Ari Koivunen aiheen PALSTAVAHDISTA JA TROLLISTA

Trollit, yyberfani ja palstavahti ansaitsee/ansaitsevat oman ketjun.

Ehdotan että henkilökohtaisuuksiin menevistä ja muiden mielipiteiden torpedointiyrityksistä keskusteltaisiin täällä. Näin hämmentäjä muuttuisi tunnistettavammaksi ja hänen olisi vaikeampi maastoutua ja väittää omia provojaan muiden tekemiksi. Samalla toivon mukaan muut ketjut pysyisivät ehkä vähän paremmin aiheessa.
Ilmianna
Jaa

37 VastaustaTässä muutama poiminta provoista ja henkilökohtaisuuksiin menevistä kommenteista tältä syksyltä. Ensin mielipide ja sen jälkeen vastaus, jossa joko solvataan kommentoijaa ja/tai yritetään väittää että tämä on kommentoinut haukkunut muita aiemmin (eikä täsmennetä missä ja mitä) ja /tai yritetään estää kommentointi.

” miksimiksimiksi kirjoitti: Toivottavasti ei saada lisää videoita noin latteista esityksistä. Sääliksi vain käy kaikki, Bowie, Ari ja hyväuskoinen yleisö joka kuvittelee olevansa "oikeassa" teatterissa.”
18.9.2016 15:12 säälittävälle
Ainoa jota käy sääliksi olet sinä, koska olet yksinkertainen ja vittumainen luonne, jolla ei ole muuta elämää kuin repostella yhtä videopätkää monta päivää. Ei käy sääliksi Bowieta joka on kuollut ja kuopattu, loistavaa upeaa Aria eikä yleisöä, joka on päässyt nauttimaan hienosta musiikista ja hauskasta esityksestä ja joka tasan tarkkaan tietää missä on.

VASTAAJA HAUKKUU KOMMENTOIJAA MIELIPITEEN TAKIA JA VÄITTÄÄ MYÖS ETTÄ TÄMÄ OLIS KOMMENTOINUT JO AIEMMIN

"bowieitkee kirjitti: Timanttikoirat eivät ihan kaikkea uskalla avata, sillä linkin takaa voi paljastua jotain helvetillistä rienausta - ja niin juuri kävi. On asioita, joita ei pitäisi tehdä ja tämä on yksi niistä. Ei Bowieta voi coveroida "laulamalla paremmin", järjetön ajatus, jossa missataan ihan kaikki. Puhumattakaan kliseisistä kitarasooloista ja puskateatterista.”
13.9.2016 19:29 Kauampa maltoit olla hiljaa, nyt varmaan nukut yösi paremmin, kun sait taas haukuttua ja purkaa pahaa oloasi.

KOMMENTIN DISSAUS JA VÄITE ETTÄ KYSEINEN HENKILÖ KRITISOISI KRITISOINNIN TAKIA

etoletäysilläkäypä 14.9.2016 8:15
Olitko sinä luuseri ihan paikanpäällä katsomassa, vai tuon videon perusteellako vain arvioit?Täällä on taas tämä ylimielinen kaikkitietävä niljake, joka haukkuu kaikki esitykset, en ymmärrä jos elämä on noin vaikeeta, miksi pitää jatkuvasti roikkua tällä sivustolla. Tuommoinen tyhjäntoimittaja luuseri, joka ei itse osaa mitään, ainoastaan toisten haukkumisen, sinun mielipiteilläsi ei ole mitään arvoa!!!

KOMMENTOIJAA SOLVATAAN JA ILMOITETAAN ETTÄ KRITIKKIÄ EI SAA ESITTÄÄ

"hrahenkilökohtaisuudelle kirjoitti: Kun ei osaa muuta sanoa niin muutama rivi hävyttömiä henkilökohtaisuuksia on aina pommin varma ratkaisu munata oma uskottavuutensa kirjoittajana. Komediaa juuh, mutta sitäkin on muutakin kuin puskatason Pelle Hermanni-farssia. Musiikki ei edes synkkaa pelleasujen kanssa - kuten joku sanoikin laulu sinällään toimii, taustabändi huonompi. Mutta tuo on 1:1 kopioon pyrkivä, hengetön, ei sanottavaa. Eikä ainakaan kuljeta mitään komiikkaa. ”

niljakkeelle 14.9.2016 19:22
ETKÖ HUOMAA TAAS, MITÄ SINÄ TEET? Heti kun täällä alettiin puhua uudesta musikaalista alkoi se haukkiminen ja just nimenomaan latelet niitä hävyttömiä henkilökohtaisuuksia, muista tänne kirjoittavista, sekä musikaalin esiintyjistä ja tekijöistä ja varsinkin Arista! Olet just se säälittävä luuseriniljake, miksi sinua nimitin tuossa aiemmin. Sinä olet äärettömän epämiellyttävä tyyppi. Sinä olet jatkuvasti munannut itsesi tällä sivustolla, jos sulla ois mitään aivotoimintaa päässäsi, ymmärtäisit pysyä poissa, mutta lienee turha toivo.

VASTAAJA HYÖKKÄÄ KOMMENTOIJAN KIMPPUUN, YRITTÄÄ KÄÄNTÄÄ OMAT HAUKKUMISENSA TÄMÄN SANOMIKSI JA VÄITTÄÄ TÄMÄN KIRJOITTANEEN MYÖS AIEMMAN KRITIIKIN?

" yyberyyber kirjoitti: Voi jeesus. Etkö yyberfani tajua, että tuossa ei Aria haukuta, vaan musikaalin tuotantoa joka on aina huono. Varmaan monia harmittaa että Ari tuhlaa lahjojaan tuollaiseen.”
älykääpiölle 14.9.2016 20:45 Sinä näyt tuhlaavan "lahjojasi" täällä kaikkien haukkumiseen ja ittees lahjakkaampien arvosteluun ja mollaamiseen!

KOMMENTOIJA JOTA ON HAUKUTTU KERTAALLEEN JA JOKA YRITTÄÄ KÄÄNTÄÄ KESKUSTELUA OIKEALLE URALLE JOUTUU UUDESTAAN HAUKUTUKSI

"yyberfanille kirjoitti: Jos oikeesti haluat keskustella niin aloita vaikka vastaamalla yhteen viestiin kerrrallaan, silloin tavoitat oikean henkilön eikä tarvi huitoa kaikkea liikkuvaa.”
entodellakaanusko 16.9.2016 7:51 Täällä on useita keskustelijoita, joten olet nimitellyt ja aliarvioinut meitä kaikkia! Sama toistuu joka ketjussa. Muut aloittaa keskustelut kulloisestakin aiheesta, sitten tulet sinä ylimielinen kaikkitietävä ja alat mollata ja haukkua meitä muita ja esityksiä, joka ketju päättyy riitaan. Sulla on paha asenne vamma. Mikä tekee sinusta niin ylivertaisen, että pystyt mollaamaan monen ihmisen työn, esim. juuri näissä musikaaleissa työskentelevät. Kerro, miksi sinä osaisit tehdä paremman musikaalin kuin yksikään Palatsi teatterin henkilökunnasta.

VASTAAJA VÄITTÄÄ KOMMENTOIJAN KIRJOITTANEEN KAIKEN KRITIIKIN JA HAUKKUNEEN MUITA VAIKKA VAIN KRIITTISIÄ KOMMENTOIJIA ON HAUKUTTU?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tässä muutama tyylinäyte lisää tämän palstan kontrolloijasta ja trollista:

"sitäsaaamitätilaa kirjoitti: S24 ssa on mahdollisuus kirjoittaa mielipiteensä myös ilman nimeä ja hyvä niin. Sinä käytät tilaisuutta väärin agressioidesi purkamiseen ja muutama muu täällä kertoakseen mielipiteensä. Tästä esityksestä ei ole paljon hyvää sanottavaa, mutta älä meitä syytä. Palatsin esitysten arveluttava taso on ihan yleisesti tiedossa ja he tietävät sen itsekin. Se on heidän valintansa, mahdollisimman halvalla paljon "hauskoja" esityksiä aiheista jotka myyvät.”

puskahuutajalle 21.9.2016 Sanoinhan, että olet munaton tapaus, et uskaltaisi ikinä sanoa mitään nimelläsi, siispä öisin täällä purat agressioitasi ja haukut kaikki, etkä pysty vieläkään sanomaan minkä alan huippuosaaja sinä olet!

VASTAAJA HAUKKUU MIELIPITEEN KIRJOITTAJAA

"kritiikistä kirjoitti: Tuoko oli haukkumista kun sanoin että S24:ssa ihmisillä on oikeus kirjoittaa mielipiteensä? ja se että sinä pörräät täällä kuin palstan omistaja ja kommentoit agressiivisesti on toteennäytettävissä oleva tosiasia. Mitä kritiikkiin tulee, Palatsi löytää sen myös täältä jos haluaa. Rehellinen ja kriittinen yleisöpalaute, jopa videosta, on arvokkainta mitä he voivat saada. Jos toimintaa ei kehitä niin joku muu tulee ja tekee saman paremmin.”

säälittävätapaus 21.9.2016 Sinäkö olet se palatsi teatterin rehellinen ja kriittinen arvostelija? Olet tyhjänpäiväinen haukkuja, en ymmärrä mitä syytä sulla on vihata tuota palatsi teatteria! Kriittinen arvostelu ei ole rehellistä, se on vaan haukkumisen halua. Jos sinä arvioit jotain esitystä, niin eiköhän kannattais arvioida niin, että rehellisesti tuot esille hyvät ja kehittämistä kaipaavat asiat. Pelkän haukkumisen osaa jokainen, mutta entäs jos sinunkin pitäis analyyttisesti arvioida, niin ei näy onnistuvan. Turhaan ylenkatsot muiden tekemisiä ja asetat itsesi muiden yläpuolelle, jokainen näkee, että sulla ei ole siihen edellytyksiä!

VASTAAJA NIMITTELEE JA SOLVAA MIELIPITEEN KIRJOITTAJAA

"järjetöntäturhaa kirjoitti: Sä et kyllä tajua mitään naurettavan kommettisi perusteella. Sulla ei taida olla harmainta aavistustakaan siitä millainen esiintyjä Bowie oli, sitä intensiteettiä, kuinka se yhdellä kulmien kohotuksella piti areenoja näpeissään. Ja sitä kokonaistaidetta, jossa jokainen osa on korkeinta laatua, lontoolaisen dandyn jokaista saumaa myöten ojennuksessa olevia pukuja ja hansikkaana istuvia asuja myöten, eikä mitään halpaa pelleperuukkiteatteria, jossa kaikki on ulkokohtaista ja hukkaan heitettyä. Toi musikaali on häpeällinen.”

jankuttajalle 14.9.2016 8:22 Sinäkö olit Bowien keikoilla? sinäkö tiedät taas hänestä kaiken? Oliko tarkoitus tehdä tästä musikaalista Bowien täydellinen keikan kopio? Olet ressukka taas ihan harhateillä. Tämä on komediallinen musikaali, jossa hahmot eivät ole identtisiä kopioita alkuperäisistä, voisit lukea mitä musikaalista kerrotaan. Ei kukaan ole, eikä voikkaan olla alkuperäisen täydellinen kopio, miten sen sais taottua vähäjärkisten kalloon. Ei Alice Cooperkaan ole tuon näköinen oikeasti, eikä hän laulanut Poisonia noin, mutta koeta nyt käsittää, että tämä on komedia- teatteria.

VASTAAJA MENEE HENKILÖKOHTAISUUKSIIN JA SOLVAA KOMMENTOIJAA/ KOMMENTOIJIA

"pellehermannitasialla kirjoitti: Nämä Palatsin musikaalit herättävät hilpeyttä pitkin somea. Mikä ei ole ihme, koska promokuvatkin ovat suoraan kuin Kummelista.”

”Benille 23.3.2016 16:03 Hilpeyttä ja iloahan musikaaleilla tuotetaankin, laitapa linkkejä noihin somekeskusteluihin, itse en löydä yhtään. Kummelihan on yksi maan menestyneimmistä viihdekonsepteista aivan kuten Palatsikin vaikka yhtenevyyttä en näekään. Olet niin kateellinen Arin ja Musiikkiteatterin menestyksestä että varmaan halkeat kohta katkeruuteesi.”

VASTAAJA VÄHÄTTELEE KOMMENTOIJAA JA VÄITTÄÄ BEN VARONIN KIRJOITTANEEN NIMETTÖMÄN KOMMENTIN.

"promokuvat kirjoitti: Mitkä promokuvat? Palatsin sivuilla on vain nämä, jotka eivät vaikuta kovin autenttisilta, päinvastoin http://www.palatsiteatteri.fi/palatsi/IMG_8371_muok2.jpg "

kielteinenasenne 16.4.2016 15:09 Ei ole pakko mennä katsomaan tätäkään musikaalia, kun tuo asenne on jo valmiiks tuommonen ja kuvatkin mielestäs ihan hirveitä...ihme nillittäjä!

VASTAAJA HYÖKKÄÄ HENKILÖKOHTAISESTI KYSYMYKSEN ESITTÄJÄÄ VASTAAN

"blah kirjoitti: Minua ei kiinnosta nämä musikaalit sitten yhtään, mutta kylläpä Ari kaiken saa kuulostamaan hyvältä. Enemmän kiinnostaa Arin omat akustiset keikat ja Amoral.”

muutosaanauttia 16.4.2016 17:52 Jos sinua ei nuo musikaalit kiinnosta, niin annappas toisten nauttia niistä...ei tarvii kokoajan olla lyttäämässä, jos sinua ei kiinnosta.

VASTAAJA PYRKII TORPEDOIMAAN MIELIPITEEN, NIMEÄÄ SEN LYTTÄÄMISEKSI JA VÄITTÄÄ ETTÄ SE OLISI JATKUVAA.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lisää tyylinäytteitä Ari Koivunen palstalta tänä syksynä. Näitähän on varmasti tuhansia jos katsoo kauemmaksi.

"eieieijaei kirjoitti: Tämä hanke on ala-arvoista pellehermannia, pyhäinhäväistys. Toivottavasti teilataan "ansioidensa" mukaan.”

tyhjätynnyrikolisee 17.4.2016 18:30 Toivottavasti sinä saat ansioittes mukaan! tyhjäntoimittaja!

VASTAAJA PROVOSOI KOMMENTOIJAA JA MENEE HENKILÖKOHTAISUUKSIIN.

"innollaodottaen kirjoitti: Niin, musikaalihan aikoo kunnioittaa David Bowea. Hieman epäilyttää kyllä kuinka kunnioittavaa saavat aikaiseksi olemalla samalla koko kansan hömppäkomediateatteri, mutta kaikkihan on mahdollista :)”

mitäosaat 18.4.2016 16:43 Kerrotko vielä minkä alan tai taiteen loisto- osaaja sinä olet, kun on varaa halveksia toisten työtä ja tekemisiä. Ettet vaan olis tyhjäntoimittaja luuseri! Vähän tuo elvistely siltä vaikuttais!

VASTAAJA SOLVAA KOMMENTOIJAA

"yyberfanille kirjoitti: Löydät tutkimuksen itse jos osaat käyttää googlea ja olet kiinnostunut, niin minäkin sen löysin. Media-arvosteluja Palatsista ei löydä koska teatterikriitikot eivät ilmeisesti pidä sitä arvostelemisen arvoisena. Lainaus oli vain esimerkki siitä että keskustelua on muuallakin tässä ketjussa. Yrityksesi tukahduttaa kritiikki on toivoton.”

sepittäjälle 21.9.2016 14:50Taisit keksiä koko tutkimuksen omasta sekopäästäsi kun sulla ei ole linkkiä laittaa.

VASTAAJA PARJAA KOMMENTOIJAA

"miksi-lässyttää-turhaa 22.9.2016 23:39 Hirveätä paskaahan tuo "musikaali" on.”

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

TÄSTÄ VOI PÄÄTELLÄ MIKÄ ON SALLITTUA S24:lla JA MIKÄ EI? MIELIPIDE ON SALLITTU.

”seaikavuodesta kirjoitti: kiitos promosta, mutta eiköhän RJ pysty tuohon ilman sinuakin”

jänkyttäjälle 9.10.2016 8:12 Mitä taas jänkytät, täällä keskustellaan ja kehutaan Aria ja Arin tekemisiä, sinä kateellinen jänkyttäjä et tarvii taas aloittaa tuota haukkumista. Sulla on vissiin se aika vuodesta, että lääkkeet on vähissä ja pitää öisin käydä täällä haukkumassa kaikki kirjoittajat. En vastaa enää sulle, joten voit jankata ihan keskenäs noita lapsellisia juttujasi. Joka ketjussa aloitat saman riitelyn. Olet mielenvikainen.

VASTAAJA PARJAA KOMMENTOIJAA VÄITTÄEN ILMEISEN IRRALLISTA KOMMENTTIA JONKUN JO KIRJOITTANEEN KIRJOITTAMAKSI

”mitämitämitämitä kirjoitti: Kenelle luulet vastaavasi, kerro muillekin :) ?”

ihmenillittäjä 10.10.2016 19:29 Nuo sinun kommenttisi eivät ole ihan terveitä. Siinä sulle vastaus! Itsehän sinä sen jo tiedätkin. Tämä ketju on Raskasta Joulua...perustelepas se nyt kaikille, miksi sinä et kestä, että täällä puhutaan RJ:stä.

VASTAAJA HAUKKUU KYSYJÄÄ JA ASETTAA KYSYJÄN SUUHUN KOMMENTTEJA JOITA TÄMÄ EI OLE SANONUT
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei oo totta , täytyy sanoa, että meitä on joka lähtöön, tämän koosteen laatija on kyllä jäänyt asemalle, no murheensa kullakin. Kannattais varmaan hankkia joku harrastus tai lähteä lenkille raikkaaseen syysilmaan, niin ei tarviis öisin vatvoo tämmöisiä joutavia asioita päässään ja kasvattaa niistä maailman suurimpia ongelmia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tervetuloa keskusteluun kontrolloivalla kommentillasi, palstavahti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Miksi kukaan vaivautuisi trollaamaan koivuspalstalla?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
8 VASTAUSTA:
Trolli etsii huomiota sieltä mistä sitä saa. Provosoija hykertelee jos saa sekasortoa aikaiseksi, syitä on monia. Katso esimerkit yllä. Lisää voi linkittää tai kopioida.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Luulen, että ihmisillä on muuta tekemistä, kuin lukea jonkun loukkaantuneen linkityksiä joistain kirjoituksista, eiköhän nyt mene jo vähän yli. Tuossa täytyy olla tuntien, ellei päivien työ, valkata kaikkien kirjoitukset ja eritellä niitä, kyllä suosittelen jotain harrastusta. Miten tämmöiset mielipidepalstat voi saada ihmisen noin tolaltaan ja vielä koko elämää hallitsevaksi tapaukseksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
uskomatontaajanhukkaa kirjoitti:
Luulen, että ihmisillä on muuta tekemistä, kuin lukea jonkun loukkaantuneen linkityksiä joistain kirjoituksista, eiköhän nyt mene jo vähän yli. Tuossa täytyy olla tuntien, ellei päivien työ, valkata kaikkien kirjoitukset ja eritellä niitä, kyllä suosittelen jotain harrastusta. Miten tämmöiset mielipidepalstat voi saada ihmisen noin tolaltaan ja vielä koko elämää hallitsevaksi tapaukseksi.
Vielä unohtui sanoa, että taidat tosiaan olla aikamoinen palstavahti!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
uskomatontaajanhukkaa kirjoitti:
Luulen, että ihmisillä on muuta tekemistä, kuin lukea jonkun loukkaantuneen linkityksiä joistain kirjoituksista, eiköhän nyt mene jo vähän yli. Tuossa täytyy olla tuntien, ellei päivien työ, valkata kaikkien kirjoitukset ja eritellä niitä, kyllä suosittelen jotain harrastusta. Miten tämmöiset mielipidepalstat voi saada ihmisen noin tolaltaan ja vielä koko elämää hallitsevaksi tapaukseksi.
Sen jokainen päättää itse, Sinun ei tarvitse huolehtia muiden ajankäytöstä, nukkumisesta, syömisestä, työn teosta eikä ulkoilusta, eikä myöskään siitä miten ihmiset saa kommentoida niin kauan kuin mennään S24:n sääntöjen mukaan.

Aikaa meni noin vartti, parista ketjusta kopipeistattu osa molemmista. Aika viriili provo siis kyseessä, kun ei tarvinnut etsiä yhtään.

Mun omia viestejä tuossa on kaksi, toisessa kysyn mistä trolli päättelee että vastaa kuvittelemalleen samalle henkilölle, vaikka kuka tahansa näkee että viestejä on monelta ja yksi missä kommentoin Palatsin promokuvia ei kovin autenttisiksi. En edes kopioinut niitä viestejä jossa ihmiset sanovat että eivät ole ainoita kommentoimassa jotain juttua, ja niitä seuranneita aina samoja spammivastauksia "sinä niljake aivokääpiö räksyttäjä joka ketjussa haukkumassa meitä muita faneja":)
Tuo on siis sitä hämmentämistä jolla yritetään sekoittaa keskustelu, kun niputetaan kaikki kritiikki yhden lähettämäksi ja esitetään itse fanijoukkoa jota on haukuttu. Mitään havaintoa ei kuitenkaan ole kenenkään fanin haukkumisesta, vain kritiikkiä esittävät saa tuon ryöpyn osakseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kontrollerille kirjoitti:
Sen jokainen päättää itse, Sinun ei tarvitse huolehtia muiden ajankäytöstä, nukkumisesta, syömisestä, työn teosta eikä ulkoilusta, eikä myöskään siitä miten ihmiset saa kommentoida niin kauan kuin mennään S24:n sääntöjen mukaan.

Aikaa meni noin vartti, parista ketjusta kopipeistattu osa molemmista. Aika viriili provo siis kyseessä, kun ei tarvinnut etsiä yhtään.

Mun omia viestejä tuossa on kaksi, toisessa kysyn mistä trolli päättelee että vastaa kuvittelemalleen samalle henkilölle, vaikka kuka tahansa näkee että viestejä on monelta ja yksi missä kommentoin Palatsin promokuvia ei kovin autenttisiksi. En edes kopioinut niitä viestejä jossa ihmiset sanovat että eivät ole ainoita kommentoimassa jotain juttua, ja niitä seuranneita aina samoja spammivastauksia "sinä niljake aivokääpiö räksyttäjä joka ketjussa haukkumassa meitä muita faneja":)
Tuo on siis sitä hämmentämistä jolla yritetään sekoittaa keskustelu, kun niputetaan kaikki kritiikki yhden lähettämäksi ja esitetään itse fanijoukkoa jota on haukuttu. Mitään havaintoa ei kuitenkaan ole kenenkään fanin haukkumisesta, vain kritiikkiä esittävät saa tuon ryöpyn osakseen.
korjaan, aikaa meni noin puol tuntia yhteensä kaikkiin yhteensä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kontrollerille kirjoitti:
Sen jokainen päättää itse, Sinun ei tarvitse huolehtia muiden ajankäytöstä, nukkumisesta, syömisestä, työn teosta eikä ulkoilusta, eikä myöskään siitä miten ihmiset saa kommentoida niin kauan kuin mennään S24:n sääntöjen mukaan.

Aikaa meni noin vartti, parista ketjusta kopipeistattu osa molemmista. Aika viriili provo siis kyseessä, kun ei tarvinnut etsiä yhtään.

Mun omia viestejä tuossa on kaksi, toisessa kysyn mistä trolli päättelee että vastaa kuvittelemalleen samalle henkilölle, vaikka kuka tahansa näkee että viestejä on monelta ja yksi missä kommentoin Palatsin promokuvia ei kovin autenttisiksi. En edes kopioinut niitä viestejä jossa ihmiset sanovat että eivät ole ainoita kommentoimassa jotain juttua, ja niitä seuranneita aina samoja spammivastauksia "sinä niljake aivokääpiö räksyttäjä joka ketjussa haukkumassa meitä muita faneja":)
Tuo on siis sitä hämmentämistä jolla yritetään sekoittaa keskustelu, kun niputetaan kaikki kritiikki yhden lähettämäksi ja esitetään itse fanijoukkoa jota on haukuttu. Mitään havaintoa ei kuitenkaan ole kenenkään fanin haukkumisesta, vain kritiikkiä esittävät saa tuon ryöpyn osakseen.
Mitä sinä saat tästä, miksi olet noin tolaltasi, minulle ei nyt oikeen aukee. Siis oletko sinä Arifani, vai vihaaja? Huolestuttavaa on, että joku touhuaa tämmöistä aamuyöllä, eikä nuku. Sitten on vielä tuo pakkomielle jostain trolleista ja yberfaneista jne. Huolestuttavaa!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
todellaoutoa kirjoitti:
Mitä sinä saat tästä, miksi olet noin tolaltasi, minulle ei nyt oikeen aukee. Siis oletko sinä Arifani, vai vihaaja? Huolestuttavaa on, että joku touhuaa tämmöistä aamuyöllä, eikä nuku. Sitten on vielä tuo pakkomielle jostain trolleista ja yberfaneista jne. Huolestuttavaa!!!
Jatka vaan "huolehtimista" ja "diagnoosejasi". Olet nyt erityisesti sinulle avatussa ketjussa :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
noinsitäpitää kirjoitti:
Jatka vaan "huolehtimista" ja "diagnoosejasi". Olet nyt erityisesti sinulle avatussa ketjussa :)
Palstavahti on avannut itselleen ihka oman palstavahtiketjun ja nyt haukkuu yksinoikeudella kaikkien mielipiteet. Viisaan ihmisen toimintaa, mutta nyt sinut jätetään ihan yksin vahtimaan tätä palstaasi, siinäpä sulle yötyötä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Fanitus menee toisilla niin yli, että artistitkin pelkäävät.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mua ainakin häiritsisi jos joku yrittäis omia mut itselleen sokeana kaikelle. Ehkä tosielämässä ei kuitenkaan näe näin agressiivista fanitusta kuin täällä, toivottavasti. vaikka starbat on ehkä aika tottuneita kaikenlaiseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kiitos kooosteesta, tarjosi makeat naurut., kiihkeää on joillan Arin fanittaminen. Toki muistan muutamat kimppuumkäynnit alkuperäisiltä ajoiltakin, näpyttelin kaksi nyt poimittua Bowie-musikaalia koskevaa kommenttia.

Sekin oli aika hupaisa vaihe, kun kaikki paikallaan pönöttämistä koskeva kritiikki käännettin siihen että kirjoittaja toivoo arin pomppivan Pelle heramnninan pitkin lavaa. Kuinkakohan monta kertaa se toistettiin se Pelle hermanni-kuittaus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Joo, muistan tuon. Tää ei tosiaan ole mikään uusi ilmiö ja on omalla tavallaan jopa hupaisaa. Kirjoitusten nurinniskoin kääntämiset ylittää välillä kaikki ennakko-odotukset, etenkin solvaukset joihinkin ihan neutraalikommentteihin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Palstavahdin tutkielma on sitä tasoa, että minä varastan sen itselleni ja teen siitä gradun:D Ihanaa että joku on noin suurella sydämellä ja vaivalla viitsinyt paneutua tämän palstan viesteihin:D Pitänee ehdottaa hallitukselle, että keksittäisiin uusi virka nimeltä palstavahti. Sillä ratkaistaisiin samalla työttömyys, kun kakki työttömät voisivat sitten alkaa palstavahdeiksi:D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hups, sorry, tarkoitin siis kaikki:D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Keskustelun aloittaja mainitsee erikseen trollit ja "yberfanin"! Minä taas arvaan, (ei millään pahalla), että tämä "yberfani" on itse yksi pahimmista trolleista täällä! Ari Koivusella on tottakai faneja, mutta tämä "yberfani" vaikuttaa vain pelkältä trollilta, joka vain teketyy fanaattiseksi Ari faniksi, ja raivostuttaa ihmisiä ylistämällä Aria ja korottamalla hänet lähes Jumalan asemaan! Eiköhän ne Koivusen oikeat tosi fanit ole ihan eri palstalla seuraamassa Arin julkaisuja! Eräs nimimerkki (jota en nyt äkkiseltään muista) oli sitä mieltä, että täällä on trolli, joka feikkaa sekopää Ari fania! Se oli mielestäni erittäin hyvin sanottu! Tämä fanaattinen "yberfani", joka on muka aina joka ikisellä Arin keikalla ja hehkuttaa miten täydellisiä Arin kaikki keikat ovat olleet, ei todennäköisesti ole ollut oikeasti yhdelläkään Arin keikalla! "Yberfani" hiljeneekin kummasti heti, kun häneltä kysytään hieman tarkemmin, missä kaupungissa ja millä kaikilla Arin keikoilla hän oikein on ollut! Tämä Arin "kaikilla keikoilla" mukana ollut "yberfani" yllyttää sitten tämän palstan pikkutrolleja, ja syntyy "agressiivista fanitusta", mikä on pelkkää feikkiä. Ja tämä suututtaa Arin oikeat fanit. Keskustelun aloittaja on oikeassa. Tuollaisille idiooteille tarvittaisiin todella oma palsta!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Näinpä. Hän on myös välillä lähes aikuisen, oikeastaan keski-iän ylittäneen oloinen, väliin taas lapsellisen fanaattinen, ja jos hän saa vastakaikua provosoinnilleen, niin hän heittää lisää bensaa liekkeihin raivoamalla.

Kiitos muuten ylläpidolle spammien poistamisesta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
saatanan trolli älä hyydy
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei hän hyydy :)

TROLLIN ALOITUS
14.11.2016 7:38
"Onko Ari ihan kunnossa, vai johtuuko vain noista roikkuvista räppärivermeistä, ja kalpeudesta, että mieleen tulee se porukka joka pyörii Kampin metroaseman ja Hernesaaren piikinvaihtopisteen seutuvilla?"

JA KUKA SE TAAS LEIKKII SEKOPÄÄTÄ :)
14.11.2016 9:37 hyvääjoulua kirjoitti:
"Sinun kannattais varmaan ihan vaan huolehtia itsestäs, jos et pidä joululauluista, niin ei sinun ole pakko kuunnella, eikä provoilla, eikö kaikkien kannalta olis helpompaa, että pysyt kokonaan poissa tältä sivustolta, niin ei turhaan sulla tuo verenpaine pääse nousemaan, ajattelen ihan sinun hyvinvointia! Käytkö sinä siellä piikinvaihtopisteessäkin, voi, voi, otappas nyt itseäs niskasta kiinni ja lopeta tuo huumesekoilu!"

YYBERFANI HAVAITTU
14.11.2016 18:21 omaketjukutsuukohta kirjoitti:
"Jahah, yyberfanitrolli siellä missä tapahtuu :)"

HYÖKKÄYS ON PARAS PUOLUSTUS
14.11.2016 19:14 sekoilekeskenäs kirjoitti:
"Jaaha ja nyt se taas alkaa! voisitko mennä sinne omaan ketjuusi, minkä ihan itsellesi perustit. En anna sinun pilata tätä ketjua tuolla riitelylläsi! Saatiinhan vaihtaa ihan muutama mielipide asiallisesti, ennen kuin taas aloitit! Saat räksyttää itseksesi, me muut jatkamme normaalia kommentointia ja odottelemme lisää videoita! "
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
marraskuuntrollit kirjoitti:
Ei hän hyydy :)

TROLLIN ALOITUS
14.11.2016 7:38
"Onko Ari ihan kunnossa, vai johtuuko vain noista roikkuvista räppärivermeistä, ja kalpeudesta, että mieleen tulee se porukka joka pyörii Kampin metroaseman ja Hernesaaren piikinvaihtopisteen seutuvilla?"

JA KUKA SE TAAS LEIKKII SEKOPÄÄTÄ :)
14.11.2016 9:37 hyvääjoulua kirjoitti:
"Sinun kannattais varmaan ihan vaan huolehtia itsestäs, jos et pidä joululauluista, niin ei sinun ole pakko kuunnella, eikä provoilla, eikö kaikkien kannalta olis helpompaa, että pysyt kokonaan poissa tältä sivustolta, niin ei turhaan sulla tuo verenpaine pääse nousemaan, ajattelen ihan sinun hyvinvointia! Käytkö sinä siellä piikinvaihtopisteessäkin, voi, voi, otappas nyt itseäs niskasta kiinni ja lopeta tuo huumesekoilu!"

YYBERFANI HAVAITTU
14.11.2016 18:21 omaketjukutsuukohta kirjoitti:
"Jahah, yyberfanitrolli siellä missä tapahtuu :)"

HYÖKKÄYS ON PARAS PUOLUSTUS
14.11.2016 19:14 sekoilekeskenäs kirjoitti:
"Jaaha ja nyt se taas alkaa! voisitko mennä sinne omaan ketjuusi, minkä ihan itsellesi perustit. En anna sinun pilata tätä ketjua tuolla riitelylläsi! Saatiinhan vaihtaa ihan muutama mielipide asiallisesti, ennen kuin taas aloitit! Saat räksyttää itseksesi, me muut jatkamme normaalia kommentointia ja odottelemme lisää videoita! "
lopeta, olet ainoa trolli täällä ja tämä ketjusi ja viestisi on sairasta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
haeapua kirjoitti:
lopeta, olet ainoa trolli täällä ja tämä ketjusi ja viestisi on sairasta
Alla parin kuukauden kootut trolli"raivarit", osa niistä. Tyyli on pettämätön ja jäljittelemätön :)

18.9.2016 15:12 säälittävälle
”Ainoa jota käy sääliksi olet sinä, koska olet yksinkertainen ja vittumainen luonne, jolla ei ole muuta elämää kuin repostella yhtä videopätkää monta päivää. Ei käy sääliksi Bowieta joka on kuollut ja kuopattu, loistavaa upeaa Aria eikä yleisöä, joka on päässyt nauttimaan hienosta musiikista ja hauskasta esityksestä ja joka tasan tarkkaan tietää missä on.”

etoletäysilläkäypä 14.9.2016 8:15
”Olitko sinä luuseri ihan paikanpäällä katsomassa, vai tuon videon perusteellako vain arvioit?Täällä on taas tämä ylimielinen kaikkitietävä niljake, joka haukkuu kaikki esitykset, en ymmärrä jos elämä on noin vaikeeta, miksi pitää jatkuvasti roikkua tällä sivustolla. Tuommoinen tyhjäntoimittaja luuseri, joka ei itse osaa mitään, ainoastaan toisten haukkumisen, sinun mielipiteilläsi ei ole mitään arvoa!!!”

niljakkeelle 14.9.2016 19:22
”ETKÖ HUOMAA TAAS, MITÄ SINÄ TEET? Heti kun täällä alettiin puhua uudesta musikaalista alkoi se haukkiminen ja just nimenomaan latelet niitä hävyttömiä henkilökohtaisuuksia, muista tänne kirjoittavista, sekä musikaalin esiintyjistä ja tekijöistä ja varsinkin Arista! Olet just se säälittävä luuseriniljake, miksi sinua nimitin tuossa aiemmin. Sinä olet äärettömän epämiellyttävä tyyppi. Sinä olet jatkuvasti munannut itsesi tällä sivustolla, jos sulla ois mitään aivotoimintaa päässäsi, ymmärtäisit pysyä poissa, mutta lienee turha toivo.”

puskahuutajalle 21.9.2016
”Sanoinhan, että olet munaton tapaus, et uskaltaisi ikinä sanoa mitään nimelläsi, siispä öisin täällä purat agressioitasi ja haukut kaikki, etkä pysty vieläkään sanomaan minkä alan huippuosaaja sinä olet!”

säälittävätapaus 21.9.2016
”Sinäkö olet se palatsi teatterin rehellinen ja kriittinen arvostelija? Olet tyhjänpäiväinen haukkuja, en ymmärrä mitä syytä sulla on vihata tuota palatsi teatteria! Kriittinen arvostelu ei ole rehellistä, se on vaan haukkumisen halua. Jos sinä arvioit jotain esitystä, niin eiköhän kannattais arvioida niin, että rehellisesti tuot esille hyvät ja kehittämistä kaipaavat asiat. Pelkän haukkumisen osaa jokainen, mutta entäs jos sinunkin pitäis analyyttisesti arvioida, niin ei näy onnistuvan. Turhaan ylenkatsot muiden tekemisiä ja asetat itsesi muiden yläpuolelle, jokainen näkee, että sulla ei ole siihen edellytyksiä!”

kielteinenasenne 16.4.2016 15:09
”Ei ole pakko mennä katsomaan tätäkään musikaalia, kun tuo asenne on jo valmiiks tuommonen ja kuvatkin mielestäs ihan hirveitä...ihme nillittäjä!”

tyhjätynnyrikolisee 17.4.2016 18:30
”Toivottavasti sinä saat ansioittes mukaan! tyhjäntoimittaja!”

mitäosaat 18.4.2016 16:43
”Kerrotko vielä minkä alan tai taiteen loisto- osaaja sinä olet, kun on varaa halveksia toisten työtä ja tekemisiä. Ettet vaan olis tyhjäntoimittaja luuseri! Vähän tuo elvistely siltä vaikuttais!”

sepittäjälle 21.9.2016 14:50
”Taisit keksiä koko tutkimuksen omasta sekopäästäsi kun sulla ei ole linkkiä laittaa.”

jänkyttäjälle 9.10.2016 8:12
”Mitä taas jänkytät, täällä keskustellaan ja kehutaan Aria ja Arin tekemisiä, sinä kateellinen jänkyttäjä et tarvii taas aloittaa tuota haukkumista. Sulla on vissiin se aika vuodesta, että lääkkeet on vähissä ja pitää öisin käydä täällä haukkumassa kaikki kirjoittajat. En vastaa enää sulle, joten voit jankata ihan keskenäs noita lapsellisia juttujasi. Joka ketjussa aloitat saman riitelyn. Olet mielenvikainen.”

ihmenillittäjä 10.10.2016 19:29
”Nuo sinun kommenttisi eivät ole ihan terveitä. Siinä sulle vastaus! Itsehän sinä sen jo tiedätkin. Tämä ketju on Raskasta Joulua...perustelepas se nyt kaikille, miksi sinä et kestä, että täällä puhutaan RJ:stä.”

14.11.2016 9:37 hyvääjoulua kirjoitti:
"Sinun kannattais varmaan ihan vaan huolehtia itsestäs, jos et pidä joululauluista, niin ei sinun ole pakko kuunnella, eikä provoilla, eikö kaikkien kannalta olis helpompaa, että pysyt kokonaan poissa tältä sivustolta, niin ei turhaan sulla tuo verenpaine pääse nousemaan, ajattelen ihan sinun hyvinvointia! Käytkö sinä siellä piikinvaihtopisteessäkin, voi, voi, otappas nyt itseäs niskasta kiinni ja lopeta tuo huumesekoilu!"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Selvästi olisi rauhoittumisen paikka taas.
Ilmianna
Jaa
No niinpä, ei ole tämmöisen ketjun kokoaja ihan täysillä ajeleva.
Ilmianna
Jaa
Tässä muutama trolli ja provo, jotka pistivät silmään "Mitäs nyt sitten, Ari Koivunen" - ketjussa, jossa on keskusteltu siitä mitä Ari aikoo tehdä Amoralin lopetettua ja Palatsiteatterin kohtalon ollessa epävarma.
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14662071/mitas-nyt-sitten-ari-koivunen

PERINTEISET 2 TEINITROLLIA:
huhuuuuh 7.1.2017 22:57
Siis kuka Koivunen?????
Mikä-- 8.1.2017 14:48
Mikä Ari Koivunen ???

VÄÄRÄN TIEDON LEVITYSTROLLI:
saijakaariaho - 11.1.2017 18:28
23543654654 kirjoitti:
Voi voi - mutta voi olal hyväkin, että Arille tulee pakko keksiä jotain muutakin, Palatsi ei ole mikään tateen riemuvoitto.
”Noh, onneksi Arilta ja Kaija Saariaholta on tulossa se häikäisevä uusi yhteisproggis, kokeilevaa atonaalista oopperaa jazzvaikuttein vai miten se nyt menikään :)”

JOHON PERÄTI USKOTAAN:
tehopari 11.1.2017 19:52
saijakaariaho kirjoitti:
Noh, onneksi Arilta ja Kaija Saariaholta on tulossa se häikäisevä uusi yhteisproggis, kokeilevaa atonaalista oopperaa jazzvaikuttein vai miten se nyt menikään :)
”Niin, joku jarkkofani väitti tuollaista, mutta mitään ei ole uutisoitu. Ostaisin kyllä heti.”

HENKILÖKOHTAINEN HAUKKUMINEN JA MONIEN KOMMENTTIEN NIPUTUS YHDEN ESITTÄMÄKSI (Tosin mitään Saara Aalto ym. mainittuja kommentteja ei näy missään.)

eräilläaikaa - 11.1.2017 20:57
tehopari kirjoitti:
Niin, joku jarkkofani väitti tuollaista, mutta mitään ei ole uutisoitu. Ostaisin kyllä heti.
”Moi, sinä Jarkko Aholaa, JP Leppäluotoa, Saara Aaltoa heittaava itsesi sarjapeukuttaja! Tuli tässä mieleen, että mahdatkohan käydä töissä? Millä rahoilla sinulla on aikaa päivystää täällä 24/7 ja käyttää päiväsi ilmeisesti satojen päiväviestien kirjoittamiseen?”

ASIAANKUULUMATTOMAN ARTISTIN HENKILÖKOHTAINEN PARJAAMINEN
11.1.2017 19:48 JPlläuusiakuvioitajo kirjoitti:
JP.llä on levysoppari Universalin kanssa ja sooloura viritteillä, levy kaiketi tulossa pian, ehkä jo keväällä?
”Niin, JP tunnetusti tyrkyttää paljon itseään, toivotaan, että Ariltakin kuullaan levyä pian.”
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Noh, onneksi Arilta ja Kaija Saariaholta on tulossa se häikäisevä uusi yhteisproggis, kokeilevaa atonaalista oopperaa jazzvaikuttein vai miten se nyt menikään :)
”Niin, joku jarkkofani väitti tuollaista, mutta mitään ei ole uutisoitu. Ostaisin kyllä heti.” <- En uskonut, mutta ostaisin heti, jos Koivuselta ja Saariaholta tuollainen tulisi. Muuten oikein hyviä otteita.
Kommentoi
5
Ilmianna
Jaa
Sä oot kyllä hellyttävän pihalla :) Käyhän ensin lukemassa tuo Amoral Tavastialla -ketju, se on paitsi äärimmäisen viihdyttävä myös saattaa selventää joitakin asioita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tässä yhdestä trollista. Palstan monipersoona kestotrolli on saanut itseluottamusta luidensa ympärille spämmiketjuineen, joissa tosin joutuu yllyttämään tavan takaa että saisi ne pysymään hengissä. Hän on alkanut jopa vaatimaan provoille oikeuksia, provoaminen ja valheelliset väittämät taitaa olla hänen mielestään jokamiehen oikeus, peräti velvollisuus. Eihän täällä olisi mitään kirjoitettavaa jos ei joku provoaisi ja muuntelisi totuutta tai jopa keksisi asioita ihan itse. Pahoja hyökkäyksiä keskustelijoita kohtaan ei ole mutta keskustelun hämmentämistä sitäkin enemmän.

ALLA VIIMEISIMMÄT PROVOILEVAT ALOITUKSET:

VÄHÄTTELEVÄ ”POJU POLOINEN” ALKAA OLLA TROLLIN TAVARAMERKKI KUN TAAS "SOSSUN TUELLA ELÄÄ MITEN ELÄÄ" ON JO SELKEÄ VALHE.
1) ”Ei ole vuotuisissa verotilastoissa Koivusen Ari aivan kärkikaartissa.”:
Itse asiassa ei ole millään listalla. Nääs kun poju poloisella ei ole ollut keikkaa, ei levyn myyyntiä . Siis ei mitään. Sossun tuella elää miten elää.

SOSSUN TUKI ON MUUTETTU KYSYMYSMUOTOON KUN PROVOLLE SELVISI ETTÄ VALHEIDEN LEVITYS ON RIKOS.
2) ”Mitäs Ari touhuilee nyt, kun kaikki on ohi?”: Olis kiva kuulla, että onko Ari löytänyt laskujohteisen uransa jälkeen mitään oikeaa työtä, vai onko hän downshiftannut itsensä jo ns. sossun tuelle?

TÄLLÄ TAAS PYRITTIIN FLEIMAAMAAN KESKUSTELUA ODOTUKSENA ETTÄ IÄKKÄÄMMÄT NAISET REAGOISIVAT.
3) ”Arin fanit”: Koostuuko Arin fanit pelkästään 50+ naisista, jotka tönivät muita kamerat kädessä keikoilla? Mie vaan kysynn.

ALLA ARIN VEROTIEDOT -KETJUSTA:

"eivoipäätellä" kirjoittaa 25.2.2017 21:49
Eikä Arin tulot jää klubikeikkoihin, vaan teatterilaiset saa kait ihan ok liksaa, samoin levyistä tulee jatkuvasti jotain. Ari on kuudella albumilla solistina, ja lukuisilla muilla levyillä mukana, väliin on kuulemma myös yksityiskeikkaa ym. musiikkiin liittyvää duunia.

VÄHÄTTELYÄ JA VÄITTEITÄ JOTKA SAAVUTTAA KUNNIANLOUKKAUS RAJAN

"tonninsetelit" vastaa 25.2.2017 22:04
Hyvä jos kaikenlaisia hommia riittää, joskus kun oli ilkeitä kommentteja/juoruja Arin veloista niin hienoa jos on päässyt elämässä eteenpäin eikä tarvi olla käsi ojossa tai persus pystyssä joka suuntaan!

SEURAAVASSA SEPITETÄÄN SAMANSUUNTAISTA JUTUN AIHETTA, JOHON TOIVOTAAN JONKUN TARTTUVAN, MUTTA NÄKYY MENEVÄN YKSINPUHELUKSI

"tonninsetelit" kirjoittaa 25.2.2017 23:25:
Toivottavasti palkkataso tai muut etuudet on tosiaan kohdallaan, kun olen kuitenkin käsittänyt että Ari asuisi pääsääntöisesti Helsingissä edelleen niin varmaan täytyy olla kakkoskämppä melkein Tampereella ja siihen vielä matkat useasti edestakaisin ja ties mitä muita reissuja keikoille ja pitkin.

"Kuivakurkkurotta" vastaa 25.2.2017 23:32:
Asuminen jos mikä on törkeen kallista, et ei perustason palkoilla kyl kahta asuntoa pidetä tai sit on joku sponssidiili.

"tonninsetelit" vastaa 25.2.2017 23:40:
Totta, isoissa kaupungeissa varsinkin on kämpät hinnoissaan. Arihan on ollut aina hissukseen yksityiselämästään niin mistä sitä tietää vaikka asuisi Tampereella jonkun naisen nurkissa, avuliaita leidejä varmasti on ;)

"Kuivakurkkurotta" vastaa 25.2.2017 23:49:
Itse asiassa olen kuullut juttua että säätöä on ainakin Helsingin päässä ollut lähiaikoina, mutta kuka tietää vaikka Tampereella olisi omat juttunsa :) Leidien luona on tietysti halvinta majailla.

"rotalle" vastaa 25.2.2017 23:53:
Niinpä tietysti, muusikoilla on muusikoiden metkut niin onhan niitä naisia helposti joka kaupungissa ja mikäs siinä vaikka samalla saisi majapaikka-asiatkin hoidettua...

TÄSSÄ UUSI YRITYS SAMASSA KETJUSSA; KUN EDELLISISTÄ TULI LUNTA TUPAAN ELI NE TUNNISTETTIIN PROVOIKSI.

"MarieCurie" kirjoittaa 26.2.2017 17:22:
En ole seurannut keskusteluanne alusta saakka, mutta ennen kuin kommentoin näitä niin varmistan, että onko täysin väärin uskaltaa sanoa jotain Koivusen toimeentulosta ja työstä? Eli voimme vain kehua hänen pitkiä hiuksiaan?

"konkarille" vastaa 26.2.2017 18:14:
Jos aiheesta on julkista tietoa niin kuka kieltää, mutta turha esittää keksittyjä huhupuheita.

"pastoripike" vastaa 26.2.2017 20:16:
Mistä tätä julkista tietoa vois Arin kohdalla löytyä? Ei paljon näy lehtien palstoilla missään asioissa. Ja täytyy muistaa ettei suomi24 muutenkaan ole mikään faktatiedon mekka ja hiljaista olis täälläkin jos kaikki pitäis tietoon perustaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tämä keskustelupalsta vaikuttaa varmasti monelle täysin erilaiselta kuin mistä oikeasti on kyse. Tilanne on mielestäni pimeämpi kuin aloituksessa arvellaan. Sama henkilö, jonka täytyy olla häiriintynyt, spammaa monipersoonana, ja peittää jälkiään matkimalla muita. Hänellä on myös taipumus esittää että tietäisi kuka on kirjoittanut mitäkin - kuitenkaan hän ei näe vaivaa että edes yrittäisi liittää samantyylisiä kirjoituksia yhteen. Huomaa kyllä että hän trollaa myös muualla, mutta Arin palsta on hänelle palkitseva koska täällä sentään joku joskus vastaa. En itse kommentoi tänne mitään, koska todellista vastakaikua on turha odottaa. Kiinnostavaa kuitenkin seurata silloin tällöin tätä teatteria.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kaikenlaiista kirjoitti:
Tämä keskustelupalsta vaikuttaa varmasti monelle täysin erilaiselta kuin mistä oikeasti on kyse. Tilanne on mielestäni pimeämpi kuin aloituksessa arvellaan. Sama henkilö, jonka täytyy olla häiriintynyt, spammaa monipersoonana, ja peittää jälkiään matkimalla muita. Hänellä on myös taipumus esittää että tietäisi kuka on kirjoittanut mitäkin - kuitenkaan hän ei näe vaivaa että edes yrittäisi liittää samantyylisiä kirjoituksia yhteen. Huomaa kyllä että hän trollaa myös muualla, mutta Arin palsta on hänelle palkitseva koska täällä sentään joku joskus vastaa. En itse kommentoi tänne mitään, koska todellista vastakaikua on turha odottaa. Kiinnostavaa kuitenkin seurata silloin tällöin tätä teatteria.
Tuo tapaushan on ollut täällä kohta 10 vuotta. Harmi sinällään, some hukkuu pikkuhiljaa p*****n.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Huomasin että Ari-keskustelu on siirtynyt vauva.fi foorumille. Tästä voinemme kiittää tämän palstan omavaltaista trollaavaa palstavahtia.
Ilmianna
Jaa
Keskustellaan ja vaihdetaan edelleenkin mielipiteitä, en anna kyttääjä/haukkuja trollin sitä estää.
Ilmianna
Jaa
Jotkut ovat epäilleet "Palstavahtiyyberfanitrollia" myös moderaattoriksi, koska täältä on hävinnyt kait liian asiallisia viestejä, ehkä ne ovat olleet kiinnostavampia kuin huolella laaditut provot? Poistettu on muun muassa Lahden kisojen aikaan 25.2.2017 pidetyn Arin duokeikan soittolista, johon vastailtiin paljon, se poistettiin kaikkine vastauksineen, ja viimeksi poistettiin jonkun kommentoijan kiinnostavat muistelot Idols 2007- kilpailun ajoilta.
Näitä on ollut täällä enemmänkin, mutta myös muualla:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14785391/trollit-poistaa-ketjuja
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14778253/yllapidon-toimet
Moderaattorista ja tietenkin mistä vain s24-keskusteluun liittyvästä voi lähettää palautetta Suomi24 ylläpidolle: http://www.suomi24.fi/palaute - klikkaa aiheeksi "keskustelu".
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ari Koivunen aiheen PALSTAVAHDISTA JA TROLLISTA

Trollit, yyberfani ja palstavahti ansaitsee/ansaitsevat oman ketjun.

Ehdotan että henkilökohtaisuuksiin menevistä ja muiden mielipiteiden torpedointiyrityksistä keskusteltaisiin täällä. Näin hämmentäjä muuttuisi tunnistettavammaksi ja hänen olisi vaikeampi maastoutua ja väittää omia provojaan muiden tekemiksi. Samalla toivon mukaan muut ketjut pysyisivät ehkä vähän paremmin aiheessa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta