Katolinen kirkko saatanan asialla

seuraanJeesusta

Pelotteli ja pelottelee edelleen ihmisiä, että vauva joutuisi ikuiseen helvettiin, jos häntä ei kasteta. Tällä valheella saatiin ja saadaan paljon jäseniä ja rahaa.

Kutsuu Paavia pyhäksi isäksi. Jeesus taas käskee kutsumaan Isäksi vain Taivaan Isää.

Paavi sanoi viime vuonna, että Jeesuksen elämä päättyi epäonnistumiseen ristillä. Tätä kautta Paavi saa lisää valtaa, koska hän antaa ymmärtää ettei kirkon ulkopuolella ole pelastusta. On sanonut myös, että on vaarallista jos on suhde Jeesuksen kanssa kirkon ulkopuolella.

Täyttää lahkon kriteerit: harhaoppeja ja auktoriteetti jota seurataan (sen sijaan että seurattaisiin Pyhässä Hengessä Jeesusta). Opettavat, että kirkon jäsenyys vie taivaan valtakuntaan. Näin ei ole. Kukaan ihminen, asia, ei pelasta. Vain Herra Jeesus Kristus (Raamatun Jeesus, ei saatanan tarjoama valhe-jeesus) pelastaa.

Kaikki näyttää hienolta, kuulostaa hienolta, mutta valitettavasti ei ole totuutta. Jeesus varoittaa, että tie taivaaseen on kapea, ja vain harvat löytävät sinne.

ps. kuvat, patsaat ym. edustavat saatanaa, käärmettä, joka pukeutuu valon enkeliksi, vääräksi valoksi, vääräksi evankeliumiksi, ja haluaa olla kuten Jumala. Jeesus-kuvassa ei ole Herramme, vaan epäjumala. Raamattu varoittaa, että epäjumalanpalvelijat eivät peri taivasten valtakuntaa (esim. 1. Kor. 6:9-10).

Katolinen kirkko on poistanut opeistaan 2. käskyn, jossa Jumala kieltää jumalankuvat.

Katolisen kirkon historia on verinen, ja he kiduttivat ja tappoivat ihmisiä, jotka eivät hyväksyneet kirkon omia oppeja. Kannattaa perehtyä kirkon historiaan, ja sitä kautta myös paljastuu harhaoppeja, joita edelleen opetetaan.

Ja edelleen miljoonia ihmisiä viedään harhaan väärällä evankeliumilla. Henkivallat (saatanan) antavat voimakkaita kokemuksia, ja tästä syystä moni ajattelee olevansa Jumalan kanssa tekemisissä. Pyhä Henki ei kuitenkaan ikinä toimi Jumalan Sanan vastaisesti. Jos joku puhuu toista evankeliumia, Herra ei vaikuta puhetta, Pyhä Henki ei puhu, vaan toinen henki.

14

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seuraanJeesusta

      Tässä vielä Jumalan Sanan kohtia:

      Jer. 17:5, 7 Näin sanoo Herra: Kirottu on se mies, joka turvaa ihmisiin ja tekee lihan käsivarreksensa ja jonka sydän luopuu Herrasta. ... Siunattu on se mies, joka turvaa Herraan, jonka turvana Herra on.

      2. Kor. 11:4 Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte.

      Jes. 42:8 Minä, Herra, se on minun nimeni, minä en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille.

      Luuk. 13:5 ...ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte.

      Joh. 14:6 "Minä [Jeesus] olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."

      2. Kor. 13:5 Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.

      Matt. 12:24 Jeesus sanoi heille: "Ettekö te siitä syystä eksy, kun ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa?

      Joh.3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

      2. Kor. 6:14-18 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".

      Ilm. 22:15 Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

      Ilm. 20:15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

      Luuk. 12:5 Vaan minä osoitan teille, ketä teidän on pelkääminen: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä te peljätkää.

    • PasiToivonen

      Onneksi on donald Trump.

    • PasiToivonen

      Sekä Teuvo Hakkarainen ja Johanna Tukiainen.

    • olet.provo

      "Pelotteli ja pelottelee edelleen ihmisiä, että vauva joutuisi ikuiseen helvettiin, jos häntä ei kasteta."

      Ei ole koskaan opetettu, että kastamaton lapsi joutuisi helvettiin. Kastamattomana, mutta ilman omakohtaista syntiä, on opetettu, että hän joutuu limboon. Siellä ei ole helvetin kärsimystä, mutta ei myöskään suurta autuutta.

      Helvetin todellisesta uhasta muistuttaminen on aina kuulunut kaikkien herätyssaarnaajien ohjelmistoon - ei se ole mitenkään katolilaisten yksityisasia.

      • seuraanJeesusta

        Raamatun mukaan ei ole mitään limboa. On vain kaksi tietä; iankaikkinen elämä ja iankaikkinen kadotus. Kuoleman jälkeen tulee tuomio. Ei ole kolmatta tietä.

        En tiedä missä iässä ihminen poikkeaa Jumalan yhteydestä ja alkaa ymmärtää asioita. Mutta vauvat jos kuolevat, menevät taivaaseen. Siitä on Raamatussakin esimerkkejä.

        Katolinen kirkko on aina halunnut, että jäsenet palvovat sitä, ja pelottelevat ihmisiä, että ihmiset menevät helvettiin, jos eivät saa ehtoollista, jos eivät saa papin siunauksia jne. Se on koneisto, saatanan asialla. Saatanassa ei ole totuutta, saatana on valheiden isä.

        Suosittelen tutkimaan kirkon veristä historiaa Raamatun Sanan valossa. Alusta alkaen katolinen kirkko toimi Jumalan Sanaa vastaan.

        Meidän ei tule aliarvioida sitä, mitä väärä pelko saa ihmisessä aikaan. Väärän pelon takia maailmassa:
        -tapetaan
        -huijataan
        -valehdellaan
        -ahmitaan rahaa
        -yritetään omalla rakkaudella rakastaa
        -yritetään omien tekojen kautta saada anteeksiantoa
        -turvaudutaan ihmisiin

        Mutta vain Jeesus on tie Isän tykö. (Joh. 14:6)

        Ihminen on taipuvainen luottamaan siihen mitä hän näkee. Siitä syystä esim. epäjumalankuvat, patsaat yms. kiehtovat. Epäjumalanpalvelus on kuitenkin syntiä ja niissä pyörii saatanan henkivallat, jotka imitoivat Pyhää Henkeä.

        Etsikää Herraa, ottakaa Hänet vastaan henkilökohtaisesti Vapahtajana ja Herrana ja antakaa elämänne Hänen kasiinsä ja Hän johdattaa kaikkeen totuuteen.

        Jer. 17:5 Näin sanoo Herra: Kirottu on se mies, joka turvaa ihmisiin ja tekee lihan käsivarreksensa ja jonka sydän luopuu Herrasta. ... 7 Siunattu on se mies, joka turvaa Herraan, jonka turvana Herra on.

        Älä turvaa kirkkoon, ihmisiin, patsaisiin, koruihin, traditioihin... turvaa yksin Jeesukseen ja seuraa Häntä totuudessa ja Pyhässä Hengessä.


    • peruuttamaton.päätös

      Varsinainen pelottelija oli kyllä esimerkiksi reformaattori Calvin, hänhän opetti predestinaatiota, ennaltamäärämisoppia, jonka mukaan Jumala jo ennen aikojen alkua oli määrännyt toiset ihmiset helvettiin ja toiset taivaaseen.

      Muutenkin kirjoituksesi on adventistien harhaisia vakioväitteitä.

      • eikä.Jehovat

        Adventistithän eivät pelottele ikuisella tulihelvetillä ketään.


      • Herran_myrsky

        Jumala rakasti Jaakobia. Jumala vihasi Eesauta. Miksi? Turkimattomat ovat Herran tiet. Hänellä on valta, voima ja kunnia. Meidän ei ole Hänen tarkoituksiaan arvaileminen, Hänen ratkaisujaan kyseenalaistaminen. Jumala nostaa kenet tahtoo, syöksee alas kenet tahtoo. Ylistetty olkoon väkevä Herra, maailman tuomari!


    • PasiToivonen

      Porin helluntaiseurakunnassa on limbo.

      pe 9.12.2016

      18:30

      MAX-ilta. 6.-9.-luokkalaisille, klo 18.30-21.00. Puhe: lääkäri Jukka Harju, aiheena "Luominen vai evoluutio", bändi: Armonskandaali. Lisäksi sumopainia, poronkaatoa, palikkatesti, limbo, Speden jalkkis, putkisählyä... Lisäksi tarran piilotusta ja huikea jouluinen loppuarvonta. Syötävänä pizzaa ja jouluinen konvehtibuffet. V.I.P.-tila 8.-9.-luokkalaisille, jossa mm. hauskaa ohjelmaa ja ilmaisia limsoja. Vapaa pääsy.

      http://porinhelluntaiseurakunta.fi/tilaisuudet/

      Myös Euran helluntaiseurakunnan lastenleirillä oli limbo.

      http://www.euranhelluntaiseurakunta.fi/Leiri-2007-muistelu.htm

      Siitä on jopa kuva:

      http://www.euranhelluntaiseurakunta.fi/Kuvagalleria/LM_limbo-2.jpg

      Näin lapsia pelotellaan.

    • PasiToivonen

      Näitä hyökkäyksiä tulee aina säännöllisin väliajoin, ja sitten on muutama kuukausi taukoa.

      Ja nyt sama riehuminen on aloitettu ortodoksisuus-foorumilla.

      Kuuluukohan aloittaja johonkin salaseuraan, suunnittelevat jossain hämärässä huoneessa tulevia operaatioitaan.

      • vainyksivietaivaaseen

        "Kuuluukohan aloittaja johonkin salaseuraan, suunnittelevat jossain hämärässä huoneessa tulevia operaatioitaan."

        ...nyt puhut katolisesta kirkosta.

        Mitä katoliseen kirkkoon tulee...ja moneen muuhun kirkkoon...ihan sama uskooko vai ei, totteleeko Jumalaa vai ei, onko tietoinen olemassaolostaan vai ei, kaikki tiet vievät kirkon kautta taivaaseen ja kirkko pelastaa! Siis vaikka et olisi uskonut tai olisit uskonut, ja vaikka et olisi tehnyt parannusta...uskoit tai et, teitpä mitä vain, pyydä sukulaisiasi ottamaan yhteyttä katolisen kirkon pappeihin, he rukoilevat puolestasi ja sielusi kuitenkin pelastuu!

        Kyllä on saastaiset avaimet kirkolla kädessään, jonkun toisen jeesuksen avaimet.

        Sillä Jeesushan ei omia avaimiaan muille anna!

        Kaiken voi ymmärtää väärin.


      • tarkennustaasiaan
        vainyksivietaivaaseen kirjoitti:

        "Kuuluukohan aloittaja johonkin salaseuraan, suunnittelevat jossain hämärässä huoneessa tulevia operaatioitaan."

        ...nyt puhut katolisesta kirkosta.

        Mitä katoliseen kirkkoon tulee...ja moneen muuhun kirkkoon...ihan sama uskooko vai ei, totteleeko Jumalaa vai ei, onko tietoinen olemassaolostaan vai ei, kaikki tiet vievät kirkon kautta taivaaseen ja kirkko pelastaa! Siis vaikka et olisi uskonut tai olisit uskonut, ja vaikka et olisi tehnyt parannusta...uskoit tai et, teitpä mitä vain, pyydä sukulaisiasi ottamaan yhteyttä katolisen kirkon pappeihin, he rukoilevat puolestasi ja sielusi kuitenkin pelastuu!

        Kyllä on saastaiset avaimet kirkolla kädessään, jonkun toisen jeesuksen avaimet.

        Sillä Jeesushan ei omia avaimiaan muille anna!

        Kaiken voi ymmärtää väärin.

        "kaikki tiet vievät kirkon kautta taivaaseen ja kirkko pelastaa! Siis vaikka et olisi uskonut tai olisit uskonut, ja vaikka et olisi tehnyt parannusta...uskoit tai et, teitpä mitä vain, teitpä mitä vain, pyydä sukulaisiasi ottamaan yhteyttä katolisen kirkon pappeihin, he rukoilevat puolestasi ja sielusi kuitenkin pelastuu!"

        Ei katolisella kirkolla ole mitään tuollaista pelastusautomaatio-opetusta. Kirkko opettaa Jumalan kuulevan rukouksemme ja Jumalan rakastavan ihmistä. Ihmisen kuollessa jätämme ihmisen rukoillen armollisen Jumalan käsiin.

        Meille kenellekään ei ole annettu valtaa julistaa kadotustuomiota kenellekään yksittäiselle ihmisille. Se valta on yksin Jumalalla.

        "Kirkko pelastaa ", oikeammin, kirkon uskon kautta pelastuu, tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että uskomalla sen mitä apostolit meille ovat opettaneet ja kilvoittelemalla syntejä vastaan ja elämällä kirkon sakramenttien yhteydessä kristillistä elämää, ihminen Jumalan ilmoituksen mukaan pelastuu.


    • katolilaisuusperkeleestä
    • PasiToivonen

      Mellerin pitäisi ensin katsoa itse peiliin ja syytellä vasta sitten muita.

      Ja Ahvio kehuu Trumpia.

      Republikaanisen puolueen ehdokas Donald Trump voitti kuin voittikin USA:n presidentinvaalit. Kyseessä on kaikin puolin historiallinen voitto ja historiallinen valinta. Republikaanit saivat paitsi presidentin valkoiseen taloon myös enemmistön sekä edustajainhuoneeseen että senaattiin. Kyseessä on merkittävimpiin lukeutuva republikaanivoitto kautta aikain. Trumpin voitto ja presidentiksi päätyminen on todellinen Jytky, vahva ja tuntuva kansalliskonservatiivinen vastaisku globalistista poliittista korrektiutta ja pakkovaltaa vastaan.

      http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/923/donald_trump_valittiin_usa_n_presidentiksi

      Videolla Trump "lähentelee" naiseksi pukeutunutta Rudy Giuliania:

      https://www.youtube.com/watch?v=4IrE6FMpai8

      Ja Trumpin kaudella USA:n talous ajautuu kaaokseen:

      https://www.youtube.com/watch?v=L-m_WxGPpOU

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe