Robert ja Aaron Arvostusketju nro 1

Powercouple

Loukkaavia kommentointeja toisia kirjoittajia kohtaan ei sallita heidän myönteisten mielipiteittensä takia.
Ketju voi sisältää myös paljastuksia tulevasta.

49

386

  Vastaukset

  • Hyvä ketju! :D Pidetään tämä tallessa ja keskitetään veljekset toistaiseksi tänne :D

   • Lisäyskorjaus: äh siis luulin että tämä oli Robertin ja Andyn ketju. Mutta näin ollen hyvä silti niin ei tule Robista riitaa :D


  • Vihdoin oma ketju Robronille, hienoa!

  • Nyt ollaan jo heikoilla jäillä, kun erikseen avataan oikein ''arvostusketju''. Taitaa olla vakavaa!

   • Onko jossain määritelty ketjujen aiheet? Linkitä ohje.


  • Aaron ja Robert ovat paljon tekemisissä tulevina kuukausina. Tulevat juonikuviot liittyy kumpaakin. Miehet ovat puheväleissä,romantiikkaa ei ole heti mukana. Robert pääsee pois sairaalasta ensi tiistain jaksossa ja saa pian tietää ettei Aaron ole syyllinen ja Aaron vapautuu syytteistä. Chasilla on jo nyt terveys ongelmia ja myöhemin myös Robertin äitipuolella Dianella ja Aaronilla. Robert jää kylään asumaan avioeroa ja rahaa odotellessaan auttaa joitakin.
   Hakusanalla Robron löytyy netistä runsaasti tietoa,syitä miksi ketju on aloitettu.
   Arvostus tarkoittaa tässä pitämistä hahmoista,fanittamista,suhtautumista myönteisesti heihin.

  • Robertista ja Aaronista on julkaistu uusi spoilauskuva tammikuun alun jaksoihin. Aaron käynyt parturissa ja uusi hiustyyli selvästi entistä muodikkaamman ja paremman näköinen. Robertin takamus näyttää myös otoksessa todella hyvältä ja Ison-Britannian digital spy:n robron ketjussa onkin tänään keskustelu liki pelkästään hyvinkin positiiviseen sävyyn hänen takaosastaan, vahvoista reisistä, sekä selvästi hyväkokoisesta etuvarustuksesta. http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/20/590x/secondary/There-will-be-plenty-of-drama-for-Robron-next-year-748681.jpg

   • Ja tänään Emmerdalen Twitteriin laitettu deletoitu,poistettu suutelu kohtaus joulupäivältä,villapaidat päällä. Aaron lähes pörrö Danny tukassa ja innokas.. Hilpeää.


   • RobroninJoulua kirjoitti:

    Ja tänään Emmerdalen Twitteriin laitettu deletoitu,poistettu suutelu kohtaus joulupäivältä,villapaidat päällä. Aaron lähes pörrö Danny tukassa ja innokas.. Hilpeää.

    "Merry Christmas"
    "Yes it is"
    Olipas se herttainen pätkä, vähän kuin olisi tullut joulu aikaisin.


   • Oletat ilmeisesti sitten kaikkien osaavan englantia?Juttua on vaikea lukea, jos ei osaa kieltä.Voisiko joku suomentaa?


   • Mitäsiinälukee kirjoitti:

    Oletat ilmeisesti sitten kaikkien osaavan englantia?Juttua on vaikea lukea, jos ei osaa kieltä.Voisiko joku suomentaa?

    En oleta, mutta valitettavasti tuoreita suomenkielisiä Danny Millerin (tai kenenkään muunkaan Emmerdale näyttelijän) haastatteluja kun ei ole olemassakaan. Tuoreimmat kuulumiset löytyvät Brittien lehdistöstä, siksi englanniksi. Google kääntäjä tai kieltä taitava kaveri nyt vaan avuksi.


   • Niin on komeat, vuoden suurin tapahtuma, paljon huomiota, mediaa ja lehtijuttuja. Lisäksi julkaistu erikseen oma trailerinsa tapahtumasta. Aaron on harvoja pääosaesittäjiä joka voi joutua vankilaan mutta hän ei poistu sarjasta vaan tarinaa jatkuu siellä. Vuoden isoin tarina.


   • Robronin hääjuhla oli tilanteeseen,ajankohtaan nähden sopiva. Kahdenkeskinen vahva sitoutuminen korjaamolla Willapakan keskeytyksen jälkeen. Tuottaja käytti alun alkaen sanaa wedding,häät ei avioliitto marriage.


   • Emmerdale tuotemerkki Robron mukeja on saatavilla,valkoinen teksti mustalla pohjalla. Fanit ovat tehneet ja myyneet heihin liittyvää kaikenlaista tavaraa jo aikaisemmin.


   • Hienoja mukeja ovat, voisin tilata itsekin, jos olisi toimitusmahdollisuus. lul.


  • Aaron on itkupilli. Purskahtaa itkuun pienemmästäkin vastoinkäymisestä

   • Hienoja kuvia ovat.


  • Yhteiset (vähän outo konsepti) polttarit vietetty ja karaoket laulettu (Robertin näyttelijällä hyvä lauluääni) ja tämän viikon perjantain Englannin jaksossa vietetään Robronin häitä. Ilmeisesti hääjakso on siitä erikoinen saippuasarjoissa, että kaikki sujuu hyvin ilman mitään suurempaa draamaa (Victoria varmaan tosin uhkaa niitä boikotoida kun Aaron salannut ja valehdellut häneltä ja Robertilta sen kuka Emman oikea murhaaja oikein oli) niin että neljän vuoden jälkeen miehet virallistavat liittonsa ja lähtevät sitten ansaitulle häämatkalle. Eihän Robronissa enää alkuaikojen kuumaa salasuhde kemiaa ja seksikkyyttä ole, mutta siitä huolimatta tämän hetken ehdoton ykköspari mitä samaa sukupuolta oleviin saippuasuhteisiin tulee Robert ja Aaron ehdottomasti ovat. Kukaan toinen ei tule edes lähellekään heidän uskomatonta suosiotaan jolle ei näy loppua.

   Lehdistö oli seuraamassa kun hääjakso kuvattiin ja metro verkkojulkaisun toimittaja otti 28 kuvaa kulissien takaa. Jos joku haluaa katsoa ne läpi, niin löytyvät linkin takaa. Muutamat otokset aika hauskoja ja näyttävät yksityiskohtia miten tv-sarjaa kuvataan. Aika paljon tuntuu olevan odottelua, kun isoja kyläkohtauksia kuvataan...

   https://metro.co.uk/2018/10/02/emmerdale-spoilers-28-behind-the-scenes-pictures-of-robert-and-aarons-wedding-7996521/

   • Yhteiset polttarit on kyllä outo konsepti...


  • Aaronin siskopuolesta Livistä tulee mieleen painija Petra Olli. Jotain samaa heissä, vaikka Petra onkin ehkä pitempi 163 cm.

   • On niissä jotain samaa. Livillä vaan kauhean käheä ääni teiniksi. Polttaa varmaan kaksi askia punaista mallua päivässä.


   • punaistamallua kirjoitti:

    On niissä jotain samaa. Livillä vaan kauhean käheä ääni teiniksi. Polttaa varmaan kaksi askia punaista mallua päivässä.

    Liv näyttelijä Isobel Steele osaa laulaa kauniisti,säveltää,sanoittaa ja tietenkin soittaa ainakin pianoa.YT löytyy varmaan videoitakin tai hänen some tileitään.
    Isobel sai vuosi sitten 2018 BSA nuoren näyttelijän palkinnon ja se oli ED ainoa voitto. Eikä tupakoi. Graham ja Vanessa ainakin tupakoivat.
    goooooglaaa


  • Ryan Hawley kerrottiin tänään ottaneen loparit (en voi moittia häntä) Emmerdalesta, joten se on varmaan sitten Robronin loppu toistaiseksi. Toisaalta jos rehellisiä ollaan niin onhan se taika parista jo vähän kulunut varsinkin kun sitä toista puoliskoa tuntuu kiinostavan enemmän pitsansyönti kuin näyttelijäntyö. Veikkaan, että robron fanit varmaan suuntaavat seuraavaksi #jarryn (James ja Harry) tai uuden kiiltävän #ballum? #benway? (Ben ja Callum) pariin fanittamaan.

   -DaleEmmer

   • No, ensinnäkin häntä nähdään vielä pitkälle loppuvuoteen. Ja lisäksi, vaikka en tavallisesti uudelleen roolitusta pidä kaipaakaan, tässä tapauksessa se varmaankin tullaan tekemään. Hawley lähtee ja poistuu kaupungista tai joutuu vankilaan, ja vuoden päästä tulee uusi näyttelijä rooliin. Testaavat varmasti kunnolla Millerin kanssa, kenellä paras kemia.

    Vikaa on kyllä eniten kirjoituksessa. Rebeccan ja Rossin lähdettyä Robronille ei ole keksitty mitään juonikuvioita. Adoptiokuvio on vienyt jo puoli vuotta ilman mitään edistystä, ja häät, jotka olivag sarjan viime vuoden odotetuin tapahtuma, ja joiden piti olla suuri spektaakkeli, oli yhden jakson mittainen (!!!). Miten voi olla edes mahdollista? Tässä ajassa Robertilla olisi hyvin ehtinyt jo olemaan jokin sairaus - juonikuvio, joka olisi ollut seuraavaksi luonteva, yms. vaikka mitä.

    #Ballum on kyllä mielenkiintoinen pari, selkeästi Oatesin #Robron-templatella tehty. Jos on nähnyt Robronin ja tietää tekijän, on vaikea olla vertailematta.


   • Ryan Hawley on Robert Sugden,hän teki hahmosta hienon ja on tietämätöntä ja tyhmää edes kuvitella,ehdotella että, hänet korvattaisiin jollain muulla. Katsojat eivät hyväksy.
    Robronin työntäminen syrjään alkoi jo viime kesä syksynä esim. kun häissäkin etualla kuvattiin keskeisenä friikki turkaketta mattyä ja Brooksin tyttistä ja Dazzia. Lilyn viimeinen kohtauskin pilattiin porsaalla.
    Emmerdalen menestysvuodet joissa Hawleyn ja Robronin osuus on merkittävänä tekijänä ovat menneet. Tuotanto on pahasti harhaluuloinen jos kuvittelee että Vanity turhuus tulisi suosituksi. Robron oli ja on ainutlaatuinen ei sitä korvaa minkään muun sarjan parit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ryan Hawley on Robert Sugden,hän teki hahmosta hienon ja on tietämätöntä ja tyhmää edes kuvitella,ehdotella että, hänet korvattaisiin jollain muulla. Katsojat eivät hyväksy.
    Robronin työntäminen syrjään alkoi jo viime kesä syksynä esim. kun häissäkin etualla kuvattiin keskeisenä friikki turkaketta mattyä ja Brooksin tyttistä ja Dazzia. Lilyn viimeinen kohtauskin pilattiin porsaalla.
    Emmerdalen menestysvuodet joissa Hawleyn ja Robronin osuus on merkittävänä tekijänä ovat menneet. Tuotanto on pahasti harhaluuloinen jos kuvittelee että Vanity turhuus tulisi suosituksi. Robron oli ja on ainutlaatuinen ei sitä korvaa minkään muun sarjan parit.

    Samaa mieltä. Uudelleenmiehitys heti (katsotaan parin vuoden päästä uudelleen) ei tule toimimaan, eivätkä katsojat sitä hyväksyisi. Jos Emmerdale olisi jenkkisarja, niin rooli voitaisiin toki uudelleenmiehittää vaikka yhdessä yössä, aamulla Robert vain heräisi uudella naamalla varustettuna, mutta onneksi moinen harvemmin eurooppalaisissa saippuoissa toimii. Ryanin lähtöä näyttelijänä on vaikea korvata, Robertin lähtöä hahmona samoin. Yksi viimeisiä aitoja Sugdeneitä poistuu. Toivottavasti ei kuitenkaan pysyvästi.

    Tuottaja on kyllä varmaan iloinen kun pääsee taas tämän poistumisen myötä nostamaan omaan sänkykumppaniaan taas yhden askeleen kohti sarjan pääroolia. Eilenhän innokkaimmat vanity fanit olivat jo sitä mieltä että Aaron ei kykene taloudellisesti ylläpitämään isoa myllyä yksin pystyssä joten Vanessa pesueineen tulisi sinne sitten kohta muuttamaan. Turha kai sanoa että kauhea ajatuskin moinen. Se possu itsessään oli ihan hauska, mutta Lilyn viimeinen kohtaus taisi jäädä leikkauspöydälle. Muistaakseni se oli kummallinen jakso, josta oli silvottu puolet pois niin ettei siinä ollut mitään järkeä.
    Ainutlaatuinen robron toki monella tapaa on, mutta Kate Oates on aika taitata toistamaan taikojaan ja veikkaanpa että Benistä ja Callumista tullaan vielä kuulemaan. Itsekin olen aika vaikuttunut siitä millaiseksi heidän tarinansa alku on kirjoitettu. Olkoonkin että siinä pirusti kierrätettyä tavaraa robronin alkuajoilta, roolivaatteista ja vuorosanoista lähtien.

    -DaleEmmer


   • Jotkut eivät edes ymmärrä ettei omistusasunnoissa asuvia noin vaan siirrellä talosta toiseen esim. joku ei tiedä että Victoria omistaa itse asuntonsa,joku ehdotti taannoin että muuttaisi Tracyn ym taloon. Aaron ja Liv Millin,avioliiton kautta tietysti nykyisin myös Robert.
    Tracy,Layla ym .asuvat Andyn omistamassa talossa vuokralla mutta ei ole kerrottu kenelle he maksavat vuokraa kun Andy on paossa ulkomailla. heheh..
    Mill on satojen tuhansien puntien arvoinen kiinteistö. Mitenkähän Robertin HJ omistus menee kun hän poistuu? En halua nähdä Nonessaa missään talossa,ne pojatkin ovat surkeita puunaamoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ryan Hawley on Robert Sugden,hän teki hahmosta hienon ja on tietämätöntä ja tyhmää edes kuvitella,ehdotella että, hänet korvattaisiin jollain muulla. Katsojat eivät hyväksy.
    Robronin työntäminen syrjään alkoi jo viime kesä syksynä esim. kun häissäkin etualla kuvattiin keskeisenä friikki turkaketta mattyä ja Brooksin tyttistä ja Dazzia. Lilyn viimeinen kohtauskin pilattiin porsaalla.
    Emmerdalen menestysvuodet joissa Hawleyn ja Robronin osuus on merkittävänä tekijänä ovat menneet. Tuotanto on pahasti harhaluuloinen jos kuvittelee että Vanity turhuus tulisi suosituksi. Robron oli ja on ainutlaatuinen ei sitä korvaa minkään muun sarjan parit.

    Ei sitä kuule KYSYTÄ katsojilta. Idiootti. Miten kuvittelet, että Ryan Hawley tuli sarjaan? Korvasi edellisen näyttelijän, joka oli sarjassa PALJON pidempään kuin hän. Robert Sugden on hahmona korvaamaton ja tärkeämpi kuin näyttelijänsä. Katsopa vain, tulee palaamaan. Sinä et selkeästi ymmärrä, miten draamasarja toimii.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä. Uudelleenmiehitys heti (katsotaan parin vuoden päästä uudelleen) ei tule toimimaan, eivätkä katsojat sitä hyväksyisi. Jos Emmerdale olisi jenkkisarja, niin rooli voitaisiin toki uudelleenmiehittää vaikka yhdessä yössä, aamulla Robert vain heräisi uudella naamalla varustettuna, mutta onneksi moinen harvemmin eurooppalaisissa saippuoissa toimii. Ryanin lähtöä näyttelijänä on vaikea korvata, Robertin lähtöä hahmona samoin. Yksi viimeisiä aitoja Sugdeneitä poistuu. Toivottavasti ei kuitenkaan pysyvästi.

    Tuottaja on kyllä varmaan iloinen kun pääsee taas tämän poistumisen myötä nostamaan omaan sänkykumppaniaan taas yhden askeleen kohti sarjan pääroolia. Eilenhän innokkaimmat vanity fanit olivat jo sitä mieltä että Aaron ei kykene taloudellisesti ylläpitämään isoa myllyä yksin pystyssä joten Vanessa pesueineen tulisi sinne sitten kohta muuttamaan. Turha kai sanoa että kauhea ajatuskin moinen. Se possu itsessään oli ihan hauska, mutta Lilyn viimeinen kohtaus taisi jäädä leikkauspöydälle. Muistaakseni se oli kummallinen jakso, josta oli silvottu puolet pois niin ettei siinä ollut mitään järkeä.
    Ainutlaatuinen robron toki monella tapaa on, mutta Kate Oates on aika taitata toistamaan taikojaan ja veikkaanpa että Benistä ja Callumista tullaan vielä kuulemaan. Itsekin olen aika vaikuttunut siitä millaiseksi heidän tarinansa alku on kirjoitettu. Olkoonkin että siinä pirusti kierrätettyä tavaraa robronin alkuajoilta, roolivaatteista ja vuorosanoista lähtien.

    -DaleEmmer

    Ei kukaan puhunutkaan "heti". Vaan nimenomaan vuoden-parin päästä. Näin tulee tapahtumaan, uskon. Juuri, kun Aaron on asettunut aloilleen uuden miehen kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei sitä kuule KYSYTÄ katsojilta. Idiootti. Miten kuvittelet, että Ryan Hawley tuli sarjaan? Korvasi edellisen näyttelijän, joka oli sarjassa PALJON pidempään kuin hän. Robert Sugden on hahmona korvaamaton ja tärkeämpi kuin näyttelijänsä. Katsopa vain, tulee palaamaan. Sinä et selkeästi ymmärrä, miten draamasarja toimii.

    ...Nimittelijä.. Mitä vöyhötät! Et seuraa itse englanninkielisiä keskusteluja näköjään. Mene purkamaan pahaa oloasi ja vihaasi muualle.
    Ikävää nähdä älyttömyyksiä kirjoitettavan kun joku ei tajua asioita. Eikä tiedä.


  • Eilisen Englannin tahtiin jakson robron-tapahtumat katselin. Robert halusi siis palkata lakimiehen auttamaan siskoaan jota tämän raiskannut mies ja miehen kiusaavat ja ahdistelevat. Lähestymiskieltoa olisi varmaan haettu, mutta Aaron vetää siitäkin kauheat itkupotkuraivarit ja tekee ukaasiin miehelleen että jatkossa joko keskityt häneen tai siskosi auttamiseen tai kaikki on ohi. Ja jakso sitten loppuu siihen että Aaron taas kerran heittää Robert-paran ulos heidän yhteisestä kodistaan koska mies haluaa palkata lakimiehen raiskatulle siskolleen. Oikeasti herää kysymys, että onko TV-sarjoissa ollut koskaan yhtä itsekeskeistä ja huomionkipeää hahmoa kuin Aaron Livesy-Dingle-Sudgen? (Vastaus: on, hänen serkkunsa Debbie, mutta ei enempää siitä)

   Mutta joo vaikka tämän päivän jakso on varmaan taas suhteen parantelua ja Robert palaisikin taas takaisin kotiinsa niin aika selvästi huomaa että aikoinaan sarjan ylivoimaista super-paria ollaan ajamassa alas ja kovaa vauhtia vielä. Jos Ryan Hawleyn loppuajan jaksot kaikki jaksot ovat tasoltaan samaa kuin eilinen kura niin alan toivomaan että hän poistuisi sarjasta mielummin aikaisemmin kuin vasta loppuvuodesta.

   Villin lännen spagetti western kosto tarinahan tästä on ensi viikolla vissiin tulossa, eivätkä sellaiset tuppaa päättymään kovinkaan hyvin.

   -DaleEmmer

   • 29.7 alkavalla viikolla on Bernicen järjestämä Villin lännen hyväntek tilaisuus kylässä,joka on lavastettu ja westerin tapaan. Jotenkin arvasi ajat sitten että western teemaa tulee sarjassa. Trailer on YT. Sharman tehtaan palossa kuolee Frank, koska lähtöjuhlasta on ollut jonkun Ig kuva jo viikkoja sitten.
    Ovat sentään hankkineet hyvän kokeneen ammatti näyttelelijän Leeksi. K.Mocharie on nähty aik 8.10.-15 jaksossa Andy,Pete moto ohjaajana.
    Sugdenit ovat aika kovilla nyt. En tiedä mitä heille tapahtuu jatkossa? Hawleyn päätös lähteä sarjasta on oikea ja oikea hetki. Mutta miten hahmoa kohdellaan on tärkeä asia katsojille. Jos tapa on huono niin jää ikävä muisto pidetystä ja seuratusta hahmosta vaivaamaan. v2014 -2016 olivat hyvin käsikirjoitettuja Robertin,Aaronin ja Whitien osalta. Vuosi sitten Rebecca ja Ross saivat hyvän lähdön Sebastian kanssa mikä tuntui väärältä. Tuotannolla on ikävä taipumus tärvellä hyviä asiota.
    Pohtija


   • Anonyymi kirjoitti:

    29.7 alkavalla viikolla on Bernicen järjestämä Villin lännen hyväntek tilaisuus kylässä,joka on lavastettu ja westerin tapaan. Jotenkin arvasi ajat sitten että western teemaa tulee sarjassa. Trailer on YT. Sharman tehtaan palossa kuolee Frank, koska lähtöjuhlasta on ollut jonkun Ig kuva jo viikkoja sitten.
    Ovat sentään hankkineet hyvän kokeneen ammatti näyttelelijän Leeksi. K.Mocharie on nähty aik 8.10.-15 jaksossa Andy,Pete moto ohjaajana.
    Sugdenit ovat aika kovilla nyt. En tiedä mitä heille tapahtuu jatkossa? Hawleyn päätös lähteä sarjasta on oikea ja oikea hetki. Mutta miten hahmoa kohdellaan on tärkeä asia katsojille. Jos tapa on huono niin jää ikävä muisto pidetystä ja seuratusta hahmosta vaivaamaan. v2014 -2016 olivat hyvin käsikirjoitettuja Robertin,Aaronin ja Whitien osalta. Vuosi sitten Rebecca ja Ross saivat hyvän lähdön Sebastian kanssa mikä tuntui väärältä. Tuotannolla on ikävä taipumus tärvellä hyviä asiota.
    Pohtija

    Totta, sen haluaisin vielä lisätä että vaikka Frankin näyttelijä on osaava kaveri niin sarja ei ole osannut käyttää hänen hahmoaan sitten yhtään. Onko mies parin vuoden aikana oikeasti tehnyt mitään merkittävää? Jotenkin tuntuu että hukkasivat hänessä ison mahdollisuuden kun keskittyivät Dazeihin, Vanessoihin ja Daneihin unohtaen paremmat ja tärkeämmät hahmot että näyttelijät.

    Myönnän että Leetä näyttelevä kaveri on hyvä roolissaan, mutta mielestäni on silti pirun ongelmallista että myös tunteetonta oikean elämän uhreja kohtaan että palkkasivat hänet rooliin. Mies kun kuitenkin oikeassa elämässään tuomittu tyrmäystippojen ja raiskaushuumeiden (GHB:tä) toimittamisesta yökerhoihin. Jotenkin sairasta että mies jonka toiminta on saattanut johtaa raiskauksiin palkitaan siten että pääsee näyttelemään suosittuun sarjaan raiskaajaa...

    -DaleEmmer


   • Kris M. juttua liverpoolecho.co.uk. Ei hän mikään kauppias ollut. Antoi,toimitti10v sitten mies kaverilleen yökerhossa bilehuume ghb ainetta,joka sitten otti itse ison annoksen,kollapsi ja joutui sairaalaan. Ei K.M ole itse ketään huumannut ja raiskannut. Aineen vaaroista ei tiedetty silloin vielä ja tapaus sai tavallista suurempaa julkisuutta koska samassa yökerhossa oli täysin erillinen kollapsi tapaus ja poliisit kuulustelivat kaikkia koska epäilivät että joku tahallaan laittaa aineita juomiin. K.M ei kertonut heti totuutta minkä takia tuomio koveni,oli vankilassa 6kk. Ja asia nostetaan aina esiin työtilanteissa mediassa.


   • Tämä ei *voi* olla Robertin lähtötarina, eihän se ole edes hänen, vaan Victorian tarina!

    Jokin oma juonittelu, sairaus, ongelmat Aaronin kanssa, työtarjous, tms. on ainoat oikeat vaihtoehdot.

    Eikä tätä vatvota puolta vuotta enää. Ei ole tämä mitätön Lee tarina Robertin lähtötarina. Aivan typerä ajatuskin.

    Lisäksi sarjan ei tulisi joutua menettämään Sebiä, vain jos Robert lähtee. Hyvä pallukkanäyttelijä. Hänen pitäisi voida jäädä Aaronin luokse osaksi Dinglejä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    29.7 alkavalla viikolla on Bernicen järjestämä Villin lännen hyväntek tilaisuus kylässä,joka on lavastettu ja westerin tapaan. Jotenkin arvasi ajat sitten että western teemaa tulee sarjassa. Trailer on YT. Sharman tehtaan palossa kuolee Frank, koska lähtöjuhlasta on ollut jonkun Ig kuva jo viikkoja sitten.
    Ovat sentään hankkineet hyvän kokeneen ammatti näyttelelijän Leeksi. K.Mocharie on nähty aik 8.10.-15 jaksossa Andy,Pete moto ohjaajana.
    Sugdenit ovat aika kovilla nyt. En tiedä mitä heille tapahtuu jatkossa? Hawleyn päätös lähteä sarjasta on oikea ja oikea hetki. Mutta miten hahmoa kohdellaan on tärkeä asia katsojille. Jos tapa on huono niin jää ikävä muisto pidetystä ja seuratusta hahmosta vaivaamaan. v2014 -2016 olivat hyvin käsikirjoitettuja Robertin,Aaronin ja Whitien osalta. Vuosi sitten Rebecca ja Ross saivat hyvän lähdön Sebastian kanssa mikä tuntui väärältä. Tuotannolla on ikävä taipumus tärvellä hyviä asiota.
    Pohtija

    Miksi se oli väärin? Ainoa mikä siinä oli väärin oli se, että Sebin olisi pitänyt ilman muuta jäädä isilleen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kris M. juttua liverpoolecho.co.uk. Ei hän mikään kauppias ollut. Antoi,toimitti10v sitten mies kaverilleen yökerhossa bilehuume ghb ainetta,joka sitten otti itse ison annoksen,kollapsi ja joutui sairaalaan. Ei K.M ole itse ketään huumannut ja raiskannut. Aineen vaaroista ei tiedetty silloin vielä ja tapaus sai tavallista suurempaa julkisuutta koska samassa yökerhossa oli täysin erillinen kollapsi tapaus ja poliisit kuulustelivat kaikkia koska epäilivät että joku tahallaan laittaa aineita juomiin. K.M ei kertonut heti totuutta minkä takia tuomio koveni,oli vankilassa 6kk. Ja asia nostetaan aina esiin työtilanteissa mediassa.

    Tarina on silti hävytön ja pöyristyttävä, sillä ei raiskaajalla voi olla mitään oikeuksia. Raiskaajalla ei voi ikinä olla lasta, tällöin tämä lapsi on isätön.


  • Robronin hääjakson alkuperäinen käsikirjoitus myytiin hyväntekeväisyyshuutokaupassa (hintaa taisi kertyä rapiat £600) ja robron-fanien yhteenliittymä huusi sen itselleen porukalla. Nyt he ovat skannanneet paloja käsikirjoituksesta kaikkien luettavaksi nettiin ja samalla selvisi että jaksoa on leikelty ja lyhennytty enemmän kuin rankasti! Emmerdale aikoinaan kuvasikin materiaalia tunnin erikoiseen, mutta olisiko sitten syynä ollut Vanessalle kirjoittu liian pieni rooli jaksoon, joten se sitten tuottajan päätöksestä leikattiin alle 20 minuuttiin alkuperäisestä pitkästä käsikirjoituksesta mitään välittämättä. Eli voisiko tästä päätellä että jo heidän hääpäivänään paria oltiin ajamassa alas tuotannon toimesta?

   • Robron Hääjakso 5.9.2018 tärveltiin tarkoituksella näyttämällä pitkään istumassa Dazia, Vanessaa, Charityä ja Willapakassa vielä lisää hääjuhlan alkaessa ja Mättyä joka oli sijoitettu oudosti sukulaisten keskelle keskellä olevalle paikalle kohtisuoraan kameraan hääparia vaikka hän oli uusi kylässä eikä Robron tuttu. Victorian puhe oli kirjoitettu huonosti ja V puku oli ruma eikä Sebiä Livin sylissä juuri näytetty. Lilyn viimeinen näytetty jakso oli haistattelua kun tuotiin porsas Mill taloon ja Seb/Lily pelästyi ja alkoi itkemään ja nähtiin itkuiset kasvot lopuksi. Oli törkeästi tehty ihanalle vauva näyttelijälle. Kuormasta syöjät asemiin päästyään suosivat kaltaisiaan ja se näkyy..


   • MITÄ!!! HÄVYTÖNTÄ!!!

    Vittu perkele!!!


  • Nyt kun Robert & Aaron, kavereiden kesken #robron on tuottajien toimesta ajettu käytännössä alas ja Hawley poistumassa Emmerdalesta uusiin haasteisiin niin mietin että onkohan moni heidän suomalaisfaninsa jo siirtynyt tai siirtymässä Benin ja Callumin tarinaa seuraamaan? Kate Oates joka loi aikoinaan robronin on toistanut taikojaan ja Eastenderin tämän hetken superpari (vaikkeivat he edes ole vielä yhdessä) #ballum kerää jakso jaksolta lisää kehuja ja uusia faneja. Ben on sarjassa syntynyt legacy-character joka pitää nahkatakeista, burgundin punaisista kolmiosaisista puvuista ja saa turpaansa vähintään kerran viikossa. Vaikea isä-suhde ja persoonaltaan äärimmäisen ylimielinen ja teräväkielinen, mutta silti charmantti ja seksikäs kuin mikä. Kuulostaako jotenkin tutulta...? ;) Callum taas kaapissa oleva entinen sotilas joka vielä eilen oli menossa naimisiin Whitney nimisen naisen kanssa. Hörökorvainen, hauskan näköinen pitkä mies ja äärimmäisen hyväsydäminen. Voisi jopa sanoa että söpö. Näyttelijöillä mieletön kemia keskenään ja molemmat enemmän kuin ammattinsa osaavia. Tulevissa saippuoiden palkintojako tilaisuuksissa tullaan heistä vielä kuulemaan. Tony Clay ja Max Bowden ovat näyttelijöiden nimet. Youtubesta heidän juuri alkanutta tarinaansa voi seurata jos kiinnostus ja kielitaito riittävät. Suosittelen.

   • Koska en etsi enkä kaipaa sarjoista mies enkä naispareja niin ei todellakaan kiinnosta bellumit. Toivon että Ed erottaa tuottaja Brooksin ja Hardquickin,ashP, L. Nortonin niin sarjan saisi jotenkin taas katsottavaksi.


  • Nyt kun häitä suunnitellaan, oli yllätys, että Robert saatetaan alttarille, eli hän on suhteen feminiininen osapuoli. On tullut mielikuva, että herkästi itkeskelevä ja ongelmainen Aaron olisi sopinut tähän rooliin. Robert on ollut vahvempi, maskuliinisempi ja vakaampi ja tavallaan pitäisi olla se jonka luo puoliso saatetaan häissä.

   • Kummankin saatetaan vihkijän eteen. Aaron ja Chas kävelee kyllä ensin mutta asettuvat yhtäaikaa. Meillä esitetään jakso 10.10. https://youtu.be/kq9LVKF_aUo


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kummankin saatetaan vihkijän eteen. Aaron ja Chas kävelee kyllä ensin mutta asettuvat yhtäaikaa. Meillä esitetään jakso 10.10. https://youtu.be/kq9LVKF_aUo

    Olen nähnyt video,kuvia 2 tunnettua amerikkalaisessa tv ohjelmassa esiintyvää miesparia joiden paikat vihkipaikalla edestä katsoen ovat olleet niin että feminiisempi on oikealla myös poistuttaessa yhdessä kävellen paikalta. En tiedä tarkemmin käytännöstä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   93
   3779