Poikuus vielä tallella

Antsu91

Morjens

Olen siis jo 25-vuotias nuori mies ja minulla sattuu vielä olemaan poikuus tallella. Mitä mieltä naiset ja tytöt ovat sellaisesta asiasta? Olen muuten ihan normaali ja kunnollinen nuori mies.

Sitä ei vaan ikinä ole tapahtunut. On ehkä ollut huonoa tuuria matkassa tai jotain. Olen kyllä itseasiassa seurustellut pari kertaa, ne oli aika sellaisia lyhyitä juttuja. Yritän kyllä kovasti löytää jonkun naisen :).

14

1509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 34vv

      Mikäs tuossa.
      Itse olin 26 kun seksielämä alkoi. Vanhalta se tuntui, mutta ihan riittävästi sitä on ehtinyt peittoa heiluttaa. Itsellä oli ehkä ongelma se, että vaikka mahdollisuuksia tuli, huono itsetunto ja "pakkoneitsyydenmenetys" aiheutti paineita. Kun sitten tyttöystävän kanssa otti ajan kanssa niin homma lähti menemään. Tyttöystävälle en tosin maininnut olevani neitsyt, vain jännittäväni kun pitkästä aikaa on petipuuhissa. Petikumppaneita tuli ja meni, nyt mukavasti parisuhteessa, mutta vaikka seksiä saakin, välillä on kiva olla omat kädet käytössä :D

    • kukanäit

      osta biltemasta märkäimuri, ajaa saman asian kuin pimpero

    • Antsu91

      Joo. No lähinnä mietin sitä, että miten naiset suhtautuu siihen asiaan, että on poikuus vielä tallella. Sitä ei ehkä kannata sanoa että poikuus on tallella, koska se voi aiheuttaa ihmetystä. Mulla on ehkä tämän tilanteen aiheuttanut vähän huono itsetunto välillä. Nykyään itsetunto on parempi.

      • Hei, luin ja kiinnostuin hieman teidän keskustelustanne. Todella avointa ja hyvää pohdintaa, kiitos kovasti. Ajattelin itse naisena heittää hieman näkökulmaani joukkoon mukaan. En kyllä tiedä, seuraako kukaan itseni lisäksi enää näin "vanhaa" keskustelua.

        Neitsyys on ihmisillä hieman sellainen kuuma peruna, se polttelee, vaivaa ja nousee asiana välillä kohtuuttomiin statosfääeihin. Ja on ihan aito asia, ymmärrän vallan hyvin. Mutta kuten joku fiksu jo onnistuikin sanomaan muissa kommenteissa, niin jo se ettei ole pitkään aikaan harrastanut seksiä on tavallaan taas paluu nolla tasolle, Taitojen suhteen ajateltuna ainakin, ja kyllä se kokemuksenakin menee varmaan uuden veroisesta 1-2vuodenkin tauon jälkeen. Eikä tällä ole tarkoitus lannistaa tai synkistää, päinvastoin. Tilanteesi on oikeasti hyvin inhimillinen. :) Ja ruostuu meidän naistenkin taidot, minkä lisäksi eri ihmisen kanssa on aina ihan erilaista. Opettelu tuntuu aina välillä alkavan ihan alusta, seuralaisen vaihduttua. Paras on kun saa opetella rennoissa merkeissä toimimaan ja tutustua yhdessä juuri toisen mieltymyksiin. Kokeillen, kikkaillen. Ei sen seksin niin kauhean vakavaa tarvitse olla. ;D

        Kysymykseen milloin on hyvä kertoa tai että kannattaako kertoa, pitää ensin pohtia asian kokonaisuutta itsellesi. Suosittelen rehellisyyttä, jos tähtää ihmissuhteen kestävyyteen. Mutta oman jännityksen suhteen kannattaa arvioida onko helpompi jos toinen ei tiedä (eli matkustaa ns. kokeneemman siivellä ja improvisoida tilanne päällä) vai niin että toinen tietää ja vainluottaa toisen ymärtäväisyyteen/kärsivällisyyteen. Riippuu sinusta ja mahdollisesta kumppanistasi hyvin paljon. Tahtoisin itse uskoa jälkimmäiseen vaihtoehtoon, mutta olen usein kuullut etten ole stereotyyppinen nainen suhtautumistavoissani ihmisiin.

        Se mikä laittaisi miettimään miehen kertoessa neitsyydestä, on siihen liittyvää tunneskaalaa. Ymmärrykseni mukaan tunneside siihen ensimmäiseen lempeään ja kärsivälliseen ihmissieluun, jonka kanssa jakaa niin intiimiä, on usein kaunis ja vahva. Ainutlaatuinen. Tällainen saa miettimään asiaa toisenkin kerran, tilanteeseen liittyy suurempi riski särkeä toisen sydän.

        Toivottavasti en kuulostanut ihan kamalalta ihmiseltä. Oma päälle 20vuoden ikäni ei ehkä sinänsä tuo paljoa kokemuksen kumeaa rintaääntä, mutta avoin seksistä keskustekeminen on mieluinen harrastus. Se on ehkä aarteista kallein, kun uskaltaa kysyä, vastata ja olla aidosti avoin. Ihmisiähän me kaikki. :) Ja kyllä se tyttö löytyy! Vaikutat fiksulta, se painakoot vaakakupissa positiivisessa mielessä. Tsemppiä!


    • serdgrd

      Avoimuus on hyve. Toisaalta jos se mutkistaa asioita, niin ei se iso valhekaan ole.
      Voi tulla yllätyksenä, mutta poikuuden menetys ei tee sinusta hetkessä taitavaa seksissä. Jos siis sanot harrastaneesi seksiä pari kertaa pari vuotta sitten, niin se riittää ihan hyvin selittämään pienen sekoilun. Ei ole tytöltäkään kohteliasta kysellä kovin tarkasti.

      • Antsu91

        Niimpä. Ihan asiaa kirjoitit. Jotenkin tekee vaan mieli päästä eroon tosta poikuudesta. No, kyllä se tyttö jostain varmaan löytyy.


    • phuumalade86

      Moi antsu, missäpäin vaikutat? :)

      • Moi! Missäpäin Phuumalade86 vaikuttaa? Kiinnostaako nuoremmat?


    • Sovinistisika88

      Mitäs tuohon pitäisi muka sanoa?

      Ei siinä mitään ihmeellistä ole jos jollain on poikuus tallella vaikka hautaan lähtiessään.

      Miehen paras rakastaja on oma käsi:

      Ei nalkutusta.

      Ei tarvitse ostaa kalliita lahjoja.

      Tietää mistä tykkää.

      Tekee tasan mitä haluaa ja silloin kun on tarve.

      Ei tule raskaaksi.

      Ei saa tauteja.

      Ei tule kateelliseksi jos näkee jonkin kiinnostavamman henkilön.

      Ei tarvitse syleillä ja lääppiä heti orgasmin jälkeen.

      Sekä viimeiseksi, jaksaa, jaksaa ja jaksaa AINA ja JOKA PÄIVÄ! :D

    • dancing_queer

      Sama aloitusikä.. siihen asti oli stressaavaa ja älyttömän yksinäistä. Muilla ku alkoi puuhat jo 14-17 ikäisinä.

      Jälkiviisastellen oli ihan oma moka. Liian ujo, ja pieniin piireihin takertuva. Olis pitäny mennä ihan itekseen tsadin tanssilattioille.

      • gdtrdgtr

        Käsittääkseni tuo 17 on aika keskiarvoinen seksielämän aloitusikä, ei mikään melkein kaikki jo alottanu -ikä.

        Tilastoja tästä on tosin yllättävän hankala löytää.


    • 28vuotiaana_menetin

      Jos on poikuus tallella, niin se tarkoittaa äärimmäisen surkeaa seksiä. Toisaalta, jos olet tästä avoin ja nainen etsii vakavaa suhdetta, niin sillä tuskin on mitään väliä, koska opit kyllä "tavoille" :) Ei sun tartte tuota mainostaa, mutta kun aloitatte seksin, niin ehkä silloin kannattaa mainita, että olet tässä hommassa ekaa kertaa, niin nainen ei pety niin pahasti kuin pettyisi muuten. Se lisää ymmärrystä, kun tietää että toisella ei ole kokemusta. Aika moni täälläkin kirjoitteleva kokenut nai yhtä huonosti kuin ensikertalainen. Sen takia kannattaa todellakin mainita jos tosiaan ensikerta kyseessä. Ei tositarkoituksella seuraa etsivä nainen siitä todennäköisesti välitä. Vain seksiä metsästävät halvat naikkoset voivat pettyä pahastikin.

      Mä menetin neitsyyteni 28-vuotiaana, ja olen nyt nainut keskim. 1 uusi nainen per vuosi, vaikka olen tässä ollut kahdessa 2,5 vuoden suhteessa, eli tuossa extra vuodessa oli 4. Naintiseuraa on ollut tarpeeksi. Ei kannata väittää mitä naiset ajattelevat. Ole avoin jos etsit vakavaa. Jos etsin panoseuraa, niin älä sano ainakaan ennen kun olet päästänyt spermat sisään, koska voi laskea tunnelmaa.

    • kohtalotoverii

      Kohtalotoveri. En ole tosin seurustellutkaan. Jotenkin erkaannuin koulussa tytöistä, kun minua kiusattiin, mikä sitten toki näkyi olemuksessani ja käytöksessäni. Pienehkö peniskin mulla. Mietin liikaa, että se ei riitä ja että en osaa tyydyttää naista. No tuskin ekalla kertaa juuri kukaan osaa. Kättä olen käyttänyt liikaa, mikä on ajanut siihen, etten ole edes aktiivisesti hakenut naisseuraa.

      Välillä käynyt jo mielessä, että lähtisi baariin, ottaisi vähän alkoholia, saisi estot pois ja lähestyisi jotakin naista. Sitten herään kuvitelmasta siihen, että mullahan on poikuus tallella ja pieni pili - jos ei homma tökkää siihen, kun nainen näkee sen, niin joko siihen, että ei seiso (suorituspaineet, riittämättömyyden tunne) tai viimeistään siihen, ettei hommasta tule mitään. Ja sitten se onkin moro ja ekana seksikokemuksena paska sellainen. Turhaa murehtimista, tiedän, mutta vaikeaa päästä eroon vuosien jälkeen.

      Parempi tapa olisi kai tutustua johonkin naiseen rauhassa ja edetä pikku hiljaa. Mutta kun olen niin kokematon siinäkin. Ihastunut olen kyllä lukuisia kertoja teininäkin, mutta huonon itsetunnon takia olin ujo enkä tehnyt mitään. Jälkikäteen ajateltuna, olipa tyhmää ja vahingollista itselleni. Paikeista olisin itkenyt varmaan ties kuinka kauan, mutta olisi helpompaa nyt näin aikuisena. Vieläkin menen nimittäin aivan lukkoon kyseisestä tunteesta.

    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Se että sinulla on poikuus tallella, on vain kunnioitettava ja ihailtava asia! 25-vuotias on vielä nuori ihminen, eikä sinulla ole syytä kiirehtiä! Poikuus lähtee sitten kun on se oikea hetki.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe