Amerikan presidentinvaalit alkoivat

Donald_Virolainen

Ääntenlaskenta alkoi, Johannes Trump johtaa. Kanerva valvomassa ääntenlaskentaa.

16

<50

  Vastaukset

  • Keskusta siis sielläkin niskan päällä kuten täällä Nakkilassakin.

  • Katselin just jenkki kanavaa,Trampin johto senkun kasvaa,mitäs tähän sanoo brexitin vastustajat, iänikusiset jaanaajat, vastarannankiisket, mädättäjäsuvakit ja muut pellehermannit ja pelottelija aaltoset,kyllä on turvat niin muikeana ja ei oikein silmihin tohrita kattova kun niin hävettää että korvia oikein poltteloo ja hikiä pukkavaa persvakohon.

  • Rötösherroja kumpikin. Ikävä oli rötösherrajahti jonka yhteydessä Virolainen joutui 1980-luvun alkuvuosina kovaan julkiseen pyöritykseen, oli osasyynä hänen putoamiseensa eduskunnasta. Virolaisen väitettiin vaatineen tamperelaiselta Nopan rakennusliikkeeltä lahjuksia Keskustapuolueelle, mutta tämä syytös osoittautui täysin aiheettomaksi, tosin vasta vuosia kestäneen prosessin jälkeen. Rötösherrajahtia Virolainen kuvasi myöhemmin uransa ikävimmäksi ja epämiellyttävimmäksi kokemukseksi. Mitähän paljastuu jos Trumpista presidentti ? Nyt jo tullut esiin vaikka mitä.

  • Huomen aamulla kuuluu : "Kansa on puhunut, pulinat pois.",

  • Kyllhä myö AKU Vennamol ja täll maailmal viel näytämme. Kehtasivat mokomat nimitel meitä rötösherroiks.

   Katso linkki: http://aijaa.com/NAOVYo

  • Olen tähän mennessä pitänyt Donald Trumpia vain julkisuudenkipeänä narsistina. Mutta näköjään Donaldilla on järki tallella, toisin kuin useimmilla poliitikoilla. Hän nimittäin sanoi jotain sellaista, mitä ei nykyään saisi sanoa; Trump hyökkäsi kovin sanoin laitonta maahanmuuttoa vastaan kritisoiden sitä, kuinka USA:n rajan yli tulee paljon ongelmatapauksia, kuten raiskaajia, murhaajia ja huumekauppiaita.

   Kuten arvata saattaa, poliittisesti korrekti valtamedia ja vasemmistoeliitti raivostui Trumpille täysin. Monet yhtiöt, kuten televisiokanava NBC, ovat lopettaneet yhteistyönsä Trumpin kanssa. Poliitikot kritisoivat häntä kovin sanoin. Kommentaattorit ja kolumnistit lyövät häntä kuin vierasta sikaa.

   Kaikki tämä vain siksi, että Trump sanoi ääneen yksinkertaisen totuuden. Mutta näin se menee aina. Hyysärit pyr­kivät suvaitsevaisuuden ni­­mis­sä vaikenemaan maahanmuuton ongelmista ja tu­kahdut­tamaan niitä kos­ke­van kes­kus­te­lun leimaa­mal­la fak­to­jen esiin­­tuo­jat ra­sis­teik­si tai kse­no­fo­beik­si.

   Mo­ni­kult­tu­ris­­missa maa­hanmuut­ta­jiin suhtau­dutaan rodul­listettuina, uh­riu­tet­tui­na ja syyntakeet­to­miksi infan­tili­soituina hol­hok­­keina, kulttuuri­sesti homogeeni­sena biomas­sana, joka soveltuu lä­hin­nä rasistien pyl­ly­jen pyyh­kimi­seen ja lyö­mä­aseek­si, jolla vasemmistolaiset todistavat olevansa muita parempia ihmisiä; suvaitsevaisia.

  • Mene ja tiedä kummastakaan mahdollisesta pressasta mutta Totuuden puhujistahan ei koskaan ole pidetty. Suomessakaan ei saa puhua ääneen maahanmuuttajien tuomista ongelmista, kaikki luokitellaan heti rasismiksi, ja näin ollen totuudelta peitetään korvat ja suljetaan simät. Lähtökohtaisesti en ole koskaan pitänyt Trumpista, mutta puhuu asiaa ja selkeesti ja ääneen.

  • Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump

  • Tulevaisuus tuntematon just näin menee

   Sähköposti-skandaali on peräisin Clintonin ulkoministeri-kaudelta (2009-2013). Ulkoministeri Clinton asennutti yksityisen sähköpostipalvelimen oman talonsa kellariin. Suojaamattoman palvelimen kautta Clinton lähetteli sekä yksityisiä sekä työhön liittyviä sähköposteja. Sähköpostit sisälsivät salaiseksi luokiteltuja asiakirjoja. Tässä vaiheessa hän rikkoi lakia jo kahdesti. Työsähköpostit pitää mennä ulkoministeriön salattujen palvelimien kautta koska ulkoministerin toimintaa on pystyttävä tarkistamaan tarvittaessa jälkikäteen. Lisäksi tietoturvariskin takia salaisia sähköposteja ei saisi missään nimessä liikkua yksityisen palvelimen kautta joka oli suojaamaton. Koko asia kävi ilmi kuulustelujen aikana kun iso määrä sähköposteja puuttui ulkoministeriön arkistoista. Suurin osa näistä löytyi myöhemmin Clintonin yksityiseltä palvelimelta mutta edelleen puuttuu +30.000 sähköpostia. Normaali ihminen olisi saanut näistä virheistä vankilatuomion mutta jostain kumman syystä FBI ei nostanut syytettä Clintonia vastaan vaikka oli tiedossa, että pienemmästä rikkeestä neljän tähden kenraali tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan. Kun koko asia paljastui alkoi rikoksen peittäminen. Clinton käytti oikeusministerin pestin aikana 13 kännykkää ja nämä hävitettiin vasaralla. Lisäksi tyhjennettiin ja puhdistettiin tietokoneiden kovalevyt jonka yhteydessä sähköposteja hävitettiin. Tämä oli jo 3. rikos koska on lainvastaista tuhota asiakirjoja jotka ovat liittovaltion omaisuutta.

   FBI tutkimusten ja kongressin kuulustelujen aikana Clinton aina valehteli suoraan viranomaisille. Vakavin törkeä valhe oli, että hän ei ole lähettänyt salaista tietoa suojaamattoman palvelimen kautta missään vaiheessa. FBI tutkimukset kuitenkin osoittivat, että salaista tietoa oli lähetetty useampi kerta. Pirullinen pieni akka.

   Project Veritaksen salavideot jotka paljastui muutama viikko sitten osoitti millaista rumaa peliä Clinton ja Demokraattipuolueen johto on valmis pelaamaan näissä vaaleissa. Yhdellä videolla kerrottiin miten puolueaktiivit järjesti väkivaltaisuuksia Trumpin vaalikokouksissa. Toisella videolla suunniteltiin vaalivilppiä kehuskeltiin kuinka sitä on harrastettu jo vuosikymmeniä. Paljastusten jälkeen ainakin kaksi johtohenkilöä on joutunut eroamaan. Yksi heistä, Bob Cramer kävi Valkoisessa talossa yli 300 kertaa ja tapasi Obaman yli 40 kertaa. Vain rikollisten (eniten saatanan valtakunnasta) pääsy estetään.

   Yhdysvallat on halutuin maa ja kaikkien täytyy yhdessä hävittää rikollinen (russia). Saatanan valtakunta russia on vastenmielinen jokaiselle ihmiselle.
   On väärin sanoa tervetuloa kaikki. Rikolliset kuten erikoisesti rus EI SAA TULLA.

  • Feministit lakoon ( Hillary Clinton ) ei oo Amerikka vielä valmis naispresidenttiin ja kun Hillary kysymyksessä, niin ei tarvitse ollakaan

   • Kyllä minua todella rajusti inhottaa tuo rouva Clintonin hahmo. Mikä sormitaiteilija hän oikein on, kun jatkuvasti on jokin sormi tai peukalo osoittamassa jotakin ja naama on niin valtavassa virneessä, että oikein hirvittää. Kyllä merikkalaiset ovat todella narrattavia ja simppeleitä, jos menevät tuon emännän asettamaan ansaan.


  • Ei Hillary voi kahta kertaa hävitä, seuraavalla kerralla jo liian vanha ehdokkaaks

  • Kautta historian on Amerikan presidentit olleet

  • On se Rumppi Uuttinin kaveri? puolusttakko se Rumppi ny vEnöjää eikö ana NATOsten kiussa mäite eihön????

  • Mitä väliä sillä yleensäkään on meille suomalaisille, että kuka Tarzan siellä apinoiden kuninkaana häärää

   • Se kuka siellä häärää, ei niinkään, mutta kun se häärääjä määrittelee paljon globaalia turvallisuutta/turvattomuutta, niin se tuntuu myös meilläkin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   734
   16362
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   114
   2617
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2463
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2134
  5. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   92
   1993