Donald Trump uhka globalisaatiolle???

Veteranfan

Globalisaatio on kaatumassa Trumpin voiton myötä sillä NATOa ja EU:ta pidetään tärkeimpinä globalisaation laajenemisen lippulaivoina.
Mutta Trump tulee tekemään suursiivouksen verkoistumiseen tarkoitetun globalisaation eri alueilla.
Esimerkiksi pelkästään sotilasliitto NATOn romahtaminen olisi globalisaation lopun alku,samanlaista romahdusta pelätään EUssa.

Mielenkiintoista on Globalisaatio sanan yhteys Globus sanaan jota käytetään yleisesti Vapaamuurarilooseissa "G" kirjain symbolia joka tarkoittanee myös verkostoitumista.

Donald Trump ei ole kuulunut hyväveliverkoston porukkaan miljardi omaisuudestaan huolimatta,joten Trump tuskin katsoo hyvällä näitä rappareita jotka pelaavat pelkästänään omaan napaansa.

4

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuplapuhkee

      Minä veikkaan, että saatana on saapunut maan päälle, ja Trump on mies joka pelastaa meidät saatanalta.

    • psykopaattilauma
      • suhteellinenTeoria

        Donald Trump ei kannata vapaakauppasopimuksia ja aikoo vetää USA:n pois vastasolmitusta TTP-sopimuksesta, eli Tyynenmeren valtioiden vapaakauppasopimuksesta. Minä en kannata Trumpia enkä TTIP- ja CETA-sopimusta ja vastustukseen on aika vankat perustelut.

        1) Tuote- ja elintarviketurvallisuus on Euroopassa paljon korkeammalla tasolla kuin USA:ssa. Euroopassa on n. 2000 sellaisen kemikaalin käyttö kielletty, jotka USA:ssa ovat sallittuja mm. kosmetiikassa ja elintarvikepakkauksissa. TTIP olisi edellyttänyt, että Europpassa lasketaan standardit USA:n tasolle.

        2) Geenimuunneltujen lajikkeiden sekä hormoni- ja antibioottiruokitun liha- ja siipikarjan salliminen Euroopan markkinoille. USA:n elintarviketeollisuus vaati, että EU hyväksyy nämä. Geenimuunneltujen lajien ongelmia ovat mm. siementen patenttioikeudet, lajien määrän romahtaminen, uhka biodiversiteetille mm. geenimuunneltujen ja rikkakasvien ristiinpölyttymisen seurauksena kehittyneet tuholaisia ja myrkkyjä kestävät rikkakasvit, maaperän ravinteiden nopea loppuun kuluminen (tästä on valitettavia esimerkkejä mm. Etelä-Amerikasta ja Intiasta) sekä jatkuvasti lisääntyvä glyfosaaatin käyttö rikkakasvien torjunnassa. USA:n elintarviketuottajat vaativat myös, että Euroopassa sallitaan liha- ja siipikarjan käsittely kloorilla ja/tai ammoniakilla. Edelleen Euroopan olisi pitänyt hyväksyä teurasjäte liha- ja siipikarjan rehuna. Tästä on kokemuksia: hullun lehmän tauti ja suu- ja sorkkatauti, jotka johtuivat eräänlaisesta "kannibalismista"; ts. eläinten rehun joukossa oli lajikumppaneiden elimiä ja aivoja, joista prionit levisivät.

        3) Suurten kansainvälisten toimijoiden pääsy Suomen sosiaali- ja terveystoimen markkinoille. Tähän tähtäsi SOTE-uudistuksessa Kokoomuksen vaatimus valinnanvapaudesta. Käytännössä se olisi tarkoittanut sitä, että pienet suomalaiset yksityiset lääkärit ja terveysalan toimijat olisi kilpailtu markkinoilta pois ja palveluita käyttävät joutuisivat ostamaan valtion tukemat palvelunsa joltain monikansalliselta jätiltä. Käytännössä vaikka hinnat voisivat pysyä kohtuullisina, valtion tukemien palvelujen maksuun käytetyt verovarat karkaisivat Suomesta monikansallisille yrityksille. Tavallaan tämä puhallus toteutuu pienemmässä mittakaavassa, jos SOTE menee läpi.

        4) Investointisuoja. Tämä yritysmaailmassa yleinen käytöntö kehittyi takaamaan yrityksien oikeudet vieraassa maassa. TTIP:ssä investointisuoja olisi kuitenkin viety askelta pidemmälle: sen pohjalta monikansallinen yritys olisi voinut haastaa sellaisen valtion välimiesoikeuteen, jonka lainsäädäntö haittaa yrityksen investointeja. Tältä pohjalta esimerkiksi suomalaiset vanhempainvapaat, ympäristönsuojeluasetukset jne. voidaan nähdä investointeja haittaavina tekijöinä, jotka yritys voi vaatia purkamaan tai vaihtoehtoisesti haastaa valtion välimiesoikeuteen ja hakea korvauksia bisnesten jarruttamisesta. Tosielämän esimerkkinä: Philip Morris vs. Australia. Australian valtio tiukensi tupakkalainsäädäntöä. Philip Morris haastoi Australian välimiesoikeuteen ja voitti. Australialle tämä episodi tuli maksamaan miljardeja.

        Donald Trump. Jep. Ihmettelen, jos joku näkee Trumpin eliitin vastustajana. Herätys. Trump syntyi kultalusikka suussa, peri isänsä ja isoisänsä bisnekset ja on sittemmin tehnyt bisnestä lähinnä lainarahalla ja siinä ohessa hukannut yli 900 miljoonaa dollaria. Koska hänen bisneksensä yksi toisensa jälkeen kaatuivat, eikä hänelle enää myönnetty lainaakaan, hän kerjäsi lainaa yhdeltä saudiprinssiltä, joka siis pelasti Trumpin. Puheistaan huolimatta Trump on vahvasti taloudellisesti sidoksissa Saudien kuningashuoneeseen. Tai sanotaanko niin, että hänellä on kaulapanta ja hihna.

        Trump on rakentamassa kabinettiaan bisnesmiehistä. Hän on luvannut leikata veroja suurituloisilta ja kumota obamacaren, joka tarjosi sosiaali- ja terveyspalveluja vähävaraisille. Trump valehteli todiestetusti joka ikisessä puheessaan ja puhui usein aivan ristiin. Trump on oivallinen presidentti noin prosentille amerikkalaisia suurituloisia, joiden etuja Trump kyllä ajaa. Sen sijaan ne miljoonat pieni- ja keskituloiset, jotka häntä äänestivät - he joutuvat huomaan, että nyt heitä kustiin silmään. Ne populistiset vedätykset, joista Trump puhui, on täysin mahdotonta käytännössä toteuttaa.


    • SohvaLiekki

      Vitut verkostoitumisesta et tiedä mistään mitään. G kirjain tulee salaisuudesta. Nämä globalistit ovat unohtaneet sen ja näin ollen maapallo on saanut olla tietämätön koko G paskasta. He halusivat historiassa jotain muuta nämä globalistit ja nyt ne saavat sitä. Nämä globalistit halusivat å:ta kultaa mut älä rahaa ideologiaa. Nyt he ovat entistä pidempi kynsisiä kuin he ovat saaneet resursseja itselleensä G paskasta mikä oli paskaa niiden mielestä. Eikä se ole edes G se on kuvio joka ei liity globalisaation. He halusivat G:tä koska tämäkin teksti on muodoltaan imperialististä. Näin sekaisin se vaan menee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      982
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      660
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      634
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe