Tapan rossin

Villapakkaanbisselle

Vittu että pistää vihaksi toi ross kusipää. Siis täysi vitun kusipää. Jos tulisi vastaan niin saisi kyllä niin lujaa rautaputkesta että ei mitään rajaa. Onneksi Pete selvisi hengissä ross luuseri kusipään höykytyksestä. Kyläpoliisi Cain Dinglen toivoisin muiluttavan itkijävauva rossin teho-osasto kuntoon. Ja nyt sitten viivahuuli debbie lankeaa kaupanpäällisiksi tuohon vitun luuseriraukka rossiin. Michael Parr olet vitun pelle kun edes suostut näyttelemään moista itkijäkusipäätä!!!!!

16

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ldkfsdklj

      Minulla ärsytti enemmän se, että justiin kun veljekset olivat tehneet sovinnon, Debbie vääntäytyi sotkemaan välit uudestaan. Ja vielä viskasi reissun jälkeen lapset lennossa isälleen ja lupasi viipyä vain hetken, mutta Rossille puhuukin koko illasta.

    • cuillevillepepperoni

      Joo rauhotu

    • Ei kannata ottaa sitä rautaputkea esille, ettei hajoa telkkari.Koska Ross, samoin kuten M.Parr on siellä kaukana, tavoittamattomissa ärsyttämässä meitä.
      Kuten äitinsä Emmakin, jolle minäkin haluaisin antaa oikeasti, sen mojovan luunapin.Tälläiset roolit vaan joskus herättää sellaista katsojaraivoa, että sauhu nousee vastaanottimien ääressä ja kaukosäätimiäkin saattaa pusertua nyrkissä tuusannuuskaksi ja kirotaan ja huudetaan ja syljetään ruutuun, kuin riivattu manaajassa.Harmistuneemmat saattaa jopa, kiskaista housut kinttuun ja pyllistää ruutuun päin inhokeilleen.

      Totta se kyllä on, että Ross Barton on tällä hetkellä sarjan raivostuttavin tyyppi.Jos Roberttia on pidetty kylän pahimpana, niin hän kyllä jää nyt kakkoseksi pahuudessa tälle limanuljaskakekkeruusille.
      Tälläinen tyyppi, oikeassa elämässä, saisi varmasti kuonoonsa tiuhaan tahtiin.Kaikille tuollaisille luihuille nilkeille kun löytyy aina se, joka pistää tuollaiset järjestykseen ja pelkäämään itseään.

      Tuon tyyppiset miehet leikkii koko ajan hengellään.Pahiksillakin näkee yleensä, jonkinlaista reilua meininkiä toisiaan kohtaan.Mutta Rossilta puuttuu kokonaan tälläinen ominaisuus.RB on täysin kieroonkasvanut tyyppi, joka laittaa varmaan piponsakin ruuvaamalla päähän.Siitä huolimatta Debbie tuntee vetoa tähän ällölieroon ja haroo kiihkeästi suurilla leipälapiokäsillään rasvaletin olemattomia niskavilloja.Aijai!Saisipa lapsenlikan ominaisuudessa hyväksikäytetty jöröpappa tietää tästä.Tulisi taas tupenrapinat.

      • lkdjfsldkfj

        Viimeaikaisten tapahtumien (hengitysletkun nykertäminen kynsisaksilla) valossa Cain varmaan yrittäisi syöttää Rossille pilaantunutta ruokaa :D


      • slkdfjslkdfjkjklfhahaha

        Mutta kertoisi siitä ensin kylän juoruakoille, jotta Lisa tulisi vuorostaan estämään teon.

        Ja sitten Lisa puhuisi Cainille vakavasti, ja sanoisi, että hänen aikansa on ohi, ja että Cain on nyt Bellen äiti.


      • ketjureaktio

        Jonka jälkeen Cain tajuaisi, että hänen isänsä onkin oikeasti Belle ja äiti Sandy.


      • ldfksdfklö

        Ja hän suuttuisi uutisesta niin, että kirjoittaisi Hottenin Sanomien yleisönosastoon pisteliään mielipidekirjoituksen.


      • villapakkaanbisselle

        Huomioita sohvalta nimimerkille kiitokset hyvästä analyysista. Olen eilis illan melskaaja rossista ja olen nyt jo rauhoittunut:) mutta joskus tv sarja,jota olen 12vuotiaasta seurannut,niin herättää melkoisia tunteita. Varsinkin rossin kaltaiset kusipäät,mut nyt jo ymmärrän että michael vaan näyttelee ja hänelle maksetaan varmaan ihan hyvää liksaa siitä:)


      • KovatPiipussa

        "Harmistuneemmat saattaa jopa, kiskaista housut kinttuun ja pyllistää ruutuun päin inhokeilleen."

        Oletko nähnyt näin tapahtuvan?


    • Tuollaisesta Ashley varmaan taas, hermostuisi ja antaisi sarjan korvapuusteja Sandypappalle(ei niitä Bobin ja Brendan kahvion) Laurel sattumalta näkisi tämän ja soittaisi heti poliisit.Hän laittaisi Harrietin avustuksella Ashleyn käsirautoihin, odottamaan poliisien tuloa.Odotellessa he joisivat viinipullon, jos toisenkin.
      Ensiapulaukkuineen paikalle pelmahtanut Dan treenaisi läpsityyn papparaiseen ensiaputaitojaan.Sideharsorullat loppuisivat nopeasti ensiapulaukusta ja Sandy olisi kuin ihka aito muumio kääreissään.

      Poliisit veisivät Ashleyn vaihtamaan Aaronin kanssa paikkaa.Ashley tuupattaisiin Aaronin tilalle selliin, pötkölleen itkemään.Aaron palaisi kylään ja alkaisi siellä apupapiksi, joka manaisi Rossista monta päivää pahoja henkiä, villapakan yläkerrassa, missä sänky tärisisi rajusti, riivatun Rossin riehuessa ja karjuessa rivouksiaan.Alakerran pubin asiakkaiden oluet läikkyisivät pöydille, eikä Marlonin ranskalaiset perunatkaan pysyisi, ainaisten kalapuikkojen kanssa lautasilla.
      Poikansa vapautumista juhlinut Chas nojailisi huppelissa baaritiskiin ja nauraa räkättäisi velttona ja leuhkisi asiakkaille, kuinka hänen poikansa osaa vaikka mitä.Osottaisi kattoa ja huutaisi, kuunnelkaa vaikka!

      • Oqoehjtyyuu

        Papista ja Asleystä tuli mieleen kun hiljattain luin Wikia Emmerdale sivuja hahmoista niin esiin tuli Paddyn ex-vaimo Emily Kirk,jonka kohdalla oli maininta että opiskeli papiksi,vicar ja on Mancherterissä. Lähti sarjasta n10v sitten. Rhona on jo 3. vaimo Paddylla,omia lapsia Paddyllä ei ole yhtään.
        Sandya esittävä vanhus on jo n.90v. Rodneykin iäkäs oli n80v melko hyväkuntoinen vielä,hoikahko.


      • kjnhbgvf
        Oqoehjtyyuu kirjoitti:

        Papista ja Asleystä tuli mieleen kun hiljattain luin Wikia Emmerdale sivuja hahmoista niin esiin tuli Paddyn ex-vaimo Emily Kirk,jonka kohdalla oli maininta että opiskeli papiksi,vicar ja on Mancherterissä. Lähti sarjasta n10v sitten. Rhona on jo 3. vaimo Paddylla,omia lapsia Paddyllä ei ole yhtään.
        Sandya esittävä vanhus on jo n.90v. Rodneykin iäkäs oli n80v melko hyväkuntoinen vielä,hoikahko.

        Helkutti, piti oikein tarkistaa. On se Patrick Mower jo lähemmäs kasikymppinen. Kyllähän hänestä näkee, että ikää on, vaikka olemus on melko nuorekas, mutta että melkein kasikymppinen. En pitänyt häntä seitsenkymppisenäkään.


      • kxft

        Oih, Aaron tärisyttämässä Rossin sänkyä. Tämä voisi olla näkemisen arvoista!


    • Yttyrryue

      On se outoa kun vemkula Rossilla ei ole vielä rikosrekisteriä. Petelle tulee nyt ja joutunee vankilaan. Ross saattaa myös Finnin vaikeuksiin varastetun avaran myynnistä,ainakin kuulusteluihin. Ross puuttuu myös Jamesin ja Emman asioihin väärin perustein. Jotenkin holtiton luonne. Peten suuttumisen ja lyömisen ymmärtää paremmin. Debbiekin on jo niin kulunut etten kaipaa takaisin kun lähtee äitiyslomalle vuoden lopun jaksossa 2kk päästä. Marraskuun 2015 alun jaksoja näytetään nyt. Nicolakin palaa Dubaista pian.

      • pysykää_siellä_vain

        Nicolaa, saati Charitya, en kaipaa takaisin vähääkään. Parempi, ettei tulisi kumpikaan takaisin. Nicolan mäkätystä ja valitusta ei vaan jaksa. Onneksi edes Debbie lähtee vaihtokauppana pois.


      • Nicolamenettelee

        Nicola ihmettelee ja äkäilee kun koti on vaihtunut kun Jimmy toheloi bisnekset huonoon jamaan. Rakeshillakin on ongelmia Millin kanssa,joten parempi kuntoisen asunnon Kingit sai vaihdossa. Charity,joka omistaa puolet Haulagesta palaa maaliskuun alkupuolen jaksoissa. Charity on jo niin kulahtanut hahmo ettei väliksi vaikka poistuisi taas pian. Dinglejä on liikaa,evvvk kohellusta vinkuja valittaja Lisan,sekoilu Bellen,Zak touhut. Debbie on niin nähty ja sen kersat. Uusi tuottaja toivottavasti antaa tylsille potkuja. 20v jotain kehnoa pikkuosaa on liikaa. Eikä ne mitään yleisö suosikkeja ole. Nuorempien kautta viime aikojen menestys on tullut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe