Pauli Vahteran kolumni kertoo mitä monikulttuuri..

Käsittämätöntä

26

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yfgjhkij

      Sdp:n edustajat mikkelissä kuuluvat samaan veneeseen.

    • pysykää-poissa

      Jos multa kysytään, niin kaikki matut ulos suomesta hyvän sään aikana.

    • einaroinen

      Vahtera on syrjäytynyt katkera persu. Hänen sanomisillaan ei ole arvoa palaneen puupennin vertaa.

    • Ghhujfffgu

      Mikä einaroiselle avuksi?

      • ängervöinen

        Ei einaroista voi auttaa. Menetetty tapaus.


    • einaroinen

      Kyllä te olette säälittäviä. Aikuisten oikeasti.

      Vahtera elää omassa kuplassaan. Sinne eivät tosiasiat pääse.

      • Fhhjjjk

        Saatko tyydytystä valehtelusta suvakki?


    • sananvapauden_airut

      Mikä noissa Vahteran jutuissa ei pidä paikkaansa? Voisit einaroinen vähän yksilöidä paremmin.

    • einaroinen

      Näissä Vahteran höpinöissä on käytetty taustatietoina tunnettua tutkija Stetsonin menetelmää eli ne ovat hatusta vedettyjä.

      Kyllä yhdeksän lapsen yksinhuoltaja on harvinainen poikkeustapaus niin suomalaisten kuin muunmaalaistenkin keskuudessa. Ns. urbaania legendaa.

      Hälytyskellojen pitää soida viimeistään siinä vaiheessa, kun joku väittää, että tiedot ovat sosiaalitoimesta vuodettuja. Jos se pitäisi paikkaansa, kyse on rikoksesta. Ja kun se todennäköisimmin ei pidä paikkaansa, kyse on MV-sivujen tyyppisestä trollaamisesta. Itse kallistun jälkimmäiselle kannalle.

      Miksi joku virkavastuulla toimiva vaarantaisi oman elantonsa vuotamalla tietoja jollekin persujen änkyrälle? Suurena vaarana on kuitenkin viran menettäminen ja raastupaan joutuminen.

      Näitä juttuja kynäilevät pienessä sievässä teinit, jotka ovat mielestään hauskoja. Eivät ole.

      • kaksinhuoltaja

        Siis onko se yhdeksän lapsen yksinhuoltaja harvinainen poikkeustapaus vai urbaania legendaa?


      • Virkavastuussa_olevia

        tilanne johon ovat kaltaistesi suvakkien takia joutuneet, vituttaa takuulla. Ei sen puoleen, siinäkin joukossa on suvakkeja jotka pitäisi lähettää samalla Siperianjunalla maahantunkeutujien mukana aavikolle.


      • satu_meni_saunaan

        Kyllä tämä einaroisen urbaanilegenfaksi leimaama juttu on totta. Sen myös tiedän omakohtaisesti että ainakin Mikkelin terveystoimen henkilökunta vuotaa tietoja. Miksi sosiaalitoimen henkilökunta ei vuotaisi, eivät ne kovin fiksuilta vaikuta noissa matu-asioissakaan.


      • einaroinen

        Vahteran jutut ovat pääasiassa tätä urbaania legendaa.

        En usko, että kovin moni ottaa näitä vanhan höppänän miehen kuvitelmia kovin tosissaan. Sääli, että valtakunnalliset lehdet menevät halpaan. Kai Iltalehdessä lasketaan, että persuiltakin voi saada jonkun roposen kynittyä. Kyynistä.


    • Talvisodanhenki

      Tämä "einaroinen" vaikuttaa varsin psykoottiselta vesseliltä hienoine perusteluineen (joille ei tälläkäänkertaa löytynyt mitään faktapohjaisia perusteluja) Kaikki kirjoittelut perustuu omiin narsistisiin tuntemuksiin, on melko huikeaa että tämä kyseinen tyhjänlässyttäjä kehtaa väittää PAULI VAHTERAN valehtelevan kirjoituksissaan vaikka mies on tunnettu pilkuntarkaksi asioiden selvittäjäksi ihan ulkomaita myöden. Nyt niitä tilastoja kehiin millä Vahteran antamat tiedot kumotaan! -KIITOS-

    • SinneSinne

      Talvisodomia ja raskittaja, please sillalta järveen mars.

    • Todistaja

      Vai einaroinen psykoottinen, hehehe. Moni muu, muttei hän. Ajatus ja juttu luistaa vallan mainiosti.

      • TyhmälläOnMontaNimeä

        Sama henkilö:
        -einaroinen
        -Todistaja
        -ängervöinen
        -kivisydänn
        -savon viäntäjä


      • einaroinen

        No nytpä iskit kirveesi reippaasti kiveen. Minulla ei ole mitään tekemistä noiden toisten nimimerkkien kanssa.

        On omalaatuista, kun jää keskustelussa alakynteen, pitää ruveta arvailemaan toisen henkilöllisyyttä. Noloa. Keksi itse sanottavaa.

        Se on tämä interneetti siitä haaska kapistus, että minäkin saatan olla teini, aikuinen, keski-ikäinen tai ikämies/nainen. Voin asua Mikkelissä, Norjassa (huulirasvaa, nam, nam), Jamaikalla, Kiinassa tai missä päin tahansa maailmaa. Bitit kulkevat avaruudessa.

        Lähden tästä sukeltelemaan siniseen mereen (hups, nyt taisi tulla paljastettua vähän liikaa...)


      • Todistaja
        TyhmälläOnMontaNimeä kirjoitti:

        Sama henkilö:
        -einaroinen
        -Todistaja
        -ängervöinen
        -kivisydänn
        -savon viäntäjä

        Marko, kiitos kiitos. Joko olet täytellyt lisää polttopulloja suojateillesi. Tai painanut hirrrvittäviä kuvia ooppeliasentajien apukoulupaitoihin. Minä olen noista kivisydänn ja Todistaja, en muuta. Minut on rankattu hyvään ryhmään. Tunnen jopa pienoista ylpeyttä.


    • einaroinen

      Jatkan vielä sen verran, että kävin lukemassa pari kolme Vahteran Iltalehteen kirjoittamaa "kolumnia".

      Hän on näköjään harmaapartainen teini, joka uskoo omaan julistukseensa. Kun olen jostain kuullut, että näin on saattanut tapahtua, kai se totta on.

      Kaikissa teksteissä on vakuuttavan tuntuisia lukuja. Missään ei kuitenkaan mainita lähteitä, mistä luvut on saatu.

      Jos Suomessa istuu turvallisesti rivitalonsa sohvalla ja kirjoittaa siitä, mitä Välimerellä tapahtuu, pitäisi ainakin olla paljon lähdeviitteitä. Muuten uskottavuus on nolla. Tasan.

      Vielä suuremmalla syyllä siksi, että teksteissä puhutaan miljoonista ja miljardeista. Näillä on helppo hämätä.

      Ihminen hahmottaa summat, jotka ovat hänen kuukausipalkkansa luokkaa. Kaksi tonnia, kolme tonnia, neljä tonnia. Ihminen hahmottaa summat, jotka ovat hänen asuntolainansa kokoluokkaa. Sata tonnia, sata viisikymmentä tonnia, kaksi sataa tonnia.

      Kun mennään lukuisiin miljooniin ja miljardeihin, käsitys hämärtyy. Niitä summia ei voi verrata omaan palkkaan tai asuntolainaan. Tällaisten summien sumuverhossa voi väittää mitä tahansa. Vahtera tekee juuri tätä.

      Minä voin kirjoittaa kolumnin, jossa sanon, että maahanmuuton kulut ovat pari miljoonaa. Sitten joku toinen kirjoittaa, että ne ovat parikymmentä miljoonaa. Seuraava jatkaa, että ei, ne ovat pari miljardia. Tavallinen Teuvo perussuomalainen on ihan pihalla. Ei hän enää ymmärrä mistään mitään.

      • ViännäVähänVälillä

        Älä kuvittele, että normaali ihminen ei muka hahmottaisi mitä miljoona on, jos sinä et itse hahmota.

        Sen kun otat ne Vahteran kolumnit käsittelyysi ja käyt ne täällä lause kerrallaan läpi. Hänen puheidensa kumoaminen on varmaan sinulle lastenleikkiä, joten näytä meille, että Vahtera on väärässä ja sinä oikeassa.

        Sinun pitää vain käydä meidät vakuuttaaksesi lause kerrallaan hänen kirjoituksensa läpi ja laittaa aina oma vastineesi perään. Eikös olekin helppoa?

        No niin, käyppäs nyt jo tuumasta toimeen. Niin pitkään olet pelkkä trollaava pelle, ennen kuin teet juuri niinkuin minä ohjeistin.

        PS. En pidätä hengitystäni odotellessani Vahtera juttujen purkamista atomeiksi ja sinun perusteltuja vastineita lähdelinkkeineen. Sinusta ei ole siihen.


    • einaroinen

      Vahtera ei todellakaan yhdessäkään sepustuksessaan esitä mitään luotettavia lähteitä. Tekstit ovat yhtä tyhjän kanssa. Niin kuin lehmä veteen paskantaisi.

      "Sosiaalitoimesta vuodettu", no sehän täyttää rikoksen tunnusmerkit. Sossuilla on vaitiolovelvollisuus.

      Jos esität väitteen, että vaikkapa somali on saanut x euroa tukea, sinun pitää esittää myös kopio kuitista, joka tämän osoittaa. Eikö tämä ole selvää ja reilua?

      Noissa Vahteran mietelmissä menee kyllä fakta ja fiktio sekaisin. Siellä liidellään sellaisissa sfääreissä ettei äärtä ei laitaa.

      Jos itse on vannoutunut maahanmuuton vastustaja eikä kuuntele ketään muuta, ei se tee kenestäkään asiantuntijaa. Hän on vain ennakkoluuloihinsa takertunut jäärä.

      • EiköÄlyRiitä

        Sanoinhan, että sinusta ei ole siihen. Olisi ennemmin kannattanut olla kirjoittamatta mitään, mutta sinun oli vaan pakko tulla näyttämään, ettei sinusta ole yhtään mihinkään. Huvittava tapaus.


    • einaroinen

      Nyt on kulunut jo monta päivää eikä ole yhtään lähdeviitettä Vahteran väitteisiin löytynyt. Miksikähän?

      Nettiin on perustettu sivusto, joka ampuu alas maahanmuuttajiin liittyviä perusteettomia väitteitä. Arvelisin, että Vahtera esiintyy tuolla sivustolla ahkeraan.

      Jos esiintyy numeroniilona, pitää pystyä näyttämään toteen väitteensä. Jos sanon, että mustalainen pyytää 20 vuotta vanhasta dieselimersusta tonnin, minun pitää osoittaa se netti-ilmoitus, jossa näin sanotaan. Eikö tämä ole selvää?

      Vahtera hekumoi yhdeksänlapsisesta moniavioisesta naisesta, joka saa valtavan summan yhteiskunnan tukia. Ilman mitään lähdetietoja. Jo pelkästä lähtöasetelmasta voi havaita vanhan totuuden: jos joku kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti ei ole totta.

      Ihan yhtä hyvin minä voin kirjoittaa verkkoon viitasaarelaisesta perussuomalaisesta sahurista, joka on raivoraitis ja käy joka sunnuntai kirkossa. Mistä tiedän? No ei minun sitä tarvitse kertoa. Olen kylillä kuullut ja varmaan Vahterakin on kuullut.

      • ängervöinen

        No nyt en kyllä ole tässä asiassa kovasti kunnioittamani einaroisen kanssa samaa mieltä. Vahtera puhuu asiaa.


      • ängervöinen

        Älä käytä toisen nimimerkkiä. Älä vain käytä.

        Onko sinulla omat alushousut vai käytätkö naapurisi pöksyjä? Käytkö naapurissa pyyhkimässä perseesi?

        Voi vee, millaisia pöljiä näillä palstoilla liikkuu.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5899
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      514
      3690
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      184
      3512
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2714
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2479
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      276
      2116
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1563
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1200
    Aihe