Ihminen on saatana

esoteerinen-Raamattu

Ihminen on saatana ja langennut enkeli, jonka Jumala on syössyt alas taivaasta ja pannut asumaan ihmisen liharuumiiseen. Osa pahoista enkeleistä muuttuu hyviksi liharuumiissa asuessaan ja pääsee takaisin Jumalan taivaaseen. Loput tuhotaan tulisessa järvessä. Näin sanoo Raamattu.

6

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Oppi siitä, että ihminen heitettiin alas taivaasta löytyy kylläkin Koraanista. Ja se, että liharuumis on vankila löytyy Hare Krishna liikkeen kirjoista.

      Tuo, että osa muuttuu hyväksi on outoa sillä ihminen on aina ollut hyvä, Jumalan kuva ja kaltaisuus. Sen sijaan pedosta sanoo Danielin kirja, että se nostetaan jaloilleen ja sille ANNETAAN IHMISEN SYDÄN. Tästä oli kyse Rooman alkukirkon marttyyreistä. He kärsivät sen puolesta, että olisivat saaneet ihmisen sydämen.

      On ilmeistä, että he olivat Leijona petoja ennen kuin kärsimyksen kruunaamina saivat ihmisyyden ja ihmissydämen. Sekä saivat oikeuden seistä kahdella jalalla.

      Tunnette hyvin Koraania ja Krishna tietoisuutta, mutta Joh. 16:25 mukaisesti Jeshua itse selittää meille raamattua ja isää parhaillaan taivaassa aivan avoimesti. Tuon selityksen tasalla ette ole aivan täysin pysyneet. Tsemppiä vaan ja osallisuutta tosi tietoon, joka käy yhä runsaammaksi. Tosin yksikään jumalaton ei käsitä ja ymmärrä Danielin kirjan 12. luvun mukaaan erinäisiä seikkoja.........

      • HerratAntirkistusHirviöt

        Aloittaja on pahasti sekaisin, niin kuin hihhuli-uskovaiset yleensä. Ainoat Saatanat, Paholaiset ja Antikristukset ovat Jumalat ja Valtiaat itse. He ovat ennenkin itse vetäneet ensin noita rooleja, mutta hyvin nopeasti, Herrat Jumalatkin alkoivat itse täyttää nuo kriteerit, alkoivat olla itse Oikeita Saatana- ja Paholais-Olentoja, pahoine tekoineen ja aikeineen.
        He toki tulevat ihmisen ruumiin sisään, kuten aloittaja mainitsikin "Saatanan" tekevän. Herrat valtiaat myös tuovat väkisin muita ilkeitä Henkiolentoja ihmisten sisään, valehtelemaan ja vääntämään kaikenlaisen vaarallisen valesaastan.

        Myös Herrat Jumalat ovat viimeisen 7 vuoden aikana yrittäneet kovasti vääntää ja väittää joidenkin ihmisten olevan Saatanoita tai Antikristuksia. Ovat todellakin aivan asiaankuulumattomia syyttömiä tällaisina olentoina väittäneet, esitelleet, tietoisesti "ilmiantaneet", kaikille esitelleet. Koska Herroilla on menossa Harmageddon, jonka aikana He yrittävät kaikki mahdolliset, pahimmat, pelottavimmat, vaarallisimmat VALEENSA saada muut uskomaan ja pelkäämään. Kyllähän kaikkien ihmisten pitää tietää, ettei yksikään ihminen ole mikään Saatana tai Antikristus.
        Herrat toki tulevat saamaan Harmageddoninsa, ITSEENSÄ, sillä syyttömien ihmisten kärsimys, kiduttaminen, hengiltä vieminen ja hengenvaarat juuri noissakin asioissa OVAT ajat sitten mittaansa TÄYTTYNEET! Huvikseen vieläpä tekevät kaiken, KOSKA oikein avaatte silmänne, vai ettekö uskalla KOSKAAN katsoa totuutta, läpi Heidän VALEverhon, sen kaiken taakse?


    • Raamattu sanoo sen minkä kukin lukija sieltä haluaa kuulla. Varmaan on ihmismieliä jota kokevat itsensä saatanaksi ja langenneeksi enkeliksi. Aloituksesta voisi kuulla myös ajatuksen että on raamatun syy tai sen kirjoittajien syy johdattaa aloittaja alfa123om2222 kuvailemaansa kokemukseen.
      Itse olen pyrkinyt muistamaan että olen itse vastuussa näistäkin mielikuvista

    • Jumalasta-syntynyt

      Vain osa ihmisistä on langenneita enkeleitä ja heidät heitetään tuliseen järveen. Ne, jotka eivät ole enkeleitä vaan ovat ihmisiä, saavat palkan uskollisuutensa mukaan Jumalalta Jeesuksen tulemuksessa. Heissä on Jumalan rakkaus, mutta langenneissa enkeleissä ei (ne enkelit asuvat liharuumiissa ja tekevät pahaa ihmisille).

      • pulassa-olemme

        Ihmiset eivät ole pahoja. Kautta Aikojen alusta asti ovat Henkimaailma ja kaikenlaiset Jumal-valtiaat itse langetelleet ja vääntäneet niin, että ihmiseen on kaatunut Heidän aikaansaannokset. Ja se on kyllä totta, mitä mainitsit, että ihmisten sisällä on "enkeleitä", jotka tekevät pahaa ihmisille.

        Mutta ne eivät ole enkeleitä tai ainakin sellaisten lisäksi ihmisten sisällä on paljon muitakin Henkimaailman olentoja, jotka nimenomaan juuri he tekevät pahaa ihmisille. Auttavat mm. Jumalia kaatamaan ja langettamaan pahojakin, vaarallisia valeita ja asioita. Kaikki toki nekään eivät tahdo niin tehdä, mutta ovat Jumalien Käskyn alaisia.


    • NegatiivinenListaLoputon

      Ihminen EI ole Saatana Eikä Paholainen, EI Antikristus eikä peto. Vaan Jumalat ovat kaikkia noita, sen lisäksi laumansa Eksyttäjiä, VALEJTELIJOITA, Vääriä Todistajia Ansojen langettajia, syyttömien vainoajia, noita-vainojen ja -rovioiden sytyttäjät ja synnyttäjät nykypäivänä, ihmisajojahtaajat, rikollisten armahtajat ja syyttömien hengenvaaroihin asti syyttelijät ja ansoihin langettajat ja ajajat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      28
      5143
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      307
      3756
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      36
      2860
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      37
      2789
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      147
      2275
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2036
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      122
      1930
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1614
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      5
      1546
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      27
      1508
    Aihe