Sopiva päävoitto

ehkäarvaaan

............. .............. .............. ............... ................. .....
Mielestäni esim 90 000 000€ on ihan älytön sen voisi hyvin jakaa miljoonan osiin olisi hyötyjiä enemmän!
Lotossakin voisi miojoonavoittojen sijaan olla useita 100 000€ voittoja, 40 lle sadantonnin voitto olsi taatusti hyödyllisempi kuin yhdelle 4 milliä!
Itse voitin lottoporukassa eurolla 500€ ja olen siihen hyvin tyytyväinen!
Mitäpäs mieltä muut?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei kukaan pakota sinua pelaamaan lottopelejä, jos et edes halua isoa voittoa. Sinua varten on muita pelejä, mm. Keno. Lottopelejä pelataan juuri sen ison voiton vuoksi. Sen vuoksihan pelaaminen lisääntyy aina voittopotin kasvaessa.
      Toiseksi: eihän noiden pelien tarkoituskaan ole jakaa rahaa vaan kerätä sitä pelaajilta.
      Kolmanneksi: voittojen jako ajattelemallasi tavalla ei ole mahdollista muuten kuin peliporukoiden kautta. Kyse on yksinkertaisesti matematiikasta: voittotodennäköisyyksistä ja pelaajien sisäänsyöttämästä rahamäärästä. Ison voiton mahdollisuus edellyttää, että sen todennäköisyys on hyvin pieni ja toisaalta ilman sitä ison voiton mahdollisuutta ihmiset eivät pelaa eli ei ole mitä jakaa voittoina.

      Minusta tuntuu, että nämä "jaetaan mieluummin pienempiä summia useammalle" ihmiset eivät tajua, että ne voittona jaettavat rahat tulevat pelaajilta itseltään vaan luulevat, että pelifirmat hyvän hyvyyttään jakelevat rahaa jostain salaperäisestä aarteesta.

      Minua ei jokin 500 euron voitto kiinnosta pätkääkään. Satatonniakin lähinnä vituttaisi, koska sillä en saisi oikeastaan mitään sellaista itseäni kiinnostavaa, jota en pystyisi hankkimaan muutenkin (asunto on jo velaton, autot eivät kiinnosta, veneenvaihtoon tuo ei oikeastaan riittäisi eikä missään tapauksessa töiden lopettamiseen).

    • Niin, jatkan vielä vähän: kieltämättä se 90 miljoonaa on jo vähän absurdia. Itse olen ajatellut, että jos sellainen rapsahtaisi, niin valtaosan summasta panisin säätiöön, jonka tehtävänä olisi rakentaa ja ylläpitää halpoja vuokra-asuntoja.

      Mutta sen lottoamisen varsinaisen tarkoituksen eli työelämästä vapautumisen kannalta jokin pari miljoonaa olisi sopivan kokoinen päävoiton taso. Lasken sitä niin, että summan pitäisi vastata keskivertopariskunnan loppuelämän nettoansioita (palkat ja eläkkeet), siis sitä, mitä sellaisen pariskunnan noin suht realistisesti voi odottaa tienaavan.

      Itselleni kyllä jo riittäisi jokin puolisen miljoonaa. Eli siis oikeastaan miljoona, vaimon kanssahan se pantaisiin puoliksi.

      • noinNiinkuin

        Paljonko laitat rahaa veikkauksen peleihin viikossa ja paljonko lisää kun jättipotti?


      • noinNiinkuin kirjoitti:

        Paljonko laitat rahaa veikkauksen peleihin viikossa ja paljonko lisää kun jättipotti?

        3,80 per vko eli yksi rivi jokaisessa Veikkauksen lottopelissä (perinteinen, Viking, EuroJackpot). Eikä se minulla muutu jättipottienkaan kohdalla. Mutta monella muulla muuttuu, sen osoittaa Veikkauksen pelimyynnin kasvu pottien kasvaessa.


    • noinNiinkuin

      Minä teen porukoita 570€ edestä joka viikko joista oma osuuteni on 24€.
      Viikoittainen"voittojen" määrä on aika vakio 5€-15€.
      Lisäksi vakiota 1.70€ viikossa, ainoa veikkauksen peli missä olen voitolla tosin satasia vain!

    • Kokemusasiantuntija

      Voittojen suuruudella ei ole minulle oikeastaan mitään väliä, kun en mitään voita, yli vuoteen en senttiäkään. 35 vuotta olen lottoa pelannut, enimmillään oli 40 riviä ja välillä olen osallistunut myös porukkapeleihin, nyt enää 6 riviä (ja kohta ei yhtään). Silti en koskaan ole voittanut kerralla 100 euroa enempää ja yli 50 euron voittoja ehkä 10 koko aikana. Muutama vakiorivi ollut jo 25 vuotta. Noin 10 vuotta sitten sai 4 oikein tuloksia muutaman kerran vuodessa, nykyisin ei ilmeisesti yhtäkään. Kun uudistuksessa numerot lisätään 40:een, on vielä vaikeampi voittaa, joten en näe enää mitään syytä veikkaamiselle. Osuuteni hyväntekeväisyyteen ja Veikkauksen yltiöpäiseen tuloksentekoon olen lahjoittanut jo aikapäiviä sitten. Laittakaa ne muutamat eurot tai kympit viikossa säästöön, on varmemmin vuoden päästä rahaa matkaan tai muuhun kivaan kuin Veikkauksen pelejä pelaamalla.

    • Tulipa taas eilen Viking-loton tulokset tarkistettuani mieleen, että surkeat on potit siinä pelissä. Jos olisi osunut kohdalle, niin vaimon kanssa jakaen olisi saatu alle 390 000 päätä kohden. No, juuri ja juuri se meille riittäisi, kun eläkeikä ei enää ole hirveän kaukana, asunto on maksettu, eläkettä kertynyt ja ansiosidonnaistakin vielä saisi työt lopetettuaan.
      Mutta minusta päävoiton pitäisi aina olla sitä tasoa, että sen osuessa vain yhteen riviin summa riittää keskivertopariskunnalle töiden lopettamiseen ottaen huomioon heidän odotettavissa oleva nettopalkkansa eläkeikään mennessä plus eläkekertymä. Eli puhutaan jostain parista miljoonasta.

    • Jepjepjoo_

      Nooh onhan sitä nyt muitakin haaveita kuin töiden lopettaminen. Aika tylsäähän se olisi työkykyisenä olla työttömänä. Itselläkään enää montaa vuotta ole eläkkeeseen, mutta mieluusti olisin loppuun asti, ehkä lomia voisi pitää hiukan enemän vaikkapa omaan piikkin jos rutkasti rahaa tulisi. Minun osuus olisi 2 millin voitosta n. 40000€ sillä teen vain isoja porukoita . Ihan tyytyväinen olen ollut näihin pikku voittoihinkin, ainakun tulee useampi satanen niin vien perheen ulos syömään tai jotain muuta yhteistä kivaa , vaikka rahaa näihin pikku huvituksiin riittäisi muutenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      92
      2513
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      184
      1609
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      77
      1529
    4. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      92
      1323
    5. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      75
      935
    6. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      77
      798
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      35
      771
    8. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      18
      709
    9. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      41
      653
    10. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      28
      630
    Aihe