Ihminen on saatana

esoteerinen-Raamattu

Ihminen on saatana ja langennut enkeli, jonka Jumala on syössyt alas taivaasta ja pannut asumaan ihmisen liharuumiiseen. Osa pahoista enkeleistä muuttuu hyviksi liharuumiissa asuessaan ja pääsee takaisin Jumalan taivaaseen. Loput tuhotaan tulisessa järvessä. Näin sanoo Raamattu.

6

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Oppi siitä, että ihminen heitettiin alas taivaasta löytyy kylläkin Koraanista. Ja se, että liharuumis on vankila löytyy Hare Krishna liikkeen kirjoista.

      Tuo, että osa muuttuu hyväksi on outoa sillä ihminen on aina ollut hyvä, Jumalan kuva ja kaltaisuus. Sen sijaan pedosta sanoo Danielin kirja, että se nostetaan jaloilleen ja sille ANNETAAN IHMISEN SYDÄN. Tästä oli kyse Rooman alkukirkon marttyyreistä. He kärsivät sen puolesta, että olisivat saaneet ihmisen sydämen.

      On ilmeistä, että he olivat Leijona petoja ennen kuin kärsimyksen kruunaamina saivat ihmisyyden ja ihmissydämen. Sekä saivat oikeuden seistä kahdella jalalla.

      Tunnette hyvin Koraania ja Krishna tietoisuutta, mutta Joh. 16:25 mukaisesti Jeshua itse selittää meille raamattua ja isää parhaillaan taivaassa aivan avoimesti. Tuon selityksen tasalla ette ole aivan täysin pysyneet. Tsemppiä vaan ja osallisuutta tosi tietoon, joka käy yhä runsaammaksi. Tosin yksikään jumalaton ei käsitä ja ymmärrä Danielin kirjan 12. luvun mukaaan erinäisiä seikkoja.........

      • HerratAntirkistusHirviöt

        Aloittaja on pahasti sekaisin, niin kuin hihhuli-uskovaiset yleensä. Ainoat Saatanat, Paholaiset ja Antikristukset ovat Jumalat ja Valtiaat itse. He ovat ennenkin itse vetäneet ensin noita rooleja, mutta hyvin nopeasti, Herrat Jumalatkin alkoivat itse täyttää nuo kriteerit, alkoivat olla itse Oikeita Saatana- ja Paholais-Olentoja, pahoine tekoineen ja aikeineen.
        He toki tulevat ihmisen ruumiin sisään, kuten aloittaja mainitsikin "Saatanan" tekevän. Herrat valtiaat myös tuovat väkisin muita ilkeitä Henkiolentoja ihmisten sisään, valehtelemaan ja vääntämään kaikenlaisen vaarallisen valesaastan.

        Myös Herrat Jumalat ovat viimeisen 7 vuoden aikana yrittäneet kovasti vääntää ja väittää joidenkin ihmisten olevan Saatanoita tai Antikristuksia. Ovat todellakin aivan asiaankuulumattomia syyttömiä tällaisina olentoina väittäneet, esitelleet, tietoisesti "ilmiantaneet", kaikille esitelleet. Koska Herroilla on menossa Harmageddon, jonka aikana He yrittävät kaikki mahdolliset, pahimmat, pelottavimmat, vaarallisimmat VALEENSA saada muut uskomaan ja pelkäämään. Kyllähän kaikkien ihmisten pitää tietää, ettei yksikään ihminen ole mikään Saatana tai Antikristus.
        Herrat toki tulevat saamaan Harmageddoninsa, ITSEENSÄ, sillä syyttömien ihmisten kärsimys, kiduttaminen, hengiltä vieminen ja hengenvaarat juuri noissakin asioissa OVAT ajat sitten mittaansa TÄYTTYNEET! Huvikseen vieläpä tekevät kaiken, KOSKA oikein avaatte silmänne, vai ettekö uskalla KOSKAAN katsoa totuutta, läpi Heidän VALEverhon, sen kaiken taakse?


    • Raamattu sanoo sen minkä kukin lukija sieltä haluaa kuulla. Varmaan on ihmismieliä jota kokevat itsensä saatanaksi ja langenneeksi enkeliksi. Aloituksesta voisi kuulla myös ajatuksen että on raamatun syy tai sen kirjoittajien syy johdattaa aloittaja alfa123om2222 kuvailemaansa kokemukseen.
      Itse olen pyrkinyt muistamaan että olen itse vastuussa näistäkin mielikuvista

    • Jumalasta-syntynyt

      Vain osa ihmisistä on langenneita enkeleitä ja heidät heitetään tuliseen järveen. Ne, jotka eivät ole enkeleitä vaan ovat ihmisiä, saavat palkan uskollisuutensa mukaan Jumalalta Jeesuksen tulemuksessa. Heissä on Jumalan rakkaus, mutta langenneissa enkeleissä ei (ne enkelit asuvat liharuumiissa ja tekevät pahaa ihmisille).

      • pulassa-olemme

        Ihmiset eivät ole pahoja. Kautta Aikojen alusta asti ovat Henkimaailma ja kaikenlaiset Jumal-valtiaat itse langetelleet ja vääntäneet niin, että ihmiseen on kaatunut Heidän aikaansaannokset. Ja se on kyllä totta, mitä mainitsit, että ihmisten sisällä on "enkeleitä", jotka tekevät pahaa ihmisille.

        Mutta ne eivät ole enkeleitä tai ainakin sellaisten lisäksi ihmisten sisällä on paljon muitakin Henkimaailman olentoja, jotka nimenomaan juuri he tekevät pahaa ihmisille. Auttavat mm. Jumalia kaatamaan ja langettamaan pahojakin, vaarallisia valeita ja asioita. Kaikki toki nekään eivät tahdo niin tehdä, mutta ovat Jumalien Käskyn alaisia.


    • NegatiivinenListaLoputon

      Ihminen EI ole Saatana Eikä Paholainen, EI Antikristus eikä peto. Vaan Jumalat ovat kaikkia noita, sen lisäksi laumansa Eksyttäjiä, VALEJTELIJOITA, Vääriä Todistajia Ansojen langettajia, syyttömien vainoajia, noita-vainojen ja -rovioiden sytyttäjät ja synnyttäjät nykypäivänä, ihmisajojahtaajat, rikollisten armahtajat ja syyttömien hengenvaaroihin asti syyttelijät ja ansoihin langettajat ja ajajat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1890
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      915
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      106
      872
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      47
      713
    Aihe