Amerikan presidentinvaalit alkoivat

Donald_Virolainen

Ääntenlaskenta alkoi, Johannes Trump johtaa. Kanerva valvomassa ääntenlaskentaa.

16

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • nakkilalainen

   Keskusta siis sielläkin niskan päällä kuten täällä Nakkilassakin.

  • kukkenhaimiaeitule

   Katselin just jenkki kanavaa,Trampin johto senkun kasvaa,mitäs tähän sanoo brexitin vastustajat, iänikusiset jaanaajat, vastarannankiisket, mädättäjäsuvakit ja muut pellehermannit ja pelottelija aaltoset,kyllä on turvat niin muikeana ja ei oikein silmihin tohrita kattova kun niin hävettää että korvia oikein poltteloo ja hikiä pukkavaa persvakohon.

  • rötösherroja

   Rötösherroja kumpikin. Ikävä oli rötösherrajahti jonka yhteydessä Virolainen joutui 1980-luvun alkuvuosina kovaan julkiseen pyöritykseen, oli osasyynä hänen putoamiseensa eduskunnasta. Virolaisen väitettiin vaatineen tamperelaiselta Nopan rakennusliikkeeltä lahjuksia Keskustapuolueelle, mutta tämä syytös osoittautui täysin aiheettomaksi, tosin vasta vuosia kestäneen prosessin jälkeen. Rötösherrajahtia Virolainen kuvasi myöhemmin uransa ikävimmäksi ja epämiellyttävimmäksi kokemukseksi. Mitähän paljastuu jos Trumpista presidentti ? Nyt jo tullut esiin vaikka mitä.

  • Enhyväksyvaalitulosta

   Huomen aamulla kuuluu : "Kansa on puhunut, pulinat pois.",

  • mukamas_rötösherroi

   Kyllhä myö AKU Vennamol ja täll maailmal viel näytämme. Kehtasivat mokomat nimitel meitä rötösherroiks.

   Katso linkki: http://aijaa.com/NAOVYo

  • Donaldjärkimies

   Olen tähän mennessä pitänyt Donald Trumpia vain julkisuudenkipeänä narsistina. Mutta näköjään Donaldilla on järki tallella, toisin kuin useimmilla poliitikoilla. Hän nimittäin sanoi jotain sellaista, mitä ei nykyään saisi sanoa; Trump hyökkäsi kovin sanoin laitonta maahanmuuttoa vastaan kritisoiden sitä, kuinka USA:n rajan yli tulee paljon ongelmatapauksia, kuten raiskaajia, murhaajia ja huumekauppiaita.

   Kuten arvata saattaa, poliittisesti korrekti valtamedia ja vasemmistoeliitti raivostui Trumpille täysin. Monet yhtiöt, kuten televisiokanava NBC, ovat lopettaneet yhteistyönsä Trumpin kanssa. Poliitikot kritisoivat häntä kovin sanoin. Kommentaattorit ja kolumnistit lyövät häntä kuin vierasta sikaa.

   Kaikki tämä vain siksi, että Trump sanoi ääneen yksinkertaisen totuuden. Mutta näin se menee aina. Hyysärit pyr­kivät suvaitsevaisuuden ni­­mis­sä vaikenemaan maahanmuuton ongelmista ja tu­kahdut­tamaan niitä kos­ke­van kes­kus­te­lun leimaa­mal­la fak­to­jen esiin­­tuo­jat ra­sis­teik­si tai kse­no­fo­beik­si.

   Mo­ni­kult­tu­ris­­missa maa­hanmuut­ta­jiin suhtau­dutaan rodul­listettuina, uh­riu­tet­tui­na ja syyntakeet­to­miksi infan­tili­soituina hol­hok­­keina, kulttuuri­sesti homogeeni­sena biomas­sana, joka soveltuu lä­hin­nä rasistien pyl­ly­jen pyyh­kimi­seen ja lyö­mä­aseek­si, jolla vasemmistolaiset todistavat olevansa muita parempia ihmisiä; suvaitsevaisia.

  • menejatiedä

   Mene ja tiedä kummastakaan mahdollisesta pressasta mutta Totuuden puhujistahan ei koskaan ole pidetty. Suomessakaan ei saa puhua ääneen maahanmuuttajien tuomista ongelmista, kaikki luokitellaan heti rasismiksi, ja näin ollen totuudelta peitetään korvat ja suljetaan simät. Lähtökohtaisesti en ole koskaan pitänyt Trumpista, mutta puhuu asiaa ja selkeesti ja ääneen.

  • Johannesvirolainen

   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump
   Donald Trump

  • Ervo

   Tulevaisuus tuntematon just näin menee

   Sähköposti-skandaali on peräisin Clintonin ulkoministeri-kaudelta (2009-2013). Ulkoministeri Clinton asennutti yksityisen sähköpostipalvelimen oman talonsa kellariin. Suojaamattoman palvelimen kautta Clinton lähetteli sekä yksityisiä sekä työhön liittyviä sähköposteja. Sähköpostit sisälsivät salaiseksi luokiteltuja asiakirjoja. Tässä vaiheessa hän rikkoi lakia jo kahdesti. Työsähköpostit pitää mennä ulkoministeriön salattujen palvelimien kautta koska ulkoministerin toimintaa on pystyttävä tarkistamaan tarvittaessa jälkikäteen. Lisäksi tietoturvariskin takia salaisia sähköposteja ei saisi missään nimessä liikkua yksityisen palvelimen kautta joka oli suojaamaton. Koko asia kävi ilmi kuulustelujen aikana kun iso määrä sähköposteja puuttui ulkoministeriön arkistoista. Suurin osa näistä löytyi myöhemmin Clintonin yksityiseltä palvelimelta mutta edelleen puuttuu +30.000 sähköpostia. Normaali ihminen olisi saanut näistä virheistä vankilatuomion mutta jostain kumman syystä FBI ei nostanut syytettä Clintonia vastaan vaikka oli tiedossa, että pienemmästä rikkeestä neljän tähden kenraali tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan. Kun koko asia paljastui alkoi rikoksen peittäminen. Clinton käytti oikeusministerin pestin aikana 13 kännykkää ja nämä hävitettiin vasaralla. Lisäksi tyhjennettiin ja puhdistettiin tietokoneiden kovalevyt jonka yhteydessä sähköposteja hävitettiin. Tämä oli jo 3. rikos koska on lainvastaista tuhota asiakirjoja jotka ovat liittovaltion omaisuutta.

   FBI tutkimusten ja kongressin kuulustelujen aikana Clinton aina valehteli suoraan viranomaisille. Vakavin törkeä valhe oli, että hän ei ole lähettänyt salaista tietoa suojaamattoman palvelimen kautta missään vaiheessa. FBI tutkimukset kuitenkin osoittivat, että salaista tietoa oli lähetetty useampi kerta. Pirullinen pieni akka.

   Project Veritaksen salavideot jotka paljastui muutama viikko sitten osoitti millaista rumaa peliä Clinton ja Demokraattipuolueen johto on valmis pelaamaan näissä vaaleissa. Yhdellä videolla kerrottiin miten puolueaktiivit järjesti väkivaltaisuuksia Trumpin vaalikokouksissa. Toisella videolla suunniteltiin vaalivilppiä kehuskeltiin kuinka sitä on harrastettu jo vuosikymmeniä. Paljastusten jälkeen ainakin kaksi johtohenkilöä on joutunut eroamaan. Yksi heistä, Bob Cramer kävi Valkoisessa talossa yli 300 kertaa ja tapasi Obaman yli 40 kertaa. Vain rikollisten (eniten saatanan valtakunnasta) pääsy estetään.

   Yhdysvallat on halutuin maa ja kaikkien täytyy yhdessä hävittää rikollinen (russia). Saatanan valtakunta russia on vastenmielinen jokaiselle ihmiselle.
   On väärin sanoa tervetuloa kaikki. Rikolliset kuten erikoisesti rus EI SAA TULLA.

  • Trumppresidentti

   Feministit lakoon ( Hillary Clinton ) ei oo Amerikka vielä valmis naispresidenttiin ja kun Hillary kysymyksessä, niin ei tarvitse ollakaan

   • tosiaankin

    Kyllä minua todella rajusti inhottaa tuo rouva Clintonin hahmo. Mikä sormitaiteilija hän oikein on, kun jatkuvasti on jokin sormi tai peukalo osoittamassa jotakin ja naama on niin valtavassa virneessä, että oikein hirvittää. Kyllä merikkalaiset ovat todella narrattavia ja simppeleitä, jos menevät tuon emännän asettamaan ansaan.


  • huominenonjännä

   Ei Hillary voi kahta kertaa hävitä, seuraavalla kerralla jo liian vanha ehdokkaaks

  • trumptrumptrump

   Kautta historian on Amerikan presidentit olleet

  • juurnäino

   On se Rumppi Uuttinin kaveri? puolusttakko se Rumppi ny vEnöjää eikö ana NATOsten kiussa mäite eihön????

  • mitavalia

   Mitä väliä sillä yleensäkään on meille suomalaisille, että kuka Tarzan siellä apinoiden kuninkaana häärää

   • eijajoo

    Se kuka siellä häärää, ei niinkään, mutta kun se häärääjä määrittelee paljon globaalia turvallisuutta/turvattomuutta, niin se tuntuu myös meilläkin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

   Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   5452
  2. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   308
   3139
  3. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2126
  4. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

   Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
   Maailman menoa
   330
   2125
  5. Mies mitä luulet

   miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
   Ikävä
   82
   1649
  6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

   Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
   Kankaanpää
   48
   1553
  7. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   61
   1473
  8. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

   Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
   Maailman menoa
   251
   1460
  9. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1356
  10. Miks mä vieläkin

   Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
   Ikävä
   59
   1242
  Aihe