Antti Pesonen valehtelee

Pesonen.valehtelee

Pesonen on kirjoittanut eurovastaisen kirjoituksen "Uskoisiko nobelistia?".
Antti Pesonen kirjoittaa: ”Euro tukee Suomen taloutta samalla tavalla kuin köysi hirtettyä”. Näin totesi 1990-luvun lopulla Suomen europäätöksen aikoihin taloustieteen professori Bengt Holmström

Keskusteluketjussa kysytään Pesoselta lähdetietoa Holmströmin sanomiselle ja Pesonen myöntää, ettei hän tiedä missä ja milloin Holmström olisi moista tokaissut.
Keskustelussa ilmenee, että Holmsrtöm on myös ruotsinkielinen.

Voimme siis 100% varmuudella todeta, että Antti Pesonen valehtelee.


http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224405-uskoisiko-nobelistia#comment-3392233

14

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaari.tuota.hau

      Mihinpä se koira karvoistaan...

      • seks.sist

        Tekisikö Pesonenkin sitä???
        kamalaa


      • poliittinen.narri

        kehtasiko? eiii KAMALAA!


    • kamalan.kamalaa

      hirveää herjaa..

    • kaksinkertaistunut

      Tiesittekö että 20 EU-vuoden aikana Suomen bruttokansantuote on KAKSINKERTAISTUNUT? Siis vain 20:ssä EU-vuodessa on saatu saman verran kasaan kuin kaikkena aikana ennen vuotta 1995.

      • Nän.se.menee

        Silti Pesonen valehtelee


    • täti.kestilästä

      Kamalaa..

    • lki

      Anna sen valehella ei pidä sotkeutua muiden ihmisten elämään.

    • satu.kirjailijat

      Koko IPU valehtele, onneksi kansa tietää sen ja IPU:a kutsutaankin aikuisten satukerhoksi.

    • hjyvä.davadon

      Hirveää!

    • liikenne.miliisi

      Muistellaanpas tätäkin lohkaisua:

      "" http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/221366-puheenvuoro-itsenaisyyspuolueen-vuosikokoksessa-1482016 "

      Latteasta jargonista, jonka menestyminen perustuu pelkästään siihen, että Pesonen luottaa siihen, ettei kukaan jaksa lukea koko kirjoitusta, tai siihen kunnolla taidot omaava viitsi edes ryhtyä merkityksettömyyden vuoksi. Ja osoittaa julkisesti sen sisältämiä asiavirheitä ja ristiriitaisuuksia sekä suoranaisia valheita.

      Alkulause kirjoituksessa romuttaa väitteen fakta vai onko lause joka alkaa sanoilla "esitän arvion" siis ennustuksen tai arvauksen, toive ajatuksen lähinnä tulevalle vuosikymmenelle. Tuo arvaus voi toteutua tai olla toteutumatta osin, mutta ei kokonaan. Suomen suurin puolue voi olla kymmen vuoden kuluttua itsenäisyyttä ja omaa rahaa ajava puolue, mutta väite että se voisi olla IPU ei voi pitää paikkansa koska sellaista puoluetta kuin IPU ei ole eikä tule, eikä kerhon tavoite myöskään ole itsenäisyyden ajaminen. IPu:n ja tuon asian sekoittaminen vain entisestään lykkää ja tekee mahdottomaksi itsenäisyyden uskottavan tavoittelemisen ja sikisikin IPU pitää ajaa alas ja jollain tavalla vaientaa syömästä kansan yhtenäisyyttä ja itsenäisyysajatuksen uskottavuutta komuloinneillaan ja julkisuuteen tulevilla emämunaus mölähtelyillään ehdokkaidensa ja edustajiensa taholta.

      Pesonen kyllä pitää huolen, ettei puolueen kautta pääse esille mikään aito tai oikea asiallinen itsenäisyyden takana oleva ja ajatteluun kykenevä henkilö.

      Oma raha ja itsenäisyys vilahtaa alussa mutta tuon pyörittäminenkin tässä on turhaa, mennään suoraan seuraavaan IPU ylistyslauseeseen;
      " IPU on jo profiloitunut oman rahan, itsenäistymisen ja puolueettomuuden tavoitteilla "
      Taas oma raha ja itsenäistyminen lause ilman perusteluita, mutta sitten komu pudottaa pommin, luottaen, että se sanana vilahtaessaan jää hömelön takaraivoon kaikumaan ja uskottaisiin! Siis Pesonen väittää, että;

      IPU PROFILOITUU TAI ON JO PROFILOITUNUT PUOLUEETTOMUUDEN TAVOITTELIJAKSI JA PUOLUEETTOMUUSPOLITIIKKAA AJAVAKSI PUOLUEEKSI!!!

      HerrrrraJuuumala mitä paskaa!!!
      Väite romuttuu seuraavan kappaleen itkupotkuraivariin
      " Mitä taas tulee turvapaikan hakemisen syihin, on niihin puututtava. Lähi-idän ja Keski-Aasian väkivaltaisuudet johtuvat pitkälti USA-johtoisen lännen aseellisesta asioihin puuttumisesta. "
      Neuvostoliitto miehitti panssareillaan Afganistanin ja sai aikaan AlQaidan josta koko arabi ja muslimimaiden sekasorto juontaa juurensa, mutta USA on taas se paha, Natopelote korttia Pesonen ei enää uskalla puheissaan suoraan heiluttaa, koska tietää, että ne puheet ammutaan välittömästi alas ja turvautuu kiertoilmaisuihin Syyllistämällä pelkän Usan ja länsimaat, se se on Pesosen puolueettomuutta! HAH

      Venäjä pommittaa Iranista ja Syyriasta käsin eri arabiheimoja ja kaupunkeja pönkittäen diktaattorin yksinvaltaa ja maanryöstöä yhdelle miehelle ja hänen suvulleen, mutta sen Pesonen jättää sujuvasti huomionsa ulkopuolelle, kuten Venezuelankin kommunistijohdon ongelmat ja maan nälänhädän ja maan sotilaiden väkivallalla tukahduttamat mielenilmaukset. Afganistaniin on viime vuonna perustettu Venäjän sotilaslentotukikohta, siis Amerikan mantereelle, mutta sitäkään ei sävypiilarien läpi voi ryssäkiimainen nähdä.

      Otetaan lisää skeidaa kirjoituksesta:

      "IPU tavoittelee Käännöstä kohti suurempaa oikeudenmukaisuutta ja suoraa demokratiaa. "
      Teot ja sanat, kun oman jäsenistön suoraa vaikuttamismahdollisuutta rajoitetaan sääntömuutoksin estämällä jopa esitysoikeus kokouksissa kokoukseen tuotuna, ei voine väittää IPU;n ajavan tai totuttavan suoraa demokratiaa, aina löytyy takaportti prosenttilukujen suojaamalle sisäpiirille pitää valtansa ja pyörittää palettia rivijäsenen pollessa rahoittaja ja harhaan johdettu reppana.

      " IPU on aikaansa edellä vastatessaan siihen, mitä tarkoittaa tasapaino ihmisen tarpeiden ja luonnon kestokyvyn välillä tai millainen on keinottelutalouden ja
      kasvupakon jälkeinen tulevaisuus."

      Soklia vaati Pesonen omassa kirjoituksessaan rahoitettavan ja jos joku niin se on forfori joka maapallolta on katoamassa, samalla katoaisi merkittävä osa puhdasta kansallismaisemaa ja UKK kansallispuiston läpi virtaava vesikin saastuisi. Sitä on IPU:n aito luonnon kuormittaminen. Kaksilitrainen Volvo on myös sitä tekoa joka ei puheiden keijuja vahvista.

      Varokaa IPU:n harhaa, älkää antako rahaa, älkää nimeänne älkääkä avatko oveanne. "

      On siinä rattimiehellä pokkaa..

    • ipuli.on.velkavanki

      Pesonen puhui vääristeltyä totuutta myös kannattajakortti tilanteesta ja puolueeksi rekisteröitymisen aikataulusta. Myös ipu:n valtuustoedustajien määrää hän pyöristeli selkeästä nollasta kymmenkuntaan ylen haastattelussa.
      Tässä kohdin olisi hyvä muistella keskustelua: "mihin katosi" ja "salaliitot ovatkin totta"..

      Mutta ei liene kenellekkään yllätys, että Venäjän hyväksi potaskaa jauhava selkäänpuukottajakerho ei arvosta kansalaisten sananvapauttakaan.

    • kuka-tietää

      Holmström ei päässyt YLEn lähetykseen. Oliko syynä nuo puheet. Tilalle ilmestyi kirjan profeetta Apunen joka taatusti puolusteli omaa rikastumistaan kansan kustannuksella. Sipilä ja KMS taas kerran sensuroi uskottomat. Nyt Suomi on hännänhuippu demokratian saralla ja on jo ohittanut Pohjoi-Korean. Varokaa ipulaiset puheitanne. Nyt on piru merrassa. Tämäkin näkyy tämän sivun jutuista. Pelkkää uhkailua,valehtelua ja kieroilua. Lopputulos näkyy kansan elintasonkin romahtamisena ja julkisesti jo puhutaan kansan pelosta . Netin linkitykset estetään tänne täysin kuten monissa muissakin diktatuureissa. Tilastoja vääristellään mielin määrin. Lisäksi valtiaat kieltävät rosvojen arvostelun ,tähän on tietysti syyt.http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013111117701481_uu.shtml .Varokaa ja miettikää.

      • ipu.putin

        Taidat olla IPUn runsasta puheenjohtajistoa kun noin pahasti valehtelet!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11154
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3113
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2964
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1704
    9. 85
      1678
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe