Kauniainen suuttui vastaanottokeskuksesta

qeqweqweqw

http://www.hs.fi/kaupunki/a1478230306943

Lasten vastaanottokeskus kuumentaa Kauniaisissa – Naapuri uhkaa muuttaa Helsingin asuntoonsa, jos ”yli keskitason varusteltu” keskus toteutuu

Kauniaisissa sijaitseva omakotitaloalue on joidenkin asukkaidensa mukaan liian syrjäinen ja tasokas sopiakseen asuinpaikaksi yksin Suomeen saapuneille pakolaislapsille.

Näin voi päätellä kannanotosta, jossa vastustetaan kuntaan suunniteltua yksin Suomeen saapuneiden maahanmuuttajalasten perheryhmäkotia. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle.

13

121

  Vastaukset

  • kauniaisen betrefolk porukka on rasisteja!!

  • Sitä saa mitä tilaa ja tännehän on noita tilattu oikein hallituksen taholta...

  • Kauniaisista voitaisiin tehdä se Suomen ensimmäinen no-go alue, koska RKP suorastaan vaatii pakolaisia Suomeen. Suvakkiuden kaksinaamaisuus on ilmiselviö.

  • RKP ydinaluetta, mitä minä nyt kerron lapsille, byäääääää....

  • Eli NIMBY, not in my back yard.

  • kauniaisten RKP suvakin noita kiivaasti suomeen on olleet hakemassa

  • RKP kannattajineen haukkui vuosia suomalaisia suvaitsemattomiksi rasisteiksi ja takametsäläisiksi jos ja kun eivät innostuneet partalapsien saapumisesta.

   "Naapurit ovat myös huolissaan alueen turvallisuudesta."

   Itä-Helsingillähän ei ollut koskaan väliä, siellä asuu vaan niitä suomenkielisiä ali-ihmisiä. Kauniainen taas on arjalaisen bättre folkin oma lilla Reich.

   "– Tämä tuskin on sopiva tapa kohdella kauniaislaisia, jotka ovat maksaneet veronsa Kauniaisten kaupungille"

   Matujen hinnan mainitseminenkin on RKP Bideen ja kumppaneiden mielestä rasismia ja populismia. Siis kun suomenkielinen mainitsee. Ei ole kuulunut RKP:n kauhisteluja omiensa rasismista ja umpimielisyydestä.

  • "RKP: Turvan antaminen on velvollisuus - ei valinta"

   Ei velvollisuus t a a s k a a n koske etuoikeutettuja luokkia.

   Velvollisuuksia on vain alkuasukkailla. Kontulalla on, Grankullalla ei.

  • saas nähä uskaaltaako bidee arvostella RKP pyhättöpaikan äänestäjiä

  • Tässä tämä taas nähtiin. Kukaan näistä bättre folk -maailmanparantajista, sekä päättäjistä, ei joudu koskaan kohtaamaan henkilökohtaisella tasolla näiden matujen mukanaan tuomia ongelmia.

   Hyvä se on huudella rajat auki, tehdä käsillä sydän symboleita, käydä mielenosoituksissa kuuntelemassa pallinaamaa, sekä marssia matujen puolesta ja palata sen jälkeen valkoisten asuttamalle alueelle nautiskelemaan shampanjaa ja mansikoita.

   Mutta mites sitten käykään, kun paska osuu omaan tuulettimeen?

   Nämä tyypit ovat uskomattoman kuvottavia, kaksinaismoralistisia ihmisen irvikuvia, jotka pitäisi kaikki passittaa asumaan pahimpiin EU:n alueella oleviin matughettoihin pariksi vuodeksi.

  • Sipooseen tulee perustaa vastaanottokeskus ainakin 100 yksin tulleelle ikänsä ja tulonsa syyn valehteleville irakilaismiehille. Sipilän naapurissa olisi hyvä paikka näille raiskareille,
   Esitän ,että osa Suomeen yksin saapuneista irakilaismiehistä asutetaan Ahvenanmaalle. Bidee (RKP)haluaa niin mahdottomasti näitä irakilaismiehiä.
   Itkee ja kuolaa niin kuin Pavlovin koirat naiden mustien perään.

  • Ruotsissahan on laki, että kuntien pitää asuttaa tietty määrä uusasukkaita, usein heidät nostetaan pitkien vuokra-asuntojonojen kärkeen, mikä ei tietenkään kauan jonottaneita miellytä.

   Jotkut rikkaat kunnat, jotka eivät halua usein nuorista miehistä koostuvia asukkaita kuntaansa, eivätkä varsinkaan kouluihin omien lastensa seuraksi, ovat keksineet ostaa soveltuvan kiinteistön naapurikunnan alueelta. Huvittaviakin piirteitä on ilmennyt, saattaa olla, että sitten naapurikunta ostaakin ristiin siirtolaisille asunnon samasta kunnasta, joka yritti kiertää uusasukkaiden ottamista. (SVT).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

   Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
   Maailman menoa
   356
   8516
  2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

   Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   3640
  3. Sofia oli astiaostoksilla

   Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1706
  4. Loiseläjä Sofia

   kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1137
  5. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   18
   1023