Kirsi Ranto levittää rakkautta

Worker.of.Love

8

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmhmm

      Pimeyttä.

      • Rakkaus-on-vastaus

        Jotkut näkevät todellisessa valossa ja rakkaudessakin pimeyttä. Ehkä siksi maailma on niin sietämättömän rakastettava paikka valotyöntekijöille! <3


    • hyvää.tekstiä

      Kirjoittanut Sophie Bashford (sophiebashford.com)
      2.10.2016
      Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

      Olemme merkittävien muutosten partaalla. Syyskuu on tuonut merkittäviä astrologisia tapahtumia, jotka ovat singonneet monet valoon. Erityisesti miehiä jotka on valittu muistamaan kaukaisia ja ikuisia muistoja henkisestä viisaudesta ja parantavista voimista, universaali armo on koskettanut.

      Monet miespuoliset valotyöntekijät ovat energiakentässään valtavien rakenteellisten liikkeiden kourissa. Tämä harmonisoi heidät taas pyhän tarkoituksen ja korkeamman toimintasuunnitelman kanssa. Se sytyttää heidän sydämessään kauan sitten unohtuneen kaipauksen syvemmästä merkityksestä ja täyttymyksestä.

      Universumi alkaa laulaa heidän lauluaan takaisin heille. He löytävät heijastuksia polusta, tiestä kohti tarkoitusta, soihdun pimeydessä. Matkan varrelle on laitettu merkittäviä merkkejä. Näitä merkkejä annetaan näyttämään näille miehille, että he eivät ole yksin, että heidän elämällään on tarkoitus, joka ylittää heidän mielensä rajoittuneet havainnot, että ihmeitä on olemassa ja jumalainen feminiiniastia on valmistellut heille aioneita tilaa tämän siirtymän tekemiseksi heidän aitoon elämäänsä.

      On miehiä, jotka on valittu olemaan parannusliikkeen johtajia. Tämän liikkeen luovat miehet, jotka haluavat elämää, jolla on syvempi merkitys ja joka on harmoniassa sisäisen totuuden kanssa, jotka haluavat luovia ja uudistavia ratkaisuja haasteisiin, itseluottamusta kuunnella sydäntään enemmän kuin päätä ja käyttää loogista strategiaa linjassa rakastavan ja myötätuntoisen viisauden kanssa.

      Nämä miehet eivät halua tulla eristetyksi sydämestään ja intuitiivisesta äänestään. He luovat uusia tapoja sekoittaa maskuliinivärähtelyn kaksi elementtiä – pää ja sydän – jotta Maa luottaa heihin taas sydämestään.

      Nämä miehet ovat hyvin herkkiä energialle ja heidän tarvitsee tunnustaa tämä totuus. Kaikki nämä miehet tarvitsevat ystäviä ja kumppaneita, jotka ovat itsetietoisia, tietoisia, sydämeltään heränneitä ja intuitiivisesti älykkäitä. Näiden miehien ympärillä täytyy olla pyhien feminiinikoodien puolustajia.

      Henki lähettää näille miehille oikeita ihmisiä oikeaan aikaan, jotta he voivat tuntea jumalaisen äidin tuen ja tietää, että se luottaa heidän tekevän niitä muutoksia, joita heitä opastetaan tekemään.

      Ilmestyy kokonainen uusi heräävien maskuliinisielujen kollektiivi. Heräämisen myötä tulee kaaos, koska henkiseen koomaan sisältyy laiskuutta, viivyttelyä, kieltämistä, riippuvuutta, myrkyllisiä suhteita ja kaikenlaista muuta egokontrollointia, joka tukahduttaisi aidon pyhän maskuliinivoiman. Henkisessä koomassa – tai aidon Itsen kieltämisessä – nämä miehet elävät ylimukavaa ja velttoa elämää, pysyen tunnetussa, turvallisessa ja ennustettavassa. He eivät ehkä ota sitä riskiä, että rikkovat vanhat esi-isien mieskäyttäytymismallit. He eivät ehkä koskaan "elä, niin kuin heidän isänsä olisi kuollut", kuten David Deida sanoo.

      Sitten heidän korkeampi itsensä luo henkisen heräämisen, jos niin on sovittu tässä elämässä. Kaaos seuraa välittömästi, kun heräämiskoodeja tulvii sisään. Kaaos 3D-maailmassa on yleistä – elämänmuutoksia, suhteiden katkeamisia, romahduksia sisäisellä tunne- ja mentaalitasolla. Elämä vaatii yhtäkkiä, että he nousevat uudelle toiminta-, tietoisuus- ja kasvutasolle. Vanhoista malleista tulee välittömästi hyvin tukahduttavia ja sietämättömiä. Muutos on vääjäämätön, kuten myös nopea kasvu ja kohoaminen ylösnousemuspolulle.

      Korkeammat olennot ja ylösnousseet mestarit ottavat kontaktia kaikkiin näihin miehiin, koska he tarvitsevat tätä henkistä tukea ja energiatransformaatiota. Jossain jotenkin nämä miehet huomaavat uppoutuneensa pyhiin opetuksiin, jotka he ovat kauan sitten unohtaneet.

      Muutama seuraava kuukausi edustaa ennenkuulumatonta ja nopeaa sielumuutosjaksoa maan päällä miehille, jotka on valittu henkitasolla nostamaan tietoisuuttaan. Paljon, paljon muuttuu, kun henkisten miespioneerien uusi aalto ottaa roolinsa planeetan suojelijoina ja vartijoina. Keskellä heidän haluaan uuteen elämäntapaan ja tarkoitukseen on hyvin syvä ja hyvin muinainen omistautuminen Jumalattarelle.

      Tämä valaisee tietä miesten tietoisuusvallankumoukseen. Hiljainen, kuitenkin vankkumaton ja häviämätön tietämys, että herännyt feminiinisyys on kaiken elämän lähde. Etsi häntä, löydä hänet ja kun sinulla on hänet taas sydämessäsi, sinusta tulee elävä, säteilevä ja palat intohimoa, joka ei koskaan sammu.

      -----------

      Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

      Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

      • Tällä ylläolevan viestin sisällöllä ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa.

        Kyse näyttää olevan New Age -uskonnosta. Joka osallistuu tällaiseen ei peri Jumalan valtakuntaa (1.Kor. 6:9-10). Jos olet jo osallistunut tähän tai vastaavaan toimintaan, sinulla on yhä mahdollisuus pelastua. Hylkää väärä uskonto ja vieraat jumalat sekä vieras "jumaluus". Ota vastaan Jeesus syntiesi sovittajana ja kaiken valtiaana, anna elämäsi Hänelle. Kadu osuuttasi vieraaseen epäjumaluuteen ja pyydä sitä anteeksi. Kastaminen tarkoittaa upottamista. Anna kastaa itsesi että pelastuisit. Jeesus ottaa sinut vastaan, koska Hän lupasi "sitä joka minun luokseni tulee, en minä heitä pois". Sen jälkeen jatka Jeesuksen seuraamista koko sydämestäsi seurakuntayhteydessä. Silloin olet yhtä lailla matkalla Taivaan kotiin kuin jo aiemmin ratkaisun tehneet Jeesuksen seuraajat. (1.Kor. 6:11) Ole siunattu!


    • siisnäin

      Jeesus on ainoa TOTUUS !

    • Tällä ylläolevan viestin sisällöllä ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa. Sama koskee viestissä annettua verkkosivua.

      Kyse näyttää olevan New Age -uskonnosta. Joka osallistuu tällaiseen ei peri Jumalan valtakuntaa (1.Kor. 6:9-10). Jos olet jo osallistunut tähän tai vastaavaan toimintaan, sinulla on yhä mahdollisuus pelastua. Hylkää väärä uskonto ja vieraat jumalat sekä vieras "jumaluus". Ota vastaan Jeesus syntiesi sovittajana ja kaiken valtiaana, anna elämäsi Hänelle. Kadu osuuttasi vieraaseen epäjumaluuteen ja pyydä sitä anteeksi. Kastaminen tarkoittaa upottamista. Anna kastaa itsesi että pelastuisit. Jeesus ottaa sinut vastaan, koska Hän lupasi "sitä joka minun luokseni tulee, en minä heitä pois". Sen jälkeen jatka Jeesuksen seuraamista koko sydämestäsi seurakuntayhteydessä. Silloin olet yhtä lailla matkalla Taivaan kotiin kuin jo aiemmin ratkaisun tehneet Jeesuksen seuraajat. (1.Kor. 6:11) Ole siunattu!

    • älkääeksykö

      Tosi rakkaus on myös totuus ja totuus aina myös kirpaisee. Kun lääkäri tutkii tai puhdistaa märkäpaisetta, sattuu joskus jopa kovastikin, mutta siitä alkaa elämä ja paraneminen.
      Alussa saatana manipuloi ja näyttää ovelaa, mutta kun ote on vahva ja nuora kireänä sielun ympärillä naamiot paljastuvat.
      Rakkaus ilman totuutta on valhetta ja totuus ilman rakkautta on kovuutta. Jumalallisessa agape-rakkaudessa on yhdessä rakkaus ja totuus.
      Kirsi Ranto puhuu vain enkeleistä ja Raamattu ei missään kohden opeta rukoilemaan, palvomaan ja kysymään neuvoja enkeleiltä. Ne ovat vain palvelevia henkiä ja toimivat Jumalan renkeinä.

      • piktäänuskossa

        Älköön teiltä riistäkö voittopalkintoanne kukaan, joka on mieltynyt nöyryyteen ja enkelien palvelemiseen ja ( siis pelastusta Jeesuksen sovituksen kautta) pöyhkeilee näyistään ja on lihallisen mielensä turhaan paisuttama
        eikä pitäydy häneen (Jeesukseen), joka on pää ja josta koko ruumis, nivelten ja jänteiden avulla koossa pysyen, kasvaa Jumalan antamaa kasvua.
        Jos te olette Kristuksen kanssa Kol. 2: 18. - 20.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe