Evoluutio on Saatanan sammakkomaista valhetta

Rakastetaan_Totuutta

Saatanan sammakkomaista valhetta evoluution lisäksi on epäusko ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta, ja haureus sen kaikissa eri muodoissa, ja kaikki valheet samoin, ja jotka sellaisia harjoittavat ja rakastavat, heidän kannattaa tehdä parannus Raamatussa esitetysti ja Jeesuksen opetuksen mukaan, ja Pyhän Hengen armolahja annetaan jokaiselle anovalle Jumalalta eli Luojalta, ja joka tämän evankeliumin hylkää, niin hän ei voi päästä myöskään Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan, joka pian alkaa maan päällä.

Rakasta totuutta Luojasta ja Jeesuksesta Isän Jumalan Poikana ja Jumalan valtakunnan Herrana ja vastusta Perkelettä, joka on valheen ja vihan isä Jumalan totuutta vastaan, ja näin Raamatussa meitä jokaista ihmistä kehotetaan uudistumaan Jumalan kuvan kaltaisuuteen pyhittyen totuudellisessa tiedossa ja rakkauteen ja hyvyyteen, joka on Jumalasta ja annetaan jokaiselle Jeesuksen nimessä, kuten on evankeliumissa meille kerrottu.

37

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terveiset.pubista

      Ajattele! On perjantai ja muut pitävät hauskaa! Sinä kirjoittelet nettiin paskaa! Voi raukkaa.

      • tiedoksianto

        Hauskaa voi pitää ilman, että tarvitsee tuhota itsensä tai muita.


      • anteeksitieto
        tiedoksianto kirjoitti:

        Hauskaa voi pitää ilman, että tarvitsee tuhota itsensä tai muita.

        Tunti kreationismia tuhoaa aivosoluja enemmän kuin mäyräkoira keppanaa viikonloppuna.


      • Totuus_varmuudella
        anteeksitieto kirjoitti:

        Tunti kreationismia tuhoaa aivosoluja enemmän kuin mäyräkoira keppanaa viikonloppuna.

        ei mäyräkoirat tuhoa keppanaa lainkaan.


    • hihhuliseksi

      Jumala rakastaa iloista valehtelijaa!

      • Jumala_rakastaa

        jokaista ihmistä ja antanut Raamatussa olevan tiedon luomisestaan ja on totuutta. Jumala tahtoo ihmisten tekevän parannuksen valheista totuuteen.


    • A.Teisti

      Vastaan vain otsikon väitteeseen:

      Evoluutio (eikä mikään muukaan) ei ole Saatanan valetta, koska mitään Saatanaa ei oikeasti ole olemassakaan. Hassua, että jotkut vielä nykyäänkin kuvittelevat Saatanan olevan jokin oikea olemassaoleva entiteetti... :)

      • Hämmentynyt_Uskis

        Mu-mu-mut täytyyhän sen olla olemassa kun näin tässä hebrealaisen kansan myyttikokoelmassa lukee!


      • A.Teistille

        Älä usko Saatanaa evoluution äläkä myöskään olemassa olemattomuuden suhteen. Kuten on Jeesus ollut ja oleva myös tulevaisuudessa, samoin on Saatana ja langennut viettelemään Aadamin ja Eevan Paratiisissa tekemään syntiä ja silloinkin jo esitti "onko Jumala sanonut ..."


      • A.Teistille kirjoitti:

        Älä usko Saatanaa evoluution äläkä myöskään olemassa olemattomuuden suhteen. Kuten on Jeesus ollut ja oleva myös tulevaisuudessa, samoin on Saatana ja langennut viettelemään Aadamin ja Eevan Paratiisissa tekemään syntiä ja silloinkin jo esitti "onko Jumala sanonut ..."

        "Älä usko Saatanaa evoluution äläkä myöskään olemassa olemattomuuden suhteen."

        Missä kohtaa Raamattua lukee että evoluutio on Saatanasta? Ei missään.

        Ja kun ei lue, sinun on täytynyt keksiä tuo juttu joko itse tai sitten olet sen imaissut sen lahkolaisopeista. Kumminka on?


    • Jeesus_on_Totuus

      Saatana on valheen isä tässä maailmassa ja pyrkii tekemään tyhjäksi Raamatun evankeliumin, ettei ihmiset pääsisi Jeesuksen valtakuntaan. Autuas se ihminen, joka uskoo Jumalaan ja Jeesukseen ja Raamatussa esitettyyn evankeliumiin, amen!

      • Huonosti.menee

        Jeesukseen voi uskoa vaikkei olisikaan kreationisti. Kreationisteille Raamattu on Jumala. Oikeasti usko on jotakin muuta.


      • Tee_parannus
        Huonosti.menee kirjoitti:

        Jeesukseen voi uskoa vaikkei olisikaan kreationisti. Kreationisteille Raamattu on Jumala. Oikeasti usko on jotakin muuta.

        niin sinulla menee paremmin.


      • Jumalan_ilmoitusta

        Luominen on annettu ihmisille Mooseksen kautta ja Mooses todisti Jeesuksesta ja on uskollinen Jumalan valtakunnan palvelija. Luomisesta Jeesus myös todisti omakohtaisesti ja selvästi sanoillaan ja Luoja on ollut sama alusta tähän asti, ja tulee aina myös olemaan ja Jeesus Isän Jumalan Poikana ja Jumalan valtakunnan Herrana ja Kuninkaana myös pysyvä.

        Hyvä jokaisen ihmisen ymmärtää Raamatun ilmoitus ja Mooseksen kautta saatu opetus ja tieto, eikä sitä halveksi mitenkään, jos tahtoo olla viisas ihminen. Autuaat pyhittyvät totuudessa ja tyhmät eksyvät valheisiin, ja evoluutio on täysin valhetta kuten jokainen ymmärtäinen ihminen voi sen sisäistään, ja myös uskon kautta, jonka Totuuden Henki vaikuttaa jokaisen uudestisyntyneen ihmisen sydämessä Jeesuksessa.


      • Hihukki
        Huonosti.menee kirjoitti:

        Jeesukseen voi uskoa vaikkei olisikaan kreationisti. Kreationisteille Raamattu on Jumala. Oikeasti usko on jotakin muuta.

        "Te tutkitte kyllä kirjoituksia, vaikka ne todistavat minusta, mutta te ette tule LUOKSENI että saisitte elämän". Jeesus kolkuttaa "ovellanne" kohta, pastorinne sijaan... Pastoreillaan on kyllä "tahto hyvän tekemiseen ja puhumiseen"; mutta moni heistä on unohtanut pyytää Jumalalta taitoa ja viisautta, että osuisivat edes joskus OIKEAAN päätelmissään. Mutta ei Jumala kauheasti siitä syytä, miten täällä huseeraavat, Jeesuksen läpi katsottuamme heitä, hekin ovat täydellisiä.


    • DRHouse

      "joka tämän evankeliumin hylkää, niin hän ei voi päästä myöskään Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan, joka pian alkaa maan päällä."

      No voi kyynel.

      • No_voi_ihmistä

        eksyneenä epäuskoon ihan Raamatun alun ilmoitusta kohtaan.


    • Voimme_ymmärtää

      Evoluutio on nostettu tässä maailmassa valheelliseksi sen tähden, että ihmisen vastuu teoistaan ja Jumalan tuomiot eivät häntä koskettaisi. Evoluutiosta ei ole yhtään todistusta olemasta tosiasiallisesti vaan se on kokonaan valheellista ihmisten valhetta ja toki valheen isä Saatana on sen saanut aikaan tässä maailmassa ja sitä edistää ettei ihmiset uskoisi Raamatussa olevaa Jumalan ilmoitusta.

      • Eitsiisus

        Kyllä te ootte pipipäistä porukkaa ihan oikeesti.


      • Hedelmistään_tunnetaan

        kaikki ihmiset.


      • "Evoluutiosta ei ole yhtään todistusta olemasta tosiasiallisesti vaan se on kokonaan valheellista ihmisten valhetta ja toki valheen isä Saatana on sen saanut aikaan tässä maailmassa ja sitä edistää ettei ihmiset uskoisi Raamatussa olevaa Jumalan ilmoitusta."

        Raamatun Jumalaan uskomista ei haittaa vähääkään se että tietää luonnonilmiöistä ja niiden mekanismeista. Ei Jumala tuollaista pelkää, mutta jostakin syystä se hirvittää Jumalan lampaita niin että vihollisena pitää pitää myös vaikkapa luonnonilmiöitä.

        Jumalaa mahtaa harmittaa melkoisesti se että hänen palvelijansa valehtelevat jatkuvasti evoluutiosta ja liittävät siihen asioita jotka siihen eivät todellakaan kuulu.

        Aloitapa omien sääntöjesi ja Jumalasi kunnioittaminen sillä ettet riko 8. käskyä. Vaikka olen ateisti, olen sitä mieltä että valehteleminen on väärin. Ymmärtäisitpä sinäkin olla valehtelematta.

        "se on kokonaan valheellista ihmisten valhetta"

        Otapa joku suora lainaus evoluution tutkimuksesta, ja kerro millä tavalla tutkimus tarkalleen valehtelee.

        Esim. jos kerron oppilailleni että Helsingin citykanipopulaatiossa on tapahtunut perinnöllisyyden, muuntelun, rekombinaatioiden ja petojen aiheuttaman luonnonvalinnan kautta evolutiivista muutosta, niin missä tarkalleen valehtelen? Ja onko Saatanasta tietää ja opettaa tuollaisia asioita luonnosta, ja jos on, niin millä perusteilla?


      • Eitsiisus

        Silloin tällöin käy täällä tuijottelemassa ja ihmettelemässä. Kompetenssiä ei löydy, mutta ymmärrän miten tiede toimii. Silmämunia saa pyöritellä.


      • Pakkstori

        Raamattu sanoo nyt kuitenkin jotakin muuta, "Maailmassa on vahvistettu oikeuden ja totuuden työt", vaikka harhaoppeihiin littyy joitakin marginaalisia vähemmistöjä, ja Jeesuksen tiekin on ahdas portti elämään ja kaita on se tie. Sitä en tiedä, vaeltaako enemmistö lavealla tiellä, vai onko kaidalla tiellään "yksin sillä tyhjällä tiellä",useitakin ihmisiä? Siellä tielläkin kohdataan ihmisiä, jotka haahuilevat kaikkialla, vailla päämäärää, he eivät löydä perille, koska heiltä puuttuu Totuuden henki, erottamaan, mikä on totta ja mikä valhetta: Ette saa tutkimatta ja omalla ymmärryksellänne näitä asioita mitenkään tuomita, vain, jos Herra teille jotakin ilmoittaa, sen voitte ottaa totuteena, ja kai te erotatte, mikä omista ajatuksistanne herran ja mikä orjan ja mikä narrin puhetta?


    • Tiivistettyä_tietoa

      Raamatun ilmoitus luomisesta annettuna Jeesuksen uskollisen palvelijan Mooseksen kautta noin 3500 vuotta sitten (vaikka Mooses oli kasvatettu egyptiläisten tietoon nuoruudessaan).

      Evoluutio on Saatanan (kaiken valheen isä tässä maailmassa) vaikuttamaa valheteoriaa vailla minkäänlaista totuudellisuutta ja jokainen ymmärtäväinen ihminen tämän tietää ihan omakohtaisesti, mutta tietenkään ei uudestisyntymättömät voi tätä ymmärtää eikä ne, jotka ovat mielistyneet evoluution valheeseen.

      • "Evoluutio on Saatanan (kaiken valheen isä tässä maailmassa) vaikuttamaa valheteoriaa vailla minkäänlaista totuudellisuutta ja jokainen ymmärtäväinen ihminen tämän tietää ihan omakohtaisesti"

        Mitä tarkalleen se evoluutio sinun omakohtaisella lahkolaistietämyksellä väittää sellaista joka ei ole totta?


    • Aloittaja on näköjään kuunnellut uskovaisten vihapuheita. Sen paremmin minä kuin yksikään alaisistani emme pysty valehtelemaan emmekä vihaamaan yhtä paljon kuin uskovaiset.

      • Väärin_todistat

        Totuus on Jumalasta, ja on rakkautta. Valheet ovat Saatanasta ja vihapuhetta. Vihasi aloittajaa kohtaan nähdään selvästi vääränä todistuksena ja tämä kommenttini totuudellisena parannuskehotuksena on rakkautta Jumalalta.


      • Väärin_todistat kirjoitti:

        Totuus on Jumalasta, ja on rakkautta. Valheet ovat Saatanasta ja vihapuhetta. Vihasi aloittajaa kohtaan nähdään selvästi vääränä todistuksena ja tämä kommenttini totuudellisena parannuskehotuksena on rakkautta Jumalalta.

        Missäs kohtaa itte.piru ketään vihasi? Ai niin, olet uskis ja teikäläisille kaikki paitsi oma höpötyksenne on vihapuhetta.


      • Hihukki

        Heillä on paljon tietämättömiä pastoreita kuulolumpiossaan, uskossaan alaikäisiä täytyy ymmärtää, he ovt herkkiä uusille optuksille, ja heistä paistaa takaa vielä syyttäjä ja vanha aatu.


    • Suuri_ero_tässä

      Jumala on hyvä ja antaa elämän ihmiselle ja Jeesuksessa myös pääsyn tuhatvuotiseen Jumalan valtakuntaan lähitulevaisuudessa, ja antanut myös tiedon luomisesta Mooseksen kautta ja tietysti käännettynä suomenkielelle lähihistoriassa, kuten voidaan ymmärtää.

      Saatana on paha ja tahtoo hukuttaa ihmiset synteihinsä ja onnistuu siinä kun pystyy ihmisiä estämään vastaanottamatta totuutta Raamatun evankeliumiin ja ilmoitukseen samoin ja tärkeintä Raamatussa on todistus Jeesuksesta Jumalan valtakunnan Herrana ja Kuninkaana ja ihmisen tärkeästä uudestisyntymisestä vedestä ja Hengestä.

      Uskotaan hyvään Jumalaan ja antamaansa Raamatun pyhiin kirjoituksiin. Vastustetaan valheen isää ja evoluutio on yksi eksytyksensä varmuudella tässä maailmassa.

    • Tosiasiaa_nykyäänkin

      Saatanan palvelijat levittävät Saatana pahuutta maailmassa ja paljon on kärsimystä siitä syystä, kun ahneus ja muut synnit vaikuttavat sitä pahaa ihmisten keskuudessa.

      Jumala hyvänä antaa hyvyyttään elävän veden ja Pyhän Hengen kautta, ja Jeesuksen palvelijoita vainotaan ja väärin heistä todistetaan, sillä maailmamme on pahan vallassa, kuten voimme ymmärtää.

      • Oletetaanpa että Jumala on olemassa ja että maailma on pahan vallassa. Siinä tapauksessa Jumala on kovin heikko ja kyvytön antaessaan maailman olla pahan vallassa.


      • PäärynäOnTotuus kirjoitti:

        Oletetaanpa että Jumala on olemassa ja että maailma on pahan vallassa. Siinä tapauksessa Jumala on kovin heikko ja kyvytön antaessaan maailman olla pahan vallassa.

        Jumalan olemattomien kykyjen paras todiste on se että hän tarvitsee sanansa levittäjiksi ihmisiä. Eikä mitä tahansa ihmisiä, vaan sellaisia humoristisia karakteereja kuin mitä tälläkin palstalla esiintyy.


      • Pakkstori
        PäärynäOnTotuus kirjoitti:

        Oletetaanpa että Jumala on olemassa ja että maailma on pahan vallassa. Siinä tapauksessa Jumala on kovin heikko ja kyvytön antaessaan maailman olla pahan vallassa.

        Raamattu kertoo, maailma on annettu Tämän Maailman RUhtinaan haltuun. Hänet on jo tuomittu. Jumalan Luojan voimat on suurin voima. Paholainen kykeni luomaan silti hänkin enkeleitään, ja kerrotaan, että nk. Pimeyden hengistä ja Tuliolennoista lankesi paljon enkeleitä, ja joitakin kai Valonolennoista(mm. Lucifer) myös. Koska he olivat henkiolentoja, heillä ei ollut mahdollistuutta edes kääntyä, tämän vuoksi heitä tullaan näkemään myös ihmisinä, jonka jälkeen heistä eräät kai kääntyvät takaisn alkuperäisen Luojana voiman alle. Ihmisellä näet on mahdollisuus kääntyä ja katua kaikenlaista, koko elämänsä ajan. Jos noista ei kuitenkaan kukaan käänny, vaan pysyvät paholaisina, niin silloin he tulivat turhaan ihmisyyteenkin.


    • LakiV

      Erehtyminen on inhimillistä, ei tässä voi muuta todeta.
      TIetämättömyyttäänkö?

    • Pakkstori

      "Älkää panetelko toisianne, veljet, Tuomari seisoo jo ovellanne 'ja kertoo missä olitte oikeassa ja missä väärässä'"(Jaakob). Älkää silti koko ajan syyttäjän mukaan asioita katsoko, eikö teillä kenelläkään ole Puolustajan, Pyhän Hengen Voimaa ja Totuutta mukanaan?

    • Pois_valheet

      Vastaanotetaan totuus Raamatusta Jeesuksesta ja luomisesta, sillä Jumalan valtakunnan uskollisen palvelijan Mooseksen kautta on tieto siitä ihmisille annettu ja Jeesus myös todisti Mooseksesta ja luomisesta ihan selvästi eikä vertauskuvallisesti.

      Autuaat rakastavat ja pyhittyvät totuudessa, joka on Raamatussa, ja toki myös vaikeita asioita eri suunnista on Raamatussa, mutta luomisen suhteen asiat ovat kerrotut hyvin suoraan ja selvästi ja autuaat sen tunnustavat, kuten myös Jeesuksen.

      Vastustetaan Saatanan valheita, niin eksytyksensä vaikutukset vähenevät tässä maailmassa, ja autuaat myös voittavat maailman ja sen halut ja valhe-eksytykset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      325
      3847
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      274
      2206
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      111
      1535
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe