Aihe

Kauniainen suuttui vastaanottokeskuksesta

qeqweqweqw

http://www.hs.fi/kaupunki/a1478230306943

Lasten vastaanottokeskus kuumentaa Kauniaisissa – Naapuri uhkaa muuttaa Helsingin asuntoonsa, jos ”yli keskitason varusteltu” keskus toteutuu

Kauniaisissa sijaitseva omakotitaloalue on joidenkin asukkaidensa mukaan liian syrjäinen ja tasokas sopiakseen asuinpaikaksi yksin Suomeen saapuneille pakolaislapsille.

Näin voi päätellä kannanotosta, jossa vastustetaan kuntaan suunniteltua yksin Suomeen saapuneiden maahanmuuttajalasten perheryhmäkotia. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle.

13

167

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ujhgftre

   kauniaisen betrefolk porukka on rasisteja!!

  • SitäSaaJaSItäRiittää

   Sitä saa mitä tilaa ja tännehän on noita tilattu oikein hallituksen taholta...

  • antimatu

   Kauniaisista voitaisiin tehdä se Suomen ensimmäinen no-go alue, koska RKP suorastaan vaatii pakolaisia Suomeen. Suvakkiuden kaksinaamaisuus on ilmiselviö.

  • sjdhsjdh

   RKP ydinaluetta, mitä minä nyt kerron lapsille, byäääääää....

  • SiitäpäsSaitte

   Eli NIMBY, not in my back yard.

  • ewqqeqeqwqw

   kauniaisten RKP suvakin noita kiivaasti suomeen on olleet hakemassa

  • hyi.det.gillar.jag.inte

   RKP kannattajineen haukkui vuosia suomalaisia suvaitsemattomiksi rasisteiksi ja takametsäläisiksi jos ja kun eivät innostuneet partalapsien saapumisesta.

   "Naapurit ovat myös huolissaan alueen turvallisuudesta."

   Itä-Helsingillähän ei ollut koskaan väliä, siellä asuu vaan niitä suomenkielisiä ali-ihmisiä. Kauniainen taas on arjalaisen bättre folkin oma lilla Reich.

   "– Tämä tuskin on sopiva tapa kohdella kauniaislaisia, jotka ovat maksaneet veronsa Kauniaisten kaupungille"

   Matujen hinnan mainitseminenkin on RKP Bideen ja kumppaneiden mielestä rasismia ja populismia. Siis kun suomenkielinen mainitsee. Ei ole kuulunut RKP:n kauhisteluja omiensa rasismista ja umpimielisyydestä.

  • Aatelille.eri.kohtelu

   "RKP: Turvan antaminen on velvollisuus - ei valinta"

   Ei velvollisuus t a a s k a a n koske etuoikeutettuja luokkia.

   Velvollisuuksia on vain alkuasukkailla. Kontulalla on, Grankullalla ei.

  • wrewerwerwe

   saas nähä uskaaltaako bidee arvostella RKP pyhättöpaikan äänestäjiä

  • SuoraDemokratia_

   Tässä tämä taas nähtiin. Kukaan näistä bättre folk -maailmanparantajista, sekä päättäjistä, ei joudu koskaan kohtaamaan henkilökohtaisella tasolla näiden matujen mukanaan tuomia ongelmia.

   Hyvä se on huudella rajat auki, tehdä käsillä sydän symboleita, käydä mielenosoituksissa kuuntelemassa pallinaamaa, sekä marssia matujen puolesta ja palata sen jälkeen valkoisten asuttamalle alueelle nautiskelemaan shampanjaa ja mansikoita.

   Mutta mites sitten käykään, kun paska osuu omaan tuulettimeen?

   Nämä tyypit ovat uskomattoman kuvottavia, kaksinaismoralistisia ihmisen irvikuvia, jotka pitäisi kaikki passittaa asumaan pahimpiin EU:n alueella oleviin matughettoihin pariksi vuodeksi.

  • Oikea.osoite.ehkä
  • hurrikaani21

   Sipooseen tulee perustaa vastaanottokeskus ainakin 100 yksin tulleelle ikänsä ja tulonsa syyn valehteleville irakilaismiehille. Sipilän naapurissa olisi hyvä paikka näille raiskareille,
   Esitän ,että osa Suomeen yksin saapuneista irakilaismiehistä asutetaan Ahvenanmaalle. Bidee (RKP)haluaa niin mahdottomasti näitä irakilaismiehiä.
   Itkee ja kuolaa niin kuin Pavlovin koirat naiden mustien perään.

  • lpkpkli

   Ruotsissahan on laki, että kuntien pitää asuttaa tietty määrä uusasukkaita, usein heidät nostetaan pitkien vuokra-asuntojonojen kärkeen, mikä ei tietenkään kauan jonottaneita miellytä.

   Jotkut rikkaat kunnat, jotka eivät halua usein nuorista miehistä koostuvia asukkaita kuntaansa, eivätkä varsinkaan kouluihin omien lastensa seuraksi, ovat keksineet ostaa soveltuvan kiinteistön naapurikunnan alueelta. Huvittaviakin piirteitä on ilmennyt, saattaa olla, että sitten naapurikunta ostaakin ristiin siirtolaisille asunnon samasta kunnasta, joka yritti kiertää uusasukkaiden ottamista. (SVT).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   3035