet, vuodesta 2006, ovat olleet Erittäin pahoja, todella vaarallisia Noita-Vaino-Aikoja, pimeätä Kauhun Keski-Aikaa, joissa syyttömiä vainotaan, esitellään törkeän vaarallisesti mukamas olevinaan syyllisiä, epäiltyjä. VAIKKA kaikki noikin Esitellyt asiat (mitä aistein näemme "Taivaalta") ovat olleet TÖRKEÄÄ VALETTA, Osa Todellakin Suurta Suunnitelmaa, jotta saadaan ihmiset olemaan mukamas likaisia, syyllisiä, syntisiä, JOTTA Herrat Jumalat, Valtiaat sitten kelpaisivat Jumalina, Herroina, jumalat hylänneelle kansalle. Näitä VALEITA, joita Herrat Jumalat langettivat, kaatoivat kansaan, olivat mm. Antikristus-lärväilyt v. 2009-2011, Hermafrodiitti-esittelyt yli viime vuosikymmenen aikaan, kaikki alapää-asiat, yli-seksuaalisuus ja lasten hyväksikäyttö-väitteet/-esittelyt erityisesti vuodesta 2011 alusta asti (vieläkin jatkuu, Herrat edelleen kaatavat niitäkin syyttömiin). Ja kaikki ihmiset, joita täällä on esitelty "Taivas-kanavan" kautta, ovat olleet ehdottomasti syyttömiä, avuttomia, vuosikausia YHTÄsoittoisesti Ylivallalla ja väkivalloin kaadettuja Uhreja.

      Myös suomi24.fi-palstoilla, "Uskonnot ja Uskomukset"/"Profetiat"-osiossa on ollut vuosien ajan erittäin paljon Jumalien "Oikeita" profetioita, joita Herrat Valtiaat ovat antaneet kansalle. Siellä oli mm. viime vuoden keväällä, 2015, sellaisia profetioita, joissa Jumala on lähettänyt Eksytyksen ja vieläpä Väkevänkin Eksytyksen, joilla oikeasti käytännössä katsoen ovat sen Eksytyksen turvin saaneet ja voineet jatkaa VALEHTELUAAN, Vääriä Törkeitä langetuksiaan, Väärin johdatteluaan. Siis niissäkin profetioissa, Jumalien Sanassa kansalle, Herrat ovat ITSE alkuun vuosikausia vääntäneet, asetelleet, langettaneet kansaan KAiken Valeella ja Vääryydellä, ja sitten ovat jälkikäteen (kun ovat saaneet syyttömät kaatumaan Herrojen Ansoihin ja virittelyyn) tulleet antamaan uusia profetioita, joissa ovat tulleet tuomitsemaan kaikki ne syyttömät kaatuneet, langetetut uhrit, VAIKKA Itse kaiken kaatoivat, asettelivat. Kaikki KUULUU todellakin Suureen Suunnitelmaan, jossa Jumalat hylkäävä kansa kaadetaan, langetetaan LIKAAN, syntiin, mukamas syyllisyyteen, JOTTA Herrat Valtiaat kelpaisivat taas meille. Koska näköjään on niin, että kun me ihmiset toinen toisensa perään hylkäämme Noin Hullut, Ilkeät, Pahat Jumalat, niin He tulevat enemmänkin sitten näkyviin. Ja sitä maksua He EIVÄT tahdo sietää, VAAN aina senkin laittavat muut, syyttömät (samatkin) AINA maksamaan kaiken, hengenvaarallisilla perättömillä "ilmiannoilla", eli esittelyillä mukamas syyllisistä, epäillyistä.

      • nää_on_näitä

        Sinun suunnittelusi on osa sinun elämääsi. Koita pärjäillä mielikuviesi kanssa. Onneksi on tällainen mahdollisuus että voit jakaa niitä mielikuvia ovat siten helpompia kantaa.
        Ihmiselle on ominaista kuvitella aivan ihmeellisiä ja sitten painiskella niitä kuvitelmiaan vastaan tai niiden kanssa, siinä suhteessa et ole mitenkään erityinen. Mitenkään väheksymättä, saat olla juuri niin erityinen kuin suinkin jos se on silloin kevyempi ollaksesi.
        Mikään ei ole sattumaa


      • Jahve-Sebaot
        nää_on_näitä kirjoitti:

        Sinun suunnittelusi on osa sinun elämääsi. Koita pärjäillä mielikuviesi kanssa. Onneksi on tällainen mahdollisuus että voit jakaa niitä mielikuvia ovat siten helpompia kantaa.
        Ihmiselle on ominaista kuvitella aivan ihmeellisiä ja sitten painiskella niitä kuvitelmiaan vastaan tai niiden kanssa, siinä suhteessa et ole mitenkään erityinen. Mitenkään väheksymättä, saat olla juuri niin erityinen kuin suinkin jos se on silloin kevyempi ollaksesi.
        Mikään ei ole sattumaa

        Mut on se kuitenkin kivaa ku aloittaja huomioi meidät jahvet. :D


      • Jahve-Jehova-Sebaot
        nää_on_näitä kirjoitti:

        Sinun suunnittelusi on osa sinun elämääsi. Koita pärjäillä mielikuviesi kanssa. Onneksi on tällainen mahdollisuus että voit jakaa niitä mielikuvia ovat siten helpompia kantaa.
        Ihmiselle on ominaista kuvitella aivan ihmeellisiä ja sitten painiskella niitä kuvitelmiaan vastaan tai niiden kanssa, siinä suhteessa et ole mitenkään erityinen. Mitenkään väheksymättä, saat olla juuri niin erityinen kuin suinkin jos se on silloin kevyempi ollaksesi.
        Mikään ei ole sattumaa

        Lisään tähän vähän juttua, kun näistä historioista taas höpötetään. Tää on hauska sekasotku, jos näin sanotaaan:
        "Nimellä Jehova eli Jahve eli Herra tunnettu Jumala on Poika, Jeesus Kristus (Jes. 12:2; 43:11; 49:26; 1. Kor. 10:1–4; 1. Tim. 1:1; Ilm. 1:8; 2. Nefi 22:2)."

        Jahve-Jehova ei ensinnäkään ole Jeesus vaan meikäläisen keksintö tuhansia vuosia sitten (king david)

        Jahve-Jehova on se "kauhukakaranne", tasoilla "vaalea leikkijeesus". Meikäläisen ymmärtää helposti väärin, ku käytän huumoria ja tosiaankin seikkailen teidän astraalimaailmassanne, joskus olen pannut halvalla uskiksia kun ne on niin herkkäuskoisia.
        Vähän kritiikkiä peliin niin a vot.

        Sanomani on, että älkää ottako raamatun negatiivisia kertomuksia liina vakavasti, ne on menneisyyttä. Nykyisyys on nuorison alkavaa kulta-aikaa ja ihan tavallista elämää. Nyt ei tarvitse valtiaidenkaan olla olevinaan, me ollaan ihan "tavallisia" ihmisiä ja opitaan siinä missä muutkin.

        Kirjoittaja on nähnyt vain historian negatiivista havinaa, nyt on positiivisuuden aika ja on noustava tunnekuohujen yläpuolelle ajattelemaan asioita positiivisemmin ja rakentavammin kuin ennen. Jumalatkaan ei ole mitään kovia tuomareita nykyään, mekin muututaan pehmeämmiksi.

        Jumala-käsite itseasiassa on vähän hölmö. Nää Jehovat on vain mennneisyyden patriarkkoja, jotka on joskus olleet ihan kuninkainakin esillä. Nyt enempi vain henkimaailmassa ja tietty tavis-ihmisenä.


      • Jahve-Jehova-Yaldabaoth
        Jahve-Sebaot kirjoitti:

        Mut on se kuitenkin kivaa ku aloittaja huomioi meidät jahvet. :D

        Eli taas tiivistetään. Se joka täällä on asioita rakennellut ahkerasti ja myös sotkenutkin - tekevälle sattuu - on Yaldabaoth.

        Yaldabaoth, kuningas Daavid, planeetan Rakentaja-Lucifer, ristilläkin riippunut ja Jeesukseksikin luultu, on ollut hyvin kaksinainen teoiltaan. Nyt ollaan kuitenkin astuttu positiivisuuden virtaan ja noustaan kohti Vesimiehen aikaa, jolloin positiivinen nuoriso nousee esiin.

        Vanhat raamattukalkkeutumat ymmärretään enempi kirjoittajien näkökulmasta yrityksenöä rakentaa parempi maailma.

        Ihmisten on ajateltava nyt omilla aivoilla, mikä on järkevää ja rakentavaa ja mikä ei. Kehittäkää erottelukykyä niin ei tarvitse möyhiä menneisyyden negatiivisissa haamuissa. Suomikin nousee yhdessä Euroopan kanssa.

        Yaldabaothista on parikin eri tarinaversiota. Platonin rakentaja-Yaldabaoth-tarina liittyy kuningas Daavidiin.


      • PainuJumaliesLuo
        nää_on_näitä kirjoitti:

        Sinun suunnittelusi on osa sinun elämääsi. Koita pärjäillä mielikuviesi kanssa. Onneksi on tällainen mahdollisuus että voit jakaa niitä mielikuvia ovat siten helpompia kantaa.
        Ihmiselle on ominaista kuvitella aivan ihmeellisiä ja sitten painiskella niitä kuvitelmiaan vastaan tai niiden kanssa, siinä suhteessa et ole mitenkään erityinen. Mitenkään väheksymättä, saat olla juuri niin erityinen kuin suinkin jos se on silloin kevyempi ollaksesi.
        Mikään ei ole sattumaa

        Vittu sä oot yks idiootti-kusipää, joka ei vittuakaan tiedä mistään mitään. Suksi sä helvetin kuuseen sun mielikuviesi kanssa. Kaikista profetioista on Mustaa Valkoisella, kaikista myös Aikakausista on Mustaa Valkoisella. Siinä sulle idiootti mielikuvia, kun et saatanan tyhmä tajua mikä ero on faktoilla ja sun Omilla mielikuvillas. Nää on näitä, sun omia mielikuvia, saatanan tyhmä. Painu Jumalies luo typeriä mielikuva-selittelyjäs hallusinoimaan. Ei tule Ikävä!


      • SaatananJumalat
        Jahve-Jehova-Sebaot kirjoitti:

        Lisään tähän vähän juttua, kun näistä historioista taas höpötetään. Tää on hauska sekasotku, jos näin sanotaaan:
        "Nimellä Jehova eli Jahve eli Herra tunnettu Jumala on Poika, Jeesus Kristus (Jes. 12:2; 43:11; 49:26; 1. Kor. 10:1–4; 1. Tim. 1:1; Ilm. 1:8; 2. Nefi 22:2)."

        Jahve-Jehova ei ensinnäkään ole Jeesus vaan meikäläisen keksintö tuhansia vuosia sitten (king david)

        Jahve-Jehova on se "kauhukakaranne", tasoilla "vaalea leikkijeesus". Meikäläisen ymmärtää helposti väärin, ku käytän huumoria ja tosiaankin seikkailen teidän astraalimaailmassanne, joskus olen pannut halvalla uskiksia kun ne on niin herkkäuskoisia.
        Vähän kritiikkiä peliin niin a vot.

        Sanomani on, että älkää ottako raamatun negatiivisia kertomuksia liina vakavasti, ne on menneisyyttä. Nykyisyys on nuorison alkavaa kulta-aikaa ja ihan tavallista elämää. Nyt ei tarvitse valtiaidenkaan olla olevinaan, me ollaan ihan "tavallisia" ihmisiä ja opitaan siinä missä muutkin.

        Kirjoittaja on nähnyt vain historian negatiivista havinaa, nyt on positiivisuuden aika ja on noustava tunnekuohujen yläpuolelle ajattelemaan asioita positiivisemmin ja rakentavammin kuin ennen. Jumalatkaan ei ole mitään kovia tuomareita nykyään, mekin muututaan pehmeämmiksi.

        Jumala-käsite itseasiassa on vähän hölmö. Nää Jehovat on vain mennneisyyden patriarkkoja, jotka on joskus olleet ihan kuninkainakin esillä. Nyt enempi vain henkimaailmassa ja tietty tavis-ihmisenä.

        Ei todellakaan läheskään kaikille tule positiivisuuden Aikaa. Sillä tarkat, se ken uskaltaa katsoa kaiken verhon läpi, eli mitä taivaassa, henkimaailmassa tapahtuu omaisillemme. Täällä todellakin edelleen tulee jatkumaan syyttömien kiduttaminen, kiusaaminen ja hengenvaaroihin ajaminen.

        Älkää tulko te, jotka ette ole nähneet, aistineet näitä mitään asioita. Älkää oikeasti tulko sanomaan, että mun puheeni (monet ovat nähneet ihan samat asiat) on omia höpinöitä. Kattokaas, kun täällä näköjään Valtiaat valitsevat mitä tekevät kellekin, kenet uhraavat, ja kuinka paljon kiusaa ja kiduttaa hengiltä, niin Maan päällä kuin Taivaassa. Ja utopistisia uneksimisia, että Maapallo olisi elinkelvollinen seuraavat n. 12 000 vuotta. Kannattaa katsoa oikein koko Maapallonkin tilaa, lähestymmekö oikeasti koko ajan aurinkoa, öljyt porattu maapallon sisältä niin, että mannerlaatat hitsaavat kiinni voiteluölyn puuttuessa, eli maanjäristyksiä seuraa.

        Nääs yhdet saa uskoa yhteen asiaan näköjään ja toiset pakotetaan vaikka mihin rooliin ja osaan. Tasan EI mene todellakaan onnenlahjat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe