Pokemon onnettomuus

Jerzy35

Äitin ahdinko nyt purkautui lehtijutussa. Ikävä tapaus, mutta kiitollisuutta luulisi vieläkin enemmän osoittavan auttavia tahoja kohden, eikä solvauksia. Shokin piikkiin mennee. Voimia kaikille osallisille.

5

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opettakaalapsianne

      Paljon on jo kommentteja Aamulehden juttuun. Ihmettelen minäkin äidin esiintuloa tuolla tyylillä!
      Liukkaat kelit on edessä. Kuinka paljon näitä "pokemon-tapauksia" sattuukaan sitten, kun eteen hypitään eikä henkilölautoa, rekasta tai bussista puhumattkaan, saa pysähtymään niinkään nopeasti kuin sulan kelin aikaan.
      Eihän siitä pääse yli eikä ympäri, etteikö tuokin tapaus ollut "pokemon-tapaus", vaikka äiti ei haluaisi sitä niin kutsuttavankaan!
      Toivottavasti jotkut edes ottavat opiksi, ettei tielle hypitä miten sattuu ja vanhemmat todella kieltävät pelaamasta liikenteessä (vaikka lapselle tulisikin siitä paha mieli!).

    • Valoja_päälle

      Ilta-Sanomissa kailotettiin: "Poikani leimattiin Pokemon-tapaukseksi!" No jos se pelas kännykällään jotain helvetinperseen pokemonia ja jäi sen tähden auton alle, niin olihan se silloin Pokemon-tapaus. Toivottavasti tämä tapaus nyt opettaa, ettei näitä ala sattuu joka päivä. Ihmiset ovat tunnetusti semmosia kivuliaasti kantapään kautta oppijoita ja jälkiviisastelijoita.
      Jos sitä Pokemonia on ihan pakko pelata, niin menkööt pennut pelaa sitä jonnekin pellolle tai metsään tai jonnekin, missä ei voi jäädä liikenteen telomaksi. Joku Pokemon-halli vois olla hyvä rakentaa tota villitystä varten. Tai joku perkeleen teemapuisto.
      Se joka tämän helvetin Pokemon Gon keksi, on ansainnut oikein ison taputuksen päälaelle. Ei ollut maailma vielä ihan valmis.

    • Pää_umpiluuta

      Äidin esiintulo todella ihmetyttää. Miksi hän yrittää muuttaa totuuden joksikin muuksi? Todennäköisesti hän ei näe poikansa tehneen mitään väärää. Hyvä kun poika selvisi, mutta toivottavasti muut liikenteessä sekoilevat ottavat opikseen. Ei siihen sekoiluun mitään Pokemoneja välttämättä tarvita. Monelle riittää, kun on polkupyörä alla, se saa kaikki liikennesäännöt unohtumaan. Pimeän syksyn ensimmäisiä uhreja odotellessa..

    • fsbgjfsldn

      Juu äitin ahistus kovaa on tiettyyn pisteeseen, mutta käsittämätöntä että kehtaa vielä torua empatian puutteesta ym hoitavaa tahoa. Kyllä on ämmällä otsaa. Olis saanut itse jäädä mopon alle. Kiittämättömyys on maailman palkka nykyään näemmä. Kusipäinen akka.

    • vastuullinen

      Tosiaankin, ihmeellinen kirjoitus lehdessä. Loukkaantuneen penskan äiti sai kyllä omaatuntoaan kovasti kohotettua tuossa kirjoituksessa. Kyllä se suurin syypää tähän onnettomuuteen oli tuo poika itse. Ehkä vanhemmat oli joskus varoitelleet kaikistakin vaaroista, muttei sit kai tuosta tarpeeksi? kun kerran poika onnettomuuteen päätyi. Että hieman HEI huolenpitoa sitten enemmän poikasille, jos tohditaan syyttelyjäkin suoltaan! Yhtäkuin pitäkää äpäränne kurissa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      270
      2973
    2. 201
      2856
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      69
      2436
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      214
      1916
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1368
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1192
    Aihe