Bernicen ja Chrissien välit

Uutteraaaa

Taas uutta vihanpitoa ja vittuilua tiedossa, kun Chrissie näköjään katsoo asiakseen sekaantua isänsä avioliittoon. Huohh. Riitely on tylsää draamaa. Mutta täytyy koittaa kestää.

Onneksi Zakin ja Joanien homma lähti käyntiin, siinä ei ainakaan heti riidellä ja känätä. Tosin se sisältää toisen melkein yhtä tylsän draamakehitelmän eli salailun.

Kiinnostavinta nyt olisi seurata, miten Jai saa mitä ansaitsee, mutta Emmerissä on niin valtavasti henkilöitä nykyään, että saas nähdä milloin heitä taas ehditään seurata.

32

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valheitajakulisseja

      Lawrencen seksuaalisuuden laatu on melko epäselvä. Nuorempana hänellä oli suhteita miesten kanssa. Chrissiekään ei tiedä kaikkea vanhempiensa liitosta vielä eikä tästä Bernice liitosta. Kun Whitet tulivat kylään kävi ilmi pian Lawrencen ja Robertin keskustelusta että Lawr on ollut toiveita Robertia kohtaan mutta mitään fyysistä ei ole tapahtunut. Kun Robert kiinnostui Chrissiestä Lawr alkoi estää avioliittoa tehdä yms kiusaa.

    • dkfjsldkfj

      Joo toi on Emmerissä tyypillistä: aina ollaan puuttumassa toisten asioihin. Pienistä lapsistakaan ei Emmerissä huolehdita niin paljon kuin aikuisten läheisten seurusteluista ja avioliitoista.

    • Lawrencen tarjous Bernicelle on monen yh- naisen unelma.Varakas ikämies, jonka kanssa ei tarvitse harrastaa seksiäkään.Saa asua kartanossa ja saa kaiken mitä haluaa.Voisi käydä luvan kanssa, hienovaraisesti jossain ulkomaanreissuilla vieraissa, hoitamassa seksintarpeensa.Rikas mies ei kaipaa fyysistä läheisyyttä seksin muodossa.Hän tarvitsee vain kaunista, kilttiä naista elämäänsä läheiseksi ystäväkseen ja henkiseksi tuekseen.

      Tuollainen avioliitto olisi kelvannut etenkin Valerielle, joka huiteli ulkomailla pettämässä miestään ja pisti huoletta miehensä rahoja menemään.Val esitti aina myös hienonpaa, ylvästä rouvaa, mitä todellisuudessa oli.Mutta tuskin Lawrencelle olisi kelvannut Valerien näköinen ja oloinen nainen.

      Mitenhän Bernice jaksaa nyt pitää lupauksensa, kun sanoi Lawrencen riittävän ja olevan se koko paketti, jonka hän haluaa.
      Itse kyllä olisin mielummin Lawrencen kanssa, seksittäkin, kuin muhinoisin
      epävakaan ja epämiellyttävän näköisen Andyn kanssa.

    • Raahaa

      Outoa oli kun Lawrence ja Bernice menivät "rauhassa" juttelemaan tyhjään huoneeseen, niin siellä olivatkin Zak ja Joanie vaklaamassa...

      • Ylimääräisiä.korvia

        Mitähän asiaa Zakilla oli kartanon toimistohuoneeseen ja onko siellä aina ovet lukitsematta?Onko Zak muka taas Samin kanssa kartanon hommissa?
        Outoa vaan oli tosiaan, että siellä oli just Zak ja hänen perässään sinne tuli, välejä selvittämään Joaniekin.Luonnollisempaa olis ollut, jos siellä olisi sattumalta olleet, vaikkapa sovinnon tehneet Jimmy ja Nicola.Mutta sillä lienee jokin tarkoitus juonenkulkuun, että juuri Zak ja Joanie saivat tietää näin salaa Lawrencen ja Bernicen asioista.


    • Mielipuolista

      Ihan ihmeellinen juttu taas. Mikä tällä Lawrencella on kun ei Bernicen kanssa paneskele? Eikö vain kiinnosta vai onko jotain muutakin?

      • uuttelias

        Lawrence on homo. Ennen kuin hän tuli sarjaan, kävi ilmi, että Edna oli ollut naimisissa homoseksuaalin miehen kanssa, ja ilmiantanut aviomiehensä miesystävän, joka oli joutunut vankilaan. Homous oli tuolloin Briteissä rikos. Tuo miesystävä oli Lawrence.

        Sattumoisin Lawrence sitten ilmestyi Emmerdaleen asumaan. Olisiko saanut idean siitä, että joku - en muista kuka - selvitteli Ednan katumusta vankilaanpassittamisesta ja kävi tapaamassa Lawrencea, ja Lawrence siitä tuli tietämään Emmerdalen kylän.


      • JaniinAjaRtapasivat

        Sandy oli ainakin selvittämässä. Edna liittyi myös Aaronin paluuseen Ranskasta.


    • Kakkosmies

      Ei kai Lawrence ihan täys homo ole, sillä eikös Chrissie ole hänen tyttärensä? Ja se taas merkitsee sitä, että Lawrencen on täytynyt ainakin kerran ottaa lähikontaksi Chrissien äitiin. Vai onko Chrissie kenties keinohedelmöityksen tulos?

      • Rebehssie

        Chrissie ei vissiinkään ole Lawrencen, mutta Chrissien "sisko" eli sisarpuoli Rebecca vai mikä olikaan, on kuitenkin kait Lawrencen. Eipä tästä mitään selvää ota.


      • WhitePaljastus

        Äskettäin paljastunut: Rebecca on Lawrencen biologinen eli oikea isä. Rebecca teki isyystestin. Chrissie ei ole eikä se Ronnie jota C luuli välillä äitinsä rakastajaksi mutta paljastui että onkin Lawrencen nuoruuden rakkaus.


      • oheisenlaskun

        Homoseksuaali mies saattaa kyetä yhdyntään naisen kanssa. Monet homomiehet ovat aikojen saatossa olleet naimisissa ja tehneet lapsia; tulleet sitten aikanaan kaapista, mutta monet varmaan vieneet salaisuutensa hautaankin.


      • Palddhfh
        WhitePaljastus kirjoitti:

        Äskettäin paljastunut: Rebecca on Lawrencen biologinen eli oikea isä. Rebecca teki isyystestin. Chrissie ei ole eikä se Ronnie jota C luuli välillä äitinsä rakastajaksi mutta paljastui että onkin Lawrencen nuoruuden rakkaus.

        Siis Lawrence on Rebeccan biologinen isä. Testi tehty. Chrissien isästä ei tietoa. Lawrence sanoi ettei voi olla Chr isä aika ei täsmää. Chrissie näki Andyn ja Bernicen ja taitaa itsekin kiinnostua Andystä.


      • Sekaisin.menee
        WhitePaljastus kirjoitti:

        Äskettäin paljastunut: Rebecca on Lawrencen biologinen eli oikea isä. Rebecca teki isyystestin. Chrissie ei ole eikä se Ronnie jota C luuli välillä äitinsä rakastajaksi mutta paljastui että onkin Lawrencen nuoruuden rakkaus.

        Heh!"White paljastus" kirjoitit: Rebecca on Lawrencen biologinen isä.
        :D Taisi tulla oieni virhe?


      • kxft

        Eihän se, että pitää miehistä sitä tarkoita ettei *pystyisi* olemaan naisen kanssa, se ei vain kiinnosta. Kyllähän nyt samalla tavalla heteromieskin voisi fyysisesti panna miestä, se ei vain kiinnosta. Siinähän on kyse vain fyysisestä stimuloinnista. Jos esim käsi tekee asioita alapäässä niin samaltahan se fyysisesti tuntuu, lol.


    • WebeccaRhite

      "Äskettäin paljastunut: Rebecca on Lawrencen biologinen eli oikea isä."

      Tämä on aika huikea kuvio jo jopa Emmerdalen mittakaavassa.

      • Whiteista

        Rebecca tuli sarjaan hiljattain ja koska joku muu ei siis White perhe kertoi hänelle että Chrissie ei ole Lawrencen oma biologinen tytär ja kehotti Rebeccaa tekemään isyystestin ja pitämään huolta omista oikeuksistaan juonittelevaa Chrissietä ja Lachlania vastaan. Lawrence oli jo itse sanonut aikaisemmin että hän on todennäköisesti Rebeccan isä. Joskus txt ei sanamuoto mene oikein. Asia on silti ymmärettävissä,pilkunviilaaja.


    • Hieno-kuvio

      "Äskettäin paljastunut: Rebecca on Lawrencen biologinen eli oikea isä"

      Nyt saatiin vihdoinkin kunnon draamaa Emmeen. Tästä on enää vaikea pistää paremmaksi.

      Lawrencen virallinen isukki:

      http://i3.cdnds.net/16/37/618x679/emily-head.jpg

    • siltähäntoinäyttää

      Laclan on Lawrencen ja Chrissien lapsi. Eli isä ja tytär ovat. . ..

    • väsähtiiii

      Virhe, jossa Rebeccaa kutsuttiin Lawrencen isäksi korjattiin heti seuraavassa viestissä, mutta siitä on nyt silti kolme kertaa vinoiltu. Varmaan riittää yhdelle erehdykselle, ja nyt voidaan taas puida sarjan tapahtumia.

    • JuonenPaljastelija

      "Riitely on tylsää draamaa."

      Ei mitään kitinöitä nyt. Itse odotan innolla seuraavia tapahtumia.

      JUONIPALJASTUS!

      Chrissie menee kännipäissään soittamaan poskeaan Bernicelle ja vaatii päitä vadille hänen hermoromahduspisteessä olevasta olotilastaan. Kiihkeä sananvaihto kulminoituu Bernicen napakkaan litsariin Chrissien poskelle, josta Chrissie hermostuu, laittaa huulet törölle ja haukkuu itkien Bernicen, samalla ottaen maljakon pöydältä, jonka heittää sitten voimalla kohden Berniceä. Bernice ehtii väistämään sulavalla ja seksikkäällä liikeellä, ja maljakko nasahtaa vasten seinää. Chrissie juoksee raivokkaasti, mutta seksikkäästi kohti Berniceä ja rupeaa repimään tätä hiuksista, jolloin paljastuu, että Bernicellä onkin peruukki, jonka alta paljastuu tuplasti pidemmät ja paksummat hiukset. Chrissie katsoo järkyttyneenä, kun Bernicen tuuhea punainen ja hyväntuoksuinen tukka valahtaa tämän hartioiden kautta rinnuksille ja jää raskaan näköisesti roikkumaan, ikkunasta tulevan valonsäteen samalla osuessa tuohon harjakseen saaden sen hohtamaan kultaisena Chrissien silmien edessä. Samalla ikkunasta kuuluu satakielen laulua.

      Chrissie ottaa näyn raskaasti. Hän on hoidattanut hiuksiaan isolla rahalla, mutta siitä huolimatta hänen hiuksensa jäävät toiselle sijalle tuossa huoneessa. Hän ei ymmärrä. Hän saa ääni väristen kysyttyä Berniceltä, josko tämä käyttäisi Wellan tuotteita. Bernice vastaa käyttäneensä aina, vain ja ainoastaan Pirkan kurkku & aloe vera -shampoota, samalla huiskaissen tuuheat hiuksensa toiselle puolen ylpeästi, mutta samalla hivenen ivallisesti hymyillen. Nyt auringonsäde saa koko harjaksen punapigmentin hohtamaan. Chrissie näkee sananmukaisesti punaista ja raivoisasti huutaen hän tönäisee Bernicen seinää vasten ja rupeaa repimään tämän hiuksista kahta kauheammin.

      Tällä välin Lawrence on Lachlanin avustuksella saanut raahattua paikalle puhallettavan lasten uima-altaan, jonka pohjalla on paksu kerros mutaa. Hän varoittaa toisiaan raatelevia tytärtään sekä mielitiettyään savesta, etteivät vain sotkisi paikkoja sillä. Siinä samassa molemmat horjahtavat altaaseen ja alkavat pyörimään vimmatusti mudassa. Raivo, jolla he toisiaan käsittelevät on niin hurjaa, että molemmilta lähtee tuossa rytäkässä päällysvaatteet pois päältä. Chrissien onnistuu kammeta Bernicen päälle, jolloin hän nappaa tätä kaulasta kiinni ja rupeaa paukuttamaan tämän päätä altaan mutaista pohjaa vasten samalla kiroten Bernicen, tämän hiukset ja Pirkan. Rapaa roiskuu joka puolelle huonetta, jolloin Lawrencen täytyy neuvoa heitä jatkamaan hieman varovaisemmin. Hetken aikaa yritettyään hieman hellemmin rangaista Berniceä, ei Chrissie enää jaksa sellaista. Hän nostaa mutaisen, vain stringeillä verhotun vartalonsa ylös, pyyhkäisee otsaansa ja huutaa vihaisesti Lawrencelle, ettei tuollaisesta tule vittuakaan. Kuinka hän muka pystyisi paukuttamaan Berniceä mudassa, jos ei saa hivenen revitellä? Nyt myös Bernice nousee pelkissä stringeissään ylös yltäpäältä mudassa.

      Chrissie kävelee pienelle lipastolle, josta Lawrence näkee hänen ottavan mukaansa ruoskan, pehmustetut käsiraudat, sekä jellymäisen noin 40 centtisen pampun (Lawrence olettaa sen olevan pamppu, koska ei näe kunnolla silmiin lentäneen saven vuoksi). Tämän jälkeen Chrissie kävelee Lawrencen eteen, katsoo häntä hetken tuimasti silmiin, jonka jälkeen huitaisee tämän toisella kädellään pois edestä suoraan savialtaaseen, ottaa savisen Bernicen kainaloonsa ja pyytää tätä tulemaan jatkoille yläkertaan suljetun oven taakse, jonne pojilla ei ole mitään asiaa. Bernice suostuu, mutta ottaa kysyvän ilmeen naamalleen ja tiedustelee, onko Chrissie vielä hänelle vihainen? Chrissie sanoo ettei ole vihainen, vain hivenen kiihkeä, ja lupaa että tämä asia käsitellään yläkerrassa niin perusteellisesti, ettei kiihkeydestä ole enää jälkeäkään. Bernice hymyilee iloisesti ja sanoo tietäneensä, että häneen voi luottaa, jolloin hän antaa pienen pusun Chrissien poskelle, ottaa tämän lähemmäs mutaista vartaloaan vasten, ja molemmat lähtevät kävelemään kohti portaita Lawrencen katsoessa altaassa hölmistyneenä heidän loittonevia, savesta kiiltäviä ja naisellisesti pyöriviä peppujaan.

      Samassa soi ovikello. Oven takana odottelee Chas hermostuneena. Hän haluaa päitä vadille. Myös hänellä on päällysvaatteiden alla stringit.

      Tähän loppuvat juonipaljastukset, mutta jäi kyllä jännään paikkaan. Ihan näin naisenakin voin sen sanoa.

      • Suositteluni

        Sun pitäis alkaa käsikirjoittajaksi TV-sarjoihin...


    • keksihän

      No jopas :D

    • Kakkosmies

      Tuossa oli huikeaa lennokkuutta ja vastustamatonta imua. Tämä nostaa reippaanlaisesti nykyisten kässärien tasoa ja näin miehenä toivonkin, että paljastelija vilauttelisi hieman elemmän. Ei tarinaa voi jättää noin jännään kohtaan.

    • kxft

      lol.

      Emmerdaleen muuten pitäisi tulla taas lesbohahmoja. Kate Oates ei osannut heille kirjoittaa, mutta jospa tämä uusi kirjoittaja osaisi.

      • EDtyytyväinenKatsoja

        ITV yhtiö toimii mainostajien ja katsojien ehdoilla ja Emmerdale sarjaa esitetään klo 19 illalla. Naisten väliset ei ole kiinnostavia mitenkään. ED Aaron ja Robert hahmoilla on pitkä tausta ja he ovat tavallisia miehiä. Kumpikin näyttelijä on hyvä,heillä on oma merkittävä rooli sarjassa.
        Heidät on kirjoitettu laadukkaasti. Coronation Str. on ison kaupungin sarja ja Hollyoaksia esitetään myöhemmin,kohdeyleisö eri ja ankea sekasotku EastE on BBC jonka ei tarvitse välittää mistään kuten mainosrahoitteisten täytyy.
        Käsikirjoittajia on useita sarjoissa mutta yksi tuottaja joka aloitti 2016 alussa ja hänen tapansa tehdä sarjaa alkaa näkyy vasta nyt. Asioista päätetään etukäteen aika pitkälle,näyttelijöiden sopimuksetkin määrää.


      • Ikkremimin

        "Kate Oates ei osannut heille kirjoittaa"
        Kate Oates on tuottaja, ei käsikirjoittaja. Kenties Kate ei halunnut lesbopareja lisää ja siten ohjaili käsikirjoittajia. Hänen aikana Ali lähti kylästä ja Ruby kuoli.


      • Glub
        Ikkremimin kirjoitti:

        "Kate Oates ei osannut heille kirjoittaa"
        Kate Oates on tuottaja, ei käsikirjoittaja. Kenties Kate ei halunnut lesbopareja lisää ja siten ohjaili käsikirjoittajia. Hänen aikana Ali lähti kylästä ja Ruby kuoli.

        Tuottaja/ käsikirjoittaja yhdistelmä toimii eri tavalla Iso-Britannaissa, kuin esim. USAssa. Iso-Britanniassa tuottaja nimenomaan on henkilö, joka päättää, mitkä juonet tulevat esille, ja ketkä hahmot ovat pääosassa ja keitä palkataan. Oates on sanonut itse, että hänen mielestään "Spencerin perhe tuli tiensä päähän". No, kai nyt asia tulee tiensä päähän, jos heille ei kirjoiteta.


    • Lesboja.ollut

      Oletko nyt ihan unohtanut Alin ja Rubyn?Entä, Vanessan tunteen Rhonaa kohtaan.

      • Glub

        Oates palkattiin sarjaan 2013, ja tämän kirjoittamat juonet alkoivat näkyä vasta 2014 keväästä eteenpäin (Donnan paluu ja myöhemmin Aaronin ja Robertin paluut). Ali ja Ruby, sekä Vanessa olivat kaikki edellisen tuottajan mukaantuomia hahmoja, ja Vanessan tunteet Rhonaa kohti olivat vielä olemassa, juonikuvio oli sinällään päättynyt.

        Oates oli mainio, paras tuottaja, mitä Emmerdalella on ollut, mutta tähän asiaan hänellä ei ollut kykyä. Alin ja Rubyn häät olivat hienot ja näyttävät, mutta hän ei osannut nostaa heitä ylemmäksi.


      • TulipaMieleen

        Coronation Street tuottajana nyt oleva K.Oates on tuomassa marraskuussa sarjaan poissa ollutta Barlovin perhettä ja sen Daniel Osbourne poikaa näyttelee Emmerdalessa Connor rent poikana käväissyt Rob Mallard. Vaalea,pitkä,hoikka ja kasvot aika hyvät. Täytyy katsoa millaista hahmoa hän nyt Corriessa näyttelee. Jäi mieleen näistä muutaman jakson vierailijoista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe