Varaa pysäköintihalliin, mitä sanoo veronmaksajat?

Kuntalaisenääni

Parkkihalli maksaa itse Lempäälätaloa enemmän. Velan hoitavat Lempääläläiset veronmaksajat, ja sen päälle he maksavat todennäköisesti tulossa olevat pysäköintimaksut koko keskusta-alueella.
Oletko tyytyväinen nykyiseen päätöksen tekoon ja kohteisiin mihin rahaa käytetään?

21

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poismuutanjosnuototeutuu

      En todellakaan ole tyytyväinen.Ihan turhaan syytetään rahaa kuten se turha lempäälätalo ja nyt sitten kallis parkkitalo.Jos nuo tulee niin taitaa ostajat kadota Ideaparkkiin ja asukkaat kaikkoaa muualle asumaan.
      UUsi kunnanjohtaja on saanut kaikki asiat täällä sekaisin.

    • LusmujaVarten

      Kyllähän lempäälässä tähänasti on saanut parkkiin autonsa ja jos ei aina siihen lähimpään ruutuun,niin sitten voi hitusenmatkaa kävellä jos jalat ja pää toimii.

    • enkannata

      Pitäisi painaa hätäjarrua, jottei loputkin keskustan nykyiset liikkeenharjoittajat ja yrittäjät ole pakotettuja lopettamaan toimiaan, sillä maksulliset parkkipaikat johtaa väistämättä asiakas katoon. Keskustaan jäisi joku kaljakuppila ja ränsistyvän keskustan lisäksi turha Lempäälätalo parkkilaitoksineen ja kaljaveikkojen "iloksi " järjettömän kallis veistos.
      Näitä vastaavia kohteita on nähty ja ankeat on niissä näkymät ja kunnan vetovoimaisuus on niissä lopahtanut.
      En siis kannata esitystä.

    • Aavemainenkeskusta

      Kohta kaljaveikotkin tapetaan sukupuuttoon kun sossusta ei saa vanhaantyyliin toimeentulotukea. Sitten kaljakuppilatkin ammottaa tyhjyyttään.

    • Vanhuudenkynnyksellä

      Ikävää kun idylliset keskustaajamat häviää, lähikaupat katoaa, ja kansalaisten elämää rasitetaan kaikilla rahastuksilla, kohta mikään ei ole yksinkertaista, tarvitaan kolikoita, asioidaan kellon kanssa ja vanhuksista tehdään muista riippuvaisia.

    • HuolestunutMamma

      Mistä kumpuaa tämä uudistusvimma, jota ei kuntalaisten näkövinkkelistä koeta tarpeelliseksi.
      Ensivaikutelman mukaan se mielummin vaikeuttaa kuin palvelee kuntalaisten asiointeja.
      Mahdollisesti Lempäälätalo pysäköintilaitoksineen palvelee kunnan virkamiehiä ja vastaavia, joilla tietysti on maksuton autopaikka ja uudet näyttävät tilat.
      Arvoista kertoo paljon päätökset ja rahankäytön kohdentamiset, kuten se, että
      samaan aikaan kun rahaa menee ei välttämättömien suunnitelmien tekoon ja menossa oleviin, sekä tuleviin rakennuskohteisiin, niin pienten koululaisten (5-9v.) koulukyydit laukkautettiin 3-5km matkoilta/suunta.

    • Siksinytjaheti

      Nyt saa vielä valtiolta määrärahaa,mutta seuraavien vaalien jälkeen ei.

      Mutta nekin on maksettava .

    • Perusasioille

      En ymmärrä tätä velaksi rakentamisen touhua, varsinkaan kun eivät ole välttämättömiä, eikä tuottavia. Moni asia on kuntasektorilla epävarmaa tulevaisuuden suhteen, sote-ja pakkoliitoksineen, eikä meillä ole kristallipalloa josta näkisimme tulevaisuuteen, eikä voida tietää onko Lempäälätalolla parkkihalleineen tarvetta vai jäävätkö tarpeettomiksi.

      Se mihin on/olisi aina varminta sijoittaa on lapset, hyvinvointi, ja kuntalaisten terveys, sillä sillä on varma ja loistava kate.

    • Elätitkaupanpäälle

      Ja jos pakkoliitokset tulee Lempäälä saa riesakseen Vesilahden jossa ei tule mukana mitään tuottavaa.

    • huhhujärkeevaiei

      Nyt velkaraha on edullista pienten korkojen vuoksi, mutta jotain rajaa velanotolle, sillä velka jää lastemme harteille. Olisi tärkeää verovaroin panostaa pysäköintihallin asemasta, terveyteen ja kuntalaisten jaksamiseen, että työikäiset pysyisivät toiminta-ja työkuntoisina, sekä lapsista kasvaisi terveitä työtä pelkäämättömiä aikuisia.
      Onko nyt niin, että autoilevat kuntalaiset ""pakotetaan"" ""laiskoiksi"" parkkihalleihin syysämällä, ettei vaan tarvitsisi kävellä muutamaa sataa metriä enempää, MUTTA pienet lapset koulumatkasta riippuen joutuvat kulkemaan koululiikunnan lisäksi jokainen arkipäivä pahimmillaan jopa lähes 10km.

    • soteuudistus

      Vesilahti ja Lempäälä todennäköisesti liitetään Valkeakoskeen, tai Valkeakoskesta tulee sotealueen pääkallopaikka ???
      Voisiko joku minua viisaampi arvailla mahdolliset liitoksen tai sotealueen hyvät ja huonot puolet ???

    • puolustus

      Haloo kannattajat! nyt olisi mahdollista puolustaa hankkeita.

    • kuntalaisenääni

      Anteeksi hölmöyteni ja siksi nyt oikaisu. Parkkihalli maksaa oikeasti Lempäälätaloa vähemmän eikä enemmän.
      Parkkihallin kustannusarvio lienee 5,7milj.

      • päätäjätjärkikäteen

        Kumpaakaan Lempäälä ei tarvii.Meidän uusi kunnanjohtaja on hieman suuruuden hullu.Lapsilta viedään kolukuljetukset ja asukkailta kerätään jotain todella typerää hulavesi maksua.Ja sitten aletaan rajoittamaan pysäköintiä ja osa paikoista maksulliseksi.Haloo.... ostajat kaikkoaa muualle liikkeistä ja osa menee Ideaparkkiin siellä ilmainen pysäköinti ja kaikki saman katon alla.Keskustan liikkeet tulee kärsimään noista suunnitelmista.


    • ikäväjää

      Lempäälän keskusta on nykyisellään idyllinen, kaunis ja viihtyisä. Keskusta palvelee hyvin kuntalaisten tarpeita, eikä suunniteltuja ja päätettyjä uudistuksia kaivata.
      Ottakaa ihmeessä nykyisestä viihtyisästä keskustasta kuvia, sillä pian sitä ei ikäväkseni enää o

    • Laiskajalatoneikävele

      Kyllä jos haluaa käydä vielä niissä vähissä keskustan liikkeissä,on aina löytynyt parkkipaikka sellaiseenkin aikaan kun ne yleensä ovienläheisyydessä on varattu,kunhan vain viitsii hieman jaloitella muutamia kymmeniämetrejä. Parkkitalot ja hallit on läskejä ja laiskoja varten.

      • Harjun_Tarkkailija

        Lempäälä on Kangasalan viitoittamalla tiellä. Kangasala otti muutama vuosi sitten käyttöön erittäin virkaintoisen kunnallisen pysäköinninvalvonnan. Sen jälkeen keskustan kehitys on ollut pelkkää alamäkeä. Moni yritys on lopettanut ja muut ovat lähes henkitoreissaan. asiakkaat ovat äänestäneet lompakoillaan ja vievät euronsa Lentolan kauppoihin tai jopa naapurikuntiin. Nyt on kunnallispoliitikkojen keskuudessa alkanut melkoinen kuhina, mitä asialle pitäisi tehdä. Yrittäjien asia ei poliitikkoja ja virkamiehiä oikeasti kiinnosta, mutta kohta on kunnallisvaalit tulossa ja oma paikka kiinnostaa. Kangasala on hyvä esimerkki Lempäälälle tässä pysäköintiasiassa, huonoa esimerkkiä ei tarvitse kaukaa hakea.


    • JärkeäEIkäytetä

      Ei kunnallispoliitikot ole koskaan järjellä ajatellut asioita vaan on aina menty perse edellä puuhun maksoi mitä maksoi kun oma palli vaan on vaalienjälkeen taattu.

    • entiedämut

      Vaikuttaa siltä että joku vie muita mennen tullen, ja nuollaan hyötymisen toivossa, ja on vähän niinkuin sadussa KEISARIN UUDET VAATTEET. Pelätään tuoda oma kanta pöytään ja mielistellään, vaikka todellisuudessa oltaisiin erimieltä asioista. Herää kysymys, miksi pelkäävät ?
      Mutta entä kun rakennetaan kunnantalot, uudet parkkihallit ja ne jäisi tarpeettomiksi tai huomattaisiin jälkikäteen huonoksi investoinniksi.

    • asukasmaksaa

      Ainahan voidaan kieltää kadunvarsipysäköinti joka puolella, jolloin ilmaisia parkkipaikkoja (Lidl,S-Market, jne) ei riitä kaikille ja suuri osa autoilijoista joutuu hommaamaan parkkiluvan parkkihalliin. Varmintahan lienee kerätä pysäköintirahat nimenomaan alueella asuvilta autonomistajilta, koska maksullinen pysäköinti karkoittaa tehokkaasti turistit ja kauppaliikkeiden asiakkaat.

    • stoptyhjyysheti

      nyt pitää olla varuillaan ettei parkkitalon takia rakenneta kerrostaloja lisää keskustaan,
      emmehän halua tuhota idyllistä keskustaamme slummitaloilla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe