Kiihottuuko nainen?

pieni-itselläni

Kiihotutko kun näet laitumella ori-hevosen jolla roikkuu kyrpä ulkona pitkänä, niitähän silloin tällöin osuu silmiin.
Vaimoni katsoi jopa hieman taakseen, kun ajoimme kesällä ohi hevoshaan jossa tuollainen reilu puolimetrinen kyrpä roikkui orhiin alla, itse miehenä en halunnut olla tuota elettä huomaavinakaan, silti itsekkin hieman kiihotuin.

63

7440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myöspieni

      Vaimon kanssa nähtiin oriin erektio.oli pakko koittaa vaimon hameen alta ja kyllä paikat oli ihan kosteana

      • Anonyymi

        Tyttö käy ratsastamassa ponilla, vaimon kannsa katsellaan tallissa, Eräs poni hirnahteli, vaimo katsoi karsinaan,ponilla roikkui kalu pitkänä, huokasi on julmettu kalu ponnahteli vatsaa vasten sanoin se haluaisi työntää tuon sinuun, koske katson että kukaan ei näe poni oli parren vieressä vaimo kurkotteli ei yllä, sanoin mene sisään nauroi hame päällä en uskalla, Sanoin tallin ovet kiinni kuulee jos joku tulee, vaimo meni karsinaan poni härähteli ja haisteli jalkoja sanoin se haistaa, mitä se haistaa sanoin pillun nosta helmaa, enkö nosta sanoin äkkiä sitten vaimo nosti helmaa kalu pamahti heti vatsaa vasten sanoi anna haistella käänny.
        Vaimo kääntyi posket punaisena poni hyppäsi heti työnsi vaimon olkipaaluihin vaimo huusi vedä pois, poni tökki haaroihin vaimo hädissään poni työnsi kunnolla kiljaisi se sai housut sivuun poni isketti syvään vaimo huokaili helvetti se on iso eikä lopeta huokasi nyt paisui vaimon piti karata nyt se työnsi vastaan kuului hiljaisesti eeiii eeiii se tulee, ori hyppäsi pois vaimo tuli äkkiä karsinasta, sanoin olen ihan sen limoissa, tuolla on vessa vaimo juoksi sinne. Tuli punaisena sanoi sun vika että pani.
        Illalla koskettelin onko kpeä nauroi ei kyllä minuun sopii tommoinen, koskettelin tämä on turvoksissa vaimo nauroi haluaa lisää, se ei kerinnyt pukata monesti kun tuli, sain orgasmin ja tuntui että silloin pääsi syvemmälle kun se rupesi ruutamaan sen pää levisi olin sekaisin tulin uudelleen se painoi spermaa paineella kuin oli mennyt jonnekkin sisään sitä valuu vieläkin. Kysyin haluatko takaa kääntyi heti levitti jalat olenko sinun poni pillu oli titmärkä kuiskas olet pohjassa töki vaan lisää vaimo kiljui se paksu osa kasvaa töki vaimo sätki hurjana ja ulisi laskin sisään molemmat huokailtiin olipa raiskaus vaimo sanoi siltä tutuikin.
        Vaimo sanoi ei kyllä enää uskaal vakka hyvältä tuntu. Tilasin netistä lähes vastaavan, meni aikaa vaimo taas oyhyi siitä täpahtumasta, sanoin laita huivi, oli heti mukana kuiskas mitä ihanaa sanoin ole kontalllaan vaimo heilutteli pyllyä annoin kieltä, sanoin ori haistaa ja maistaa nuolin pyllyäkin kuiskas ei kaise sieltä pylly heilui työnnyin sisään yläosa losahti alas huokaili voi hurjaa, nousin pois sanoin ponikin kokeilee ja poistuu pylly heilu, poni poniii
        Kaivoin sängyn alta valmiin ponin kalun se oli öljytty hyväilin pillua kiljui jo anna kulta älä enää työnsin kalun sisään, vaimo kiljui mitääh ei luoja laiyoin värinää alkoi kiljua on se mitä tahansa älä ota työntelin aika pitkälle ja tökin vaimo kiljui orgasmissaan kuiski pane poni panee annoin tulla toisen kerran kun laukasin huusi suoraa huutoa se siittää siittää ja laskeutu vavisten alas kuiskas anna olla vaimo vavahteli pitkään huokasi luoja kun oli panoa, laitoin värinää lisää kiljui ei ei luoja käytin kärkeä leviällä kiljui annan annan annan sätki hervottomana laukasin uudelleen sisään pää paisuu ja ruiskii sisään vaimo huokasi oli hiljaa piti kysyä oletko hengissä, sanoi hiljaa olen eri taivaassa. Otin kalun ja laitoin sängyn alle.
        Vaimo virkosi halasi ja suuteli sanoi tuo oli raiskaus ihana raiskaus kulta miten teit, kerro.
        Näytin kalua kosketteli sitä laitoin päälle piti haarojen välissä kuiskas tämä on mun ihana kalu. Panen piiloon että tyttö ei näe.
        Sanoi monesti sinä ilta yönä, tuntuu että vielä saan näenköhän painajaista. Kun kerran käytiin tallilla, siellä oli ponin astutus ja tallinpitäjä pyysi vaimoa pitämään oria kun ei viitsi nuoria tyttöjä pyytää. katsoin kun ori pyöri ja yritti sohia monesti mies huusi ohjaa se tamma muuten alkaa potkia, vaimo ohjasi kalua ja sai sen pilluun vaimo piti kiinni nauratti ei sitä enää tarvi. Poni laskeutu mies sanoi kävelytä sitä jonkin aikaa ja uudelleen, vaimo käveli poni pukki vaimoa päällään vaimo kävelytti ponin takaisin se tepasteli ja hyppäsi vaimo ohjasi poni laski sisään ja peräänty vaimo piti päästä kiinni ja vähän runkkasi mies huusi vie karsinaan, ponilla roikkui kalu pitkänä. Vaimo vei karsinaan poni hörisi vielä vaimo puhdisti lämpimällä vedeööä kalua reikusti runkkasi sitä kalu kävi vatsaa vasten ja sitten lensi isoja ryöppyjä. vaimo meni pesemään käsiään. Kun päästiin kotia vaimon paita tuoksui spermalle näytti katso sitä itseään irroitin liivit ja vaimo otti pois huokasi kylmä paita hieroin spermaa vaimon tissit oli ampuma valmiit nännit tuntui kovina sanoin pesulle, hain kalun vaimo innostui ja nojasi lavuaariin, kuljetin kalua haaroissa vaimo oli valmiina vedin pitkin pylly vakoa ja laukasin paidan alle, vaimo kiljui laukasin jalkojen välistä paidan sisään etupuolelle hieroin tissejä kuiskasin poni ruiskii ja työnnin sisään pillu venyi hurjasti kalun ympärillä tökin pohjaa vasten vaimon jalat oli prttää kun tuli laukasin sisään ulisten vaimo oli lattialla pylly pystyssä annoin sievää värinää vedin pois.
        Pesin vaimoa kunnolla ja itseni, vaimo oli saunatakki päällä ja halusi viereen, kuiskas kuinkahan moni käyttää tuollaista, sanoin anna Kertulle, se on aika raisu puheissaan.


    • Mirkku40v

      Kesäloma reissulla silmiini osui kaksikin kertaa tuollainen pitkä kulli joka roikkui, ainakin 70 senttisiä, kyllä vaan himot heräsivät, kävin huoltiksen veskis vähän sormettamassa.

      • myöspieni

        Mirkku40v olisko se mahtunut sisääsi ees hiukan


      • Anonyymi

        Kesällä himot kiihkeimmillään. Nina 35


      • Anonyymi

        Vaimo oli töissä hevostallilla, kerto että tytöt kiinnostui heti alkumetreillä hevosen kalusta. Eräs vanhempi nainen sanoin ensimmäisessä vessassa on kaapipäällä apuja.
        Vaimo sanoi hevonen haistaa hyvin sanoi että tytöt joskus pyllistää partta vasten varsinkin jos on tulossa ja hame sanoin että kalu laskee heti ja hörähtely alkaa. Sanoin kokeile ja käy vessassa.
        Vaimo tuli illalla tuoksui hevoselle kysyin saitko nauroi melkein, näin kunnon kalun ja menin vessaan kun oli hiljaista ylä hyllyllä oli hevosen dildo tiijätsä semmoinen iso kokeilin ensin oli vaikeaa kun sai sisään se sitten täytti et usko kuinka syvälle se meni hirvitti kun vedin pois sitten tuli kiire kun kuulin ääniä.
        Vaimo kävi kuumana kun sanoin toteutetaan se, naitiin kahdesti sinä yönä aian yhtä kiimasena saa nähdä toteutuuko koskaan


    • tiedonhimoinen

      Onko kukaan koskettanut sellaista..

      • tallityttö

        On!


      • rrrrlll
        tallityttö kirjoitti:

        On!

        Millaiselta tuntui koskettaa


    • 0504

      Siis kyllähän jokainen nainen on läpikäynyt hevoskuumeen ja sielä talleilla on ne kuumimmat tyttölapset. Niitä saa olla koko ajan kilkkimässä. Ei tarvitse kuin mennä aidan viereen astutuksen jälkeen niin aivan sama keneltä kysyt että "eikös mentäisi" niin kaikki on valmiinan ja märkinä heti. Ja se joka on ujoin ja hiljaisin niin se käy kaikkein kuumimpana.

      • Anonyymi

        Aika kiihottavaa.miten sen sais orgasmiin


    • liukkaille

      Meillä on itsellä hevosia ja vaimo tulee välillä tallista sisälle vittu märkänä ja kertoo miten hieroi orin kullilla itselleen orkun,sen jälkeen haluaa minun panevan häntä kun vielä on kiimassa :)

      • tiedonhimoinen

        Onks se otin kalu kova ku kivi vai voiks sitä taivuttaa esim sivulle.laukeeks se helposti jos sitä hyväilee.


    • Sjukhus

      Hahah, kovasti provotaan. Normaalilla naisella ei todellakaan.

    • tiedonhimoinen

      Mites tuollainen terävä päinen iso ulos työntynyt koiran penis.kostuuko

      • vanhaakka

        Niin..noh isohan sekin on


      • lyydiaa

        Ruiskii helposti limaa.


      • Anonyymi

        Koiran kulli kiihottaa minua kovasti, aina kun näen ison koiran istumassa. Katson miten sen kulli on puolittain ulkona tupesta,niin heti tunnen miten alan kastua. Kotiin päästyäni heti alan hieroa itselleni orgasmiin,Orin kulli ei minua niin innosta.
        Seija 42


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koiran kulli kiihottaa minua kovasti, aina kun näen ison koiran istumassa. Katson miten sen kulli on puolittain ulkona tupesta,niin heti tunnen miten alan kastua. Kotiin päästyäni heti alan hieroa itselleni orgasmiin,Orin kulli ei minua niin innosta.
        Seija 42

        Ihana tyydytä useammin


    • OlenMiesJokaNäki

      Miesnäkökulma!!!
      Täytyy myöntää että käsitöitä olen itsekkin tehnyt nähtyäni hevosen astuvan. Se jotenkin näytti silmääni tosi kiihoittavalta ja mahtavalta, toki kalu olikin oikea mahtimela.

    • katteex käy!

    • katteex käy omaani verrattuna(voi ku oliski ori ei jäis nälkään pillunsuu)

    • uuuuuuh

      Kertokaa jotain

    • Anonyymi

      Minun vaimo on hiljainen ja tosikko, ei paljon laske leikkiä. Olin ollut useasti kaverin apuna tallilla sain vaimonkin mukaan, yllättävää ei pelännyt hevosia, huomasin kun joskus katseli hevosen kalua, ajattelin mahtaako haluttaa. Yhdellä kerralla ori oli hermostunut, Esko sanoi yksi tamma alkaa olla astutus kunnossa. Kävin sanomassa vaimolle ole varovainen jos se rauhottuu pese sen kalu lämpimällä rätillä sievästi vain jos rauhottuu. Sanoin Eskolle mit käskin tehdä, Esko nousi heti saatanan hullu. Oltiin yläparvella pysäytin Eskon katsotaan. Sari oli hevosen vieressä taputteli sitä ja puheli laskeutu alas ja sievästi totutteli pyyhkeeseen, kalu lskeutui alas kostea rätti kosketti kalua antoi tottua mutta toinen käsi "runkkasi" koko ajan välillä pesi rätillä koko pituudelta puristeli pyyhkeellä terskaa ja käsi runkkasi koko ajan ori alkoi tepastella ja Sarin liike kasvoi käänsi kalua ja silloin lämmistä spermaa lensi rinnoille kiitettävästi lähdettiin töihin Esko sanoi hyvä pesu.
      Seuraavana päivänä Eskon vaimo Riitta ja Sari veivät orin viereiseen aitaukseen että tutustuu tammaan. Istuttiin kahvilla ja kuultiin kun nauroivat luoja tuon varassa voisi roikkua, Sari kysyi uskaltaisitko Riitta nauroi ehkä en tuon kanssa mutta poni, sillä on numeroa pienempi mutta sen terska se paisuu ihanasti kun alkaa ruutaamaan kun annat kerran annat monesti samalle illalle se saa sut kiimaan sulla sykki melkein samalla lailla kuin tuolla tammalla katso kuinka huulet liikkuu.
      Sari piti tammaa ja Riitta ohjasi oria nosti kalun reijälle ja valtavan voimakas pano alkoi voimakkaita työtöjä ja alas. Riitta sanoi Sarille eikö olekkin eläimellistä odotetaan ja annetaan vielä kahdesti panna.
      Kotona illalla oltiin makkarissa Sari makoili vatsallaan kuiskasin mitä astuttaja onnistuko se Sari vastasi kolmesti hyväilin pyllyn poskia olisko se voinut tätäkin kokeillatyönsin sormella voimakkaasti pitkin pyllyä pyöritin pyllyn reiällä ja siitä pilluun, Sariii tämähän on kuin tamman pillu nousin päälle Sari levitti jalkoja työnnyin sisään pillu oli tosi märkä työntelin kuin ori voimakkaita pitkiä työtöjä ja taukoa Sari työnti pyllyä, kuikasin oeltko tamma ja saat oria, antaisitko ei vastausta jatkoin kiusaamista pylly nousi ,, antaisin antaisin ja Sari kiljui ja tärisi luoja kun saisin spermaa tuli kova kosteus laukesin heti. Sari makoili menin viereen ja laitoin peiton.
      Kerroin myöhemmin Sarille että mennään Eskon kanssa kalareissulle voitko mennä Riitalle kaveriksi, tottakai eihän niitä ilman voi jättää sanoin ei voikkaa jättää ilman Sari pukkasi senkin pervo tarkoitin hoitoa.

    • Kyllä sellaisen jäykän mahtielimen näkeminen aina kiihoittaa, vielä useiden vuosien jälkeenkin sen ensinäkemisestä.

      • Anonyymi

        Onko tuulitäti kuinka läh päässyt katselemaan tai jopa koskettelenaan. Orikalu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko tuulitäti kuinka läh päässyt katselemaan tai jopa koskettelenaan. Orikalu.

        Sanotaanko näin, että vaikka joka päivä minulla nykyään on sellaiseen ainakin mahdollisuus.


      • Anonyymi

        Oletko ikinä ajatellut orin kullia seksiä harrastaessasi tai että olet sillä hetkellä orin astuttavana?


    • Anonyymi

      Onko tuulitäti koskaan saanut orin kalua laukeamaan. Kiihottaako pitkä ja paksu koiran penis.

    • Anonyymi

      kaverin tallilla piti käydä kahdesti kun oli reissussa, vaimo vilkuili hevosen kalua tiiviisti. Kotona kysyin illalla eikö ollut aika kalu sanoin olihan se, illanpäälle oltiin aika kiimassa työnnyin vaimoon takaapäin kuiskin nyt saat orin kalua ei mennyt pitkään kun huokaili eri tavalla näky oli aika rivoa kun pyllisti kunnolla ja kuiski tuleehohan sillä paljon ja kiljuen laukesi.
      Kolmantena päivänä sanoin en jouda illalla uskallatko mennä yksin, epäröiden vastasi enköhän uskalla, katsoin kun lähti mekko päällä pyörällä.
      Lähdin lenkille juoksin pellon poikki tallille. kuulin kun puhui orille vai vilauttelet sinä minä minulle ja harjasi pollea kohta harjasi alhaalta vatsaa orin kalu laskeutu ajattelin haistaako kiimaa. Mietin miten näen kunnolla näin portaat päädyssä näin justiin ikkunasta pilttuuseen. vaimo kasteli käsiään sankossa ja hyväili kalua ori hirnahteli vaimo katseli vedessä pyyhettä ja laittoi sen kalun ympärille piti kasin käsin ja runkkasi kalu sojotti kovana ori hirnahteli vaimo riisui mekon ja oli edessä ja runkkasi spermaa alkoi lennähellä rinnoille ja naamalle kalu kävi vähän suussakin.
      Kalu alkoi mennä sisään vaimo kusanoi orille sinä sotkit minut kunnolla ja meni pesulle hiivin pois kun tulin lenkiltä vaimo oli kotona halasin ja sanoin olet oikea hevostyttö kun tuoksut hevoselle. Tulin suihkusta vimo oli tiukat ratsuhoust päällä nauroi otin näm olen sun hevos tyttö menin ja nuuskin tuoksut hevoselle ja hyväilin pillua lantio painui kättä vasten, esteli ei saa olen viaton hyväilin rintoja ja työnsin pöytää vasten sanoinälä rimpuile imin nännejä ja laskin housuja käänin selin tämmöisettä tytöt haaveilee ori panisi takaa ja täyteen vaimo keinutti pyllyään hurjana kun panin ja kun tulin painoin voimalla nyt saat vaimo kiljui kun laskin sisään.
      Seuraavana iltana seurasin taas ori oli siemmennys karsinassa vaimo riisui alasti asettui makuulle ori hyppäsi ylös nojatenp ehmustettuihin kaiteisiin etujalkojen välissä kalu sojotti kovana vaimo peruutti ja ohasi kalua kuului kiljahduskun ori tökkäsi arvaamatta sisään kalu junttaili sisään ja odotti vähän ja uudelleen vaimon pää heilu ja ääni oli kiimanen nyt saat oikeaa pillua voi jumalauta kun sinulla tulee ja tulee ori laskeutu pois ja kävelesteli hyppäsi uudelleen taas vaimo kiljahteli ori tykitti ja laski sisään. Vaimo makoili paalun päällä hevonen haistel ja tökki kuonollaan pilua ja haisteli kielilipaisi pillua kuului kiljahdus ori hyppäsi uudelleen nyt nylkytti pitempään ainakin kasi kymmentä senttiä oli sisässä vaimo tuli nyt voimalla tärisi ja työnsi lisää kalua vasten.
      Kun vaimo nousi lähdin taas.
      Kotona vaimo oli yöasussa ja oli pedissä otin viereen halasi ja nukahti. Aamulla soitti Reetalle ja sanoi on se oikea ori ja nauroi kuulin kun sanoi imettelin jo sitä telinettä älä voi hitsi tuntuuko se hyvältä ei hitsi nähdään.
      Kun Reetta tuli kotiin vaimo meni illalla käymään, menin taas katsomaan Reeta oli jo pukilla ori hyppäsi ja vaimo ohjasi kalua sisään Reetta kuiski tuntuu sydämmessä asti kuinka se kiimasena lykkiin ori laski sisään pilllusta valui pitkä lima viiva.
      Reetta sanoi haluatko nähdä ponin, meni aikaa kun saivat asetettua penkin poni hyppäsi ylös Reette sanoi ohjaa pyllyyn se vasta on ihanaa Reetta kiljui voi että se on iso nyt ja nyyyt se tulee poni laskeutu alas. Reetta nousi nyt sun vuoro, ei siiten pyllyyn, Reetta laittoi voidetta koko pyllyyn vaimo makasi ja jännitti sanoi sitten sievästi ponin kalu heilui Reetta yritti ohjata poni ponkaisi aiiiih poni jatkoi vaimo huusi se meni pyllyyn voi luoja kun se panee voimalla ai ai se paisuu ja nyyyyt tulee vaimo pyllisti vastaan ori laskeutu vaimo makasi ja Reetta hyväili pyllyä on sulla kiinteät pakarat ori tuli ja hyppäsi nyt meni pilluun vaimo kiljahteli ny olen sen huora luoja kun se panee ori kesti pitkään tärähdellen pani Reetta pyöritti vaimon nännejä vaimo kiljui ja tärisi ori laskeutu alas vaimo nousi ja tytöt halasi, eikö olekkin kunnon kalu vaimo sanoi on kyllä lulma.
      Nämä talli reissut jäi hiljalleen kun uutuuden kiihko meni.
      Vaimo kertoi kyllä myöhemmin tapahtumista ja oli aina aika kiihkeänä koko illan.
      Kerran oltiin Reetan luona saunomassa , vaimo kuiskasi nai Reettaa niin minä käyn katsomassa ponia, Reetta antoi kiihkeänä pillua kertoi että nyt vaimosi saa paksua rakasteltiin kahdesti.
      Vaimo tuli jonkin ajan päästä suoraan saunaan. Istuttiin iltaa vielä ja Vaimo sanoi saat jäädä Reetan luo. Yöllä Reetta halusi vähän väliä kalu oli hellä aamulla.
      Kotona vaimo oli raukeana, kuiskasi ei enää ponia se on mennyttä ei enää kiinnosta sillai.

    • Anonyymi

      Sairas pää on huono asia.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Syötettiin tytön ponia vaimon kanssa, sanoin sillä on iso kalu vaimo nauroi ja rapsutteli sitä, työnsin käden vaimon housuihin kysyi mitä sinä sanoin annetaan haistella en sanonut mitään vaimo oli ihan märkä.
      Annoin ponin haistella kättä kalu laskeutui sanoin koske käsi liikui kalulla sanoi se alkaa kutistua vaimo oli kyykyllään sanoin aukase housut koetin taas pillua se jopa valui annoin uudelleen haistella kättä kalu ponnahti heti kovaksi vaimo runkkasi kaksin käsin huudahti se on valtava poni äänteli ja ruiski kunnolla käsille vaimo nousi nostin sen housut ja meni kuivaamaan käsiä.
      Illalla sanoi sängyssä jos laitetaan heinäpaali ja menet vatsalleen kiihottui heti laitoin peiton ja tyynyt alle olisit näin ja panin takaa huusi ihanaa kun panet kysyin kun oli kuumimmillaan antaisitko huusi antaisin ja tuli täristen työnteli vastaan tule tule laukesin itsekkin voimalla.
      Kun seuraavana päivänä mentiin katsomaan on ko vettä ja ruokaa, kysyin nytkö katsoi minua se on kyllä pervoa ei me voida, näin että kiinnostaa silitteli ponia siihen malliin.

    • Anonyymi

      Henkisesti terve nainen ei kiihotu tuollaisesta, ja terve mies ei haaveile tuollaisesta.

      • Anonyymi

        Älkää viittikö terveitä olemme, tämä vaa tosi että kiihotumme,ja olemme toimineet touhunneet eläinten ,ja sitä nähneet.
        Olen Sini ja rva 53v.
        Kotonani 14v Meillä oli 3 me lehmää,ja 1si sonni pieni maanviljelys paikka..Huomioin asioita paljon,ja luvin paljon,.myöskin käräjä tuomioita eläinten astumisesta naisiin.
        Ensimmäiset huomiot äitini kieltä navetassa touhuamise tiettyinä aikoina, kun sitte eräänä ajan kohtana huomioin että ,äitini alushousut oli lado oven pielessä parrassa olevassa naulassa roikkumassa.
        Samana iltapäivänä huomioin äitini haaroje välissä punasia verestäviä juormuja mustelmia.
        Että äitini vitunlihat häppärit löysänä velttona luettuna.
        Myöhemmin syksyllä pääsi näkee ,äitini syötti eläimiä
        Tämä sonni oli karsinassa,äitini oli sinine navettatakki auki siellä karsinassa seiso sääret reidet levällään,
        äitini haarojevälissä sonni turpa äitini nuoletti sillä sonnilla vittuaa,Että sonnilla on kauhee kerkee iso pitkä kieli.
        Että vielä pitempi on sonni kyrpä kova tervä luiska kyrvän pää, missä myhkyräine rustottuma myhkyrä,
        Sitä en tienny ekakerralla puskiko sonni äiti kentälle,
        Mutta sonni alla oli perse paljaana,sonni köyri köyrimistää äiti huuto noita,kui ääliö mielipuoli.
        Sai sonni kyrpää,kun sonni astui..
        Tämä tekee kiimase olon kun muistelen tätä,
        Kirjoitan tästä vielä lisääkin kun kerkiä.
        Mitä kaikkee tapahtu äidilleni,ja minulle itselleni
        En ole ollut kiltti itsekkäästi sillo tyttönä,enkä myöminkää.Enkä kateellinen enää ole äidille ikää mitä kaikkee näin kuin äiti huoras nusitutti miehillä itteesä kuten sonnilla.
        Kevät terkut palaan pikaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää viittikö terveitä olemme, tämä vaa tosi että kiihotumme,ja olemme toimineet touhunneet eläinten ,ja sitä nähneet.
        Olen Sini ja rva 53v.
        Kotonani 14v Meillä oli 3 me lehmää,ja 1si sonni pieni maanviljelys paikka..Huomioin asioita paljon,ja luvin paljon,.myöskin käräjä tuomioita eläinten astumisesta naisiin.
        Ensimmäiset huomiot äitini kieltä navetassa touhuamise tiettyinä aikoina, kun sitte eräänä ajan kohtana huomioin että ,äitini alushousut oli lado oven pielessä parrassa olevassa naulassa roikkumassa.
        Samana iltapäivänä huomioin äitini haaroje välissä punasia verestäviä juormuja mustelmia.
        Että äitini vitunlihat häppärit löysänä velttona luettuna.
        Myöhemmin syksyllä pääsi näkee ,äitini syötti eläimiä
        Tämä sonni oli karsinassa,äitini oli sinine navettatakki auki siellä karsinassa seiso sääret reidet levällään,
        äitini haarojevälissä sonni turpa äitini nuoletti sillä sonnilla vittuaa,Että sonnilla on kauhee kerkee iso pitkä kieli.
        Että vielä pitempi on sonni kyrpä kova tervä luiska kyrvän pää, missä myhkyräine rustottuma myhkyrä,
        Sitä en tienny ekakerralla puskiko sonni äiti kentälle,
        Mutta sonni alla oli perse paljaana,sonni köyri köyrimistää äiti huuto noita,kui ääliö mielipuoli.
        Sai sonni kyrpää,kun sonni astui..
        Tämä tekee kiimase olon kun muistelen tätä,
        Kirjoitan tästä vielä lisääkin kun kerkiä.
        Mitä kaikkee tapahtu äidilleni,ja minulle itselleni
        En ole ollut kiltti itsekkäästi sillo tyttönä,enkä myöminkää.Enkä kateellinen enää ole äidille ikää mitä kaikkee näin kuin äiti huoras nusitutti miehillä itteesä kuten sonnilla.
        Kevät terkut palaan pikaisesti.

        Opettele kirjoittajaan, olet henkisesti sairas idiootti.


    • Anonyymi

      Onhan se aika kiihottava näky ja vaikuttava vehje muutenmin, vaikka onkin järkynkokoinen pölkky.

    • Anonyymi

      Kyllä itse ainakin kiihotun orin kullista. Lähinnä mielikuvista, mitä sellaisen erektion näkymisestä tulee ja vielä kun ne heiluttelevat niitä edes takaisin tai joskus jäykistävät niitä niin, että osuvat orin vatsaa vasten ja samalla kuuluu selvä läiskähdyskin siitä, kun osuu vatsaa vasten.
      Ja jotenkin astutuskin on aika alkukantaisen kiihottavaa nähdä.
      En nyt silti ole mielestäni mitenkään sairas tai outo nainen, epäilen, että aika monikin nainen ja miksei mieskin kiihottuu samasta asiasta. Eihän se tarkoita silti, että ihminen olisi zoofili...
      Tosin muistan erään tapauksen nuoruudestani, kun kävin eräällä ratsutallilla silloisella kotiseudulla.
      Siivottiin karsinoita ja tehtiin muitakin tallin töitä ja saatiin vastineeksi käydä ratsastamassa hevosilla silloin tällöin.
      Niin eräs toinen tyttö, joka oli myös tallityttönä, oli vähän oreihin päin.
      Kerran erään astutuksen jälkeen hän hävisi jonnekin jasitten, kun menin valjasvarastosta hakemaan jotain, niin huomasin hänet eräässä tilassa, minne hän oli mennyt masturboimaan.
      Ja toisen kerran joskus myöhemmin huomasin hänen hiplailevan syrjemmässä oleella laitumella erään orin kalua, kun orilla oli aikamoinen erektio. Olin sen verran kaukana, etten tiedä masturboiko hän samalla, mutta sen verran selvästi näin hänet, ettei asiasta voinut erehtyä muuten.
      Näkyi kuitenkin selvästi, että orin vatsan alla sojotti helvetinmoinen pötkö, eli sen mulkku, ja tämä tyttö oli siinä käsin selvästi kiinni ja hän teki sille runkkausliikkeitä ym hyväilyliikkeitä.
      Että on nyt tuollainenkin asia tullut aikanaan nähtyä.
      Itse en kyllä ihan noin pitkälle menisi, vaikka siihen tulisikin mahdollisuus ja kiihotun kylä vieläkin orien kulleista jonkin verran. Mutta tietty kun tämä likka tuota tykkäsi tehdä, niin ei kai siinä mitään, se oli hänen juttunsa.

      • Anonyymi

        On sinulla typerät keksityt tarinat jokainen joka on terve päästään huomaa että tarinasi on feikkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On sinulla typerät keksityt tarinat jokainen joka on terve päästään huomaa että tarinasi on feikkiä.

        Kateellinen olet, sillä väität muiden kirjoituksia keksityiksi saduiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateellinen olet, sillä väität muiden kirjoituksia keksityiksi saduiksi.

        Kateellinen että olet henkisesti sairas? Kirjoitit kaksi sairasta fantasiaa tuossa yllä, kirjoitusasu kertoo että sama ihminen kirjoitti molemmat.
        . Hanki apua oikeasti henkisiin ongelmiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateellinen että olet henkisesti sairas? Kirjoitit kaksi sairasta fantasiaa tuossa yllä, kirjoitusasu kertoo että sama ihminen kirjoitti molemmat.
        . Hanki apua oikeasti henkisiin ongelmiin.

        Niin siis kuka on oikeasti mielisairas?
        Itse kiertelet seksipalstoilla haukkumassa ihmisiä sairaiksi.
        Eikö sinulla ole oikeasti yhtään mitään päässäsi ja ylipäätään elämässäsi?
        Tarvitsee olla todella sairas ihminen, joka teke tuota mitä itse teet.
        Lueskelet muiden kokemuksia ja ajatuksia asioista ja sekoat niistä täysin aloittaen tuollaisen sairaan ja säälittävän sättimisen.
        Mene hoitoon tai hankkiudu ainakin netistä eroon, jos pääsi ei kestä muiden ihmisten elämää ja elämänkokemuksia.
        Taidat olla itse eläimiinsekaantuja, joka ei kestä omaa seksuaalista taipumustaan ja purkaa sitä tuollaisella oudolla riehumisella viestiketjuissa ym keskustelupalstoilla.
        Mutta hei tiedätkö mitä? Sinun on mahdollisuus saada terapiahoitoa itsellesi, minkä avulla opit varmaan hyväksymään itsesi tai opit ainakin elämään itsesi kanssa.
        Niin ei tarvitse kierrellä palstoilla vittuilemassa ihmisille olemattomista asioista sen vuoksi, ettet kestä itse itseäsi etkä taipumuksiasi.


    • Anonyymi

      Jo viime kesänä kun poljin pyörällä työmatkat, kiinnitin kovin huomiota matkan varrella olevaan oriin jonka penis kookkana usein seisoi. Välillä oli ihan pakko pysähtyäkin tienviereen jos autoja ei ohi ajanut ja ketään näkynyt sitä ihailemaan.
      Nyt taas aloitin pyöräilyn ja pysähdellyt katseleen sitä näkyä.
      Nyt vain vastattain kävi niin, että ori oli melkein tien vieressä se jättivehje kovana ja jäin sitä ihastelemaan, niin säikähdin kunnolla kun kuulin äkkiä miehen äänen sanovan, että kyllä se rouva saa tulla joskus lähempääkin tulla orin kullia ihailemaan ja vaikka koskeakin sitä jos haluaa!! Noin 70v pappa seisoi virnuillemassa ladon nurkalla enkä ollut nähnyt häntä!
      Jestas!! Menin aivan punaiseksi ja selitin että ei kun tässä huilin vain vähän. Lähdin polkemaan paikalta häveten niin kovaa kuin pyörällä vain voi päästä!!
      N.40

      • Anonyymi

        Jatkat tänne sairaiden tarinoiden keksimistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkat tänne sairaiden tarinoiden keksimistä.

        Ja mene sinä imemään orin mulkkua, kun sinä kuitenkin haluat OIKEASTI tehdä sitä ja häpeät halujasi.
        Jätä ne rauhaan, jotka ovat sinuja asioiden kanssa.


    • Anonyymi

      Nyt kun pappa suo rouvalle näin hienon tilaisuuden ihailla jätti kyrpää läheltä, niin pitäisihän rouvan käyttää tilaisuutta hyväkseen!
      Rohkeasti nyt vaan!

    • Anonyymi

      H­­ei! Ku­ts­­um­me sinu­­t kä­ym­ään u­­udess­a cha­tis­sa! Mei­tä on yl­­i miljoona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/N3f7E4

    • Anonyymi

      Kyllä minua on eläinten kullit kiihoittanut aina,kostun heti kun näen oriin tai koiran kullin.
      Teininä kotona tuli kokeiltua vähän , meidän sakemannin kassa .
      Anu 32.

      • Anonyymi

        Oliko uroksella iso kalu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko uroksella iso kalu

        Juu!isompi kuin miehelläni 😏
        Anu 32


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu!isompi kuin miehelläni 😏
        Anu 32

        Tuntuiko hvältä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuntuiko hvältä..

        Kyllä! Olen kovasti kaivannut uutta tulemista. Nyt ei ole koiraa😢


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä! Olen kovasti kaivannut uutta tulemista. Nyt ei ole koiraa😢

        Oliko kokonaan sisällä,pallukka myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko kokonaan sisällä,pallukka myös.

        Oli ja pitkään pysyi sisällä,kun pidin takajaloista kiinni.
        Paikat todella märät!
        Mutta harvemmin annoin jäädä jumiin,kun ei ollut tilaisuutta pitkään istuntoon.
        Vanhemmat kotona,piti huoneessani vain pikaiset😏
        Anu 32.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli ja pitkään pysyi sisällä,kun pidin takajaloista kiinni.
        Paikat todella märät!
        Mutta harvemmin annoin jäädä jumiin,kun ei ollut tilaisuutta pitkään istuntoon.
        Vanhemmat kotona,piti huoneessani vain pikaiset😏
        Anu 32.

        Ois kiihottava päästä liukkaille uroksen jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ois kiihottava päästä liukkaille uroksen jälkeen.

        Nykyinen mieheni pääsi! Vaikka n 15 vuotta myöhemmin 🙂
        Anu 32
        PS. Ei tiiä😏


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyinen mieheni pääsi! Vaikka n 15 vuotta myöhemmin 🙂
        Anu 32
        PS. Ei tiiä😏

        Ois upea katsoa vierestä, sit työntyä avoimeen liukkaaseen isolla pantuun pilluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyinen mieheni pääsi! Vaikka n 15 vuotta myöhemmin 🙂
        Anu 32
        PS. Ei tiiä😏

        Voi Anu, Anu😋


    • Anonyymi

      Vaimo i piken kanssa olimme maatilalomalla , olimme siellä perjantaina 2022 heinäkuussa . Ei ollut muita kuin me vieraista kun oli korona aika . Illalla otimme isäntä parin ( Tiina ja Seppo ) luona otimme viinaksia ja panoksihan se humalassa meni . Seppo pani pimeä ja minä Tiina . Tiina sanoi pikelle , lähdetäänkö tallille , naiset menivät alasti edellä ja me perässä . Tiina meni ori hevosen luo taputteli ja sanoi pikelle , tule sinäkin , no pike meni . Tiina alkoi hieroa kullia ja sehän tuli esiin ja kasvoi hän ohjasi pikemmin kädeñ hevosen kullille . Pike katsoi kun kyrpä oli ihan kovana ja valtavana . Tiina hieroi piken pillua ja klitorista ja sanoi haluaisitko sen tänne , pike siihen eihän se millään mahdu . Mahtuu sanoi Tiina . Meillä on alusta jossa voi maata selällään ja orin jalat sidotaan . Pike empi mutta Seppo sanoi että , kokeile ja pike suostui . Tiina ohjasi lpiken korokkeen luokse , se oli pehmustettu ja siinä oli jaloille liikkuva tuki joka meni eteen ja taakse että jalat sai koukkuun ja leviälle . Tiina sanoi pikelle menevän siihen makaamaan . Seppo toi orin ja laittoi orin etukaviot korokkeelle ja sitoi ne remmillä kiinni ja samoin taka kaviot , lisäksi remmin mahan alta kattoon kiinni . Tiina kiihotti pimeä , nuoli klitorista ja työnsi sormia pilluun , pike huohotti ja Tiina kysyi , haluatko kyrpää sisään , pike , joo . Tiina siveli piken pilluun runsaasti liukastetta ja samoin orin kyrpään . Tiina työnsi piken orin alle ja ohjasi kyrpää piken pilluun , ori alkoi työnnöllä ja se ei meinannut mennä sisään , Tiina otti kaksin käsin kiinni ja laittoi kullin huulille , ori työnsi ja se luiskahti sisään . Pike kauhistui ja sanoi , minä halkean . Ori alkoi työnnöllä ja Tiina sanoi pikelle , ei se pääse kuin 25 - 30 senttiä syvälle , ori nussi ja työnsi kulliaan syvemmälle ja sai paksumman kun kohdan piken pilluun . Pike huohotti ja valitti että , se menee liian syvään , Tiina anna mennä vaan ja nauti ja pike alkoi nauttiakkin . No ei se hirveän kauaa kestänyt kun piken pillun reunoista alkoi valua orin spermaa ja ori hirnui . Kalu alkoi kutistua ja Tiina veti sen pillusta pois . Veti piken pois ja laski jalat lattiaan , pike yritti ylös mutta jalat eivät kantaneet oikein . Me miehet automme ja kysyin miltä tuntuu . Pike vastasi , pillu on kipeä , ei ole niin hormia kukaan pannut . Seppo irroitti orin ja päästi sen ulos . Me lähdimme talolle ja veimme piken suihkuun , pesime pillun kunnolla , päästettiin vettä pillun sisälle kunnolla että , puhdistuu kunnolla ja kuivasimme , menimme istumaan , Seppo piken kanssa ja minä Tiinan kanssa . Otimme lisää viinaksia ja Seppo hieroi piken tissejä ja pillua , samaa minäkin tein tiinalle ja menimme makkariin panemaan ja Seppo ja pikekin tulivat sinne ja pike sai Sepon kullia. Jäimme yksi heille , teimme siskon pedin lattialle ja aloimme nukkumaan . Naiminen jatkui aamulla , nyt minä nussin vaimoani ja kysyin haluaako tänään oria , pike siihen , en ainakaan tänään . Olemme sen jälkeen käyneet , tiinalle ja sepolla aina silloin tällöin ja seuraavan kerran ensi viikon perjantaina taas , sanoivat ettei ole ketään vieraita . Otimme kyllä kuvia ja sellaisia ettei kasvot näy , mutta niitä ei Ky,llä anneta kellekään .

    • Anonyymi

      Vaimoni ainakin kiihottui kun näki ponin kalun roikkuvan, naurahti kuin olisi nähnyt aina sanoi tuohan on ihan lerppu oltiin aitauksen vieressä kahdestaan. Seisoin vieressä kuiskasin korvaan se tatvii naaraan hajua, työnsin käden etukautta pikku housuun levittelin märkää pillua kuiskas joku voi nähdä.
      Kutsuin ponia ja hieroin sormia huuliin, kalu laskeutu ja koveni, vaimo kuiskas valtava on iso noin pienelle.
      Aika usein tuli illalla puheeksi se näky vaimo oli aina tosi halukas. Sanoin kerran tilaan semmoisen sulle nauroi ei semmoisia ole.
      Kun mentiin tallilla vaimolla oli vain hame ei housuja jo autossa pillu oli tosi märkä, kuiski ponin luo mennessä , ei se haista ponihan haistoi kalu laskeutu heti ja takoi vatsaan aidan vieressä oli vaunu kävelytin ponin siihen sanoin koske äkkiä , vaimo kasin käsin koski siihen ja runkkasi tovin nousi ja sanoi äkkiä pois joku näkee.
      Illalla annoin imeä kerroin olisi sulle ollut isoa sanoin pyllistä, vaimo oli riettaan näköisenä kuiskas no työnnä kiimaseen poniin.
      Otin tyynyn alta tosi ison teko kalun terska oli iso ja aidon näköinen varressa kunnon suonet. Nuolin takaa vaimo keinutti pyllyä oli liukas työnnin sormia supussa sisään kiljui oikeasti paneeko poni nyrkki kävi sisässä vaimo oliihan omissa oloissa työnsin kalua sisään ääni vavisten kuiskas mikä se on sanoin ponin kalu pillu lurskahteli märkyydessä vaimo kiljui luoja se on iso ihanaa oikeaa ponia kun kiljui ja sai orgasmia laskin nestettä pitkinä ruiskauksina vapisi ja huusi laskeutu alas jalat vapisi kesti jonkin aikaa kunnes rauhottu.
      Makasi vieressä ja katsoi kalua halasi se on ihan oikean tuntuinen minun poni, oma poni.

    • Anonyymi

      vitun homo

    • Anonyymi

      Vaikee homma oikeesti.
      Ponilla astutin aikoinaan yhtä tyttöä oli mua parivuotta nuorempi.
      Keskikokoinen ylämaan ponilla sellaisen iso miehen kullin paksuinen aisa.
      Sellainen 20senttiä upposi rasvan kanssa koko aja pidin kiinni kun ei uskaltaa jättää irti jos ois tökännä liian syvään.
      Sai nainen lopulta mut varmaan johtui kun oli heppa ystävä ja reilusti sai ponikin

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 115 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe