SYYT MIKSI SIUNATA ISRAELIA

TekstiArias

Kirjoittanut Toni Arias

Tämä sivu tarjoaa myös vastauksen kysymyksiin: Miksi rakastaa ja siunata juutalaista kansaa, miksi Jerusalemia? Miksi asian pitäisi edes kiinnostaa?

Ihmisten reaktiot Israelia vastaan perustuvat usein tietämättömyyteen ja toisaalta Jumalan vastaisen henkimaailman vaikutukseen. Toivon että näinä lopun aikoina mahdollisimman moni, erityisesti kaikki kristityt, voisivat herätä Jumalan todellisuuteen, ja alkaa siunaamaan kaikin mahdollisin tavoin Jumalan omaisuuskansaa ja Jerusalemia, ja tulla näin osalliseksi Jumalan tahdon mukaisesta elämästä myös tässä tärkeässä asiassa ja runsaasta siunauksesta jonka Hän vuodattaa kaikkien niiden päälle jotka Häntä, ja Hänen Sanaansa ja kansaansa rakastavat.

"Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri,.. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan." (Sak.12:2-3)

Israel on planeettamme keskus, ja tämän ihmeellisen maan ja Jerusalemin problematiikka pysyy Jumalan tahdosta jatkuvasti otsikoissa ja vaikeana kysymyksenä kansainvälisessä politiikassa ja ihmisten mielissä. Meidän kristittyjen tulisi kuitenkin tuntea Jumalan Sanan totuus koskien tätä maata ja tätä kansaa; iankaikkisuus-kohtalomme riippuu osittain siitä, ja se on Jumalan kello jota seuraamalla tiedämme missä ajassa olemme.

Miksi siunata Israelia? Pääasiallinen syy: Koska se on Jumalan tahto.

Ortodoksijuutalaisia muurilla, joka on ainoa jäljelläoleva osa v. 70 tuhoutuneesta temppelistä.
Perustelut / Selitys

Raamattu kertoo juutalaisen kansan vaiheista, aina sen syntymästä aikojen loppuun asti. Juutalaiset polveutuvat Aabrahamin pojasta, Iisakista jonka kanssa Jumala teki liiton, ja Iisakin pojasta Jaakobista, jonka nimeksi Jumala antoi myöhemmin Israel, jonka kahdestatoista pojasta varsinaisesti tuli juutalaisten 12 sukukuntaa.

Jumala sanoi jo Aabrahamille:

"Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä." (1.Moos.12:3)
Lauseen loppu viittaa Messiaaseen, joka nousisisi hänen jälkeläisistään. Aabrahamin vaimonsa orjattaren kanssa saama lapsi Ismael (josta arabit polveutuvat) ei voi tulla kysymykseen, koska Jumala sanoo Aabrahamille "sillä ainoastaan Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläiset" (1.Moos.21:12)

Jumala vahvisti vielä Iisakille:

"Sillä sinulle ja sinun jälkeläisillesi minä annan kaikki nämä maat ja pidän valan, jonka minä olen vannonut sinun isällesi Aabrahamille. Ja minä teen sinun jälkeläistesi luvun paljoksi kuin taivaan tähdet ja annan jälkeläisillesi kaikki nämä maat, ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki kansakunnat maan päällä." (1.Moos.26:3-4)


KATSO KUVAGALLERIA PALESTIINALAISISTA!!
Iisak sai kaksoispojat Eesaun ja Jaakobin, mutta heistä vain Jaakob (jonka nimeksi Jumala muuttaa Israel) saa tämän siunauksen:

"Kansat palvelkoot sinua, kansakunnat sinua kumartakoot. Ole veljiesi herra, ja äitisi pojat kumartakoot sinua. Kirottu olkoon, joka sinua kiroaa, siunattu, joka sinua siunaa." (1.Moos.27:29)
Sen sijaan Eesau, jonka nimeksi tulee myöhemmin Edom, jonka siis jo ylläolevan sanan mukaan pitäisi kumartaa Israelia, saa Iisakilta tämän kirouksen: "Katso, sinun asuinsijasi on oleva kaukana lihavasta maasta ja vailla taivaan kastetta ylhäältä. Miekkasi varassa sinä olet elävä ja palveleva veljeäsi. Mutta valtoimena kierrellen sinä riisut hänen ikeensä niskaltasi." (1.Moos.27:39-40). Eesau/Edom täytti tämän profetian kapinoimalla useasti Juudan vallanalaisuutta vastaan (kts 2.Kun.8:20 ja 2.Aik.29:17). Tämän päivän palestiinalaisten sanotaan olevan Eesaun jälkeläisiä; mikään ei siis ole muuttunut! Tuo kansa on kirottua, toivon heille hyvää, mutta eivät he voi taistella Kaikkivaltiaan Jumalan asetusta vastaan repimättä itseään!

Lue täältä Totuus palestiinalaiskysymyksestä ja Totuus Islamista ja muslimeista!
Lue lisää..

http://www.laverdaduniversal.org/siunisr.html

45

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • linkistä

      Elämme nyt vaiheessa, jossa he ovat osittain jo palanneet luvattuun maahansa, mutta Jumala on jostain syystä antanut heille "uneliaisuuden hengen, silmät joilla he eivät näe, ja korvat, joilla he eivät kuule"(Room.11:8). He joutuvat vielä rikoksiensa tähden kärsimään paljon (2/3 osa saa surmansa, kts Sak.13:8-9), ja heidän paatumuksensa kestää siihen asti kun "täysi määrä pakanoita on tullut sisälle." Sitten koko Israel on pelastuva, kuten on kirjoitettu:

      "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä."

      "Evankeliumin kannalta he kyllä ovat vihollisia teidän tähtenne, mutta valinnan kannalta he ovat rakastettuja isien tähden. Sillä ei Jumala armolahjojansa ja kutsumistansa kadu." (Room.11:26-29)
      Lisäksi Paavali sanoo: "Mutta jos heidän (juutalaisten) lankeemuksensa on maailmalle rikkaudeksi ja heidän vajautensa pakanoille rikkaudeksi, kuinka paljon enemmän heidän täyteytensä. Sillä jos heidän hylkäämisensä on maailmalle sovitukseksi, mitä heidän armoihin-ottamisensa on muuta kuin elämä kuolleista?" (Room. 11:12,15).
      Sen tähden meidän kristittyjen on syytä rukoilla juutalaisen kansan puolesta, koska heidän kääntymyksensä on suuri siunaus koko ihmiskunnalle. Se merkitsee Jeshuan paluun, kuolleiden ylösnousemuksen ja ikuisen elämän ajan koittoa. Emmekö haluaisi tätä?

      Jerusalem

      Jerusalem ei ole juutalaisten, muslimien tai kristittyjen pyhä kaupunki, se on suuren Kuninkaan, Jumalan, kaupunki (kts. Matt.5:35), josta käsin Herra Jeshua tulee hallitsemaan koko maailmaa 1000-vuotisen valtakunnan aikana.

      Jumalan sana sanoo:

      "Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat" (Ps. 122:6)
      Raamattu kehottaa meitä rukoilemaan Jerusalemin rauhan puolesta, sillä Jerusalem on Israelin hengellisen perinnön keskus.


      Lisää syitä

      Pelastus on juutalaisista (Joh.4:22). Herramme Jeshua on juutalainen ja Raamattu on juutalainen kirja. Olemme heille kiitollisuuden velassa!

      Kuten sanottua, me uskovat olemme Israel/Efraim, "oksastetut Israelin jaloon öljypuuhun" (kts Room.11), ei vain hengellisessä mielessä, vaan myös fyysisesti. He ovat siis omaa väkeämme!

      Miten voimme siunata Israelia?

      Jumalan tahto siis on, että voisimme olla siunauksena Israelille. Miten tämä tapahtuu käytännössä? Tässä joitakin ideoita:

      Rukoile Israelin kansan ja Jerusalemin rauhan puolesta. Voit pyytää Jumalan suojelusta kansalle samoin kuin sitä, että Hän voisi käyttää sinua siunauksen välikappaleena Israelin kansaa kohtaan.
      Rohkaise, vahvista ja auta juutalaisia kotimatkalle Israeliin. Tätä työtä voit käytännössä tehdä eri avustusjärjestöjen kautta.
      Lahjoita rahaa Israelissa ja juutalaisten parissa tehtävälle hyväntekeväisyys, tai evankeliointi-työlle.
      Tutki, opiskele ja perehdy Israelin historiaan, maantietoon ja kansaan. Siunauksena oleminen tarkoittaa myös sitä, että tiedämme kuinka voimme osoittaa rakkauttamme hienotunteisesti ja ymmärtämyksellä. Israel-materiaalia on saatavana eri Israel-järjestöiltä. Niiden kautta saat kuvan juutalaisen kansan tunteista, huolista ja toiveista.
      Suunnittele käyntiä Pyhään Maahan. Tämä on paras tapa lisätä rakkauttasi ja arvostustasi Raamatun maahan. Kun kuljet Abrahamin, Iisakin, Jaakobin ja Jeshuan jalanjälkiä, niin koet myös hengellisessä elämässäsi uusia ulottuvuuksia. Kasvat ihmisenä kun kohtaat Israelin kansaa arkielämässä.
      Osallistu oman seurakuntasi Israel-tilaisuuksiin ja tutustu yhteiskristillisiin Israel-tapahtumiin.
      Tutustu kristillisen uskosi juuriin ja omiin juutalaisiin juuriisi ja palaa alkuperäiseen apostoliseen uskoon! Ymmärrä, että olet itse israelilainen!
      Kerro tästä sanomasta ystävillesi. Pidä tätä asiaa yllä siellä missä liikut. Voit olla siunauksen lähettiläs toisille kristityille kehottaessasi kaikkia siunaamaan Israelia ja juutalaisia.

      • jhgk

        siunaamme Israelia


      • Israelille

        Siunausta.


      • Minä olen koko ikäni rukoillut Jumalalta siunausta Israelille ja Israelilla on ollut siunaus


      • totuusonvoittaja kirjoitti:

        Minä olen koko ikäni rukoillut Jumalalta siunausta Israelille ja Israelilla on ollut siunaus

        Niin, varmasti se johtuu juuri sinun rukoilustasi. Tuntunee hienolta.


      • Näin se on Jaakobista Israel ja Eusausta joka myi hernekeitosta esikoisuutensa ovat näitä edomilaisia eli arabeja


      • palestiinalisKysymykseen

        lopullista ratkaisua...


      • Anonyymi
        totuusonvoittaja kirjoitti:

        Näin se on Jaakobista Israel ja Eusausta joka myi hernekeitosta esikoisuutensa ovat näitä edomilaisia eli arabeja

        JUUTALAISET OVAT EDOMIITTEJA.
        Voi teitä,harhautettut hupsut.Ei ne ole mitään valittu kans avaan päinvastoin kirottu. Valheiden verkko.


    • vääryyssssss

      Israel ei ole sen kummempi valtio kuin mikään muukaan. Väkivaltaisia ja valloitus haluisia. Ovat tappaneet naisia ja lapsia liian paljon.

      • Äläsatuile

        Lue Raamatusta totuus, Jumalan tahto.


      • Anonyymi

        Ilmankos ovat sodassa putinin puolella.


      • Anonyymi
        Äläsatuile kirjoitti:

        Lue Raamatusta totuus, Jumalan tahto.

        Juu. Vanhanaikainen ja vittumainen narsisti on raamatun jumala. Mistähän tuo johtuisi.


      • Anonyymi

        "Israel ei ole sen kummempi valtio kuin mikään muukaan."

        Varmaan riippuu ihan siitä, miltä kantilta asiaa arvioi.

        "Väkivaltaisia ja valloitus haluisia. Ovat tappaneet naisia ja lapsia liian paljon."

        Sinulla on näköjään ajatus katkennut viestiä kirjoittaessa. Viestistä ei ilmene keihin viittaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmankos ovat sodassa putinin puolella.

        Ketkä ovat ja minkä "putinin" puolella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketkä ovat ja minkä "putinin" puolella?

        Israel ei juurikaan Ukrainalle tukeaan anna koska putinisteilla on niin vahva vaikutus juutalaisiin ja israeliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel ei juurikaan Ukrainalle tukeaan anna koska putinisteilla on niin vahva vaikutus juutalaisiin ja israeliin.

        Israel tukee Ukrainaa paljonkin, vaikka ei siitä suuremmin meteliä pidä.

        Israel ei voi antaa kehittyneintä aseteknologiaa Ukrainaan, koska se ei saa päätyä venäläisten käsiin. Israelin pitää olla itsekin vahvasti varustautunut mm. Iranin, Libanonin, Syyrian ja Venäjän aiheuttamaa uhkaa vastaan.

        Tällekin sivustolle kirjoittaa muutama Putinin trolli, jotka pyrkivät muokkaamaan ihmisten mielipiteitä kannattamaan Venäjän hyökkäystä Ukrainaan ja Venäjän toimia Israelia ja etenkin Ukrainan ja Israelin juutalaisia vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel ei juurikaan Ukrainalle tukeaan anna koska putinisteilla on niin vahva vaikutus juutalaisiin ja israeliin.

        Kuka kun ne ukarinan roisto,pedofiili natsit ovat vale juutalaisia eli Khazaareja.


      • Anonyymi
        Äläsatuile kirjoitti:

        Lue Raamatusta totuus, Jumalan tahto.

        Sen ne itse vale juutaaliset ja satanisti Vatikaani jesuiitat ja salakerhot itse ovat väärentäneet.
        Meillä,riittä hulluja höyniä jotka luulee kaiken olevan totta niin kouluissa tv ja kirjoissa. Hoplaa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka kun ne ukarinan roisto,pedofiili natsit ovat vale juutalaisia eli Khazaareja.

        Hahah tämä onkin hauska palsta. Eipä taida mitään asiallista täällä paljoa olla. Tämä olkoon merkkinä, että nukkumaanmenoaikani on mennyt jo aikaa sitten. Hei hei.

        P.s. Ukarinaa ei ole olemassa.


    • SyyJaSeuraus

      Ei ole syytä siunata sortajia ja lasten tappajia!

      • Otaselvääää

      • Anonyymi

        Juuri näin. Jo kun pitäisi vihdoin laittaa Hamas kuriin.


    • HyvYötä

      Itse en kanna huolta Israelista, josta tiedän, että Jumala joka tapauksessa siunaa, siunaan minä sitä tai en. On todella ylimielistä kuvitella, että Israelin menestys olisi siitä kiinni kuinka moni teistä sitä siunaa tai ei siunaa!

      Jos joku maa pärjää maailman tappiin asti, niin Israel. En siunaile sellaista, mikä on turhaa. Tätä kutsutaan uskoksi, ainakin kristinuskossa, laitalahkolaiset taas kuvittelevat että kaikki on heidän teoistaan kiinni, ei Jumalasta.

      Sen sijaan, jos siunailla haluatte, niin siunatkaa Suomea. Suomi hukkuu, emmekä me ole Jumalan kansaa, kuin uskon kautta Kristukseen. Meille ei ole mitään Jumalan lupauksia, suomalaisina olemme pelkkiä pakanoita.

      Mutta tietenkin laitalahkolainen ajattelee omaa rahamassiaan ja kun Raamatussa on tuo siunailua seuraava lupaus, että sitä Herra siunaa, niin kandee tietty laittaa siunausruletissa kolikko ja siunaus tai pari Israelille, saattaa voittaa pienoisen summan. Ilman tuota ihmisen ahneuteen vetoavaa lausetta harva teistä pyyteettömästi siunaisi vierasta kansaa, jonka kanssa teillä ei ole mitään tekemistä.

      Ja oman kansan siunaaminen ei kelpaa, kun ei siitä taloudellisesti hyödy.

      Tosi isänmaan toivot. Laila tov.
      .

      • israhell

        terrorilla luotu ja ylläpidetty valtio,
        hukuu terroriinsa,
        ei voi mitään,
        niin se vaan on aina mennyt...


      • Lesken_rovosta

        Jeesus opettanut, ja myös ihan konkreettista, ja myös siunauksessa totuutta.


      • Anonyymi
        israhell kirjoitti:

        terrorilla luotu ja ylläpidetty valtio,
        hukuu terroriinsa,
        ei voi mitään,
        niin se vaan on aina mennyt...

        Eivät ole vielä saaneet sitä Palestiina-nimistä valtiota perustettua, joten olet kovin ennenaikaisesti liikkeellä profetioinesi. Oletkin tainnut viime aikoina enemmän keskittyä pedotaipumuksesi vaalimiseen, josta olet välillä avoimestikin kertonut.


    • Raamatussa_totuus

      Siunaaminen kiittämistä, ja autuaat kiittävät Jeesuksen nimessä Isää Jumalaa. Jeesus on Israelin ainoa Herra ja Juutalaisten Kuningas, totisesti, ylistetään Isää Jeesuksen nimessä. Jeesus on Immanuel.

      • HyviäHuomenia

        No oletkos sinä sitten jonkin harvinaisemman, vielä tuntemattoman lajin juutalainen, kun aina korostat juutalaisuutta, jossa sinun oppiesi mukainen (joita kovin moni muu ei tunnusta) pelastus - nimittelet kristittyjä ja etnisiä, sekä rabbiinisia juutalaisia valheen isän lapsiksi - ja Jeesuksenkin tuot esiin ainoastaan juutalaisten kuninkaana, etkä maailman kansojen Pelastajana, kuten Raamattu opettaa? Mikäli muistan, "Juutalaisten Kuninga" kuoli ristillä, eikä häntä enää ole, mutta haudasta nousi koko maailman Vapahtaja, Kuningas.

        Näin ihan totuudellisesti lukee Raamatussa!

        Suo anteeksi, mutta sinusta itsestäsi on totuus kaukana. Et opeta juutalaista uskontoa, et kristinuskoa, vaan olet valinnut oman tiesi, ohi meidän muiden halpa-arvoisten, joita avoimesti halveksit ja nimittelet. Niin etnisiä, rabbiinista juutalaisuutta tunnustavia, kuin kristinuskoakin tunnustavia.

        Väen väkisin, vastoin Jeesuksen nimenomaisia opetuksia ja kieltoja tuputat häntä ihmisille, joita et osaa kohdella kunnioittavasti, edes juutalaisten omalla foorumilla. Tämä ei ole sinun ja kavereittesi foorumi, vaan rabbiiniselle juutalaiselle uskonnolle ja kulttuurille tarkoitettu foorumi, jotka sinä kavereinesi olet häätänyt täältä pois, alkaen mellastaa ja julistamaan omia oppejanne, jotka kuuluvat osana maailmanlaajuista viimeisten aikojen suurta eksytystä, ylimielistä, muita kunnioittamatonta helluntaikarismaattisuutta ja josta Jeesus ihan itse varoitti!


      • Hyvää_iltaa_
        HyviäHuomenia kirjoitti:

        No oletkos sinä sitten jonkin harvinaisemman, vielä tuntemattoman lajin juutalainen, kun aina korostat juutalaisuutta, jossa sinun oppiesi mukainen (joita kovin moni muu ei tunnusta) pelastus - nimittelet kristittyjä ja etnisiä, sekä rabbiinisia juutalaisia valheen isän lapsiksi - ja Jeesuksenkin tuot esiin ainoastaan juutalaisten kuninkaana, etkä maailman kansojen Pelastajana, kuten Raamattu opettaa? Mikäli muistan, "Juutalaisten Kuninga" kuoli ristillä, eikä häntä enää ole, mutta haudasta nousi koko maailman Vapahtaja, Kuningas.

        Näin ihan totuudellisesti lukee Raamatussa!

        Suo anteeksi, mutta sinusta itsestäsi on totuus kaukana. Et opeta juutalaista uskontoa, et kristinuskoa, vaan olet valinnut oman tiesi, ohi meidän muiden halpa-arvoisten, joita avoimesti halveksit ja nimittelet. Niin etnisiä, rabbiinista juutalaisuutta tunnustavia, kuin kristinuskoakin tunnustavia.

        Väen väkisin, vastoin Jeesuksen nimenomaisia opetuksia ja kieltoja tuputat häntä ihmisille, joita et osaa kohdella kunnioittavasti, edes juutalaisten omalla foorumilla. Tämä ei ole sinun ja kavereittesi foorumi, vaan rabbiiniselle juutalaiselle uskonnolle ja kulttuurille tarkoitettu foorumi, jotka sinä kavereinesi olet häätänyt täältä pois, alkaen mellastaa ja julistamaan omia oppejanne, jotka kuuluvat osana maailmanlaajuista viimeisten aikojen suurta eksytystä, ylimielistä, muita kunnioittamatonta helluntaikarismaattisuutta ja josta Jeesus ihan itse varoitti!

        Kuka sinut on tuomariksi toisille ihmisille asettanut?


    • Lähitulevaisuudessa

      Isän Jumalan siunaus tässä maassa nähdään 144 000 Jeesuksen apostolin Pyhällä Hengellä voitelussa, ja yhdestätoista sukukunnasta nämä ja 12 000 kustakin, poikkeuksena se, että Daanista ei yhtään, ja Joosefista 24 000.

      • Anonyymi

        Ei mahdu joukkoon yhtään suomalaisugrilaista.
        Turhaan rypistelette.


    • Autuas_se_ihminen

      jonka jälkeläisiä Jumala tahtoo siunata, toki saa maailman vihan, kuten Jeesus ristiinnaulittuna, ja hyvä myös tämä ymmärtää, ja samoin tietysti Jumalan siunaus ihan konkreettisesti. Jumalan pyhät kuin teuraslampaat maan päällä, ja Saatanan seuraajat kuin julmia susia petollisuudessaan, ja tärkeä ymmärtää.

    • Egypti_esimerkkinä

      Joosefin pelastaessa koko Egyptin kansan, sai se osaltaan Egyptin faaraon suosion, mutta jo Mooksen aikaan neljäsataa vuotta myöhemmin alettiin heprealaisten poikalapsia heittää niiliin krotiilien ruuaksi ja murhata hukuttamalla, ja tästä syystä myös Egypti ja faarao saivat vitsaukset osakseen.

    • Raamatussa_myös

      totuudellisesti Jumalan ilmoittamana Israelin kansalle Egyptistä pelastuttuaan, että jos rakastaa Herraansa, saa myös sen hyvän siunauksen, ja jos elää tottelemattomuudessa, saa myös sen kirouksen, ja maanpakolaisuus pahimpina, ja jokainen voi lukea Juudan tuhosta Babylonian Nebukadnessarin toimesta, ja samoin Israelin pohjoisten kansojen pakkosiirtolaisuudesta ja erokirjasta Assyyrian hallitsijan toimesta.

      Jeesus hyvänä paimenena Juudan juutalaiset koonnut takaisin omaan luvattuun maahansa ja autuaat ihmiset sitä lohduttavat moninaisesti, mutta samoin Raamatussa kerrottu profetioissa, kuinka pakanakansat vihassaan tahtovat jakaa Israelin luvatun maan vaikka kansainliitto sen antoi juutalaisille myös maan päällä, mutta myöhemmin väkevässä eksytyksessä lipesi tästä, ja nähdään myös Jerusalemin osalta, kuinka on nostettu väkikiveksi kaikille kansoille, ja autuaat ne kansat, jotka siunaavat kiroamisen sijaan Israelia ja Jeesuksen nimessä parhainta tässä, sillä on totuutta ja Pyhässä Hengessä.

    • Esikuvana_tässäkin

      Paavalin laivamatka merihädässä.

    • " Otan pois heidän syntinsä " Synti on vihollinen, joten tuo tarkoittanee, että Otan pois heidän vihollisensa.

    • Jumalan.Israel

      Jumalan oikea ja tosi Israel ovat Jeesukseen uskovat kristityt. = Kristuksen oikea kirkko/seurakunta. Nykyinen Israelin valtio on ihmisten perustama maallinen poliittinen valtio.

      Juutalaiset pelastuvat kääntymällä kristityiksi kuten ketkä tahansa muutkin ihmiset ja etniset ryhmät. Nykyinen Israelin maallinen poliittinen valtio ja nykyinen juutalaisuus eivät ole samat kuin Raamatun Israel/Raamatun juutalaisuus! MOT.

      • Jeesusyksin

        Tulee päivä, että koko Israelin jäännös pelastuu.


      • amenamen2

        amen.


      • sfdf

        amen...


    • Siunaamisessa_tärkeää

      rakkaus Israelia ja juutalaisia ja ennenkaikkea Herraa Jeesusta kohtaan!

    • Anonyymi

      Kyllähän Eesauta siunattiin maan lihavuudella ja jälkeläisten runsaudella, mutta kiroukset tietysti liittyvät Israelin kiroamiseen.
      Palestiinalaisista osa tuli Filisteasta, mistä nimikin ja huom!ennen kaikkea:
      Maan valloituksen yhteydessä Israelilaiset eivät onnistuneet valloittamaan
      juuri näitä alueita, joissa nyt kahinoidaan. Sinne siis jäivät kanaanilaisten
      demonihenget, riivaajat. Se oli syy, miksi Israelin olisi pitänyt surmata heidät viimeiseen mieheen ja karja myös. Heidän syntivelkansa oli täynnä ja J:lan tuommion aika Joukossa oli myös jättiläisiä=langenneitten enkeleiden jälkeläisiä.(Goljat, Oog)
      Myös Palestiinan alueelle tuli filistealaisia samaan aikaan kun Israel tuli Egyptistä.
      Piikiksi heidän lihaansa, kun he sortuvat epäj:lanpalvelukseen ja syntiin.

      • Anonyymi

        ”Maan valloituksen yhteydessä Israelilaiset eivät onnistuneet valloittamaan
        juuri näitä alueita, joissa nyt kahinoidaan. Sinne siis jäivät kanaanilaisten
        demonihenget, riivaajat. Se oli syy, miksi Israelin olisi pitänyt surmata heidät viimeiseen mieheen ja karja myös.”

        Miten kukaan voi olla noin julma ja armoton?


    • Anonyymi

      "Jumalan oikea ja tosi Israel ovat Jeesukseen uskovat kristityt. = Kristuksen oikea kirkko/seurakunta. Nykyinen Israelin valtio on ihmisten perustama maallinen poliittinen valtio."


      Tietenkin Israel on maallinen, ja Israelin pelastus on Juudasta, ei Jeesuksesta. Jeesuksen piti tulla vanhvistamaan isille annetut lupaukset, mutta seuraajat eivät sitä toteuttaneet, vaan halusivat itse olla perillisia Jeesuksn kautta.

      Juudalla on jälkeläisiä toimimassa, Vesa versoo. Jeesuksen seuraajat yrittivät aikoinaan valloittaa alueet ja hallitsivatkin siellä muutaman sata vuotta, mutta Israel ei ollut heille tarkoitettu ja lähtö tuli.

      Sen jälkeen keksittiin, että Jerusalem onkin taivaassa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4709
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4290
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2800
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    7. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1635
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe