Katsokaa ja kauhistukaa

Niin-paljon-muillakin

No niin, nyt on sitten tapahtunut se, mitä Jumalat itse todistivat minulle jo vuosia sitten, että haluavat mitätöidä koko Kristinuskon. Että vaikka meille kaikille kristityille on opetettu ja Raamatulla päähän lyöty tuhansia vuosia, että pakko on alkaa Kristinuskoon. Jumalat ovat nyt murskanneet Kristinuskon. Tästä kauheasta asiasta, että meitä ei siis muka pelasta edes kristinusko, on ilmoitettu jo satoja vuosia sitten islamilaisessa profetiassa.

Siinä sanotaan, että sitten kun Jeesus (ei se sama kuin alkuperäinen) tulee toisen kerran Maan päälle elämään, niin hän tulee murskaamaan Ristin ja rukoilemaan Imam Mahdin (muslimien oma Messias, myös sotapäällikkö) selän takana ja alkaa levittämään islamin uskoa maailmaan. Siis suomi24.fi-keskustelupalsta on täynnä kauheita ihmisten, myös nuorten kokemuksia Pahoista Valloista. Esim. kannattaa käydä vastuuntuntoisten ihmisten katsomassa "Uskonnot ja uskomukset"/"Rajatieto"/ "Magia" ja siellä esim. "VOODOO"-kirjoitus ja "miten voin kostaa pahalle ihmiselle".
Siellä tulee selväksi kauhea nuorten tilanne, kannattaa ehdottomasti lukea myös TÄRKEÄ kirjoitus "miten suojautua mustalta magialta". Siellä eräs nuori on erittäin väsynyt, täysin uuvuksissa, koska kokee, että häneen hyökkää Mustaa, Pahaa Valtaa, että hän on täynnä Niitä. Tällaista on todellakin niin paljon muillakin ja tällaisilla asioilla nimenomaan Herrat Jumalat pelaavat ja pelleilevät. Jumalat ovat niin pilalla, eivät voi enää hoitaa hyvällä tavalla, asiaan kuuluvaisella, Oikeudella, VAAN ovat alkaneet pelata niin Mustalla, Pimeällä Vallalla kuin myös Valkealla Ilkeällä Vallalla. Heihin EI tehoa eikä toimi, vaikka kuinka yrittäisimme vedota, vaatia kristinuskon nimissä, että Heidän on jätettävä meidät rauhaan, VAAN ovat sitä mieltä, että alkuperäinen Jeesus kuoli siis turhaan Ristillä, eikä oikein kenenkään meidän puolesta ja edestä, kuten meille on hakattu päähän tuhansia vuosia. Ja vielä viimeinen pointti, noissa yllä mainituissa "Magia"-kirjoituksissa oli myös hyvin paljon uskovat ihmiset neuvoneet nuoria, miten kirota ihminen. Että sillä lailla!

3

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vihankeihäs

      Tuo pahan toivominen ja kiroaminen ei ole muuta kuin sitä, että viha on kyllin voimakas niin vihamiehelle sattuu jopa toivomallasi tavoin. Tämä vihaamisen voima kehittyy ihmisen jota on esm kotona piesty ja kohdeltu väärin vihattu. Ihmiseen kertyy niin paljon pidätettyä vihaa, että ketä kohtaan hän vihaa tuntee niin se viha vahingoittaa ja jopa tappaa sen ihmisen jota tämä vihan ihminen vihaa. Itse olen sellainen, minussa on niin paljon pidätettyä vihaa, että se on riittänyt tappamaan kaikki jotka on minua pahasti loukanneet nimitelleet tai haukkuneet. OLen lisäksi sitä mieltä, että tulipa tämä lahja hyvästä tai pahasta niin se annetaan heikoille ihmisille jotka on täytyneet ääriään myöten vihalla. Muutama ihminen jota olen vihannut on hengissä mutta pahasti sairas joitakin on kuollut toivomallani tavalla eli liikenteessä Kaksi ihmistä jotka nimitteli minua paskaksi kuoli kahden viikon sisällä nimittelynsä jälkeen ja molemmat siten, ettei syytä tunneta. Kaikille vihaamilleni olen pystynyt kostamaan millään tavalla heihin fysisesti kajoamatta.
      Tämä ns vihan keihäs tunnetaan alkuperäis heimojen keskuudessa Afrikassa ja tälle keihäälle on luonnollinen selityksensä eli se keihäs on itse viha.
      Hänessä jossa on näin paljon vihaa kuin minussa oli ei ole helppo itsensäkkään elää viha kuolettaa ihmisestä kaikki tunteet ja hän elää vain vihansa kautta, vaikka olisin nähnyt kymmenen ihmistä silvottuna edessäni niin se tuskin olisi tehnyt minuun mitään vaikutusta, korkeintaan olisin kiirehtinyt silvottujen pois kuljetusta, ettei ne kerkiä rueta haisemaan.
      Jeesus voi eheyttää kuitenkin tälläisenkin ihmisen, kuten hän minutkin eheytti. Minusta tuli tunteva ja rakastava ihminen kun hän sai ottaa minut hoitoonsa. Olen kulkenut Jeesuksen kabssa jo noin 20 vuotta ja iloinnut elämästä.
      Ehkä saatana piti minua hallussaan ja käytössään kymmeniä vuosia ja antoi voimansa vahingoittaa muita ihmisiä tavalla josta maallinen laki ei voinut minua tuomita.

      • VoiJumalautaSua

        Siis Jumalauta, väität, että olet tappanut ts. saanut kuolemaan monia ihmisiä. SInun olisi SYYTÄ ja hyvä tuietää, että Jumalat, Jeesukset ja vähän muutkin Valtiaat Henkimaailman lastensa kanssa oavt AINOAT, JOTKA ovat ansainneet VIHAT niskoillensa. Todistettu on NIIN pitkältä ajalta, ETTÄ Juuri Noi porukat OVAT AIVAN KAIKEN TAKANA. He ovat aikaansaaneet AIVAN KAiken, ja AIVAN tietoisesti tahallaan, ja nsillä tavoin ovat JATKANEET, VAIKKKA Asioista olen minäkin huomauttanut KOKO tota porukkaa jo yli 11 vuotta. Seuraavsaa viestissäni KERRON, MIHIN kAikkeen Herrat lapsineen oVAT syyllisiä, ja pitkältä ajalta.

        Viha on Heidän keinonsa täällä tehdä pahojakin halloja ja vaaroja. EI pitäisi ruokkia VIHAA, sillä SE on Paholais-JUmalien KEINO saada syyttömiä ihmisiä myös sinne paska"taivaaseen". SIis oletko vastaaja ylpeä siitä mitä olet tehnyt, se EI sinunkaan kohdallasi ole pelkkä vaan aikaansaannos, vaan tietoinen teko, JOTA olet toistuvasti tehnyt. Oletko ylpeä siitä, että sait ne ressukka-ihmiset kuolemaan, ennen aikaisesti sinne kidutus-kiusaamis-häväistys-"taivaaseen"? Lopeta SAATANA se ihmistejn manaaminen ja kiroaminen ja pahan heille toivominen. OLET tuomittava tAIVAASSA kOrkeimman mukaan. TULEE nimittäin olemaan sellaienn Taivas, jOSSA EIVÄT Herrat Jumalat Jeesuksineen ole mItään TUOMAREIRA, vaan ihmiset siellä tuomitsevat toinen toisensa. Vääryys-Valtiaat ja Vääryys-Taivas tulee häviämään.


    • todellakarmaisevaa

      Suomi 24 palstaa, käyttävät nobelistitkin uuden tiedon ammentamiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      289
      3173
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      23
      2824
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      20
      1903
    4. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      130
      1871
    5. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      35
      1664
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      115
      1626
    7. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1380
    8. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1173
    9. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1133
    10. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      62
      1083
    Aihe