Onpa rauhallista

daaaaaa

Aivan upeaa tulla Tamperen hälinästä Oriveden rauhaan "mökille" lepäileen! Mökki on keskustan uudessa kerrostalossa, ostettu vanhuudenpäiville, mutta nytkin ihana rauha verrattuna Tampesterin keskustaan! Ääsmarket ja Alko vieressä Hitlerinvalinta ja Kooo sekä Tookmani myös Löyyötex liki!!! Tää on iiihan paratiisi!!!!!

15

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tekohelmi

      Asunnot on olleet kolme vuotta myymättä ja tyhjillään. Yhtiölainojen lyhennykset alkavat. Siksi tällainen rakennuttajan hätähuuto.

    • Einytniinvaikeeta

      Minusta on mukava ihan auakkin tässä uudessa talossa.
      Ei varmasti ole mikään hätähuuto.
      Oriveden maineen pilaa tuollaisten kateellisten puheet ja kommentoinnit.
      Ota se käpylehmä pois patterin välistä ja ala nauttimaan elämästäsi!

    • eiVanhuksenPuhetta

      Selvä kusetusyritys.
      Vanhuus ei taida olla vielä lähelläkään kun kielenkäyttökin on noin naiivin lapsekasta.
      Oli kyllä naurettava mainostusyritys hahaha😁

    • Naiiiviudenhuippu

      Miten ihminen voi elämästä kiusaantua ?

    • köyhäjakippee

      Jos ostat uuden kaksiaon äsmarketin lastauspaikalta, maksat ensin 95 000 euroa
      ja sitten pääset paitsi asumaan myös lyhentämään 95 000 yhtiölainaosuutta. Tämä lysti maksaa yli 800 euroo kuussa plus tietysti tavallinen vastike. Samaan aikaan saat vanhan kerrostalokaksion keskustasta jopa alle 50 tonnilla ja käytännössä uuden noin sadalla tonnilla. Ilmeisesti metsätuloissa rypeviä eläköityviä maajusseja on oopee saanut tähän höynäytettyä.

      • NäinSe_On

        Järjestään vanhoihin kerrostalo asuntoihin on tulossa paljon remontteja esim. putkiremontti maksaa n. 1000 € neliö julkisuvu remppa useamman satasen neliö eli remontoitu vanha kerrostalo asunto on liki uuden hintainen muttei sitä sillä hintaa saa enää myytyä jos haluaisi eroon päästä.


      • kissankuja

        Alle kymmenen vuotta vanhaan kämppään ei nyt ihan heti ole tulossa putki-tai julkisivuremppaa. Ja sellaisen saa noin satatonnia halvemmallakuin tämän uuden. Sori vaan.


    • Entulisi

      Et ole tosissasi: Aivan upeaa tulla Tamperen hälinästä Oriveden rauhaan ... Ei täällä muuta olekkaan kuin rauhaa ja siksi en todellakaan tulisi tänne Tampereelta. Voisin käydä kerran kesässä....

    • daaaaaa

      Töitä kun tekee ja säästää niin rahat riittää ihan käteiskauppaan, ei tarvii yhtiölainoja erissä maksaa! Tulipa viikonloppu taas vietettyä Oriveden rauhassa!

    • sipulipuli

      Oriveden keskusta = paratiisi?
      Oisko aika vaihtaa lääkkeitä?

    • veesiti

      Jos jollain on 200 000 joutilasta rahaa, niin ei sitä kukaan täyspäinen sijota Oriveden keskustassa olevaan kaksioon. Niin kivaa ei kellään ole viikonloppuna ei muulloinkaan.

      • SeVaanOnNiin

        Vanha leski maajussi kun pistää sukutilan perämettiä rahoiksi niin ei tunnu missään tommoiset summat ja synytmäseudulla on mukavaa uudessa asunnossa viettää kesät ja talvet pattajalla "kulttuurimatkalla" . Mukaan kun ei täältä mitään saa sille viimeiselle reissulle!


    • Kalalle

      Millaisen asunnon tuolla rahalla olisi saanut naapurikunnissa ja kaupungeissa? Olisi ollut tuottava sijoitus, toisin kuin Orivedellä...

    • Penanpoika

      Kun orivesiläinen Perus-Pena Päivi vaimoineen myy 70-luvulla rakennetun sataneliöisen omakotitalon Kiikanmäestä, saavat he siitä noin sata tonnia. Jos saavat, naapuri on myynyt omaansa jo kohta kaksi vuotta, eikä vielä ole onnistanut. Kun Pena ja Päivi kohta jäävät eläkkeelle, heille jää nettona käteen noin 2700 kuussa. Sillä elelee mukavasti omakotitalossa, jonka ylläpitoon menee noin 300 kuussa. Tonnin vastikkeita uudesta kerrostalokaksiosta Pena ja Päivi eivät pystyisi maksamaan, lääkkeisiinkin menee jo kolmesataa kuussa, avensista täytyy vaihtaa ja pari kertaa vuodessa täytyy päästä Pärnuun kylpemään. Niinpä Pena ja Päivi jäävät omakotitaloonsa, vaikka lumenluonti ja ruohonleikkuu ottavatkin voimille. Ja uudet kaksiot jäävät ilman ostajia. Nykyisillä uudisrakennusten hinnoilla Orivedelle ei yksinkertaisesti kannata rakentaa.

    • suttajasekundaa

      Näitten uusien kerrostalojen laadussa ei kai ole mitään vikaa, päinvastoin kuin niissä rivitaloissa, jotka muutama vuosi sitten kiireessä kyhättiin Tähtiniemeen vanhan puutarhan paikalle. Kävin joskus kattomassa, ja on ainoo paikka missä olen nähnyt pahvista pykätyt keittiönkaapit. Pytyllä joutuu istumaan poikittain kun on niin lähellä seinää ja pihat on tärvätty niin ettei kenelläkään ole yksityisyyttä. Yhtään asuntoa ei silloin saatu myytyä, saivat sitten jostain vuokralaisia. Nyt on taas pari asuntoa tullut myyntiin, sellainen ei ainakaan osta, joka käy katsomassa. Täytyy vielä ihmetellä, miten ovat menneet rakennusvalvonnasta läpi, kossupullolla vai pyöräilyvehkeillä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      45
      1625
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      7
      1248
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe