Syyria belsebuulin sotanäyttämö

kummanhiljaistaon

Sielunvihollinen on nyt onnistumaisillaan Syyrian sotanäyttömöllä. Se on saanut vedettyä sinne sotilasjoukkoja maailman mahtimaista, siellä on USA:n sotajoukkoja, siellä on Venäjän sotajoukkoja, siellä on Kiinan sotajoukkoja, siellä on Iranin sotajoukkoja, siellä on Saudi-Arabian sotajoukkoja, siellä on Turkin sotajoukkoja ja siellä on sotajoukkoja Euroopan suurista maista.

Suotana haluaa sieltä käsin synnyttää valtaisan maailmanlaajuisen palon, jossa se voisi tuhota ja tappaa miljoonia ja taas miljoonia ihmisiä..

Nuo sielunvihollisen alaiset johtajat ja hallitukset ovat tarttuneet belsebuulin syöttiin ja lähteneet tuonne sotanäyttämölle, josta on tarkoitus saada valtaisa palo aikaan kaikkialle maailmaan...

Jeesus varoitti tästä:
Joh. 10:10
Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan

Kaikki ne maat, joita sielunvihollisen 'kansojen ruhtinaat' hallitsevat ovat lähettäneet sinne joukkojaan ja kohta tuo näyttämö on valmis räjähtämään lopulliseen liekkiin ja levittämään kaikkialle maailmaan hirvittävät sodan kauhut ...

Ovatko uskovat heränneet asialle? Ovatko seurakunnat heränneet asialle?

Emmekö me näe emmekä kuule - missä ovat rukouskokoukset Syyrian tilanteen puolesta?

Luulisi, että Jeesuksen seurakunnissa rukoiltaisiin yöt ja päivät tuon Syyrian äärimmäisen vaarallisen tilanteen johdosta?

Missä rukoillaan?

Maailmanpalo on syttymäisillään ja seurakunnat jatkavat vain samaa menoa, 'rauha, rauha .. ei hätää mitään' ....

Jumalattomatkin näkevät jo vaaran - nukkuvatko seurakunnat ja uskovat?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedätköajan

      1 Tess 5

      Kannattaa lukea nyt tuo luku!

    • KTS--

      Teijän oma lahkolössihän se on tämän sopan keittänyt 70 vuoden kokemuksella.

      Löytyis vaan se Jeesus joka tulee tän sopan TEILLE syöttämään sillä TEILLE se kuuluu!

      • Hamaslössi

        KTS--
        10.3.2016 23:45
        Ime turpaasi omaa lääkettäsi ihan kiltisti äläkä kiukuttele yhtään.


      • Hamaslössi

        KTS--
        14.9.2016 21:19
        Jos tönit mun kavereita oot itse kuollut .
        Kommentoi


        KTS--
        14.9.2016 21:21
        Ja tavataan Stokkan kellon alla. 
        Sano aika!


    • ApuaKristuksenNimessä

      Vastaus nimimerkille "kummanhiljaistaon" ja tiedoksi muillekin:

      Omituisen hiljaista on ollut jo vuosia. Johtuneeko siitä syystä, että Syyria kansalaisineen valittiin kansainväliseksi sijaisuhriksi vuonna 2011, jota on sitten saanut kiduttaa ja tuhota eri suunnista.

      Sodasta kärsivät ovat jo vuosia toistaneet, että maan ulkopuolella olevat ovat heidät jo täysin unohtaneet ja siltä se kyllä aika paljolti näyttääkin.

      Ja avustaminenkin on kaapattu hallintoihin kytköksissä oleviin järjestöihin niin, että näiden ulkopuolelta on ollut hyvin vaikeata tavoittaa hätää kärsiviä tai saada heihin edes yhteyttä.
      Pakolaisleireillä pakolaiset ovat vapautensa menettäneiden vankien asemassa, jotka ovat menettäneet kaiken muunkin ja joutuvat alistumaan kaikenlaisiin nöyryytyksiin kuten väkisin tyrkytettäviin, elimistöä saastuttaviin rokotteisiin sekä olemaan nykyaikaisten orjamarkkinoiden kauppatavaraa.

      Tämä syyrialaisten eristäminen sijaistuhottaviksi olisi pitänyt estää jo aikoja sitten Kristuksen hylänneistä hallinnoista erottautuvien ja Kristukseen liittyvien ihmisten ja ihmisyhteisöjen suoralla puuttumisella tähän hirvittämään murhenäytelmään eikä se aivan myöhäistä liene edelleenkään.
      Paikan päällä oleviin ihmisiin tulisi saada hetimiten riippumattomat yhteydet ilman väliin asettuvia kontrolloijia. Ja näiden Kristuksen hylänneistä hallinnoista erottautuvien ja Kristukseen liittyneiden ihmisten ja ihmisyhteisöjen tulisi järjestää omatoimisesti vaikka rekkakolonnat ajamaan läpi Euroopan viemään avun suoraan paikan päälle Kristuksen nimessä ja voimassa.

      On olemassa keinoja, joilla näiden sijaiskärsijöiksi valittujen syyrilaisten tilannetta voidaan parantaa hetimiten. En kerro tässä, mitä ne ovat, mutta ne toimivat varmasti, kunhan ensiksi saadaan heihin riippumattomat yhteydet. Kuka kykenisi järjestämään näitä yhteyksiä?

      Tilanne juuri tällä hetkellä Syyriassa on äärimmäisen vaarallinen ja suuren maailmansodan lähtölaskenta on huhujen mukaan parhaiillaan menossa.
      Väitetään, että Yhdysvallat kumppaneineen haluaa päästä nyt iskemään suoraan Syyrian ja Venäjän sotajoukkojen kimppuun Alepon humanitaarista hätää tekosyynä käyttäen ja ennaltailmoittamatta, mihin Venäjän Federaatio on puolestaan ilmoittanut vastaavansa riittävillä sotilaallisilla vastaiskuilla.
      Jos ja kun sellainen isku tulee ja vastaiskut seuraavat, niin tämä saattaa kytkeä sellaiset maailmanlaajuisen tuhon ketjureaktiot etenemään räjähdysmäisesti, ettette tekään tiedä, mistä pian löydätte itsenne pakolaisina, edellyttäen, että olette enää edes hengissä. Kaikki veljeilyt Naton ja Yhdysvaltain hallinnon kanssa tulevat olemaan itsetuhoisia.

      Viime tiistaina Venäjän Federaatio järjesti 40 miljoonalle kansalaiselleen väestönsuojeluharjoitukseen ydinsodan uhkan varalta ja väitteiden mukaan sen hallinnon osia olisi jo sijoitettu bunkkereihin. Ja Yhdysvallat oli jo ennen tätä väitteiden mukaan aktivoinut ohjuspuolustusjärjestelmänsä, joka taasen kuulemma merkitsee aktiivista sodantilaa.

      Joten aika jännittäviä päiviä elämme. Ja kaikki näennäinenkin rauhallisuus saattaa olla poispyyhitty yllättäen ja ihan hetkessä.
      Parin päivän päästä ma 10.10. - ti 11.10.2016 on suuri sovituspäivä Kaikkivaltiaan kalenterin mukaan, mikä saatta olla aika ratkaiseva hetki tulevaa ajatellen.

      • Hyväjärjestys

        Pyhä järjestys tuo eksytystä, edustamansa krislamia profetioihin kristillisessä maassa. Emme hyväksy valheellista sanomaa.


    • rukoilkaarauhaa

      ApuaKristuksenNimessä ja kummanhiljaistaon ovat oikeita profeetallisia kirjoituksia. Muut ovat täysin omituisia sepitelmiä.

      Nyt on aika rukoilla tosissaan Rauhaa Syyriaan!

      Herra, anna sellainen läsnäolosi Syyriaan, että kaikki aseet vaikenevat ja jopa sulavat käyttäjiensä käsissä, niin että ihmiset tulisivat tietämään, että sinä Jeesus Kristus olet Herra.

      Puutu Herra todella väkevästi nyt Syyrian tilanteeseen, niin että paholaisen hankkeet kaatuvat ja tuhoutuvat.

      Amen. Kiitos Herra Jeesus.

      • Tätiimmeinen

        Tuohon rukoukseen on syytä yhtyä.


    • rauhaaeisotaa

      Suomikin onneton on mukana tuossa sodassa.

      Suomikin on jo annettu 'vihollisen enkeliruhtinaan haltuun'.

      Kaikkia niitä valtioita johtaa 'vihollisen enkeliruhtinas', jotka ovat mukana Syyrian sotanäyttämöllä.

      Miten voin noin sanoa?

      Jumala ei ole ketään lähettänyt sotimaan Syyrian sotanäyttämölle!

      Jumala lähettää vain rauhanrakentajia!

    • Jeesuksellaonvalta

      Jeesus, auta ja armahda.

      Pelasta Syyrian kansa tuosta hädästä - anna rauha.

      Lähetä enkelisi tuhoamaan kaikki nuo sodanlietsojat.

    • alkaakohetiperjantaina

      presstv:
      'Venäjä on varoittanut, että mitään uhkaa vastaan ​​voimia Syyriassa ei jäädä vaille vastausta, kun ulkomainen tukema oppositio ryhmä pyydetään ilmatorjunta-aseita.

      "Joka tapauksessa haluaisin sanoa, että Venäjä ei anna kenenkään uhata sen kansalaisten elämän, mukaan lukien varusmiehet. Jokainen epäystävällinen tähtäävät toimet Venäjä ei jää ilman seurauksia, "Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova kertoi lehdistötilaisuudessa Moskovassa torstaina.

      Maanantaina Syyrian tärkein oppositioryhmittymä High neuvottelut komitea (HNC), kehotti ulkomaisia ​​sponsoreita toimittamaan militantteja ihmisen-kannettavia air-(MANPADS)'

      zerohedge:
      'Kaksi viikkoa sitten, kun Yhdysvaltain katkaisi kahdenvälisiä suhteita Venäjän kanssa meneillään olevaa Syyrian sijaissota, me raportoitu , että osana Amerikan "seuraavat askeleet" olisi keskustelua sotilaallisia vaihtoehtoja. Kuten Reuters raportoi tämän jälkeen "keskustelut käydään" henkilöstön tasolla, "ja on vielä tuota mitään suosituksia presidentti Barack Obama, joka on vastustanut tilaaminen sotatoimien Syyrian presidentti Bashar al-Assad maan monisivuinen sisällissota . "presidentti on pyytänyt kaikkia virastojen esittää vaihtoehtoja, tuttuja, joitakin uusia, että olemme erittäin aktiivisesti tarkistamalla", Blinken sanoi. "Kun pystymme toimimaan näiden tulevina päivinä me on mahdollisuus palata ja puhua niistä yksityiskohtaisesti. "

      Nopea eteenpäin tänään, kun sillä Reuters jälleen raportoi , että on tullut aika Yhdysvaltain tehdä päätös: perjantaina presidentti Barack Obama ja hänen top ulkopolitiikka neuvonantajia odotetaan täyttävän harkita sotilaallisia ja muita vaihtoehtoja Syyriassa Syyrian ja venäläinen lentokone jatkaa nuijia Aleppo ja muut tavoitteet.
      äällä ovat tunnettuja: jotkut enemmän inflaatiovastainen "top virkamiehet" kertoi Reutersille, että Yhdysvaltojen on toimittava voimakkaammin Syyrian tai "vaarassa menettää millaista vaikutusvaltaa se on edelleen yli kohtalainen kapinallisten ja sen arabien, kurdien ja Turkin liittolaisia taistella islamilainen valtio. " Luonnollisesti tämä merkitsee sitä, että yhdet vaihtoehdoista sisältää suoraan Yhdysvaltain sotatoimia kuten ilmaiskuja Syyrian sotilastukikohdat, ammusten varastoja tai tutka ja ilmatorjunta-emäkset .'

      Tällaisia uutisia siis maailmalla kuullaan, mutta meiltä Suomalaisilta nämä pimitetään tyystin täällä.

    • keskipisteenälähiitä

      Tiedämme nyt, että paholainen majailee nyt Syyriassa, siellä on menossa suuri yritys saada aikaan suurta tuhoa maailmanlaajuisesti.

      On Raamatullista, että maailman tapahtumien keskipisteeksi asettautuu lähi-itä jälleen kerran.

      Uskovien pitäisi kaduille kantamaan suuria kylttejä, joissa lukee: 'Rukoilkaa Syyrian puolesta'

      Luterilaiset sentään ovat heränneet ja soittavat kirkon kelloja Syyriassa kuolleiden muistoksi.

      Kirkonkellot ovat joskus soineet vaaran merkiksi ja ehkä tämä yhteys kannattaa nyt muistaa!

    • Ani:
      'Assad haluaa jatkaa Aleppon tuhoamista. Assad sanoo, ettei ole muuta vaihtoehtoa, kuin siivota Aleppo terroristeista ja ajaa heidät takaisin Turkkiin tai sitten surmata heidät.

      Tämä operaatio on pakko viedä päätökseen, mitään muuta vaihtoehtoa ei ole eikä tule. Tämä on ainoa vaihtoehto.'

      Vapaasti referoitu käännös.

    • sotanäyttömörakenteilla

      Venäjä on vahvistanut, että se jää pysyvästi Syyriaan omiin tukikohtiinsa sodan jälkeenkin.
      Venäjä ei siis aio Syyriasta lähteä mihinkään.

      Mitä amerikka ja englanti tekevät?

      • Syyria on perinteisesti ollut jo vuoskymmenet Venäjän liittolainen. Nyt Venäjä istahtaa sinne pysyvästi ja muut voi vain ihmetellä.


    • mitätahtuukaan

      Lisää joukkoja kerätään Syyrian liepeille, niinkuin uutisista kuulemme.

    • mikäsuunta

      Isketäänkö pian Damaskoon?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe