Hyvä uutinen Ilja Janetski on vapautettu

Mitesnyt11

hänet eilen haettiin kuulusteltavaksi nyt hänet on vapautettu,mites nyt Suomen poliisi eihän vapautettua voi vangita käsittääksini enään taisi lässähtää kasaan kuin Vasemmiston läskikapina.

58

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pidätysmääräys

      No kukas häntä sitten on kuulustellut? Ei ainakaan Suomen poliisi, eihän Janetski uskalla tulla Suomeen.

      Kansainvälinen pidätysmääräys on yhä voimassa.

    • Syytönmies

      Barselonan poliisi on kuulustelut kun mitään rikosta ei ole tapahtunut mitä sitä syytäntä miestä tulisi vangita oletko yksinkertainen ?

      • Antipersux

        Kyllä täytyy tunnustaa että sinusta se tyhmyys loistaa todella pitkälle. Jos et todellakaan ymmärrä miten prosessi etenee niin mene nyt sentään edes sinne peruskouluun takasin kun sekin on nähtävästi jäänyt kesken.

        Jos kerran on vapautettu, niin miksi ihmeessä sitten kansainvälinen pitädysmääräys on edelleen voimassa? Miksi kaveri ei uskalla tulla Suomeen on vapautettu?. Mikä oikeusaste on vapauttanut?

        PS. Siis mistä näitä latvakakkosia oikein tulee....


      • MoskovanValheita

        Jos (siis JOS) tuo tarina on totta niin eipä sillä ole mitään tekemistä Suomen oikeudenkäynnin kanssa.

        Juttu kuulostaa kyllä tavalliselta Janutskinin tarinalta: ei mitään perää. Vai että oikein olisi syötetty Diapamia :)


      • griminaali

        Ei mitään perää siinä että koskisi suomalaista rikosepäilyä,koska edes esitutkintaa ei ole saatu valmiiksi.Syytteen nostaminen tulee tämän jälkeen harkittavaksi,mutta uskon että diabamia on kyllä popsinut.


    • kjhgvfcds

      Onko Ilja persuryssä, kun tälle sivulle kirjoitettu.

      • ryssittelyä---

        Ryssittelyä harrastaa lähinnä ärkkopeen lakeijat ja rasistimyötäilijät


    • Lukekaaihmeessä

      Pitää lukea MV-lehteä josta totuus paljastuu.Iltalehti tästä uutisoi kuitenkin hetkenperästä .

    • Eitaidaollaolemassaenää

      Suomen oikeuslaitos vaati janetskille 13 vuoden vankeus rannaistusta , hhuu sentään mihinkä katosi oikeusvaltio?

      • Antipersux

        Vai että ihan "vankeus rannaistusta"? Opettele torvelo edes kirjoittamaan ennen kuin isket tavuakaan ruutuun. Sen on "vankeusrangaistus". Kyllä tiedetään että "yhdys sanat" ovat teille palstan pölhöpersuille lähes ylivoimainen yhtälö, mutta että siihen vielä lisäksi äng-äännekkin. No tulipa sekin tässä sinun toimesta todistettua.

        Joka tapauksessa sinä taidat olla se torvelo joka kirjoitti aiheesta tuolla aikaisemminkin? Ei muuten mutta "ajatuksenjuoksu" näyttää kulkevan samalla tasolla. Koeta nyt luupää tajuta edes se, että ei oikeuslaitos mitään vangeusrangaistusta vaadi. Syyttäjä on taho joka vaatii Suomen lakiin perustuen jotakin. Tuomioistuin sitten ratkaisee mikä on tuomio.

        PS. Siis mistä näitä oikein tulee...


      • onnittelut

        Suomen oikeuslaitos ei ole vaatinut yhtään mitään rangaistusta Janustkinille ihan siitä yksinkertaisesta syystä että mitään syytettä ei ole nostettu. Syytettä taas ei ole nostettu siksi että esitutkintaa ei ole saatu valmiiksi. Esitutkintaa ei ole saatu valmiiksi kun Januskin pakoilee eikä häntä ole saatu kuulusteltavaksi.

        Joten puheet "12 vuoden vankeus rannaistuksesta" ovat vielä tavallistakin typerämpää potaskaa.

        Onnittelut tyhmyyskilpailussa pärjäämisestä!


      • Antipersux

        Luuletko sinä tosiaan että tämän palstan pölhöpersut tajuaa tuosta asiasta yhtään mitään? Nämä peruskoulun kesken jättäneet torvelot eivät tajua koko hommasta yhtään mitään. Heille riittää kun joku kertoo heille sen mitä he haluavat kuulla. Sen jälkeen se kaikki on heti totta.

        "Ajattelu" ei ohjaa tätä porukkaa. Pelkkä luulo riittää. Se on nähty palstalla vaikka kuinka monta kertaa. Ja vaikka aina tulee turpiin, niin siitä huolimatta nämä pellet nenevät heti halpaan kun joku heille heittää karkin. Sitten siinä lämmitellään ja hetken iloisia kuin olisi pakkasella kustu housuun jotta tulee lämmin.

        Esim kun oikeus- ja työministeri Lindström aikoinaan ensimmäisinä työpäivinään kertoi työantajamaksujen nostosta, niin palstan pölhöpersut elämöivät että "nyt alkaa tapahtumaan". Turhaa heille siinä vaiheessa sanottiin että ei onnistu, koska "pihvin" esitys oli hallitusohjelman vastainen.

        Pölhöpersut eivät tietenkään uskoneet. Mutta kuinka sitten kävikään? Lindströmin irtiotto torpattiin ja siitä eteenpäin kyseinen ministeröiden "monitoimimies" on syönyt kiltisti Sipilän kädestä. Vaikka onkin jopa välillä joutunut tunnustamaan että ei oikein ymmärrä asian perusteluja mutta näin se nyt on koska hänen on näin käsketty sanoa, kuten taannoin eduskunnassa tapahtui.

        Toinen tapaus oli kun homppelit saivat luvat mennä avikseen. Silloin samat pölhöpersut hehkuttivat kuinka homma torpataan heti ja kuinka Sauli Niinistö ei allekirjoita lakia. No laki hyväksyttiin. Sauli Niinistö myös pani nimensä alle. Eivät pölhöpersut muistaneet että Niinistö oli kansanedustajana aikanaan äänestänyt parisuhdelain puolesta eduskunnassa.

        Kolmas oli brittien brexit-äänestys. Sen jälkeen palstalla alkoi hirvittävä elämöinti että Suomeen sama. Kerrottiin että kansanäänestystä vaativa aloite on Suomen kaikkien aikojen suosituin. Luvattiin vaadittavat 50.000 nimeä kuukaudessa. No kuukaudessa oli kasassa 27.000 nimeä. Nyt on kasassa 31.000 nimeä ja aikaa on jäljellä vajaat kaksi kuukautta, joten kiville menee taas kerran.

        Tästäkin antipersux kertoivat etukäteen. Vaan uskoivatko nämä palstan pösiliöt? Eivät. Ei riittänyt edes se että heitä muistutettiin siitä että vastaavia listoja on kerätty kerran vuodessa mutta aina lista on jäänyt vajaaksi. Eivät he uskoneet edes silloin kun Timo Soini itse kertoi että äänestystä ei tulla järjestämään.

        Tälle porukalle on ihan turha puhua järkeä, joka pohjaa faktoihin. Se on nyt saanut päähänsä että MV-lehden ns. päätoimittaja on muka ollut oikeudessa ja hänet on vapautettu. Sen täytyy olla näin koska ns. päätoimittaja itse näin kirjoittaa. Tai että asemantorin potkija on viaton, koska hänkin on vapaana. Väliäkös sillä että hänet on julistettu matkustuskieltoon.


    • Oikeusvoitti

      Nyt varmasti suvakkihuoria vituttaa ja se on niille ihan oikein .

    • meniköoikein

      Arvasin oikein että iltaroskalehti julkaisee uutisen välittömästi niin tapahtui toivottavasti suomen oikeuslaitos ottaa tästä opiksi meillehän nauraa koko europpa .

    • Todellaupeaa

      Nyt Janestkille kaikkea hyvää ja toivottavasti saamme kuulla vielä hänestä jatkossakin .

      • Antipersux

        Ai sitäkö että hänet on huumattu ja sitten viety kahlehdittuna oikeuden eteen? Siis kuka on niin pelle että ihan tosissaan uskoo moista tekstiä? Koettakaa nyt opetella edes ajattelun alkeet. Vai että huumattuna ja kahlehdittuna....


    • Iljapoika

      Espanjan poliisin mukaan Ilja vapautettiin säälistä koska paskansi housuunsa.

      Janitskinin mukaan hänelle pakkosyötettiin Diapamia alusta saakka, koska häntä pidettiin erittäin vaarallisena. Tämä määritys voi olla ainoastaan lähtöisin Suomesta.

      Janitskin kuljetettiin viime yönä vankien kuljetusbussilla Barcelonasta Madridiin oikeudenkäyntiin. Seitsemän tunnin ajan Janitskinin kädet ja jalat olivat sidottuina. Hän oli myös jatkuvasti huumattuna.

      Janitskinin espanjalainen asianajaja pisti tuulemaan heti pidätyksen jälkeen, ja häntä avusti suomalainen yhteyshenkilö. Yhdessä tämä kaksikko tuki Iljaa prosessin ajan.

      Janitskin kertoo, että hänelle oli haettu oikeudessa 13 vuoden tuomiota syytteistä, joita Helsingin poliisilaitos aktiivisesti keräsi viime keväästä saakka.

      Oikeudenkäynti järjestettiin Madridissa tänään. Janitskin oli ymmärrettävästi tokkurassa huumaamisen takia, mutta sai vastattua kysymyksiin.

      “Viimeinen kysymys oikeudessa oli, että onko mulla täällä perhettä. Sanoin, että koira, marsu ja kani.”

      • silkkaa.potaskaa

        Voi ressukoita!

        Suomen poliisi kerää todisteita, ei syytteitä. Suomessa syytteet nostaa syyttäjä ja ne käsitellään suomalaisessa oikeudessa, ei espanjalaisessa.

        Mutta eihän tosiasiat ole ennenkään Januskinia ja häneen uskovia häirinneet :)


    • Palstapölhö

      Palstapölhö ottaa nyt hullunlääkettä ei pidä kiivastua liikaa,iltalehti on suvakkienlehti sinne vaan tietoa ammentamaan ja hyviä lukuhetkiä tarjoaa myöskin MV-lehti

    • KakkuPille

      Viheliäiset hyysäriäpärät, olette varmasti hyvin pettyneitä siitä että Ilja Janitskiniä ei saatu tänne tuomittavaksi ja saatu lusitettua häntä täällä samanverran kuin kolmen pikkupojan murhasta lusinutta Kytäjän kartanonherraa aikanaan. Kartanonherra lusi aikanaan hieman yli 6 vuotta pikkupoikien murhista, sama vankeusaika olisi ollut Janitskinin kohtalo jos "oikeus" olisi toteutunut. Äpärät, laitatte nyt taas peukalot takaisin persereikiinne ja itkette itsenne uneen, se helpottaa teidän tuntemaanne henkistä tuskaa.

      • älä.sure

        Älä sure, kyllä se sinullekin selviää aikanaan että tämä tarina on silkkaa potaskaa.


      • rautalangastaidiootille

        Sinulle idiootille ei varmaankaan ole selvinnyt, että Janitskin otettiin Espanjassa kiinni Suomessa annetun kansainvälisen pidätysmääräyksen nojalla. Espanjan tuomioistuin ei enää tutki pidätysmääräyksen perusteita, vaan se vain päättää pidetäänkö sen nojalla kiinni otettu vangittuna vai päästetäänkö hänet odottelamaan vapaalta jalalta luovutusta Suomeen.

        Espanjalainen tuomioistuin on nyt päättänyt, että Janitskin voi odotella luovutusta vapaalta jalalta. Hänen tulee olla viranomaisten tavoitettavissa ja pitää sekä puhelin- että osoitetietonsa ajan tasalla. Hänet on siis määrätty matkustuskieltoon.

        Häntä ei edelleenkään syytetä vielä mistään, vaan kyse on vieläkin vain esitutkinnan varmistamisesta. Mikään tuomioistuin ei ole vielä käsitellyt varsinaisia rikosepäilyjä ja kaikkein vähiten niitä käsittelee espanjalainen tuomioistuin.

        Kun esitutkinta on varmistettu, tulee espanjalainen poliisi uudestaan koputtamaan Janitskinin ovelle. Jos häntä ei tavoiteta, hän on rikkonut Espanjan lakia ja tullaan pidättämään rikoksesta. Hän joutuu ensin vastaamaan karkaamisestaan espanjalaisessa tuomioistuimessa ja kärsimään siitä saamansa rangaistuksen. Sen jälkeen hänet karkotetaan Suomeen.


    • Järki_käteen

      Jos (?!) nilkki on on ollut Espanjassa oikeudessa, se voi johtua joko siellä tehdyistä rikoksista/rikosepäilyistä tai luovutuspyynnöstä. Huumaamiset, kahlehdinnat yms. on ovat huonoa satuilua.

    • hahahahahhehehe

      Kyllä nyt suvakkeja vituttaa!!! Hahhahahahhahahahhahahhahaha!!!

      • surkuhupaista

        Miksi vituttaisi? Ei teidän tyhmyydessänne ole mitään uutta ja lähinnä se herättää surkuhupaista naurua.


      • Hehhehehhahah
        surkuhupaista kirjoitti:

        Miksi vituttaisi? Ei teidän tyhmyydessänne ole mitään uutta ja lähinnä se herättää surkuhupaista naurua.

        Suvakeilla nyt suuri hätä!!! Täyspäiväistä paniikkia pukkaa suvakeilla!!! Hehheheheh!!!


    • Onvitutukseenaihetta

      Vai on potaskaa mitä iltalehtiroskalehti kirjoitteli jaa taisi olla tosiaakin etten väärinmuista kun tämä kyseinen lehti tuomitsi Jesse Torniaisen murhasta josta riitti juttua pari viikkoa mies pääsi vapaaksi ,nyt Janetski pääsi vapaaksi mahtaa suvakkihuoria vituttaa.

      • et.vaan.ymmärrä

        Luepa mitä iltaroska kirjoittaa. Se kirjoittaa että "MV-julkaisun päätoimittajaksi itseään kutsuva Ilja Janitskin ilmoittaa". Siis että Ilja itse kertoo, ei mitään muuta tietoa.

        Suomessa lehdet eivät tuomitse mistään, sen tekee oikeus. Torniainen odottaa vapaalla jalalla (mutta matkustuskiellossa) oikeudenkäyntiä. Se tulee ajallaan.

        Luulisi tosiaan että tyhmyytesi vituttaisi sinua. Mutta ethän sinä sitä tajua ;)


      • Antipersux

        Pyydän anteeksi että en ole kirjoittanut hetkeen tälle palstalle. Se joutuu siis että olin tämän palstan pölhöpersujen vankina viisi viikkoa. He nappasivat minut kyytiin kesken työmatkan kun oli menossa kotiini fillarilla. Törkeästi kiilasivat eteeni pakettiautolla ja sen jälkeen viisi heistä kävi kimppuuni ja heitti minut auton tavaratilaan.

        Näistä viidestä kiinniottajasta kuusi tuli sinne seurakseni. He alkoivat he painostaa minua lukemalla ääneen Soinin "Mais-te-ris-jät-kää". Sitä kun on kuulemma helppo lukea koska siitä on olemassa myös tavutettu versio, josta yhdyssanat on karsittu minimiin. Tämä lisäksi nämä seitsemän kaivoivat esiin myös Soinin maankuulut plokit, joilla he välillä ajankohtaistivat itse kirjaa.

        Tuossa vaiheessa minut huumattiin väkevällä syanidiannoksella, jota minulle annettiin kolme-neljä kiloa. Vangitsioiden puolustukseksi täytyy tunnustaa että samalla sain kiljua juodakseni. Muuten tuo viiden-kuuden kilon syanidiannos olisi tarttunut kurkkuuni. Toisaalta samalla minulle laitettiin kapula suuhun, sekä kädet että jalat sidottiin paksulla köydellä. Olin kuulemma sen verran vaarallinen tapaus.

        Sitten saavuimme majapaikkaan, jossa minut vietiin tyrmään, jossa olin siis seitsemän viikkoa kahlittuna paksulla kettingillä, kuten juuri äsken kerroin, jaloista ja käsistä. Joka päivä minulle luettiin Soinin plokia moneen kertaan. Paitsi sunnuntaisin jolloin tekstinä oli Hommafoorumin tekstit. Ruokaa en saanut mutta vettä sentään sain litran päivässä.

        Kun sitten olin ollut vangittuna yhteensä kymmenen viikkoa tiukalla piikkilangalla köytettynä pieneen ja kylmään kellarikomeroon ilman ruokaa ja juomaa, niin sitten minut yhtäkkiä vapautettiin. Syynä oli kuulemma se, että minut oli vaihdettu MV-lehden päätoimittajaan, joka hänkin sai näin vapautensa takaisin.


    • KommariMari

      En viitsinyt höpinääsi lukea eikä varmasti muutkaan,mutta totuus on että vapaus koitti ja hyväniin.

      • ihan.kauheaa

        Niin, olisihan se kauheaa jos viisastuisit. Totuuskin voisi selvitä sinulle.


    • Tätämieltä

      Espanja on sentään oikeusvaltio ei Suomi.

      • Hic.hic

        Janitskilta tulee perua suomenkansalaisuus koska on 5 vuotta pysyvästi asunut muualla.


      • sou-what

        "Janitskilta tulee perua suomenkansalaisuus koska on 5 vuotta pysyvästi asunut muualla. "

        Se onkin varmaan ainoa minkä tämä DDR-epäoikeusdemarivaltio voi saada aikaan - mutta väliäkö hällä

        .


    • Halla-ahon_poliittinen_

      Seuraavaksi peruutetaan Halla-ahon häpeällinen poliittinen tuomio jonka on voinut antaa vain demariepäoikeusvaltiossa

    • Palstapölhö

      Hhe taitaa vitutttttttaa hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    • ihmejuttumistäjohtunee

      Iljan puolustajat ja tukijat mm. hänen videollaan mainitsemä ämmä ovat kovia putinisteja ja Trumpin kannattajia. Mistä johtunee?

    • oikeaa.tietoa

      Mahtaa MV:n kaiken nielevä lukijakunta lähipäivinä taas kerran tuntea itsensä hölmöksi, kun heille selviää heidän puolijumalansa Ilja Janitskinin viimeisin vedätys. Tällä kertaa Janitskin väittää, että hän on espanjalaisen tuomioistuimen päätöksellä täysin vapaa mies. MV-kansa hurraa suomalaista oikeuslaitosta pilkaten.

      Janitskin otettiin Espanjassa kiinni Suomessa annetun kansainvälisen pidätysmääräyksen nojalla. Espanjan tuomioistuin ei enää tutki pidätysmääräyksen perusteita, vaan se vain päättää pidetäänkö sen nojalla kiinni otettu vangittuna vai päästetäänkö hänet odottelamaan vapaalta jalalta luovutusta Suomeen.

      Espanjalainen tuomioistuin on nyt päättänyt, että Janitskin voi odotella luovutusta vapaalta jalalta. Hänen tulee olla viranomaisten tavoitettavissa ja pitää sekä puhelin- että osoitetietonsa ajan tasalla. Hänet on siis määrätty matkustuskieltoon.
      Häntä ei edelleenkään syytetä vielä mistään, vaan kyse on vieläkin vain esitutkinnan varmistamisesta. Mikään tuomioistuin ei ole vielä käsitellyt varsinaisia rikosepäilyjä ja kaikkein vähiten niitä käsittelee espanjalainen tuomioistuin.

      MV-kansa raivoaa myös muka vaaditusta kolmentoista vuoden rangaistuksesta. Sellaista vaatimusta ei ole, vaan kyse on eri rikosnimikkeistä, joiden rikoslain mukaisista enimmäisrangaistuksista yhteenlaskettuna muodostuu 13 vuotta. Jokaisen pitäisi tajuta, että syyttäjä ei tule vaatimaan tällaista rangaitusta, vaan kyse on lain mukaisesta laskentamenettelystä kansainvälisissä pidätysmääräyksissä.

      Janitskin siis höynäyttää lukijoitaan jatkuvasti. Toinen vaihtoehto on, että hän ei itsekään ymmärrä asemaansa ja oikeuden päätöksiä. Sekään ei ole ihme, jos tiedot rauhoittavien lääkkeiden antamisesta pitävät paikkansa. Ainakin tänään julkaisemallaan videolla hän kiskoo tuon kertomansa lääkityksen päälle olutta, joten ei ihme, jos todellisuudentaju hämärtyy.

      • Antipersux

        Kiitos asiallisesta ja hyvästä kirjoituksesta. Valitettavasti vain se ei osu kohteeseen, palstan pölhöpersut uskovat paljon mieluummin heitä jotka kertovat niitä asioita mitä he haluavat kuulla.

        Kun ns. MV-lehden ns. päätoimittaja kertoo että häntä uhattu 13 vuoden tuomiolla niin se on "kiva" uskoa. Palstan pölhöpersuille on turha selittää että kyseessä on enimmäisrangaistus, joka annetaan erittäin harvoin, tuskin koskaan.


    • Talvisodanhenki

      Homma etenee. NYT alkaa nimitäin tulemaan niitä kunnon paljastuksia...Ai missä? NO M I T Ä V I T T U A lehdessä tietysti! Peli kovenee joka suunnalta, mädättäjät kuseksii kintuilleen. ;)

      • Ulkomailla_kiinnostutaan

        Parasta tässä keississä on se että Suomen DDR:mäisyys tulee esille täydellä voimallaan myös ulkomailla


      • Ei_voi_luottaa---

    • mielenkiintoinen.reaktio

      Rajakeilla on mielenkiintoinen tapa reagoida oman narrattavuutensa paljastumiseen. He eivät koskaan raivostu narraajilleen, vaan ainoastaan oman narrimaisuutensa paljastajille. Kun kyvyt eivät riitä selkeästi kerrotun juridiikan ymmärtämiseen eikä verbaalisia taitojakaan ole, niin sitten uhotaan nimettömänä kännissä.

      Olen kuitenkin varma, että syvällä sisimmässään he ymmärtävät olevansa huijattavia. Ehkä jonain päivänä he myöntävät sen itselleenkin ja hylkäävät nuo huijaajansa.

      • Pahnanpohjalta

        Näin se laulaa. RySSä-ilja huijaa näitä rajakkeja. Heidän venäläinen mieli ei suostu tunnustamaan esikuvansa olevan vain pikkurikollinen.


    • Hallaahon.äänestäjä7

      EI OLE OLEMASSA MITÄÄN KANSAINVÄLISTÄ OIKEUTTA
      ON VAIN OLEMASSA TURHAKKEITA - KUTEN PROFESSOREJA ERI YLIOPISTOISSA

      JOILLA ON TÄLLAINEN NIMIKE

      JOS KANSAINVÄLINEN OIKEUS OLISI OLEMASSA HIRTETTÄISIN PUTIN HETI ALEPPOSSA

      VARMASTI LÖYTYY ALEPPOLAISIA JOTKA VETÄISIVÄT PUTININ OIKEUTEEN JA HIRTEEN SEN JÄLKEEN

      JA OBAMA PIDÄTETTÄISIIN TUHANSIEN LAPSIEN TAPPAMISESTA VAHINGOSSA EIKÄ

      I AM SORRY -lauseet eivät riittäisi

      hörhöt jauhavat muotoseikoista vaikka TODELLINEN ONGELMA PUNAVIHREÄ CHE GUEVARA PORUKKA YLESSÄ JA MUUALLA VERORAHOJAMME SYÖMÄSSÄ HALOSEN NIMITTÄMÄ TURHAPORUKKA MATUHYYSÄREITÄ

      ongelma on sananvapauden puristaminen matuinvaasion tieltä

      esimerkiksi YLE AJAA SANANVAPAUDEN RAJOITTAMISTA

      YLE ON 1930-LUVULLA TUKENUT NATSEJA JA 1940-50-LUVULLA KOMMUNISTEJA JA 1960-70-LUVUILLA TAISTOLAISIA STALINISTEJA JA NYT JAUHAA MUSLIMISMIA JA JOS MITÄ

      JA KAIKKI VERORAHOILLA

    • Hyviä_uutisia

      Nyt kun prosessi on pyörähtynyt käyntiin, ei kestä kauan kuin rikoksistaan etsintäkuulutettu Ilja Janitskin tuodaan kahden ison poliisin välissä Suomeen. Ilja-poika ei tiennyt, että vastatessaan kieltävästi espanjalaistuomarin kysymykseen, suostuuko lähtemämään vapaaehtoisesti. Ilja-poika vastasi EI. Kieltävä vastaus nopeuttaa henkilön karkottamista. Luultavasti Ilja-poika saa jo parin viikon uuden diapami-kuurin ja tuodaan rentona poikana valtion kyydillä Suomeen. Seuraava osoite tulee olemaan Vantaan Poliisivankila.

    • Saku Timosen blogissa on hieman erilaista juttua aiheesta, jos kiinnostaa toinen - todennäköisesti lähempänä totuutta oleva - näkökulma.

      • totuus.ei.kiinnosta

        Ei rajakkeja kiinnosta totuus.


      • totuus.ei.kiinnosta kirjoitti:

        Ei rajakkeja kiinnosta totuus.

        Kylhä se taitaa niin olla, että persuilla on jotenki tuo sisällötön mölinä lähellä sydäntä.


    • Jesus_Christ

      "älkää tuomitko"
      "minä en tuomitse ketään"

      • oikeus.tuomitsee

        Mutta oikeus tuomitsee Janutskinin ja Torniaisen. Jeesus voi sitten armahtaa heidätkin jos katuvat.


      • Dont_forget_Rambo

        Ninpä niin. Kokoomus ja Jumala tuomistee, Jeesus ei.


    • Waltamedian_puolueellisu

      Miten ihmeessä waltamedia ottaa kantaa jotakin vastaan eikö sen pitäisi olla muka puolueeton olevinaan

      • totuus.kerrotaan

        Oikea media raportoi siitä mitä tapahtuu. Kun Janutskin kerran on saanut kansainvälisen pidätysmääräyksen niin sitten on saanut ja se kerrotaan. Se ei ole kannanotto.


    • rikollinen.karkasi

      Janutskin on lähtenyt karkuun:

      MV-julkaisun Janitskin matkusti eurooppalaisen pidätysmääräyksen ulottumattomiin

      MV-lehden päätoimittajaksi itseään kutsuva Ilja Janitskin on ilmeisesti matkustanut eurooppalaisen pidätysmääräyksen ulottumattomiin Andorraan, selviää hänen Facebook-postauksistaan.

      – Andorra ei ole EU:n jäsenvaltio. Eurooppalaisella pidätysmääräyksellä ei ole kyllä mitään tehoja Andorrassa. En tiedä heidän lainsäädäntöään sillä tarkkuudella, onko jotain mahdollisuuksia (luovuttamiseen) olemassa.

      Syyttäjä on antanut Janitskinista eurooppalaisen pidätysmääräyksen, joka on käytännössä nopeutettu luovutusmenettely.

      Espanjalainen oikeusistuin päästi Janitskinin viime viikolla vapaalle jalalle odottamaan varsinaisen luovutuspäätöksen tekemistä. Syynä olivat hänen siteensä Espanjaan, jossa Janitskin on asunut useita vuosia.

      Korhosen mukaan vapaalle päästäminen voi tehdä toimenpiteet merkityksettömiksi.

      – Euroopan unionissa on hieman riskaabelia päästää epäilty odottamaan luovutusasian ratkaisua vapaalta jalalta, koska rajatarkastuksia ei ole kuin siellä täällä. Maan vaihtaminen on hyvin helppoa ja kätevää, Korhonen sanoo.

      Janitskinia epäillään muun muassa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, törkeästä kunnianloukkauksesta, rahankeräysrikoksista, laittomista uhkauksista ja tekijänoikeusrikoksista. Hän on pyörittänyt MV-julkaisua tiettävästi Espanjasta käsin.

      ---

      Eikös se nyt sitten mennytkään niin kuin IJ meille kertoi että hänet olisi vapautettu syytteestä?

      • AndorraIsBest

        Mikäli pakoilu- ja rangaistuksen välttely mielessä menee Andorraan, voitanee kohtuudella todeta, rangaistus on käynnissä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1785
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1382
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      72
      1382
    4. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      295
      1290
    5. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      25
      1150
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      115
      1122
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1039
    8. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      967
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      889
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      848
    Aihe