Vanhat hahmot

salzut2000

Kenen tai keiden vanhojen hahmojen haluaisitte palaavan takaisin sarjaan. Itse haluaisin Jennin ja Isabellan.

58

1657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SakuSalini

      Minusta olisi mukavaa jos Saku tulisi vaikka vierailulle sarjaan.

    • pakettihiivaa

      Seppo ja pontikkapannu

    • HenkkaFani

      Henkka, Pertsa Peräpumppu sekä Runkku Rolle voisivat ainakin tulla vierailulle uudelleen. Siitä on niin monta vuotta kulunut, kun ovat viimeksi sarjassa vierailleet.

    • HenkkaFani

      Minne on Salkkari-Henkka kadonnut? Hänellä oli aina hauskoja ja mielenkiintoisia asioita kerrottavana. Tule takaisin tänne palstalle!

    • Sakun ja muut Salinit ! Kaikki.

    • Ja Romeo ja sen velikin mukaan.

    • J.Puupää

      Tyyne Puustinen. Siiri Angerkosken näyttelemänä.

    • Näin_se_on

      Seppo ja Jenni takaisin.

    • präät

      Ismon pesäpallomaila olis kiva nähdä taas.

      • IsmoL

        Onhan se näkyny tässä viime viikolla,tallessa on kiitos kysymästä


    • karvanopatheiluu

      Komulainen sais tulla amisviiksineen ja jäädä pysyvästi. Vois polkea Kristiinaa kuin tulpatonta mopoa Mazdansa kuppipenkeillä.

      • präät

        Komulainen kyllä sais ehdottomasti tulla takas sarjaan.


    • RikuJääskeläinen

      Kentsu vois tulla kumoamaan kaikki sarjan akat yhdessä jaksossa ja sekottaa koko pakan...tulis Mariannakin taas raskaaks. Ja Taneli vois tulla Larin uudeksi poikaystäväksi ja uusi ilmiö saisi alkunsa, nimeltään Talari. Elina Taalasmaa vois vihdoinkin saapua poikansa perhettä katsomaan mutta tälläkertaa miehenä joksi on Ruotsissa itsensä leikkauttanut. Hänen nimensä nykyään olisi Elias ja Suomessa käymässä ollessansa rakastuisi Iida Mustosen isään Jutta Korhoseen. Ulla Taalasmaa löytää Inka Haapalan Pihlajakadun kellarista jossa Ismo parhaillaan käyttää tätä seksuaalisesti hyväkseen. Tästä tapahtumasta saa alkunsa demonilapsi nimeltään Johanna joka hyökkäilee ihmisten silmille peileistä. Tässä muutamia ajatuksia tulevista jaksoista.

    • Hässi

      Roosa kemppainen palaa Pihlajakadulle asumaan koska hän on perustanut Helsinkiin vammaisten ja erilaisuudestaan tunnettujen henkilöiden suosiman ravintolan, Restaurant Goofyn. Aki Nikkinen kieroilee itsensä Roosan suosioon ja vie lopulta tämän omaisuuden ja menestyvän ravintolan omiin nimiinsä. Nikkinen on taas rikas ja alkaa kilpailla Moosen ja Amandan kanssa kaupungin suosituimman ruoka-ja juottolamestan suosiosta. Antti Polvijärvi saa komennuksen takaisin Helsinkiin selvittämään komisario Linda Eerikäisen lahjusjuttuja. Kari Taalasmaa suuttuu jouduttuaan mukaan kuulusteluihin ja pyytää Sebastiania ja Sergeitä "kouluttamaan " Anttia. Sebastian kieltäytyy hommasta aivan viime hetkellä koska ei raski kurmottaa kaksoisveljeään. Sergei joutuu lähitaisteluun Antin kanssa ja heidän kamppaillessaan Antin pistooli laukeaa ja luoti osuu Sebastianiin joka halvaantuu pyörätuoliin. Aki Nikkinen neuvoo Sebastiania ottamaan yhteyttä Peppi Puolakkaan joka taitavana fysioterapeuttina kuntoutti Akinkin ylös pyörätuolista. Sebastian lähteekin Rovaniemelle ja poistuu sarjasta lopullisesti. Linda Eerikäisen lahjusjutut eivät koskaan selviä ja katkeroitunut Kari lähtee takaisin Keniaan etsimään suurta rakkauttaan Noora Autiota. Käy selville että Noora on kuollut hiv:iin ja Kari palaa pian takaisin Pihlajakadulle vain huomatakseen että Linda on alkanut seurustelemaan Antti Polvijärven kanssa. Välit Antin kanssa jäävät kytemään ja Kari alkaa miettiä tulevaa kostoaan.

      • Meemilä

        Kari palkkaa nuoret "etsivät" Janne Haukkalan ja Tale Taalasmaan harhauttamaan Antti Polvijärveä joka alkaa tutkia myös Iida Mustosen ja Anton Heleniuksen huumesekoilua. Palkkioksi pojille Kari lupaa järjestää maksettua pillua. Pian Anton Helenius käsikirjoitetaan ulos sarjasta koska häntä näyttelevä Janne Saarinen ei suostu "lähikohtauksiin" sarjaan palanneen Iidaa näyttelevän Rosa Rusasen kanssa. Saarisen mielestä Rusanen on Iidan osaan liian "pullukka". Joten Iida Mustonen jatkaa huumesekoilujaan sarjassa aivan yksikseen. Anton Helenius katoaa ja Antti Polvijärvi lähtee seuraamaan johtolankoja Peräseinäjoelle. Janne Haukkala huomaa tilaisuutensa tuleen ja raiskaa huumehörhöisen Iidan. Tale jää nuolemaan näppejään ja palaa kertomaan Karille tehtävän epäonnistuneen. Kari on raivoissaan autokorjaamollaan, potkaisee asiakkaan autosta etumaskin helvettiin, aukaisee Ahma-oluttölkin ja röyhtäisee kuuluvasti. Ulla taalasmaa tulee korjaamon ovesta sisään käsissään höyryävän kuuma makaronilaatikko , kompastuu kynnykseen ja tulikuuma ruoka kaatuu Karin munille. Tästä seuraa 38 jaksoa kestävä episodi jossa käsitellään Karin palanutta alapäätä ja Ahma-tölkin sisällön valumista Ullan hikisille rinnoille.


      • saaaaaaalkkarit

        Hienoa! :D
        Teidän avulla voisi jo kirjoittaa kaksi tuotantokautta Salkkareita. Paremmat juonenkäänteet kuin mitä nyt on.


      • Helenalaitelakuula

        Tykkään


    • Herbamare

      Mielisairaudestaan parantunut Laura Kiviranta lähtee sairaalasta ja ensi töikseen menee Pihlajakadulle tapaamaan lapsensa isää, Kari Taalasmaata. Heidän kohdatessaan Kari on juuri taloyhtiön saunassa rakastelemassa Linda Eerikäisen kanssa. Lindalla on yllään vain asekotelo eikä Karilla sen enempääkään. Nähdessään rakastavaiset kuumassa syleilyssä Lauran päässä taas naksahtaa ja hän ryntää ulos kovasti huutaen Aaro Vaalanteen ja Eero Vanalan nimiä. Juostessaan kadulle Laura törmää Mariannaan ja he kaatuvat päällekkäin katuun. Heidän mielisairaat katseensa kohtaavat ja naiset suutelevat katutasossa intohimoisesti. Naisista tulee Pihlajakadun paholaispari jotka puuttuvat kaikkien asioihin. He mm. piilottavat Severin repun jonka sivutaskussa oli Severin vaivoin hankkimia makukondomeja jotka hän aikoi testata salaa Nella Tammisen kanssa. Kondomien puutteesta huolimatta Alissan ja Severin salasuhde saa alkunsa Pihlajakadun pesutuvassa kun Alissa saa Severin kiinni nuuhkimasta pikkuhousujaan. Alissa leikkii vihastunutta mutta huomaa että se kiihoittaa häntä ja Severi onkin Alissan käsittelyssä ihan kuumaa vahaa....

      • Nilkkinen

        Pesutuvassa vietetyn kuuman hetken jälkeen Alissa huomaa tulleensa raskaaksi Severille. Severin macho kasvatti-isä Lasse Sievinen kuulee tästä ja kiirehtii Pihlajakadulle kehuskelemaan poikansa miehistä tekoa. Lassen bioloinen poika ja Alissan nykyinen poikaystävä Jiri Viitamäki romahtaa täysin mutta palaa Alissan kanssa yhteen sillä Severi ei aio tunnustaa lasta omakseen. Jiri adoptoi tyttövauvan jonka nimeksi annetaan Akiina Severus Viitamäki- Nikkinen. Maarit Salin saapuu Pihlajakadulle tekemään dokumenttifilmiä entisestä asuinpaikastaan tv-ruutuun palanneeseen "Salin kuningatar"-ohjelmaan. Ohjelman tekovaiheessa Maarit kohtaa vanhan "hoitonsa" Lassen ja he päätyvät rakastelemaan Jirin ja Alissan makuuhuoneeseen. Jiri heittää pariskunnan pihalle ja he ajautuvat turmioon ja alkoholisoituvat. Heidät nähdään usein Salattujen Elämien kuvauksissa spurguina Pihlajakadun kaduilla ja kellareissa, joskus myös vintillä. Maarit polttaa usein pikkusikareita simiään pyöritellen Lassen maatessa oksennus-ja paskalammikossa haaveillen hirvipaistista.


    • KerttuRissanen

      Loistavaa dialogia!

    • Kommentoija91

      Kristiina saisi palata.

      • Puupalttooseen

        Kristiina vois palata takaisin sinne hautaansa ja tukehtua multaan.


      • EiTarvi
        Puupalttooseen kirjoitti:

        Kristiina vois palata takaisin sinne hautaansa ja tukehtua multaan.

        No nimenomaan.


      • Kommentoija91

        Eipä kun Kristiina saisi palata sarjaan takaisin koska hän on lempihahmoni.
        Kristiina on liian hyvä hahmo siihen että palaisi hautaansa.
        Kaipaan Kristiinaa kovasti mutta onneks Salkkareissa usein lähteneet hahmot palaa joskus takaisin joten paljon mahdollista että Kristiinakin vielä palaa.

        En käsitä miksi täällä monet mollaa Kristiinaa vaikka hän oli niin kiva hamo.


    • Kunkysyttiin

      Maarit ilman muuta ainakin. Elina ja Tuomo.

    • herätyys

      Lespoellu leveineen perseineen on painajainen.

      • HölkötiKölköti

        Elina on just ihanimpia hahmoja eikä se mikään lesbo ole ikinä ollut,
        Se oli Heli joka oli lesbo eikä Ellu.


      • Anonyymi

        Tyyne Pussinen olis hyvä lisä salkkareihin.
        Aki vois yllättyä.


    • Uhbbhubhbhhb

      Kukakohan palaa kun sehän oli että joku "vanha kuuma hahmo" palaisi vuodenvaihteessa

      • präät

        Joku vanha hintti.


    • HMissu

      Aaro. Toisi eniten jännitystä sarjaan.

    • LasseSievinen

      Täällä Vaasassa on niin tylsää että taidan tulla takaisin Helsinkiin ens vuonna. Nähdään sitten Pihlajankadulla!

    • Palaajaselvillä

      Kyllä se on se jolla oli downin syndrooma, eli Roosa. Sanoi silloin haastattelussa marraskuussa että kun kutsu tulee niin hän lähtee miettimättä sarjaan takaisin. Ymmärtääkseni oli aikoinaan varsin pidetty hahmo.

    • OssijaEllu

      Haluaisin, että Ossi palaisi takaisin! Hän on ollut jo ihan liian kauan poissa!
      Toinen, jonka haluaisin palaavan on Ellu jo siksikin, että on luonnotonta, että hän ei käy katsomassa poikaansa ollenkaan vaikka asuu niinkin lähellä kuin Ruotsissa. Tale on valmistunut ylioppilaaksi, tullut isäksi sekä mennyt naimisiin, luulisi äitiä nyt vähän kiinnostavan, kun pojalle on tapahtunut paljon isoja asioita!

    • Tietäjäkaikki

      Tälle palaajalle on ihan oma topikki. Tässä puhutaan vain siitä kenet haluttaisiin takaisin.

    • siskoksetkuinliskokset

      Heli takaisin Salkkareihin. Sitten olisi Heli, Monica ja Eva, jotka aina aika ajoin heittäytyisivät kolmistaan tamppaamaan mattoja, kun Monicaa ja Evaa alkaa kyrpä kyllästyttää. Helihän on kerran kokeillut kyrpää, mutta ei tykännyt, joten lesbous oli sitten se hänen juttunsa. Eva ja Monica ovat taas kokeneita kyrvän käsittelijöitä, ja Evahan on jo yhden kersan pyöräyttänytkin. Alkuun kaikille on ihan okei, että aina välillä tampataan kolmistaan mattoja, mutta sitten Helillä alkaa olla voimakkaita mustasukkaisuuden tunteita, koska hän haluaa omistaa Evan kokonaan.
      Saman aikaisesti kun nämä kolme naista ovat kuumassa lesbosessiossa, niin Jiri pyörittää Moosee, Sebastian jumalautailee ja Camilla kurkkii nurkan takaa, että mitä se siskokulta siellä oikein puuhailee.

    • Roomeo.luihunen

      Annika Sievinen, kuuma blondi.

      • afsedrf

        sekä Emma Ilola eli Saila Laakkonen, vähä töykee olone mutta aika kuumaperse


    • runksuttelija

      Tapani Paju tottakai. Olisi pitkästä aikaan sarjassa taas kunnon polliisi.

    • mirkka32

      mää haluisin nähä miian,koko salinien perhe,ja kaikki muutkin vanhat näyttelijät

    • Pölöpölösebu

      Selviää että heiskanen ei kuollukkaa eikä Aaro ne juonii yhdessä ja joukkoon liittyy molempien mutsit sitten vielä Rönkkö ja Psyko kurjet. Sit ne palkkaa seireenin joka ampuu Jiriä joka nussii Alissaa sitten se kuolee ja alissa muuttaa malagaan gunnarin kanssa lemmen lomalle mutta sitten Kristo raiskaa ne ja ne kuolee. Sit tää pahisten poppoo juo sepon pontikkaa johon Kari oli vahingossa tiputtanut pornolehden ja kaikki tukehtuu sen lehden sivuihin sitten helena ja sergei eksyy paikalle ja korppi viimesillä voimilla paljastaa että se oli varastanut sebastianin munan. Helena ja Sergei kertoo sen sebulle joka sanoo "Jumalauta nyt missä se kusipää" sit Kaikki keitä sebu on sanonu kusipäiks tulee eli suurinpiirtein kaikki ja sit tyyne puustinen paljastuukin kreikkalaiseksi jumalaksi nimeltä Hera ja kaikki kuolee sit Saku saliin sanoo jotain tyhmää LOPPU!

    • nytäänestetään

      En halua Jenniä koska kerran kuollut niin kuolleena pysykööt. Muuten kyllä saisi palata.

      Vielä ehdit antaa äänesi Salatut Elämät sarjalle osoitteessa http://kultainenvenla.fi/ehdokkaat-/tv-ohjelmaehdokkaat/ Näin autat sarjaa saavuttamaan ansaitsemansa kultaisen Venlan. Masinoikaa kaikkia äänestämään niin vihdoinkin saadaan suomensuosituimmalle sarjalle kauan odotettu ja ansaittu tunnustus palkinto.

      • äänestänperseelläni

        *PRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!* Eikö ollukki kaunista?


    • lkmnbv

      Seppo Taalasmaan kalju päälaki saisi tulla takaisin ilman omistajaansa.

    • piereskelijä

      Prööt! Kylläpä pierettää! Pröööööööööt!

    • lkdfhg

      Minusta Isabella saisi jo palata sarjaan. Aina sattui ja tapahtui kun Isabella olikuvioissa. Huomattavasti räväkämpi hahmo kuin esimerkiksi Monica. Miehistä Aaro tai Eero Vaalanne saisi myös palata, olisi taas mielenkiintoisia juonen käänteitä.

    • kakkasethousut

      Jutta antaa Ismolle kakkosta.

    • Anonyymi

      Marit Salin olis hyvä palaaja.

      Kannattaa muuten katsoa leffa äiti se on hyvä ja siinä on Jaana saarinen pääosassa. Toki rooli on oikeastaan ihan erillainen kuin salkkareissa.

    • Anonyymi

      Kentsu ja Sauli Australiasta.Sauli iskisi Evan ja kentsu Monican.Camilla varmaan repeäisi

    • Anonyymi

      John Roycen

    • Anonyymi

      Huutokauppakeisari Aki Palsanmökä sais tulla salkkareihin pölisemään juttujaan.

    • Anonyymi

      Kaipaan Sirua, jonka tarina jäi lyhyeksi. Minusta hän oli kiinnostava vuoden 2011 teiniporukasta ja oli aika söpö. Juonenäänteeksi odottaisin nuoreksi aikuiseksi kasvanutta Sirua, joka on vieläkin Taleen ihastunut kunnes tietää Sannista. Muistelen Sirun vierailleen Pihlajakadulla yhden kerran Kyyjärvelle muuton jälkeen.

    • Anonyymi

      Laura Kivirannan paluu kiinnostaisi, miten reagoisi kun Aaron elossaolo ei ollut harhaa. Sebastian ja Helena voisivat myös ilmestyä yllättäen. Siihen soppaan Isabella myös. Ikävä kyllä, palaajille on toistaiseksi kirjoitettu aivan idioottimaiset visiitit sarjaan. Ei Seppo ollut sarjassa niin tomppeli, mitä oli vieraillessaan muutama vuosi sitten. Samoin Sallalle ja Monicalle oli kirjoitettu pöyristyttävän huonot vierailujaksot. Jarkko yllätti positiivisesti, ehkä siksi, kun visiitti oli niin lyhyt. Kuolleita ei kannata ottaa takaisin jonkin muun roolihahmossa, no Paula oli aika onnistunut Aaron harhamaailmassa. Elina on todella huono uuden näyttelijän myötä. Niin juu, Mariannen paluu voisi olla virkistävä, kunhan rooli ei olis samanlainen töksy mitä monilla palaajilla. Onnistuneita paluita on ollut Sergei ja Peppi, mutta ehkä heidän ei ainakaan toistaiseksi kannata palata.

      • Anonyymi

        Mainittakoon, että pitempiaikaisista palaajista Aki, Camilla ja Linda ovat onnistuneita. Lasse on pettymys. Ulla menee huonommaksi kerta toisensa paluunsa jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mainittakoon, että pitempiaikaisista palaajista Aki, Camilla ja Linda ovat onnistuneita. Lasse on pettymys. Ulla menee huonommaksi kerta toisensa paluunsa jälkeen.

        Aika näyttää miten Evan kanssa käy.


    • Anonyymi

      Emil ja Maiju olis kiva saada takaisin.

    • Anonyymi

      Maarit Salin ois kiva saada takaisin, oli ainoa joka osasi näytellä humalaista. Ismo jotais jo pois, ei jaksa tuollaista ylidramaattista itsesäälissä rypevää tyyppiä, samoin Lassen naamanvääntely ärsyttää.

    • Anonyymi

      olisi jännittävää jos seppo taalasmaa ja helena kuula palaisi sarjaan

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe