vantaan Auto-bil

del12

Vantaan Auto-bil liikeestä ei otettu yhtettä , vaikka kirjallisesti luvataan yhteyden otto yhden arkipäivän aikana.
mainoksessa luvataan ( Me tarjoamme sinulle parasta, henkilökohtaista palvelua sekä laajan valikoiman monenlaisia vaihtoautoja eri elämäntilanteisiin aina edullisella hinnalla) ei tässä tapuksessa pidä paikkaansa.

24

1696

  Vastaukset

  • Kauppa käy ilman köyhiä.

  • Ja minä tänään tein kauppaa puhelimessa, vaihtoa,kaikki oli sovittu hinta ja luovutus päivä, No tulee soitto ettei kauppoja tehdäkkään, kuulemma näihin matkailu autoksi rekisteröityihin tulee autovero joskus,eli minulla 2+4 paikkainen, ja höpönlöpö, taitaa siellä myyjät olla vain silmänlumeeksi.Johtaja kielsi kaupan.

  • No vähän oli sellanen ja tällänen paikka juu tuo vantaan autobil! Tuskinpa tulee enää mentyä kyseiseen paikkaan! Luvataan ja luvataan ja sitten perutaan!

   • Kyseinen paikka näyttää ottavan myös palautteen avosylein vastaan :D


  • OK. Täysin huijausvirma miten pysyy pystyssä. Varasin auton lupasin tulla, viikonloppuna hakemaan sen soitin varmuuden vuoksi kyseiselle kauppiaalle sain tietää että auto oli jo myyty. Onneksi varmistin asian etten lähtenyt sitä hakemaan noin kahden sadan kilometrin päästä. Tämän jälkeen Auto-bil on minulle täysin hepreaa. Et näin kuin laulussa lauletaan että näin miestä petkutan!!!!

  • Todella huonoa palvelua. Ajoimme 250km ja myyjä ei vaivautunut tulla edes esittelemään autoa kuin pyytämällä. Kaupat jäi tekemättä ja kaveri osti auton Kamuxilta.

  • Hyvä tietää. Olen vaihtamassa autoani, joten kierrän kaikki po.firman myyntipaikat todella
   kaukaa.

  • Älkää hyvät ihmiset ostako tältä firmalta. Huijataan urakalla.

   • Kannattaa ostaa vain takuun alainen auto tuolta. Virhevastuutta liikkeessä ei ole. Erän edustaja liikkeesta sanoi, että jos ostaisin 100-150tkm ajetun auton, he osallistuisivat kustannuksiin 10%.

    Itse 2kk sisään kaupasta huomasin vaihdelaatikon ääntävän. Minut ohjeistettiin viemään auto kustannusarvioon korjaukselle. Kun vika selvisi, liikeeseen ei saanut puhelimitse tai spostilla mitään yhteyttä. Vasta reklamaatio 4vko kuluttua soittopyynnöistä herätti sen verran, että pestiin totaalisesti kädet. En suosittele liikettä. Jobbaritouhua!


  • Ostin auton kyseisestä firmasta ja kaikki meni todella hyvin ! Erittäin ammattitaitoista palvelua ja auto toiminut moitteettomasti, suosittelen!!

   • Jos vaan ei ole mitään mistä liike joutuisi korvaamaan, niin silloin varmasti mukavia myyjiä :)


  • Anavatko minäänlaista takuuta ja miten tomii?
   Oikeat liikkeet antaa väh. puolenvuoden takuun.

   • Antavat samanlaisen kuin muut liikkeet, auto-bil on länsiauton omistama liike, joten myös oikea liike. Itse olen ostanut kys. firmasta auton ja hyvin toiminut homma !


   • Ei todellakaan pidä paikkaansa.täys kusetus mesta.kaupan jälkeen myyjä ei ota yhteyttä vaikka näin oli sovittu.auto oli täynnä vikoja ja puutteita.näistä oli sovittu,että myyjä olisi yhteydessä,mutta yllätys mitään ei kuulunut.sitten kun otettiin yhteyttä,alkoi kiertely ja kaartelu kusettaja esimiestä myöten.
    Kyllä suosittelen kiertämään kyseisen liikkeen todella kaukaa..autotkin ovat todella likaisia ja niitä ei käydä ollenkaan läpi liikkeessä.pikapesu ja riviin myyntiin.


  • Eihän ne maksa korjaamoille korjauslaskujaankaan niin miten ne voisivat hoitaa autoissa ilmenevät viat ?

  • Turun auto-bil mainostaa että kaikki autot tarkastettuja? Eivät ole!!! Huijari se myyntipäällikkö siellä. Myy ylihintaisia ooppeleita. Kaverini oli siellä töissä eikä niillä kestänyt moraali siihen että piti kusettaa asiakkaita. Sinne haetaan kokoajan työntekijöitä koska on niin mätä firma ettei siellä ketään viihdy. Laskut pystyssä kaikille turun-alueen fixeille.. Jos autossa palaa jokin vikavalo niin se testerillä vain nollataan ja myydään asiakkaalle😂 mainostetaan nolla korkoa mutta todellisuudessa 10%#työkokemus#autobil#äläosta

   • En ole kyseisestä lafkasta autoa ostanut mutta ostin auton kamuxilta muutama kuukausi sitten ja siellä vikavalo oli nollattu, taitaa olla alalla tavanomaista toimintaa tuo....


   • Itsekään en toista kertaa sekaannu tähän puljuun. Ajoin perheen kanssa yli 200km koeajamaan autoa ostohousut jalassa ja taskussa iso tukku rahaa. Auto oli valmiina koeajoa varten... toiset renkaat takapenkillä. Auto haisi aivan *"#%#€ pahasti röökille, että löin hanskat tiskiin välittömästi. Autoilmoituksessa tosin ei tietenkään ollut mitään mainintaa tästä. Myyjä vain tokaisi "No yritettiin me sitä otsonoinnilla poistaa. Voi harmi että tulitte niin kaukaa, ei me täällä yritetä mitään salata tai peitellä." No ei muuta kun kaksi lasta takaisin turvaistuimiin ja yli 200 kilsaa takas himaan. Vähän nakersi....


   • Keesera79 kirjoitti:

    En ole kyseisestä lafkasta autoa ostanut mutta ostin auton kamuxilta muutama kuukausi sitten ja siellä vikavalo oli nollattu, taitaa olla alalla tavanomaista toimintaa tuo....

    Autobil fiksauttaa autojaan pikku firmoilla ja jättävät laskunsa maksamatta.näinhän sitä katetta syntyy.enää ei yksikään fiksaaja tee tuolle kusetusputiikille mitään töitä.kouluesimerkki siitä miten asiakkaita nussitaan silmään.en asioi tuossa pajassa enää ikinä ja pidän huolen siitä ettei asioi yksikään tuttavani.


  • Ostin kyseisestä firmaasta auton.
   Oston jälkeen ilmeni isoja vikoja ja myyjä lupasi selvittää mihin viedään laitettavaksi,mutta mitään ei kuulunut.
   En osta tästä firmasta enää mitään ja pidän huolen ettei osta kukaan tuttukaan.

  • Itse asioin Tampereen liikkeessä ja palvelu oli muuten hyvää, mutta auton vikoja kyllä salaillaan ja peitellään eikä puhelimeen yms enää vastata kaupan jälkeen. Itse menin ilmoittamatta paikanpäälle kyselemään ja sain lopulta asian ratkaistua edes jollain tavalla. Ostamaani autoa myös kehuttiin kovin siistiksi, mutta pölykerroksen ja tahrojen lisäksi penkkien alta löytyi tyhjiä einesruokapaketteja, kun itse aloin autoa siivota. Autoon olen kyllä nyt tyytyväinen, mutta liikkeeseen en, enkä toiste heiltä autoa ostaisi.

  • Turun Auto-Bilissä homma ainakin tässä taannoin syksyllä pelitti. Oston jälkeen selvinnyt vika korjautettiin (kalliilla) liikkeen piikkiin ja yhteydenpito mun suuntaani pelasi.

  • En toista kertaa asioi Turun Auto-Biilissä...

   • Ainakin jyväskylän autobiili on uunoja ja persenaamoja täynnä.joku ihmeen popula norkoilee liikkeessä,lähinnä hämärämiesten näköistä porukkaa.minkäänlaista kiinnostusta asiakaspalveluun tuolla ei ole kenelläkään,miten lie saavat aikansa kulumaan.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4402
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   123
   3680
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1059