Nuoret. Lähtekää Suomesta pian.

Lähtekää.pian

Suosittelen kaikille Suomen nuorille maasta lähtemistä heti kun opiskelut ja kielitaito on pulkassa. Tämä maa ei tarjoa teille mitään elämisen arvoista.

Avioitukaa Australialaisen tai Uusi seelantilaisen kanssa tai muuttakaa USA,han mutta älkää jääkö tänne pilaamaan elämäänne. Työttömyyttä, kurjuutta, kylmää ja nälkää höystettynä asuntopulalla. Pakoloisia tulee ovista ja ikkunoista. Sitä on tämän päivän Suomi. Poliitikot panevat sanat suuhunne ja ajatukset aivoihinne.

Jättäkää tämä harmaa perseläpi ikiajoiksi. Sitä toivoisi teidän vanhemmat ja haudassa olevat isovanhemmatkin.

Hyvää elämää jossain muualla.

10

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RohvessooriZ

      Kelpaavatko nuo mihinkään ? Tehdastöihin eivät kykene. Siirtolaiset otetaan niistä maista, joissa lapsista kasvatetaan työkykyisiä aikuisia. Suomeen tuodaan metsiin ja puutarhoihin jo marjanpoimijatkin Thaimaasta, Venäjältä ja Ukrainasta.

    • etelänlämpöön

      Joudutte maksamaan veroja, joita ette ikinä tule saamaan takaisin.

    • äkkiäpois

      Minä lähdin, yh:na 2 lapsen kanssa 1997, enkä hetkeäkään ole katunut!
      Ja heti alkuun tiedoksi: ei ollut rikasta eikä köyhää miestä auttamassa. Ei muuta kuin ammattitaito ja luja tahto parempaan. Suomessa oli silloin jo lama, ja olin tarpeeksi viisas lähteäkseni alta pois!
      Alku oli tietysti vaikeaa. Lapset kyllä sopeutuivat huippunopeasti lasten tavoin ja saivat kavereita. Minulla ei ensi alkuun ollut kuin työ ja koti ja olin jotenkin hyvin juureton. Vähitellen tutustuin ihmisiin työpaikan ulkopuolella, ja vastaanotto oli hyvä. Nyt lapset ovat omillaan omien puolisoittensa kanssa. Suomea me puhumme keskenämme joten kielitaito on säilynyt. Nyt en enää vaihtaisi missään nimessä! Ei ikinä Suomen kurjuuteen!
      Nuoret, olkaa rohkeita! Teillä on kokonainen elämä edessä, tehkää siitä paras mahdollinen! Älkää jääkö sinne mätänemään! Elämä on muualla.

      • RohvessooriZ

        Suomeen on tullut Afganistanista äitejä pienine lapsineen sillä seurauksella, että kyseisiä parikymppisiä äitejä ollaan pakkopalauttamassa sylilastensa kera vastoin tahtoaan takaisin Afganistaniin. Mitä ilmeisimmin Suomea pidetään nykyään pahana paikkana nuorille aikuisille ja lapsille. Suomi on jo pilannut maineensa pakottamalla nuoria tummaihoisia siirtolaistyttöjä vanhuksenhoitajiksi lihaville valkoihoisille suomimummoille.

        Lähde: Suomen Kuvalehti 28.10.2016


      • älävääristele

        Äkkiä pois, muutitko kenties Norjaan parikymmentä vuotta sitten. Silloinhan oli hoitsuja paljon Norjassa suomesta käsin töissä, tosin suurin osa palasi Suomeen, kun täällä alkoi taas olla töitä.

        RohvessooriZ : Suomeen tulevat afganistanilaisiäidit ovat kouluttamattomia, luku- ja kielitaidottomia ,miestä elättäjäkseen tarvitsevia kotiätejä!
        Älä puhu samana päivänä suomalaisnaisten kanssa! Esim. hoitsut jotka lähtivät Norjasta töitä ja elantoa hakemaan itselleen ja usein suomeen jäävälle perheelleen , olivat koulutettuja, jo valmiita hoitoalan ammattilaisia, useimmilla ruostin kieli auttavasti hallinnassa, ja ennen lähtöään kävivät norjan kielen kurssin!! He menivät suoraan töihin, Norjaan eivät elätettäviksi, etsittyään jo Suomesta käsin Norjasta työpaikat!!!


      • vielänuristaan
        RohvessooriZ kirjoitti:

        Suomeen on tullut Afganistanista äitejä pienine lapsineen sillä seurauksella, että kyseisiä parikymppisiä äitejä ollaan pakkopalauttamassa sylilastensa kera vastoin tahtoaan takaisin Afganistaniin. Mitä ilmeisimmin Suomea pidetään nykyään pahana paikkana nuorille aikuisille ja lapsille. Suomi on jo pilannut maineensa pakottamalla nuoria tummaihoisia siirtolaistyttöjä vanhuksenhoitajiksi lihaville valkoihoisille suomimummoille.

        Lähde: Suomen Kuvalehti 28.10.2016

        "Suomi on jo pilannut maineensa pakottamalla nuoria tummaihoisia siirtolaistyttöjä vanhuksenhoitajiksi lihaville valkoihoisillesuomimummoille"::::))))

        Mitäs rohvessoori tuolla tarkoittanee...Joutaa ne siirtolaistytöt jotakin tekemään, vai joutenko olosta vaan pitää maksaa...Ja kyllä ne lihavia ovat siirtolaismummotkin, samoin tytöt paisuvat kuin pullataikinat Suomeen päästyään.

        Niitä suomalaisia mummoja hoitamalla elättää moni suomalaisnainenkin itsensä ja perheensä, mikäs ettei siirtolaistyöille kelpaa...:?!! Ja samalla tulee verotulojakin Suomelle, kuten kuuluukin!!


    • 35hl3kh5l

      Se olisi tarkoitus.

      • okkigaam

        kauhistuttavaa katsoa kuinka kansan sisältä päin päättäjät levittävät myrkyllistä solukkoaan, jonka lonkerot kasvaa pelottavaa vauhtia. Kirkko, eduskunta, pikkupomot, kunnalliset tahot. Kaikista kauhistuttavinta on kirkon toiminta, unohtaen miksi heidät on palkattu. Ei ole mitään järkeä elättää terroristi soluja joiden todellinen tarkoitus on tuhota maailma muuttaen se sairaan lahkon palvelijaksi. Olen alkanut epäilemään että Irjalla ja sillä papilla / piispalla on syvempää tietoa kirkkojen valtaus salaliitosta. Tuollaiset jotka tekevät laittomuuksia uskonnon nimissä on vain yksi suunta. Kohti sitä kadotusta jonka ovat itselleen valmistaneet. Meidän täytyy päästä kaikenlaisista syöpäläisistä eroon. Kirkko on menettänyt luottamuksensa jo silloin kun majoitti Porvooseen sen joukkomurhaajan. Sairaat!!! Kun Kaikki ne joiden järjen vähän on valta, raha, seksi, omanedun tavoittelu sumentanut. Ovat kun maailmanlopun lahko, tuhoten kaiken ympäriltään, keräten mammonan itselleen. Tuhoten sielunsa pahuuden alttarille. Valoa pitäisi jakaa oikeudenmukaisesti, me joiden tiedossa on tuho, olemme silmät auki tuntinen kuinka jokaisena hetkenä voisi tulla muutos joka pysäyttää. Ennen kuin telluksemme on toinen asteroidi vyöhyke


    • suomihelvetti

      Lähtisin. Yksin on vaan vähän hankalaa ja orpoo lähtee. Myöskään työttömyys ja köyhyys ei asiaa hirveästi auta. Osaamista ja kielitaitoo löytyy ja onhan sitä joskus ennen tullu pyörittyy Euroopassa. Mieli tekis lähtee eikä palata. Onko jollain samoja ajatuksia ihan oikeasti? 36 vuotta elämää täällä eikä muutoksia luvassa.

    • äkkiäpois

      Älävääristele; kyllä, hoitajaksi lähdin ja jäin. Ei ollut edes aikomusta tulla takaisin enkä ketään elättänyt Suomessa. Ihan itse rakensin muksujen kanssa meille hyvän elämän täällä, vaikka puuveitsellä ei täälläkään kultaa vuoltu eikä vuolla!
      Itsellä kouluruotsi jolla oikeastaan mitään ei tehnyt, työhön heti ja norjankurssille. Siitä se lähti. Opiskelin kieltä myös lukemalla norjalaisia lehtiä ja vähitellen kirjoja sekä ihan kuunnellen ja omaksuen ja kysellen. Kummasti sitä pärjää kun on pakko! Ei auta ujostella jos ei kieltä osaa, ei kukaan osaa vierasta kieltä ennakkoon! Suomalaisissa on se vika, että suuta ei saada auki. Häpeillään ja ollaan tuppisuina. Sillä konstilla ei ikinä kunnolla opikaan.
      Vaikeuksia tulee olemaan alussa ainakin, se on varmaa! Mutta sillä mielellä kun lähtee että tästä selvitään eikä periksi anneta, sillä kyllä pärjää ja jaksaa. Kaiken a ja o on integroitua yhteiskuntaan. Jos nyt olisin Suomessa en kyllä jäisi leipäjonoihin roikkumaan enkä sossun luukulle! Niin paljon ylpeyttäkin minusta löytyy etten siihen pystyisi! Ei ne ihmistä kummempia ole muissakaan maissa, pelko pois!
      Mitä koulutukseen tulee, täällä on valtavasti ihmisiä maapallon eri kolkilta. Hyvin monet maahanmuuttajat aloittavat työelämän esim. vanhustenhuollossa, kuten hoitoapulaisina. Sitä kautta hyvin moni innostuu opiskelemaan alaa kun kielitaito karttuu, ja jatkavat eteenpäin! Minulla on ja on ollut työkavereita näitten 20 vuoden aikana valehtelematta kymmenistä eri maista. Työmoraali heillä on todella hyvä ja tahto päästä omille jaloilleen. Lähtekää ihmeessä kokeilemaan siipiänne, pääseehän sinne takaisin jos niin haluaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe