Vanhojen puolueiden aika laskeutua alemmas

AikaEntistenVäistyä

Sata vuotta on maatamme hallinneet vuorotellen samat puolueet. Joka on ollut hallituksessa, on kertonut olevan tärkeää korottaa veroja prosentin, oppositio taas on ehdottanut prosentin vähennystä verotukseen. Hallituksen kannatus on sulanut ja seuraavissa vaaleissa entinen oppositio vaatii prosentin veronkorotusta prosentilla kun taas oppositio haluaa vähentää prosentilla verotusta. Tätä pelleilyä ollut jo pitkään eli niistä vanhuksista monet edelleenkin mätänevät märissä vaipoissaan ja huutavat tuskissaan. Ei heikkojen asema ole juuri vuosien aikana korjaantunut, ei vaikka molemmat sosialistipuolueetkinnovat olleet hallituksissa. Perussuomalaiset on ollut puolitoista vuotta hallituksessa ja on saanut monta asiaa korjatuksi. Heikkojen elämää on parannettu kuin myös pienyrittäjien. Paljon on vielä tekemättä, ei se helppoa tuossa hallituksessa ole saada perussuomalaisuutta esiin mutta hyvä alku on ja 2,5 vuotta seuraaviin vaaleihin, ehtii vielä. Kannattaa ehdottomasti muistaa että jos ihan mikä tahansa muu eduskuntapuolue olisi perussuomalaisten tilalla tuossa hallituksessa, enemmän leikattaisiin, pakolaisia otettaisiin enemmän ja eurokriittisyys olisi tipotiessään. On näkyvissä merkkejä että Perussuomalaiset pärjää hyvin kevään kuntavaaleissa kuin muissakin. Annetaan nyt perussuomalaisten nousta suurimmaksi ja tehdä työtä Suomen ja suomalaisten parhaaksi. Ne vanhat puolueet on todellakin jo kykynsä näyttäneet.

47

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antipersux

      Suomessa on toteutettu 8 tunnin työaikalaki. Suomessa on säädetty vuosilomalaki joka takaa työntekijöille kesä- ja talviloman. Suomessa kaikki lapset saavat käydä ilmaisen peruskoulun. Suomessa kouluissa tarjoillaan ainoana maana maailmassa ilmainen kouluruoka.

      Suomessa maksetaan opintotukea ja asumistukea tarvitseville. Suomessa taataan eläke kaikille määrätyn iän jälkeen. Suomessa kukaan ei kuole nälkään kadulle eikä joudu kerjäämään ruokansa puolesta. Suomessa taataan kaikille riittävä terveyden huolto.

      Kaikkia näitä ovat olleet luomassa ns vanhat puolueet ja näin Suomesta on tullut mahdollisimman tasa-arvoinen hyvinvointivaltio. Eikös se ole juuri nämä syyt miksi teidän palstan pölhäpersujen mielestä mamut niin kovasti haluavat muuttaa tänne? Eli kuule pelle, miltä tuntuu ampua itseään jalkaan....

      • Pohdittavaatässä

        Miksi ruokajonot vain lisääntyvät ja kasvavat? Miksi hetikään kaikilla ei ole vara käydä lääkärissä? Onneksi Perussuomalaiset sai hallituksessa tahtonsa läpi ja valtio tukee hernekeiton jakelijoita(koskaan ennen ei ole tuettu). Hurstikin ruokajonossa on joka keskiviikko. 3000 nälkäistä. Muutamia vuosia sitten heitä oli vain satoja. Miksi "työväenpuolue" Sdp oli mukana viime hallituksessa leikkaamassa vanhustenhoidosta ja korottamassa asumisen ja elämisen verotusta. Köyhät kärsi eniten tästä. Samalla pelastettiin Euroopan suurpankkeja suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.


      • persut.asialla

        Koska Suomessa noudatetaan kovaa oikeistolaista politiikkaa. Persujen tuella, persujen ollessa hallituksessa.

        Pankkien pelastaminen on tietysti ikävää mutta valitettavasti välttämätöntä. Siten on vältetty entistä suurempi lama (mikä vakavasta pankkikriisistä seuraisi). Persutkin ovat tämän nyt hallituksessa ollessaan ymmärtneet, tukipolitiikka jatkuu.


      • Pohdittavaatässä kirjoitti:

        Miksi ruokajonot vain lisääntyvät ja kasvavat? Miksi hetikään kaikilla ei ole vara käydä lääkärissä? Onneksi Perussuomalaiset sai hallituksessa tahtonsa läpi ja valtio tukee hernekeiton jakelijoita(koskaan ennen ei ole tuettu). Hurstikin ruokajonossa on joka keskiviikko. 3000 nälkäistä. Muutamia vuosia sitten heitä oli vain satoja. Miksi "työväenpuolue" Sdp oli mukana viime hallituksessa leikkaamassa vanhustenhoidosta ja korottamassa asumisen ja elämisen verotusta. Köyhät kärsi eniten tästä. Samalla pelastettiin Euroopan suurpankkeja suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

        Tsiisus.Mieti ylä älä alapäälläsi.Kuinka moni on alkoholin suurkuluttaja kuka leipäjonossa seisoo?.Olen varma että jos jaettaisiin muoviämpäreitä taikka viinaa ilmatteeksi niin jono olisi yhtäpitkä.


    • VanhatMätäneeYhä

      Vasemmisto puolueiden johto on puolueista ahkerin hyväksikäyttämään köyhiä mm. luvaten ennen vaaleja niille mannaa ja selkä kääntyy vaalien mentyä.

    • Taistellaan

      Tosiaan aika entinen ei palaa sanotaan laulússa, en mene sanomaan että tässa laulusssa oli ennustus joka todellakin tapahtuu ,saimme maahamme puolueen joka ei kumartele ketään vaan jatkaa ansiokasta kulkuaan loppuunasti kunnes kaikki suomalaiset on saatu käännytettyä, Peussuomalaisiksi,tämä taistelu on nyt alkanut miekkaa ei saa säästellä tässä taistelussa,verta ja hikeä ei säastellä tässä taistelussa.

      • Antipersux

        Nin että ne jotka eivät käänny persuiksi pistetään miekalla palasiksi? Tätäkö tarkoitit? Niin ja toivottavasti olet trolli. Ei kukaan voi olla noin tyhmä. Ei edes palstan pölhöpersu? Eihän? EIHÄN?


    • EtuMaallemme

      Perussuomalaiset on rauhaa rakastava puolue.

    • Kuteneräät

      Perussuomalaiset ei ole rasistinen eikä yltiösuvaitsevainenkaan

      • jos.kerran

        Jos kerran persut eivät ole rasistinen puolue niin miksi suvaitsette joukossanne julkirasisteja ja julkinatseja?

        Mikään puolue Suomessa ei ole yltiösuvaitsevainen.


    • UusiKukoistus

      On noiden vanhojen puolueiden johtoeliitti haalinut jo liian kauan oman aamulla itselleen köyhien äänillä. Nyt rehti perussuomalaiset johtamaan maatamme

    • Hyväpuolue

      Köyhyys ja kurjuus ovat aina olleet ääniruokaa Vasemistolle ,köyhä tartttuu siihen ja uskoo viimeisenä mahdollisuutena . Ennen Vasemmisto kukoisti uskottiin että kun äänestetään elämä muuttuu paremmaksi,todelisuudessa ei mitään tehty näitten hyväksi,näistähän olisi saattanut tulla porvaripuolueiden äänestäjiä. Nyt se virsi on veisattu loppuun Vasemmisto ei näytä kiinnostavan ketään.Perussuomalaiset ainakin yrittävät että maamme vähäosaisilla menisi paremmin .

    • Hulluaho

      "Tätä pelleilyä ollut jo pitkään eli niistä vanhuksista monet edelleenkin mätänevät märissä vaipoissaan ja huutavat tuskissaan."

      Persujen takia

      "Ei heikkojen asema ole juuri vuosien aikana korjaantunut, ei vaikka molemmat sosialistipuolueetkinnovat olleet hallituksissa."

      Mutta persut on keksinyt miten heikentää heikkoja lisää...

      " Heikkojen elämää on parannettu kuin myös pienyrittäjien."

      Miksi valehtelet?

      "Kannattaa ehdottomasti muistaa että jos ihan mikä tahansa muu eduskuntapuolue olisi perussuomalaisten tilalla tuossa hallituksessa, enemmän leikattaisiin, pakolaisia otettaisiin enemmän ja eurokriittisyys olisi tipotiessään."

      Hyvä vitsi

      "On näkyvissä merkkejä että Perussuomalaiset pärjää hyvin kevään kuntavaaleissa kuin muissakin"

      Aika iso tulkinta 0,1 prosentin kasvusta...

    • VainSiisPerusS

      Perussuomalaiset on ainoa hyvä vaihtoehto vanhoille mädäntyneille puolueille!!!

    • KivaollaPerusS

      Älä mädänny-siirry perussuomalaisten kannattajaksi

    • hyviätekojakaivataan

      Tosi on demarit ja kokoomus ovat ooppera- ja Guggenheim-puiolueita, jotka haluavat ryöstää muuta Suomea. Vihreät ja vasemmistoliitto ovat populistisia puolueita ja epäluotettavia hallituskumppaneita hyppäämällä hallituksista pois ennen vaaleja. Perussuomalaiset ovat pettäneet heti ensi yrittämällä äänestäjänsä täysin tuomalle ulkomaiden väkeä pilvin pimein ja viemällä kokoomuksen tuella Suomea Natoon. Keskusta on muka maaseudun puolue, mutta pettää äänestäjänsä tekemällä lenmäkauppoja kenen kanssa tahansa, jos se on puoluejohdolle edullista. "Keskustä pettää aina" -sanonta ei ole aivan tuulesta tempaistu. Rkp ja kristilliset tekevät mitä tahansa sopimuksia päästäkseen hallitukseen. Ei ole paljon kehumista tämän maan puolueista eikä niiden johtajista. Syyttelemällä muita rasisteiksi tai populisteiksi kukaan puoluejohtaja tuskin saa taakseen kovin suurta luottamusta ja kannatusta.

    • Hyhonneksimeni

      Onneksi perussuomalaisissa ollut ainoa rasisti loikkasi demareihin

    • petospersut

      Persut tämä 9 prosentin kannatuksen omaava takiaispuolue voisi painua vidduun.

      • Kanaalkaatajuta

        Mutta Perussuomalaisetpa nousevat ykköseksi


    • AsukeilleVaurautta

      Perussuomalaiset toivottavasti nousevat ykköseksi pelaspmaamme asukkeineen

    • MukavaKunNousee

      Perussuomalaiset nouusseeee

    • MeidänPelastus

      Tarvitaan perussuomalaisten politiikkaa

    • Onseparahin

      Uudelle tilaa eli Perussuomalaisia kannattaa äänestää

    • Eiimuille

      Ehdottomasti äänet perussuomalaiset puolueelle!

    • HienoHommaon

      Perussuomalaiset korvaa muut

    • TottaAvanTotta

      Kiitos aloittajalle

    • Nausukiitoa

      Perussuomalaisilla on kova nousukiito päällä.

    • YlösylemmäsPerusS

      Noustaan pelastamaan Suomi punavihreiden jäljiltä

      • PerusSHyvä

        Tehdään niin porukalla


    • Todentottaon

      Oikeassahan Aloittaja on

    • Äänestänniitä

      Perussuomalaiset Suomen turvaa

    • Justnoinok

      Äänestetään ne alas

    • kuka.ollut.vallassa

      "Noustaan pelastamaan Suomi punavihreiden jäljiltä"

      http://valtioneuvosto.fi/tietoa/historiaa/hallitukset-ja-ministerit/raportti/-/r/v2

      Viimeiset 13 vuotta on porvarivetoinen hallitus ja 6 viimeisintä pääministeriä on ollut porvari (Jäätteenmäki, Vanhanen, Kiviniemi, Katainen, Stubb ja nyt Sipilä).

      Viimeiset 13 vuotta ja 6 pääministeriä porvareita. Ja syytät vihreitä tai vasemmistolaisia puolueita, ei kovin loogista. Porvareilla ei osaa eikä arpaa tilanteeseen?

    • sipuliokos

      Jokseenkin persupelle Soini sanoi usan pressan vaaleista juuri sen oikean kokemuksen, vaalilupaukset on? Aivan kun seuraavat vaalit tulee kuka uskoo näitä kusettajia????

    • Japärjätään

      Gallupit on ennenkin ollut Perussuomalaisille vain galluppeja. Eduskuntavaaleissa on pärjätty sangen mainiosti

    • Uuttavirtaa

      Perussuomalaiset uutta voimaa Suomeen

    • OlemmeHyviä

      Pää pystyyn Perussuomalainen.

    • Tärkeätätämä

      Perussuomalaiset tarvitaan Suomen pääministeri puolueeksi jotta ma saadaan kuntoon ja suomalaisten pieni ja keskituloisten olot paremmiksi. Myös pienyritteliäisyys nostettava kunniaan

      • kuntoonsuomi

        Samaa mieltä


    • OnonJoutavata

      Erityisesti punavihreät eli sdp vasemmistoliitto ja vihreät ovat olleet valmiita leikkaamaan kunhan ovat vain päässeet ministereiksi

    • Eienäävanh

      Kyvyt on näytetty

    • SuomenParhaaksi

      Perussuomalaiset on tullut

    • PelastusSuom

      Ei tarvita enää uusia puolueita. Perussuomalaiset on Suomen ja suomalaisten pelastus.

    • Tiettyin

      No on tietenkin

    • OnhyväPs

      Perussuomalaisten ansiosta koko nykyhallitus tekee isänmaallista politiikkaa josta suomalaiset hyötyy

      • tervemenoa.vaan

        En halua hyötyä yhtään enempää tästä "isäm maallisesta" persupolitiikasta.

        Kiitos ei ja tervemenoa takaisin oppositioon räksyttämään!


    • MaammeOi

      Perussuomalaiset olleet seuraavien eduskuntavaalien jälkeen ykkönen Suomen onneksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      268
      3077
    2. Sofia seukkaa miljonäärin kanssa matkustellen ympäri maailmaa

      Hän on tavannut toivomansa läsnäolevan mihen ja kohta Sofiast tulee ussperheen äiti. Toivottavasti kohta saamme vauvauut
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1100
    3. Ukraina romahtamassa, Hallitus hajoamassa.

      Samaan aikaan kun ukrot on rintamalla alakynnessä, niin maan hallitus on hajomassa.
      Maailman menoa
      299
      1043
    4. Millaisia ihmisiä ovat murhaajat: Ari Ossi Petteri Suorsa ja Tiina Pia Susanna Seppänen.

      18-vuotias Adeliina Lehtinen surmattiin raa’alla tavalla syksyllä 2022. Hänen murhastaan tuomittiin elinkautiseen 40-vuo
      Oulu
      8
      1021
    5. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      21
      994
    6. Loukkaa se, jos sinä väität mun etsivän jotain rahamiestä

      Vtustako minä sinun rahoista voisin tietää silloin tai nytkään. Rakastuessa kuvittelin että olet varmaan joku tukityölli
      Ikävä
      147
      921
    7. Pikku Liedon pelkoa lietsova ja rikoksia tehtaileva katujengi

      Mistä kaukaa tulevat Liedossa riehuvat katujengiläiset?. Turun Varissuolta tai Pernosta? Nykylukutaidolla selviää, kun t
      Lieto
      38
      861
    8. Olet vallannut ajatukseni.

      Haluaisin tutustua sinuun paremmin ja lähentyä kanssasi. Tuntuu, että joka päivä kun sinua näen, saat minut hämilleen, s
      Ikävä
      31
      860
    9. Pikku apulaiset

      E B ja J E levittää väärää informaatiota Olavintoimintakeskuksen kaupasta. Kuka tai mikä ryhmä tästä hyötyy. Ovatko iha
      Sysmä
      64
      824
    10. Toivokasta torstaipäivää

      Hyvää huomenta ihanille ihmisille. 🌞🍁☕😊❤️ Kauniit syyskelit jatkuu. On hyvä olla lomalla. 🌞
      Ikävä
      161
      797
    Aihe