Suomeen oma Amazing Race?

Pertsa

Kun lähes kaikista realitysarjoista on saatu aikaan myös suomalainen versio niin vielä olisi kiva saada Amazing Race sarjasta suomalainen versio.

Kun homma tehtäisiin vielä kunnolla ja yhtä hienosti kuin amerikkalainenkin sarja niin katsojia riittäisi.

12

2094

Vastaukset

 • Kyllä kyllä. Ja hirveätä vauhtia Helsinki-Tallinna-Haapsalu-Visby-Holmenkollen-Inari ja maali Linnanmäelle.

 • mutta eihän suomalaisilla ole varaa tehdä noin huikeita juttuja, saati saada sellaisia sponssajia kuin noilla, että voivat jakaa karibianristeilyjä yms ohessa.

  Eli Suomen versio olisi juuri joku tallinna, tukholma, lappi ............

  • Kieltämättä sarjan tuottaminen ei ole mistään halvimmasta päästä, ei välipalkintoina tarvitse olla mitään karibian risteilyjä vaan esimerkiksi Tallinnan/ruotsin risteilyjä tai euroopan viikonloppupaketteja, pääpalkintona voi olla vaikka 40 000 euroa jos sen suureellisempaan ei ole varaa. Lentoliput tosin maksaa ja taitaa ohjelman juontajalla ja tiimillä olla yksityiskone käytössä jotta he ehtivät ajoissa ottamaan vastaan ensimmäisiä kilpailijoita. Onhan Robinsonikin tehty suomeen ja se on hyvin onnistunut vaikka kallis olikin, miksi ei myös amazing race. Jonkun pelkästään suomessa/pohjoismaissa kuvattavan sarjan seuraaminen ei kyllä todellakaan jaksaisi kiinnostaa mutta jo lentämällä Eurooppaan saisi pientä kansainvälistä tunnelmaa eikä lennot nyt kovin kalliita euroopan sisällä ole. Robinsonia ja suurta seikkailua voi hyvin verrata tässäkin asiassa, robinsonissa oli oikeeta selviytymismenoa mutta eihän Suuren seikkailun makkaranpaistajat jaksaneet kiinnostaa.


  • Pertsa kirjoitti:

   Kieltämättä sarjan tuottaminen ei ole mistään halvimmasta päästä, ei välipalkintoina tarvitse olla mitään karibian risteilyjä vaan esimerkiksi Tallinnan/ruotsin risteilyjä tai euroopan viikonloppupaketteja, pääpalkintona voi olla vaikka 40 000 euroa jos sen suureellisempaan ei ole varaa. Lentoliput tosin maksaa ja taitaa ohjelman juontajalla ja tiimillä olla yksityiskone käytössä jotta he ehtivät ajoissa ottamaan vastaan ensimmäisiä kilpailijoita. Onhan Robinsonikin tehty suomeen ja se on hyvin onnistunut vaikka kallis olikin, miksi ei myös amazing race. Jonkun pelkästään suomessa/pohjoismaissa kuvattavan sarjan seuraaminen ei kyllä todellakaan jaksaisi kiinnostaa mutta jo lentämällä Eurooppaan saisi pientä kansainvälistä tunnelmaa eikä lennot nyt kovin kalliita euroopan sisällä ole. Robinsonia ja suurta seikkailua voi hyvin verrata tässäkin asiassa, robinsonissa oli oikeeta selviytymismenoa mutta eihän Suuren seikkailun makkaranpaistajat jaksaneet kiinnostaa.

   Robinsonhan kuvattiin ties minä yhteiseurooppalaisena produktiona, saarella oli monen maan joukkueet samaan aikaan.

   Ei Suomessa ole varaa tehdä Amazing race-kilpailua, sääli..


  • talks kirjoitti:

   Robinsonhan kuvattiin ties minä yhteiseurooppalaisena produktiona, saarella oli monen maan joukkueet samaan aikaan.

   Ei Suomessa ole varaa tehdä Amazing race-kilpailua, sääli..

   Olihan Suomessa vuosia sitten Far out, joka taisi olla ihan suomalainen konsepti.

   Hieman samantyyppinen idea, kuin Amazing Racessa, vaikka vastakkain kilpailemassa olikin aina vain 2 paria.

   Ja tulihan siitä ohjelmasta kaksi uutta julkkista: Tatu ja mikäs sen toisen kaverin nimi oli?


  • Edelläkävijä kirjoitti:

   Olihan Suomessa vuosia sitten Far out, joka taisi olla ihan suomalainen konsepti.

   Hieman samantyyppinen idea, kuin Amazing Racessa, vaikka vastakkain kilpailemassa olikin aina vain 2 paria.

   Ja tulihan siitä ohjelmasta kaksi uutta julkkista: Tatu ja mikäs sen toisen kaverin nimi oli?

   eeka


  • Espoossa olisi hyvä Amazing race kohde Ison Omenan parkkihallit, eli kauppakeskuksesta pitäsi päästä tiettyyn parkkihalliin :)


 • Noh, ensinnäkin vain naurettavan pienestä osasta realitysarjoja on saatu suomalaisversio. Ei tosiaan "lähes kaikista". Mitä Amazing Race:n tulee, eipä olisi Suomella oikein rahaa järjestää samanlaista maailmanlaajuista kisaa. Ainakaan samassa laajuudessaan. Eipä silti, ideahan olisi mainio, vaikka ihan vain suomen sisälläkin järjestettynä.Onhan tämä laaja maa.

  Hmm...tai ehkä sitä sittenkin voitaisiin käväistä myöskin Virossa, Venäjällä ja Ruotsissa, ehkä Norjassakin. Etemmäksi Suomalaisia ei kannattaisi enää ohjelmassa päästää. :)

  • Niinhän se on että hyvää ei saa halvalla, mitään pelkkää suomen matkailua ei jaksaisi katsella mutta Eurooppa tarjoaa hyvät mahdollisuudet tällaiselle suomalaiselle sarjalle, lentoliput ovat loppuenlopuksi melko pieni menoerä tällaisessa sarjassa.

   Meinaatko että suomalaisia ei pitäisi päästää viroa ja tukholmaa pidemmälle? kovin sisäsiittoinen näkemys sinulla on suomalaisista maailmalla. Sitäpaitsi tuollaisessa sarjassa kilpailijoilla täytyy olla suuri paineensirtokyky ja fyysinen kunto, ei siellä "kaljamahaturistit" välttämättä pärjäisi.

   Rahoitusta voisi hakea sponsoreilta kuten tähänkin saakka on ollut monissa ohjelmissa/elokuvissa. Hyvä sponsori voisi olla esimerkiksi joku Aurinkomatkat tai vastaava koska Euroopassa ja muuallakin olisi esimerkiksi jo valmiina suomalaisia matkaoppaita apuna järjestämään tällaisen kisan järjestelyitä.


 • Juuri niin. Haistakaa paska

 • Pori, Köötepori, Kälviä-Luumäki

 • Kuka maksaa kuvaajien liput? Vai laitetaanko kypäräkaḿerat kilpailijoille ja kisa norskilla Malagaan?

  PS. Selviytyjät suomi näyttää muuten miten tuotantoyhtiön resurssit antavat mahtavat puitteet ohjelmalle.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3443