Toronton luopiokirkko

olen.järkyttynyt

13

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lvs

      Vapaakirkon tulisielukonferenssin opettajana mm. Patrick Tiainen. YouTube Nouse Suomi 2016
      PAtrick Tiainen on humalassa . Onko tämä oppi Vapaakirkon hyväksymää?

      • lvs

        Täsmennän vielä.,ko. YouTube pätkä Patrick Tiaisesta on aiheena Hengestä juopuminen


      • VakavaTilanne

        Vapaakirkossa tosiaankin hyväksytään laajasti uuskarismaattinen eksytysmeininki. Tulisielukonferenssi ja koulu on täynnä torontolaishenkisiä opettajia. Henna saarinen on Tulisielukoulun johtaja ja hän on itse opiskellut torontolaisuuden pääpesäkkeessä eli Catch the Fire-raamattukoulussa aikoinaan ja pitänyt sinne yhteyksiä siitä lähtien. Sieltä oli johtajapariskunta tänä kesänä puhumassa Arkissa Järvenpäässä ja Jyväskylän Vapaaseurakunnassa myös samoin kuin Tulisielukonferenssissakin. Vapaakirkko levittää torontolaisuutta Suomeen ja tekee yhteistyötä eksyneitten uuskarismaatikkojen mm Tiaisen ja Mika Jantusen kanssa. Ai niin unohtamatta helluntailiikkeen mustaa lammasta Seinäjoen uuskarismaattisuuteen hurahtanutta helluntaiseurakuntaa.


    • olen.järkyttynyt

      Olisi hyvä saada komentti vapaakirkon johdolta.

      Miksi näin menetellään jo menetelty jo kauan. Kuka kantaa vastuun hukkuvista sieluista?
      Saatana kyllä tietää mitä tekee, hänen aikansa on loppumassa ja kaikin mahdollisin keinon se yritää hukuttaa niin paljon kuin mahdollista.
      Mutta seurakuntien tulee VALVOA !!
      Ja jokaisen yksilöuskovan tulee VALVOA, miten vaeltaa..

      Onko tarkoitus eksyttää tänä pimeänä aikana nekin jotka hapuilevat VALOA ?

      "Jos se valo, joka teissä on , on pimeyttä kuinka suuri onkaan pimeys"....

    • krmduindfh956

      Vastuullisten kommenttia tällä palstalla on turha odotella. Myös he ovat ihmisiä joihin mm sosiaalinen paine vaikuttaa. Sama ilmiö vaikuttaa esimerkiksi siinä, miksi ihmiset kulkevat ohi kun jotakuta pahoinpidellään kadulla, kiusataan koulussa tai kohdellallaan huonosti työpaikalla. Vaaditaan todella vahvaa luonnetta ja itsetuntoa aukaista suunsa, kun niin tehdessään joutuisi sanomaan sellaista mikä ei kavereita ehkä miellytä tai toisi hankaluuksia omaan elämään ja urakehitykseen. Luulen....että kuitenkin Vapaakirkon vastuullisissakin on ainakin joitakuita, jotka eivät vielä tässä harhassa elä....toivottavasti.

      • PahastiPettynyt

        Hyvin kirjoitettu! Asia on varmasti juuri noin! Itse olen tilanteeseen yrittänyt puuttua, mutta sanomani tyrmättiin täysin. Toronton herätyksessä ei ole kuulema mitään vikaa tai muissakaan vastaavissa ilmiöissä. Vapaakirkon pastoreita ja vanhimpia on ollut näin minulle sanomassa useaan otteeseen. Olen tehnyt Vapaakirkon tilasta omat johtopäätökseni ja sen mukaiset ratkaisut.


    • OlkaammeTarkkoina

      Tilanne on paha! Vapaakirkko on syvällä torontolaisuudessa. Esimerkkiksi Vapaakirkon pikakoulutuksella pastorin valtakirjan saanut Henna Saarinen on täysillä torontolaisuuden takana ja yksi torontolaisuuden pääedistäjistä Suomessa.


      Saarinen on Tulisielubrändin kehittäjä/ "äiti" ja Tulisielukoulun johtaja. Viime aikoina tämä nainen on kiitellyt taas kirkkokuntaansa Vapaakirkkoa siitä, miten kasrismaattinen ja innolla vuoden 90-luvun puolivälin herätykseseen mukaan mennyt kirkkokunta se se on. Ja tuo mainittu ns herätyshän on juurikin pahamaineinen Toronton herätys! Kyllä Henna Saarinen kumppaneineen tietää mitä on edistämässä: torontolaisuutta. Se on heistä Jumalan siunausta ja Pyhän Hengen työtä!

      Oikeasti Toronton herätyksen "karismaattisuus" ei ole Pyhästä Hengestä lähtöisin vaan Pahasta hengestä. Sitä Henna Saarinen ja muu Vapaakirkon vaikutusvaltainen toimijaporukka ei tajua. Vapaakirkon edustama torontolainen "karsimaattisuus" on eksynyttä uuskarismaattisuutta, ei raamatullista Pyhän hengen työtä.

      Hanna Saarinen on itse käynyt Toronton herätyksen puolesta avoimesti liputtavan Catch the Fire- Raamattukoulun ja vie torontolaista henkeä innolla Suomessa eteenpäin niinkuin suurin osa Vapaakirkon johtavissa asemissa olevista henkilöistäkin jo 90-luvulta lähtien. Välillä avoimemmin, välillä piilotetummin.

      Vapaakirkko seisoo Tulisielukonseptin takana ja esim viime kesän Tulisielukonferenssissa oli Torontonen herätyksestä voimansa ammentavan Catch the Fire-raamattukoulun johtajapariskunta Cathy ja Gordon Harris opettamassa. Mukana oli opettamassa oli myös torontolaishenkinen Patric Tiainen ja Mika "David Herzogin maahantuoja" Jantunen.

      Pikapastori- koulutuksen saaneelle Saariselle ei ole järjestynyt pastorin paikkaa missään seurakunnassa, mutta toimeliaana naisena hän on järjestänyt itselleen työpaikan eksytystä levittävästä Tulisielukonseptista. Nainen patsastelee nykyään usein kuvissa pastorin liperit kaulassa ja on tosiaan ensi vuoden alkupuolella starttaavan kalliin Tulisielukoulun johtaja. Saarinen on henkilö , joka jatkuvasti ja joka paikassa korostaa johtajuutta ja erityisesti naisjohtajuutta (ja erityisesti myös omaa johtajuuttaan ja asemaansa). Kysyn vain mikä on Raamatun henki. Korostaako Raamattu jotenkin erityisesti johtajuutta vai ennemminkin nöyryyttä?

      Helluntaiseurakunnistakin on lähtenyt Tulisielukoulutukseen opettajiksi mukaan uuskarismaattiseen torontolaishenkiseen eksytykseen mukaan hurahtanutta porukkaa.

      Suomen hengellisen kentän tilanne on vakava. Voimakasta torontolaishenkistä eksytystä on liikkeellä ja eksyneet eivät eksynyttä tilaansa tajua. He puhuvat varoittelijoista Hengen sammuttajina ja uskonnollisina hengettöminä ihmisinä.

      Mikä on totuus asiasta? Ottakaa selvää ja auttakaa niitä, jotka ovat avun tarpeessa! Eksytys leviää voimalla kuten Raamatussa on ennustettu.

      • AikaAnkeeta

        Tuo Henna Saarisen itsekorostuksen henki ilmeni jopa Vapaakirkon vaikuttaja Simo Lintisen kuolemaan liittyen. (Suomen teologisen opiston edesmennyt rehtori)

        Muut häntä suremaan jääneet käänsivät huomion enemmän Lintisen persoonaan suruviestin kuultuaan. Henna Saarinen on käyttänyt Lintisen kuolemaa myös tilaisuutensa korostaa omaa egoaan. Hän on kertoillut mitä kaikkea hienoa Lintinen hänestä puhui jne. Tuli aika ankea fiilis tuollaisesta itsekorostuksesta.


      • HuomHuom

      • HyviäKommenttejaSiellä

    • JEESUSTULEE

      Täytyy sanoa että, olen TODELLA pettynyt Vapaakirkkoon.
      On se kumma kun höpötetään ihmeistä ja enkelikokemuksista sun muusta vaikka raamattu kertoo asioista ihan toisin.
      Kun enkelit ilmestyivät raamatussa ja Pyhä Henki kosketti, tuli maanjäristyksiä ja ihmiset menivät peläten kasvoilleen.
      Nämä nykyajan karismaattiset vain kikattavat ja hosuvat ja lentävät selälleen.
      Pahaksi on touhu mennyt.

      • Niinpäjuuri

        Saman olen minäkin huomannut! Pahasti asiat sekaisin Vapaakirkossa!


      • aikaonpaha

        Niimpä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      2118
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      267
      1963
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      62
      1496
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      115
      1336
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1248
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      128
      1184
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      960
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      927
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      857
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      841
    Aihe